Vidensbasen

Spørgsmål? Prøv vores AI-Assistent

HER FOREGÅR UDDANNELSEN

Hvor ligger skolerne placeret i verden, hvordan bor man på skolen under opholdet og hvad kan man forvente?

GUIDESKOLEN MALLORCA ➤ 

GUIDESKOLE VAL THORENS ➤

SE PRISER & BESTIL ➤

HVAD ER INKLUDERET?

Hvad er egentlig inkluderet med guideuddannelsen fra Utopia? Alt fra fly og hotel, til professionel undervisning.

INKLUDERET I PRISEN ➤ 

GRATIS SPECIALMODUL ➤

SE PRISER & BESTIL ➤

JOBGARANTI

Hvad betyder Utopias jobgaranti egentlig? Vi har jobgaranti til alle beståede elever og branchens højeste ansættelsesprocent.

OM JOBGARANTIEN ➤ 

HER FÅR DU JOB ➤ 

JOBBET SOM GUIDE ➤

OM UDDANNELSEN

Hvad bliver man undervist i på guideskolen, og hvilken type af guide kan man blive efterfølgende?

UNDERVISNING OG FAG ➤ 

EN TYPISK DAG PÅ SKOLEN ➤ 

TYPER AF GUIDEJOBS ➤

OM UTOPIA

Hvem er vi hos Utopia? Vi er skandinaviens største og mest professionelt anerkendte guideudddannelse.

HVORFOR VÆLGE UTOPIA ➤ 

HVEM ER UTOPIA? ➤ 

VORES INSTRUKTØRER ➤

KONTAKT OS

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Ring til os, send en mail eller chat med os her på hjemmesiden. 

KONTAKT OS ➤ 

MEST STILLEDE SPØRGSMÅL ➤ 

INSPIRATIONSFOREDRAG ➤

UTOPIA GUIDESCHOOL FOR REJSEBUREAUERNE

Utopia Guideschool er ekstern HR-partner for hele rejsebranchen

Med afsæt i en bred og dyb forståelse for de ønsker, behov og udfordringer som rejsebureauerne står overfor i arbejdet med gæsterne på destinationerne, uddanner vi på Utopia Guideskole branchens bedste og dygtigste guider. 

Hos Utopia Guideskole lever og ånder vi for at være den mest tidssvarende og brancherelevante Guideskole i markedet, og derfor forbedrer og udvikler vi kontinuerligt og i tæt samarbejde med nogle af Skandinaviens største rejsebureauer på det undervisningsforløb, som vores elever gennemgår. Vi er med andre ord altid up-to-date med de nyeste trends og strømninger i branchen, hvorfor det er sjældent der er to skoler som er helt ens.

Vi forstår hos Utopia Guideskole at "People" & "Business" går hånd i hånd, og at denne symbiose er selve forudsætningen for at kunne opretholde en bæredygtig forretning i rejse- og servicebranchen. Derfor uddanner vi vores elever efter branchens behov og udvikler eleverne både fagligt og på det personlige plan, så de kan stå imod det pres som vil møde dem når de kommer ud og skal i uniformen. Vi hjælper rejseselskaberne systematisk og professionelt i processen med at finde, tiltrække, rekruttere, interviewe og on-boarde medarbejdere til deres organisation (Talent Acquisition).

Vi forstår at den rigtige guideprofil er vigtig for at matche det rigtige guidejob

Vi er certificerede i at uddanne og give tilbagemeldinger i DISC-profilen. 

  • Vi bruger profilen til at identificere fokusområder og skabe positiv udvikling i hver enkel elev. Profilen giver os et grundlag for en konstruktiv dialog med eleven om motivation, ansvar, udfordringer og udviklingspotentiale.

  • Vi bruger det som et værktøj til at hjælpe rejseselskaberne med at finde den helt rigtige kandidat til de rigtige arbejdsopgaver. Vi kan hjælpe med at matche elevens kompetenceprofil op imod de krav/ønsker rejseselskaberne har. 

 

Dialogen med samarbejdspartnere

UTOPIA Guideskole har endnu ting at lære for at blive den mest brancherelevante guideskolen. Derfor har vi stor fokus på en tæt dialog med alle vores samarbejdspartnere. Vi vil løbende udvikle vores guideskole, så det matcher de krav og behov I som rejseselskab har.  

En feedback-kultur der skaber udvikling og en åben dialog

  • For vores elever fra første dag på skolen
  • Mellem al UTOPIA-Guideskoles personale
  • Hotel og andre destinationspartnere
  • Mellem Utopia Guideskole og alle partnere i rejsebranchen

Har i en stjerne blandt Jeres guider/destinationschefer, som I tror vil være en god del af instruktørholdet på UTOPIA og give sin erfaring videre for at skabe branches bedste guider?  Vi er altid åbne for at modtage forslag på gode kandidater, derfor er I selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os eller bede kandidaten kontakte mig. 

100 % uafhængig guideskole

UTOPIA Guideskole er en 100% uafhængig guideskole, og vi ønsker at levere guider til mange nicher og forskellige rejsebureauer..
Alle vores partnere skal have samme muligheder for at tilgå branchens dygtigste guider. Alle vores partnere er velkommen på vores guideskole, hvis en firmapræsentation og jobsamtaler med eleverne ønskes.

 

VIL I VÆRE MED PÅ MALLORCA FOR AT HOLDE JOBSAMTALER OG EN FIRMAPRÆSENTATION?

Så tøv ikke med at kontakte os.

Hvornår vil du gerne afsted?

September/Oktober 2024 MALLORCA

Dummy billede

Før pris 26.999,-

Spar 5.000,-

Fra 21.999,-

Januar/Februar 2025 VAL THORENS

Dummy billede

Før pris 27.999,-

Spar 5000,-

Fra 22.999,-

April/Maj 2025 MALLORCA

Dummy billede

Før pris 26.999,-

Spar 5.000,-

Fra 21.999,-

September/Oktober 2025 Mallorca

Før pris 26.999,-

Spar 5000,-

Fra 21.999,-

April/Maj 2024 MALLORCA

Pris 26.999,-

Spar 4000,-

Fra 22.999,-
Dummy product slider bg
TUI logo
DUF-Rejser logo
Spies logo
Apollo rejser logo
Primo Tours logo
Sunweb logo
Slopetrotter logo
Bravo Tours logo
Skilink

Min bedste beslutning nogensinde

Det er det vildeste og mest udviklende jeg nogensinde har været igennem. Det er en top professionel guideskole med de bedste instruktører, der er i branchen. Jeg er ved UTOPIAS hjælp blevet en meget bedre version af mig selv... Jeg kan kun sige af hjertet tak for den mest fantastiske oplevelse.

Venskaber for livet!

Jeg har været på Utopia Guideskole, som har været den allerbedste beslutning i mit liv. Udover tætte venskaber for livet, udvikler man sig selv så meget på 5 uger end man går og drømmer om. Undervisningen er forberedt til punkt og prikke og ikke kedelig men rent faktisk underholdende. Instruktørene er over alle forvetninger! De behandler dig som ligeværdige og bliver rent faktisk dine venner. Udover det er der pisse god vejledning og man står aldrig tilbage med spørgsmål.

Den bedste beslutning i mit liv!

Jeg tog en spontan beslutning om, at tage på Utopia Guideschool kort tid før vi skulle afsted. Det viste sig at være det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! Jeg har gennemgået enorm personlig udvikling, overtrådt mange grænser og fået venner for livet! Undervisningen er lærerig, spændende og den klæder dig 100% på til at varetage jobbet som guide.

Min bedste beslutning nogensinde

At tage på Utopia guideschool er uden tvivl det bedste jeg nogensinde kunne have gjort. 5 uger fyldt med travle og aktive dage blandt en masse skønne mennesker, der støtter hinanden gennem opgaver og eksaminer. Man bliver presset til sit yderste nogen dage, og kan virkelige udvikle sig meget. Alt dette mens man har det sjovt med sine kammerater man får dernede. Hvis jeg kunne, tog jeg udentvivl afsted igen. Kan kun anbefale at tage afsted.

KÆMPE anbefaling herfra

KÆMPE anbefaling herfra. Det hele er så fantastisk dernede, og der bliver taget hånd om alting, så du skal bare læne dig tilbage, da du helt tryg i UTOPIAS hænder. Der intet der skal holde dig tilbage for dit livs oplevelse, altså du får venner for livet. - UTOPIAFAMILY helt ind i hjertet <3

Dummy testimonial slider bg