Tryghedsgaranti på alle bestillinger!  Læs mere her

Livet på skolen

 - En spændende dag - HVER dag!

Hverdagen på skolen

Når man tager sin guideuddannelse på Utopia Guideshool, så lever man sin hverdag under sydens sol og i fantastiske omgivelser, mens man samtidig er omgivet af andre fantastiske eventyrlyste mennesker, som har samme mål og drømme om at blive uddannet guide og arbejde ude i verdenen. 

5 uger på guideskolen føles, når vi er færdige, som 5 måneder, fordi der er sket så meget! Man kommer ikke hjem som den samme og man har oplevet så meget på den tid, man har været væk, at man udvikler sig hurtigere end nogensinde.

Læs mere om hverdagen på Utopia Guideschool her. 

En typisk dag på guideskolen

Det kan være svært at beskrive "en typisk dag" på Utopia Guideschool, da ingen dage er ens. Hver dag vil du blive udfordret, få skubbet dine grænser og blive overrasket. Mange ting er planlagt, som vil ske uventet for at øve din evne til at være omstillingsparat og håndtere stressede situationer. 

Hver uge vil man modtage et ugeskema for den kommende uge, som man følger. Ugeskemaet er oversigten over alt undervisning for ugen, aktiviteter, udflugter, den ugentlige eksamen og andre planlagte ting. Men når man vågner om morgenen, så ved man alligevel aldrig helt præcist hvad dagen bringer. Sådan er din hverdag også som guide - uforudsigelig, men helt fantastisk. 

Dagene på Utopia Guideschool er intense og lange, for der er meget man skal nå at lære, men dagene er udover undervisning også fuld af praktiske elementer samt tid til at være sammen med hinanden og nyde omgivelserne. Hør mere om en "en typisk dag" på guideskolen nedenfor. 

Fritid på skolen

Fridage på Utopia Guideschool

På Utopia Guideschool har du 1 fridag i ugen, ligesom når du arbejder som guide for et rejseselskab. På den dag kan du gøre lige, hvad du vil - vi anbefaler selvfølgelig at tage ud og se på de smukke omgivelser uanset hvilken guideskole du er på! Vi afholder vores guideskoler på nogle af de populæreste feriedestinationer, og der er selvfølgelig en grund til at så mange millioner af turister rejser dertil hver år.
Læs mere om mulighederne i din fritid på guideskolen på Cypern her eller guideskolen på Mallorca her. 

Der er mange muligheder og kun fantasien sætter grænser! Lej en ATV med nogle af de andre elever og kør' øen rundt, tag ud og dykke eller snorkle på nogle af Europas smukkeste strande, besøg en nabo-by og tag på lokalt marked eller få adrenalin pumpende med vandsport på stranden. 

Du kan selvfølgelig også bruge din fridag på at koble helt af. Læg dig ved poolen med en god bog, sug varmen til dig og spis en god frokost i poolbaren. Din fridag er for dig til at lade op - så vælger du selv, hvordan du gør det bedst. 

 

Siesta

Midt på dagen på guideskolen holdes der oftest en siesta imellem 13.00-16.00 - der pauser vi undervisning og aktiviteter. Det er den varmeste tid på dagen, og der holder man oftest også sin pause som guide og spiser frokost, inden man igen tager ud på hotellerne igen om eftermiddagen. I dette tilfælde vender man tilbage til undervisningen. 

Siestaen bruges ofte på en frokost, måske en kort svømmetur og til evt. at forberede og planlægge aktiviteter til eftermiddagen eller til en kommende eksamen. 

 

Event & udflugtspakken

I løbet af guideskolen tager vi også sammen på udflugter og afholder nogle eventmiddage undervejs for at fejre eksamen. Udflugterne varierer, men er altid en blanding af kulturelt og aktivt. 
Eksempler på udflugter kunne f.eks. være: Shopping i Las Palmas, riverrafting, jeepsafari, bådtur til den blå lagune, vandland, hiking i bjergene, klatring og ziplining mm.

Eventpakken kan tilvælges nede på guideskolen eller når du booker din guideskole. 

Sammenholdet på en guideskole

På Utopia Guideschool rejser de fleste elever ned på guideskolen alene, og alle er i samme båd, når de ankommer til skolen. Det kan være nervepirrende og man kan være yderst nervøs første dag, men bare rolig - du kommer til at finde dig til rette inden du når at se dig om. 
Selvom alle kommer til guideskolen med forskellige baggrunde, så kommer alle dertil med et fælles mål: At få en oplevelse for livet og blive en fantastisk guide!

Undervejs på guideskolen vil vi på Utopia Guideschool også sørger for at ryste eleverne sammen, og sørge for at alle lære hinanden at kende i forskellige grupper og klasser. Du bliver på guideskolen også du kastet ud i utallige af udfordringer og kommer ud af din komfortzone konstant, men der er altid nogen til at støtte dig og som går igennem det med dig, og det er netop det der gør, at sammenholdet på guideskolen altid bliver så stærkt!