Book-tidlig-rabatten udløber den 3. juni - Book din plads her

Vidensbasen

Spørgsmål? Prøv vores AI-Assistent

HER FOREGÅR UDDANNELSEN

Hvor ligger skolerne placeret i verden, hvordan bor man på skolen under opholdet og hvad kan man forvente?

GUIDESKOLEN MALLORCA ➤ 

GUIDESKOLE VAL THORENS ➤

SE PRISER & BESTIL ➤

HVAD ER INKLUDERET?

Hvad er egentlig inkluderet med guideuddannelsen fra Utopia? Alt fra fly og hotel, til professionel undervisning.

INKLUDERET I PRISEN ➤ 

GRATIS SPECIALMODUL ➤

SE PRISER & BESTIL ➤

JOBGARANTI

Hvad betyder Utopias jobgaranti egentlig? Vi har jobgaranti til alle beståede elever og branchens højeste ansættelsesprocent.

OM JOBGARANTIEN ➤ 

HER FÅR DU JOB ➤ 

JOBBET SOM GUIDE ➤

OM UDDANNELSEN

Hvad bliver man undervist i på guideskolen, og hvilken type af guide kan man blive efterfølgende?

UNDERVISNING OG FAG ➤ 

EN TYPISK DAG PÅ SKOLEN ➤ 

TYPER AF GUIDEJOBS ➤

OM UTOPIA

Hvem er vi hos Utopia? Vi er skandinaviens største og mest professionelt anerkendte guideudddannelse.

HVORFOR VÆLGE UTOPIA ➤ 

HVEM ER UTOPIA? ➤ 

VORES INSTRUKTØRER ➤

KONTAKT OS

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Ring til os, send en mail eller chat med os her på hjemmesiden. 

KONTAKT OS ➤ 

MEST STILLEDE SPØRGSMÅL ➤ 

INSPIRATIONSFOREDRAG ➤

JOB SOM SKIGUIDE

Få et eventyrligt job i udlandet som skiguide! 

At forfølge en karriere som skiguide kan være drømmen for dem, der elsker sne og sol i alperne. Hos Utopia Guideskole har vi skabt et specialmodul, der er skræddersyet til at uddanne dig som en dygtig skiguide. I det følgende vil vi gå ned i detaljerne omkring hvad det indebærer at arbejde som skiguide, og hvordan Utopia Guideskoles gratis specialmodul kan hjælpe dig med at realisere dine drømme.

HVAD LAVER EN SKIGUIDE?

Som skiguide tager du imod gæsterne når de ankommer til alperne, og hjælper dem med at checke ind på hotellet. Nogle få af arbejdsopgaverne som skiguide indebærer at tage dine gæster med på pistevisninger, på picnicks, afterski og helt generelt bare at sørge for at de har en sikker og fornøjelig oplevelse på skibakkerne.

UTOPIA GUIDESKOLE - BLIV UDDANNET SKIGUIDE

Utopia Guideskole er bredt anerkendt i branchen for at uddanne de bedste skiguider i rejsebranchen. Det specielt udviklede skimodul er skabt til at udstyre dig med de alle nødvendige færdigheder og viden, som gør dig til en dygtig skiguide.

Uddannelse og træning som skiguide

Bjergkendskab: 
For at være en kompetent skiguide er det afgørende at du har en dybdegående forståelse af bjergterrænet, sneforhold og risici på din skidestination. På Utopia Guideskole sørger vi for udstyre dig med de rette værktøjer, som gør dig i stand til at navigere i disse forhold.

Sikkerhed og nødsituationer: 
Som skiguide dine gæsters sikkerhed i alperne af er af største betydning, og du skal vide hvordan du skal forholde dig i eventuelle nødsituationer. På Utopia Guideskole bliver du certificeret i førstehjælp og redningsteknikker, ligesom du bliver gjort i stand til at håndtere og forstå forsikringsmæssige problemstillinger.

Arbejde i alperne som skiguide: 
Hos Utopia Guideskole sørger vi for du kommer i betragtning til et arbejde som skiguide i alperne for de største skirejsebureauer i Skandinavien. For blot at nævne nogle få af de samarbejdspartnere, som du får job hos efter din uddannelse hos Utopia Guideskole kan nævnes, Nortlander, Skilink, Danski, Højmark m.fl.

Personlige egenskaber: 
For at blive en god skiguide skal du besidde nogle helt specielle personlige egenskaber, herunder beslutsomhed, tålmodighed og evnen til at håndtere udfordrende situationer med ophøjet ro. Det er også en klar fordel, hvis du har en stor passion for skiløb.

JOBTILFREDSHED

Det er en tilfredsstillelse i sig selv når dit arbejde, som du blive betalt for, består i at stå i et smukt bjerglandskab, og hjælper dine gæster med at opleve glæden ved skiløb. Du står op hver dag til et arbejde, hvor du møder glade og forventningsfulde gæster, og det er der en meget stor glæde i.

BLIV SKIGUIDE

På Utopia Guideskole underviser vi i alle de mange discipliner, som guidefaget kræver at du kan mestre. Vi har, grundet den store efterspørgsel efter skiguider, valgt at inkludere specialmodulet skiguiden for alle. Det er altså ikke et specielmodul du aktivt skal tilvælge, da det er inkluderet for alle som går på Utopia Guideskole. Såfremt du ønsker at arbejde som skiguide, så hjælper vi med at sætte en række jobsamtaler op for dig hos en eller flere af vores samarbejdspartnere, som arrangerer skirejser.

Hvornår vil du gerne afsted?

Januar/Februar 2025 VAL THORENS

Dummy billede

Før pris 27.999,-

Spar 5000,-

Fra 22.999,-

April/Maj 2025 MALLORCA

Dummy billede

Før pris 26.999,-

Spar 5.000,-

Fra 21.999,-

September/Oktober 2025 Mallorca

Før pris 26.999,-

Spar 5000,-

Fra 21.999,-

September/Oktober 2024 MALLORCA

Pris 26.999,-

Spar 5000,-

Fra 21.999,-
Dummy product slider bg
TUI logo
DUF-Rejser logo
Spies logo
Apollo rejser logo
Primo Tours logo
Sunweb logo
Slopetrotter logo
Bravo Tours logo
Skilink

Min bedste beslutning nogensinde

Det er det vildeste og mest udviklende jeg nogensinde har været igennem. Det er en top professionel guideskole med de bedste instruktører, der er i branchen. Jeg er ved UTOPIAS hjælp blevet en meget bedre version af mig selv... Jeg kan kun sige af hjertet tak for den mest fantastiske oplevelse.

Venskaber for livet!

Jeg har været på Utopia Guideskole, som har været den allerbedste beslutning i mit liv. Udover tætte venskaber for livet, udvikler man sig selv så meget på 5 uger end man går og drømmer om. Undervisningen er forberedt til punkt og prikke og ikke kedelig men rent faktisk underholdende. Instruktørene er over alle forvetninger! De behandler dig som ligeværdige og bliver rent faktisk dine venner. Udover det er der pisse god vejledning og man står aldrig tilbage med spørgsmål.

Den bedste beslutning i mit liv!

Jeg tog en spontan beslutning om, at tage på Utopia Guideschool kort tid før vi skulle afsted. Det viste sig at være det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! Jeg har gennemgået enorm personlig udvikling, overtrådt mange grænser og fået venner for livet! Undervisningen er lærerig, spændende og den klæder dig 100% på til at varetage jobbet som guide.

Min bedste beslutning nogensinde

At tage på Utopia guideschool er uden tvivl det bedste jeg nogensinde kunne have gjort. 5 uger fyldt med travle og aktive dage blandt en masse skønne mennesker, der støtter hinanden gennem opgaver og eksaminer. Man bliver presset til sit yderste nogen dage, og kan virkelige udvikle sig meget. Alt dette mens man har det sjovt med sine kammerater man får dernede. Hvis jeg kunne, tog jeg udentvivl afsted igen. Kan kun anbefale at tage afsted.

KÆMPE anbefaling herfra

KÆMPE anbefaling herfra. Det hele er så fantastisk dernede, og der bliver taget hånd om alting, så du skal bare læne dig tilbage, da du helt tryg i UTOPIAS hænder. Der intet der skal holde dig tilbage for dit livs oplevelse, altså du får venner for livet. - UTOPIAFAMILY helt ind i hjertet <3

Dummy testimonial slider bg