NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

Vælg dit personlige specialmodul

Ungdomsguide? Børneguide? Sport- & fitness guide? Hotel Management? Skiguide?

SPORT, FITNESS & AKTIVITETSGUIDE

Som noget helt unikt har du hos Utopia Guideskole mulighed for (helt gratis), som en del af den samlede pakke, at udover grundforløbet tilvælge specialiseringsmodulet Sport, Fitness & Aktivitetsguiden. 

 

Job som sportguide / fitnessguide

Når du arbejder som sportsguide, så kan det være meget forskelligt, hvad du laver i jobbet – det kommer helt an på, hvor og hvilken sportsguide man er.

Din dag består af at være aktiv sammen med gæster. Det kan være du står i spidsen for en volleyballturnering, vandaerobic, spinding timer, yoga eller CrossFit. Oftest udbyder rejseselskaberne en masse forskellige former for sport- og aktivitetstimer, hvor gæsterne kan vælge og tilmelde sig forskellige ting, så i løbet af en normal dag, kan du have forskellige sportsgrene og fitness i løbet af en dag. Du vil være underviser overfor dine gæster. Nogle gange vil du være eneunderviser og andre gange vil du have undervisning med andre fra dit team.

Så nyder at holde dig i form og elsker at være aktiv, så er det helt sikkert det rigtige job for dig!

Herunder kan du læse mere om modulet, og de elementer som vi går ekstra meget i dybden med. SPORT & AKTIVITETER

Vil du fylde din arbejdsdag med sport og aktiviteter. Der er rigtig mange gæster, der rejser afsted på "aktiv" ferie. De nyder selvfølgelig solen og varmen, men de vil gerne have lidt mere indhold i deres ferie. De vælger rejsemål og rejsebureauer hvor der tilbydes sport, træning og aktiviteter. Hvis du ligesom dem holder af en aktiv livsstil, så burde du overveje dette specialefag.

Kurset indeholder eksempelvis:

  • Organisering af sportsbegivenheder
  • Uddybende om centerkonceptet
  • Aktiv gæsteservice
  • Kost og krop
  • Aktiviteter for alle aldersgrupper
  • Tag træningen med på ferie
  • Jobbet på et sportsresort
  • Guide, instruktør eller entertainer?
specialiseringsmodul

Prisen for modulet er på tilsvarende uddannelser et tillægsprodukt/kursus, der ofte koster i omegnen af 4.000kr - 6.000kr. Hos Utopia er modulet inkluderet i grundprisen for din guideuddannelse.

Du vælger dit specialiseringsmodul når du booker din guideskole.


Sport & fitnessguide

Når du arbejder som sport- og fitnessguide, så kan det være meget forskelligt hvad jobbet byder på – det kommer helt an på, hvor du befinder dig og hvilke muligheder der er dér.

Din dag består af at være aktiv sammen med gæster. Det kan være du står i spidsen for en volleyballturnering, vandaerobic, spinning timer, yoga eller CrossFit. Oftest udbyder rejseselskaberne en masse forskellige former for sport- og aktivitetstimer, hvor gæsterne kan tilmelde sig de forskellige aktiviteter.

Så nyder du at holde dig i form og elsker du at være aktiv, så er det helt sikkert det rigtige job for dig!