Vidensbasen

Spørgsmål? Prøv vores AI-Assistent

HER FOREGÅR UDDANNELSEN

Hvor ligger skolerne placeret i verden, hvordan bor man på skolen under opholdet og hvad kan man forvente?

GUIDESKOLEN MALLORCA ➤ 

GUIDESKOLE VAL THORENS ➤

SE PRISER & BESTIL ➤

HVAD ER INKLUDERET?

Hvad er egentlig inkluderet med guideuddannelsen fra Utopia? Alt fra fly og hotel, til professionel undervisning.

INKLUDERET I PRISEN ➤ 

GRATIS SPECIALMODUL ➤

SE PRISER & BESTIL ➤

JOBGARANTI

Hvad betyder Utopias jobgaranti egentlig? Vi har jobgaranti til alle beståede elever og branchens højeste ansættelsesprocent.

OM JOBGARANTIEN ➤ 

HER FÅR DU JOB ➤ 

JOBBET SOM GUIDE ➤

OM UDDANNELSEN

Hvad bliver man undervist i på guideskolen, og hvilken type af guide kan man blive efterfølgende?

UNDERVISNING OG FAG ➤ 

EN TYPISK DAG PÅ SKOLEN ➤ 

TYPER AF GUIDEJOBS ➤

OM UTOPIA

Hvem er vi hos Utopia? Vi er skandinaviens største og mest professionelt anerkendte guideudddannelse.

HVORFOR VÆLGE UTOPIA ➤ 

HVEM ER UTOPIA? ➤ 

VORES INSTRUKTØRER ➤

KONTAKT OS

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Ring til os, send en mail eller chat med os her på hjemmesiden. 

KONTAKT OS ➤ 

MEST STILLEDE SPØRGSMÅL ➤ 

INSPIRATIONSFOREDRAG ➤

GRATIS SPECIALMODUL

UDVID DIN GUIDEUDDANNELSE MED ET SPECIALISERINGSMODUL

Skal du arbejde i sneen som skiguide? Eller elsker du at arbejde med børn? Har du overblikket og kompetencerne til at lede et guideteam? Vil du arbejde med festglade unge? Eller vil du hellere fylde din dag med sport og aktiviteter? 

Nu har du alle muligheder for at dygtiggøre dig og specialisere dig indenfor nogle af rejsebranchens guidejobs med et specialmodul inkluderet i din guideuddannelse hos Utopia Guideschool!

Du kan læse meget mere om specialmodulerne på Utopia Guideschool nedenfor! 

Specialmoduler på Utopia Guideschool

YouTube video thumbnail

GUIDE MED SPECIALE

Utopias undervisningsforløb og program er bygget på det mest fyldestgørende og gennemarbejdede materiale, som findes i rejsebranchen. Undervisningsmaterialet er blevet produceret og udviklet i tæt samarbejde med en lang række rejsebureauer, for at sikre at alle elever på Utopia Guideskole besidder netop de kompetencer, som der efterspørges rejsebranchen i dag.

Udover grundforløbet, som danner selve grundlaget for guideskolen og som altid indgår, så har du muligheden for at tilvælge et specialmodul.
I grundforløbet uddannes du til at kunne varetage alle typer af guidejobs - så specialmodulet er en mulighed for at gå ekstra dybden med en gren af rejsebranchen, som du finder ekstra interessant. Det foregår den sidste uge på guideskolen, og du vil lære meget mere om hverdagen som denne type guide samt arbejdsopgaverne, og også selv få lov til at prøve det af!

Alle elever gennemgår i grundforløbet specialmodulerne 

 • Skiguiden
 • Animationsguiden
 • Bæredygtighed, klima & Turisme

Derudover vælger du selv et af følgende specialmoduler: 

 • Sport- og fitnessguiden
 • Ungdomsguiden
 • Destination management & Ledelse
 • Børneguiden

ALT INKLUDERET I PRISEN

Vi har tilrettelagt vores undervisning, så du under de 5 uger på Utopia Guideschool har dit specialmodul inkluderet. Du behøver derfor ikke, som ved andre guideskoler, tilkøbe eller betale ekstra for tillægskurser eller lignende for at nå dit drømmejob.

Det specialmodul du vælger at fordybe dig i, har vi sørget for er med i pakken når du tager på Utopia Guideschool, og vores instruktører kommer fra hele branchen og er klar til at give dig en fantastisk oplevelse på dit specialmodul.

Sport & Fitnessguiden

SPORT & FITNESSGUIDE

Nyder du at holde dig i form og elsker du at være aktiv, så er jobbet som sport- og fitnessguide helt sikkert det rigtige job for dig!

Din dag består af at være aktiv sammen med dine gæster. Det kan være du står i spidsen for en volleyballturnering, vandaerobic, spinning timer, hiking, yoga eller CrossFit. Oftest udbyder rejseselskaberne en masse forskellige former for sport- og aktivitetstimer, hvor gæsterne kan tilmelde sig de forskellige aktiviteter. Derudover har du oftest arbejdsopgaver, der består i at promote næste dags aktiviteter samt planlægge og forberede timerne og aktiviteterne. 

Som sport- og fitnessguide vil du kunne arbejde på nogle af rejseselskabernes allerstørste koncepthoteller eller på sportsresorts som f.eks. Playitas eller Club La Santa Sport på den kanariske øer. 

 

På Utopia sport & fitnessguide specialmodul får du et større kendskab til "aktiv" ferie og gør dig klar til at tage arbejdsopgaverne i denne gren af rejsebranchen, hvor der er brug for guider med et højt energiniveau og som elsker at holde sig i gang - ligesom gæsterne. Der er rigtig mange gæster, der rejser afsted på "aktiv" ferie. De nyder selvfølgelig solen og varmen, men de vil gerne have lidt mere indhold i deres ferie. De vælger rejsemål og rejsebureauer hvor der tilbydes sport, træning og aktiviteter. Hvis du ligesom dem holder af en aktiv livsstil, så burde du overveje dette specialmodul!

Kursets emner består bl.a. af følgende: 

 • Organisering af sportsbegivenheder
 • Aktiv gæsteservice
 • Jobbet på et sportsresort
 • Koncepthoteller
 • Kost og krop teori 
 • Aktiviteter for alle aldersgrupper 
 • Opbygning af træningsprogram for feriegæster
 • Planlægning af bootcamps 

Prisen for modulet er på tilsvarende uddannelser et tillægsprodukt/kursus, der ofte koster i omegnen af 4.000kr - 6.000kr. Hos Utopia er modulet inkluderet i grundprisen for din guideuddannelse.

Du vælger dit specialmodul, når du booker din guideskole. 

Ungdomsguiden

UNGDOMSGUIDE

Vil du være absolut midtpunkt en hel sommer? Vil du have et job hvor der er FULD smæk på HELE TIDEN? Hvor der om dagen er hygge med gæsterne ved poolen og du om aftenen sørger for at gøre diverse aktiviteter og festerne så fede som muligt. Ungdomsguiderne er rejsebranchens ¨elitesoldater", da det er det absolut mest krævende guidejob. Samtidigt er det også et meget udfordrende, lærerigt og udviklende guidejob.

Ungdomsguidens vigtigste opgave er at sørge for, at gæsterne ikke mangler noget og får den bedste ferie i deres liv. Arbejdsopgaverne i dagstimerne lyder bl.a. på at tage imod de unge gæster i lufthavnen, afholde velkomstmøde og sælge events og fester ved poolen og på stranden. Om morgenen er det også guidernes job at sørge for, at gæster er kommet godt hjem, kommer "tidligt" op og får noget ud af dagen på deres ferie - derfor går man f.eks. rundt ved formiddagstid på hotelværelserne og banker på gæsternes dør med musik, og sikrer sig at alt er som det skal være.

I nattetimerne er ungdomsguiderne også på job! De afholder pubcrawls, temafester og meget mere. Om dagen er der skumfester, boatparty og poolparty. Her er deres største opgave at sørge for, at alt går så nemt som muligt og selvfølgelig sikre sig, at gæsterne får en fantastisk fest!

Rejseselskaberne DUF og Uptours ansætter udelukkende alle deres ungdomsguider fra Utopia Guideschool. 

 

På Utopia Guideschools ungdomgsguide specialmodul lærer du om en meget spændende side af rejsebranchen, hvor der er fokus på eventplanlægning og salg. Det er en hård gren af guidebranchen at være ungdomsguide - man arbejder mange timer og på meget forskellige tidspunkter i løbet af døgnet. Det kan være tidligt om morgenen til de sene nattetimer – men det er det hele værd, for man kommer meget tæt med sine gæster og de ofte bliver rigtig tætte bekendskaber og venner.

Du får et større kendskab til ungdomsferier, gæstetypen, gennemførelse af events og mange salgsredskaber, som du også får lov til at afprøve selv ved at arrangere dit første event.

Kursets emner består bl.a. af følgende: 

 • Grundig introduktion til rejsebranchen
 • Præsentationsteknik mod unge
 • Løsning af kriser og konflikthåndtering på ungdomsdestinationer
 • Ungdomstransfer- og velkomstmøde
 • Salg til unge 
 • Samarbejdspartnere
 • Eventplanlægning 
 • Gennemførelse af fester og events 
 • Sikkerhed ved ungdomsrejser 

Prisen for modulet er på tilsvarende uddannelser et tillægsprodukt/kursus, der ofte koster i omegnen af 4.000kr - 6.000kr. Hos Utopia er modulet inkluderet i grundprisen for din guideuddannelse.

Du vælger dit specialmodul, når du booker din guideskole

Destination management & Ledelse

LEDELSE I REJSEBRANCHEN

I rejsebranchen kommer erfaring hurtigt, og man kan blive en nøglemedarbejder for rejseselskabet efter få sæsoner som guide. Rejsebranchen har en dynamik med unge ledere og flad struktur/hieraki. Der er brug for målrettede, kreative, inspirerende, resultatorienterede guider, som kan vokse hurtigt i rejsebranchen og tage udfordringen op som f.eks. destinationschef, supervisor eller area manager, hvor man styrer destinationen. Det er netop det, som dette specialmodul "destination management & Ledelse" forbereder dig på.
Læs mere om de forskellige stillinger nedenfor. 

Destinationschef

Er du en målrettet person med struktur, som kan coache og lede et guideteam? Det skal nemlig være dit ønske at levere de absolut bedste ferieoplevelser og resultater på destinationen for at varetage jobbet som destinationschef. Du skal udover dig selv også sørge for at hele dit guideteam præsterer, når det kommer til kundeoplevelser og salg. Som destinationschef har du ansvaret for den daglige drift med alt fra personale, arrangementer, udflugter, til økonomi og regnskabet i løbet af sæsonen. Du træffer også de største beslutninger og har det sidste ord. 

Supervisor

Supervisoren er på en destination destinationschefen højre hånd, og har oftest fokus på guideteamet samt feriegæsterne på rejseselskabernes største destinationer. Ansvarsområderne kan f.eks. være reklamationshåndtering, optimering af udflugter, planlægning af ugeprogrammer, effektivisering, synlighed for gæsterne mm. Man har samtidig fokus på at holde sin guider top motiveret, så de leverer god service og dermed gode servicetal og salgstal hver uge. 

Area manager

Area manageren har det helt store overblik og varetager ofte flere destinationer samtidig. De er altså ansvarlige for et større "area" - det kunne f.eks. være hele Frankrig eller hele Bulgarien. De er i tæt dialog med destinationscheferne og er deres hjælp administrativt og til hjælp med ledelse af teamet. 
Som area manager besøger du også de forskellige destinationer og rejser derfor meget rundt, men du samtidig har tæt kontakt til guidechefen hjemme på kontoret, som du er højre hånd for. Her skal man især have kompetencer indenfor ledelse og mentoring for at lykkes!

 

DESTINATION MANAGEMENT & LEDELSE SPECIALMODULET

Dette modul er for dig, som gerne vil kunne arbejde inden for turisme i en ledende stilling.

Undervisningen er planlagt, så du stifter bekendtskab med ledelsesteorier, prøver nogle af dine nye teorier af i praksis med forskellige øvelser. Ligeledes får du indsigt i kulisserne bag driften af en destination med et team af guider (destination management). Du kommer også til at få dyb forståelse for destinationsdriften for rejsebureauerne. 

Har du allerede prøvet kræfter som leder i tidligere jobs er det fint, men der er intet krav til din erfaring. Vigtigst er at du har lysten og viljen til, at inspirere, motivere og engagere dine kollegaer og medarbejdere i fremtiden. 

Når du har forståelsen for hvad der sker bag kulisserne, og du har indsigt i hvad det vil sige at drive en destination, så er dine muligheder indenfor rejsebranchen nærmest uendelige. Vil du ud og opleve verdenen, tilegne dig en masse erfaring og få en karriere indenfor rejsebranchen med fantastiske muligheder? Og også at kunne bruge dine erfaringer efterfølgende i Danmark? Så er dette modulet for dig.

Kursets emner består bl.a. af følgende: 

 • Ledelse i rejsebranchen 
 • Ledelsesstile og nøgleroller 
 • Brugen af DISC i din ledelse 
 • Situationsbestemt ledelse og uddelegering 
 • Kommunikation 
 • Organisering og administration på en destination 
 • Optimering af arbejdsgangen med ugeprogrammer, arbejdsplaner mm.
 • Afrejse og ankomtsdage planlægning
 • Økonomisk sans og forståelse
 • Forhandling med samarbejdspartnere
 • Koordinering med hotel, agent, bus og partnere
 • Kvalitetskontrol 

Prisen for modulet er på tilsvarende uddannelser et tillægsprodukt/kursus, der ofte koster i omegnen af 4.000kr - 6.000kr. Hos Utopia er modulet inkluderet i grundprisen for din guideuddannelse.

Du vælger dit specialmodul, når du booker din guideskole

Børneguiden

JOB SOM BØRNEGUIDE

Er du glad for at arbejde med børn, og kunne du tænke dig at kombinere jobbet som guide med en masse glade og sprudlende unger? Så er det specialmodulet "børneguiden" du skal overveje.

Jobbet som børneguide betyder at hver dag er fuld af underholdning og kreativitet. Som børneguide har du mulighed for at blive ansat af både hoteller, animationsbureauer og rejseselskaber, så du har masser af muligheder1

Du har dit fokus på børnefamilierne og især børnene, som du sørger for får en helt fantastisk ferie - ofte er det de børn, der efter en uforglemmelig ferie vælger at vende tilbage for selv at blive guide.
Din dag består bl.a. af at arrangere, planlægge og gennemføre børneklub og aktiviteter, lave underholdning for hele familien sammen og holde børnedisco. Det betyder altså en hverdag lige fra at gennemføre skattejagte og stå på scenen til minidisco til at blive skubbet i poolen af børnene, der efter en uge ser dig som deres bedste ven.

Så har du evnen til at tage ansvaret for de mindste i familien, er god til at skabe kontakt på deres øjenhøjde og har du måske også et legebarn indeni, så er dette det helt rigtige guidejob for dig.

 

BØRNEGUIDE SPECIALMODULET

Utopia Guideschools børneguide specialmodul er rigtig vigtigt for vores samarbejdspartnere i rejsebranchen, da der er stor efterspørgsel efter børneguider. Rejseselskaberne leder efter guider med de helt rigtige færdigheder i dette område, da det er en stor og vigtig del af deres koncept på de store familiehoteller. Børneguiderne har derfor en nøglerolle. 

Arbejdet med børn kan være krævende, men også noget af det mest givende. Børnene har formentlig glædet sig til deres ferier i op til et helt år,  Du er børnenes store forbillede og rollemodel, og du giver dem en ferie de aldrig glemmer. Det er netop nogle af de redskaber, du vil tilegne dig på dette specialmodul. 

Kursets emner består bl.a. af følgende:

 • Jobbet på et familieresort 
 • Koncepthoteller
 • Børn med særlige behov
 • Børns udviklingsstadier
 • Organisering af børneklub og aktiviteter
 • Regler og etik 
 • Underholdning for børn i alle aldre
 • Dans og bevægelse med fokus på minidisco 
 • Planlægning og udførelse af programmer og shows

Prisen for modulet er på tilsvarende uddannelser et tillægsprodukt/kursus, der ofte koster i omegnen af 4.000kr - 6.000kr. Hos Utopia er modulet inkluderet i grundprisen for din guideuddannelse.

Du vælger dit specialmodul, når du booker din guideskole. 

Animationsguiden

ANIMATIONSGUIDE

Som animationsguide har du et job som glædespreder! En animationsguide skal nemlig sørge for at underholde sin gæster på hotellet, skabe glæde, aktivere både børn som voksne og sørge for at alle får en god ferie. Du arbejder oftest fast på et stort koncepthotel med et team af animationsguider, som alle har fokus på hotellets gæster. 

Formålet er at underholde og aktivere hotellets gæster, og derfor består din arbejdsopgaver i løbet af en dag af mange forskellige ting - det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Det kan f.eks. være vandaerobic, bordtennisturneringer, børnklub for de mindste, vandpolo, pool quiz, bingo om aftenen, aftenshows, dart turneringer eller volleyball på stranden. I løbet af en dag vil dine administrative opgaver bestå i planlægning af f.eks. shows og aktivteter til dagen efter. 

Det er altså et job, hvor det kræves af dig som guide, at har et højt energiniveau og altid har et smil på læben! 

 

ANIMATIONSGUIDE SPECIALMODULET

Alle elever på Utopia Guideschool gennemgår animationsguide specialmodulet, da elementer fra modulet også bruges i jobbet som almindelig charterguide. Evnen til at kunne underholde og yde det ekstra for sine gæster er vigtigt for et hvert rejseselskab. Det er altså en del af grundforløbet, og alle vil få viden om faget. 

Som man kan høre på overstående forklaring om jobbet som animationsguide, så er det et aktivt job, hvor du er i gang det meste af dagen - så det er vi selvfølgelig også i dette specialmodul. Det er "learning by doing" og man vil få lov til selv at blive animationsguide på Utopia Guideschool. 
Til slut på guideskolen vil der også kommer animationsbureauer og ansætte animationsguider. 

Kursets emner består bl.a. af følgende:

 • Teori i koncepthoteller 
 • Organisering af aftenshows 
 • Udførelse af underholdning og aktiviteter
 • Active sports vs. relaxed sports
 • Service gennem animation
 • Viden om oplevelsesøkonomi 
 • Regler og etik med børn
 • Planlægning ift. aldersgrupper 
 • Fordele for hotel, rejsebureau og gæster

Skiguiden

JOB SOM SKIGUIDE

Jobbet som skiguide er en fantastisk mulighed for at kombinere skiløb med et job i rejsebranchen! Et job hvor du tager dig af skiglade gæster i alle aldersgrupper, som nyder af din hjælp på nogle af verdenens smukkeste skisportssteder i Alperne, Frankring og Italien. Som skiguide får du en tæt personlig relation til dine gæster, som er det der får skiguider til at vende tilbage til jobbet gang på gang. 
Det er også en enestående mulighed for at kombinere et job som guide med sne om vinteren og sol om sommeren. 

Din dage består af alt lige fra at tage imod skigæster, holde velkomstmøder og skibriefing til at holde picnic i sneen med gæsterne og holde kælkekonkurrencer med børnene samt nyde aftenen på afterski. Du skal være top serviceminded og være klar til at give den hele armen! Det er ikke et krav, at du kan stå på ski, men er oftest en fordel ved skiselskaberne, når de kommer og rekrutterer skiguider fra Utopia Guideschool. 

 

SKIGUIDE SPECIALMODULET

Alle elever på Utopia Guideschool gennemgår skiguide specialmodulet, da det er en stor del af rejsebranchen. Det er altså en del af grundforløbet, og alle vil få viden om faget. 

Det er vigtigt for vores samarbejdspartnere i skibranchen, at vores elever har de helt rette kompetencer og gennemgår en gennemarbejdet undervisning, som er brancherelevant. Undervisningen er derfor udarbejdet i samarbejde med skiselskaberne selv. 
Undervisningen i skiguide specialmodulet vil både indeholde teoretisk undervisning, men i lige så høj grad praktisk, når vi sammenkobler teori og praktik med utallige øvelser og opgaver, når der f.eks. skal arrangeres pistevisninger, underholdning til snepicnic og holdes velkomstmøder på en skidestination. 

Kursets emner består bl.a. af følgende:

 • Jobbet på et skiresort
 • Baggrundsviden om branchen og skirejsebureauerne 
 • Skiudlejning og liftkort håndtering
 • Konfliktløsning på en skidestination
 • Guideskema som skiguide
 • Sikkerhed på en skidestination 
 • Organisering af pistevisninger
 • Planlægning og udførelse af picnic 

 

Bæredygtighed, klima & turisme

BÆREDYGTIGHED I REJSEBRANCHEN

Alle vores elever gennemgår en introduktion i holdbarhed, turismens indvirkning på klimaet og klimaets påvirkning på turismen. Dette gør vi fordi, at vi på Utopia Guideschool vil gøre en indsats for, at rejsebranchens kommende guider har fokus på at bevare miljøet og naturen, blandt andet ved at påvirke deres fremtidige gæster hen i mod en mere bæredygtig rejse.

Vi har altså fokus på klimadebatten, gæsternes øgede fokus og interesse for bæredygtige rejser (ikke bare miljøets aspekter) samt turismens påvirkning på klimaet. Undervisningen vil altså fokusere på hvad alle vores elever som fremtidige rejseguider og dermed ”bæredygtighedsambassadører” kan bidrage med,  uanset hvor i verden de skal arbejde.

 

Idéen med introduktionen er således at sætte klimapåvirkningen på turisme på dagsordenen. Guiderne der kommer ud i branchen, som en del af Utopia Familien kan yde et positivt bidrag og gøre gæster og lokale opmærksomme på turismens klimapåvirkning - og hvordan de kan hjælpe med at reducere dette.

Kursets emner består bl.a. af følgende:

 • Håndtering af turisme og klimaændringer
 • Bæredygtighed på en destination
 • Arbejdsvilkår
 • Rejsebureauernes tilpasning 
 • Støtte af lokalsamfund
 • Klimakompensation
 • Kommunikation til samarbejdspartnere og gæster 
 • Miljø og turisme - rejsen som helhed
 • Guiden som fremtidig ambassadør og vores tip
   

Hvornår vil du gerne afsted?

Januar/Februar 2025 VAL THORENS

Dummy billede

Før pris 27.999,-

Spar 3.500,-

Fra 24.499,-

April/Maj 2025 MALLORCA

Dummy billede

Før pris 26.999,-

Spar 3.500,-

Fra 23.499,-

September/Oktober 2025 Mallorca

Før pris 26.999,-

Spar 3.500,-

Fra 23.499,-

September/Oktober 2024 MALLORCA

Pris 26.999,-

Spar 3.000,-

Fra 23.999,-
Dummy product slider bg

Min bedste beslutning nogensinde

Det er det vildeste og mest udviklende jeg nogensinde har været igennem. Det er en top professionel guideskole med de bedste instruktører, der er i branchen. Jeg er ved UTOPIAS hjælp blevet en meget bedre version af mig selv... Jeg kan kun sige af hjertet tak for den mest fantastiske oplevelse.

Venskaber for livet!

Jeg har været på Utopia Guideskole, som har været den allerbedste beslutning i mit liv. Udover tætte venskaber for livet, udvikler man sig selv så meget på 5 uger end man går og drømmer om. Undervisningen er forberedt til punkt og prikke og ikke kedelig men rent faktisk underholdende. Instruktørene er over alle forvetninger! De behandler dig som ligeværdige og bliver rent faktisk dine venner. Udover det er der pisse god vejledning og man står aldrig tilbage med spørgsmål.

Den bedste beslutning i mit liv!

Jeg tog en spontan beslutning om, at tage på Utopia Guideschool kort tid før vi skulle afsted. Det viste sig at være det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! Jeg har gennemgået enorm personlig udvikling, overtrådt mange grænser og fået venner for livet! Undervisningen er lærerig, spændende og den klæder dig 100% på til at varetage jobbet som guide.

Min bedste beslutning nogensinde

At tage på Utopia guideschool er uden tvivl det bedste jeg nogensinde kunne have gjort. 5 uger fyldt med travle og aktive dage blandt en masse skønne mennesker, der støtter hinanden gennem opgaver og eksaminer. Man bliver presset til sit yderste nogen dage, og kan virkelige udvikle sig meget. Alt dette mens man har det sjovt med sine kammerater man får dernede. Hvis jeg kunne, tog jeg udentvivl afsted igen. Kan kun anbefale at tage afsted.

KÆMPE anbefaling herfra

KÆMPE anbefaling herfra. Det hele er så fantastisk dernede, og der bliver taget hånd om alting, så du skal bare læne dig tilbage, da du helt tryg i UTOPIAS hænder. Der intet der skal holde dig tilbage for dit livs oplevelse, altså du får venner for livet. - UTOPIAFAMILY helt ind i hjertet <3

Dummy testimonial slider bg