Book-tidlig-rabatten udløber den 3. juni - Book din plads her

Vidensbasen

Spørgsmål? Prøv vores AI-Assistent

HER FOREGÅR UDDANNELSEN

Hvor ligger skolerne placeret i verden, hvordan bor man på skolen under opholdet og hvad kan man forvente?

GUIDESKOLEN MALLORCA ➤ 

GUIDESKOLE VAL THORENS ➤

SE PRISER & BESTIL ➤

HVAD ER INKLUDERET?

Hvad er egentlig inkluderet med guideuddannelsen fra Utopia? Alt fra fly og hotel, til professionel undervisning.

INKLUDERET I PRISEN ➤ 

GRATIS SPECIALMODUL ➤

SE PRISER & BESTIL ➤

JOBGARANTI

Hvad betyder Utopias jobgaranti egentlig? Vi har jobgaranti til alle beståede elever og branchens højeste ansættelsesprocent.

OM JOBGARANTIEN ➤ 

HER FÅR DU JOB ➤ 

JOBBET SOM GUIDE ➤

OM UDDANNELSEN

Hvad bliver man undervist i på guideskolen, og hvilken type af guide kan man blive efterfølgende?

UNDERVISNING OG FAG ➤ 

EN TYPISK DAG PÅ SKOLEN ➤ 

TYPER AF GUIDEJOBS ➤

OM UTOPIA

Hvem er vi hos Utopia? Vi er skandinaviens største og mest professionelt anerkendte guideudddannelse.

HVORFOR VÆLGE UTOPIA ➤ 

HVEM ER UTOPIA? ➤ 

VORES INSTRUKTØRER ➤

KONTAKT OS

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Ring til os, send en mail eller chat med os her på hjemmesiden. 

KONTAKT OS ➤ 

MEST STILLEDE SPØRGSMÅL ➤ 

INSPIRATIONSFOREDRAG ➤

MALLORCA

Vi afholder hvert år Utopia Guideskole i september/oktober og april/maj på det smukke sydlige Mallorca i området omkring Santa Ponsa og Palmanova. Siden 2017 har vi med stor succes afholdt utallige guideskoler her. Guideskolen på Mallorca er normalt placeret i Santa Ponsa, men nogle år har vi været nødt til at afholde to guideskoler på grund af stor efterspørgsel fra både elever og rejseselskaber. Når vi afholder to guideskoler, finder den ene sted i Santa Ponsa, og den anden i Palmanova. Der er ingen forskel mellem de to udover de forskellige omgivelser.

Nedenfor finder du al den relevante information om guideuddannelsen og opholdet på Mallorca.

YouTube video thumbnail

Om uddannelsen på Mallorca

Når du begynder din Utopia Guideuddannelse på Mallorca, markerer det samtidig starten på et nyt og spændende kapitel i dit liv. Dette kapitel er fyldt med nye venskaber og bekendtskaber, personlig udvikling, enestående erhvervserfaring og helt unikke oplevelser.

Hos Utopia Guideschool lægger vi stor vægt på at tilbyde en guideskole, der er både professionel, personlig og brancherelevant. Det er i denne ånd, at vi har sammensat det omfattende uddannelsesforløb over fem uger på Mallorca.

 

Vi har omhyggeligt planlagt og udformet guideuddannelsen og dens indhold med det formål at sikre, at den så præcist som muligt afspejler den virkelighed, du vil stå overfor i dit arbejde som guide. Vi følger nøje med i udviklingen på markedet og har løbende dialog med vores mange samarbejdspartnere og rejsebureauer for at forstå de krav og forventninger, de stiller til de guider, de ansætter (her får du job).

Derfor kan vi altid garantere en tidssvarende, opdateret og brancherelevant guideuddannelse på Mallorca, hvor alle deltagerne bliver rustet til at påtage sig guideopgaver umiddelbart efter uddannelsen.

På Utopia Guideskole uddanner vi de bedste guider i branchen, hvilket er grunden til, at så mange af vores samarbejdspartnere rekrutterer guider direkte fra vores skole gang på gang.

Nedenfor finder du nogle eksempler på de emner, vi underviser i på guideuddannelsen:

 • Mikrofon- & præsentationsteknik
 • Velkomstmøde & bustransfer
 • Salg og service
 • Rejseforsikringer
 • Førstehjælp
 • Personlighedsprofiler og analyse
 • Lufthavnsarbejde
 • Konfliktløsning
 • Udflugter ... og meget, meget mere.

Du kan finde yderligere information om uddannelsens indhold, herunder fag, undervisningsmetoder, personlighedsprofiler og meget mere ved at følge dette link. 

Læs om uddannelsen

Hotellet du bor på i Santa Ponsa

UTOPIA HOTELLET I SANTA PONSA

Vi er glade for at kunne præsentere det hotel, hvor du vil bo under dit ophold i Santa Ponsa på Mallorca - velkommen til Hotel Globales Santa Ponsa Park!

Globales Santa Ponsa Park er et imponerende 4-stjernet hotel med en ideel beliggenhed i hjertet af Santa Ponsa på det sydlige Mallorca. Hotellet ligger midt i byens charmerende centrum med alle bekvemmeligheder lige uden for døren - samtidig med at det er placeret lige ved stranden.

YouTube video thumbnail

Hotellet er blevet nøje udvalgt til Utopia Guideskole og byder på fantastiske faciliteter, store og lyse undervisningslokaler samt en lang række muligheder. Hotellet har flere swimmingpools, en rummelig buffetrestaurant, underholdning og en høj servicestandard.

OMGIVELSERNE I SANTA PONSA

Santa Ponsa er en livlig by beliggende i et yderst populært område på det sydlige Mallorca, kun ca. 25 km fra Palma, hovedstaden på Mallorca, og blot cirka 3 km fra Palma Nova/Magaluf, som er kendt for sit pulserende natteliv og udsøgte restauranter.

Hotellet selv ligger midt i byen, kun 100 meter fra stranden, og lige uden for døren finder du et væld af hyggelige restauranter, barer, butikker og forretninger. Inden for kort gåafstand fra hotellet ligger også et stort supermarked og byens charmerende bargade.

Hotellet og området omkring det tilbyder alle de ideelle faciliteter og ressourcer, som er nødvendige, når vi hos Utopia Guideskole skaber rammerne for den mest professionelle og brancherelevante guideuddannelse.

Under dit ophold i september/oktober kan du forvente dagstemperaturer på omkring 27-30 grader. Som deltager på Utopia Guideskole har du mellem og efter undervisningen mulighed for at udforske omgivelserne ved at gå ture langs den dejlige sandstrand, besøge restauranter og barer, socialisere og løse gruppeopgaver med dine medstuderende eller slappe af ved hotellets pool. Yderligere oplysninger om fritidsaktiviteter på Mallorca findes i afsnittet "Fritiden på Mallorca".
 

 

HALVPENSION (MÅLTIDER)

Når du bor på hotellet i Santa Ponsa på Mallorca, har du mulighed for at tilvælge halvpension under hele dit ophold. Dette indebærer, at hvis du vælger halvpension, får du adgang til en omfattende og velsmagende morgen- og aftenbuffet under hele din opholdsperiode. Måltiderne serveres i den store og elegante restaurant på hotellet. Der er daglig variation i udvalget af mad og retter, så du får mulighed for at nyde forskellige lækkerier i løbet af dit ophold. Menuen rummer noget for enhver smag og inkluderer både velsmagende lokale og internationale retter. Der er også et mindre udvalg tilgængeligt for gæster med glutenallergi og vegetarer.

Vi anbefaler, at alle vælger at tilkøbe halvpension, da det er en bekvem, simpel og lækker måde at nyde dagens vigtigste måltider på. Hele 95% af vores deltagere vælger derfor at inkludere dette, hvilket også giver mulighed for hyggelige fællesmiddage hver aften. Du kan tilvælge halvpension ved reservationen eller ved ankomsten til Mallorca i samarbejde med vores instruktører. Prisen for halvpension for hele opholdet er 4.495 kr.

SÅDAN BOR DU

På hotellet vil du blive indlogeret sammen med to værelseskammerater i de smukke, lyse værelser med balkon, hvor tre personer bor sammen.

Værelsesfordelingen vil blive foretaget tilfældigt, men du har mulighed for at ønske, hvem du gerne vil dele værelse med. Dette ønske skal blot meddeles os mindst 3 uger før afrejsen. Du vil kun blive placeret på et værelse sammen med deltagere af samme køn som dig selv.

Hotellet du bor på i Palmanova

UTOPIA HOTELLET I PALMA NOVA

Vi er stolte af at præsentere det hotel, hvor du vil bo under dit ophold i Palmanova på Mallorca - hjertelig velkommen til Hotel Palmanova Suites!

Palmanova Suites har opnået 4 stjerner og er et moderne og nyligt renoveret hotel beliggende i centrum af Palmanova. Hotellet ligger på en lille bakketop midt i byen, hvilket giver dig en betagende udsigt over både Palmanova og Magaluf. Samtidig er der blot en kort gåtur på under 200 meter til Magaluf strand og strandpromenaden!

Dette hotel er blevet omhyggeligt udvalgt til vores guideskole i Palmanova, da det tilbyder fantastiske faciliteter. Dette inkluderer gode undervisningslokaler, en rummelig og smuk pool, renoverede og komfortable suiter, en stor buffetrestaurant og førsteklasses service.

OMGIVELSERNE I PALMA NOVA

Palmanova er en af Skandinaviernes foretrukne destinationer, og det er der god grund til! Dette område ligger i det sydlige Mallorca, kun 20 km fra Palma, øens hovedstad, og det rummer flere byer og har noget at tilbyde for enhver smag. Om du er til det livlige natteliv i Magaluf, den skønne strandpromenade eller den lange sandstrand med fremragende restauranter i Palmanova, så er der noget for dig.

Hotellet selv er centralt placeret med kun 200 meter til Magaluf-stranden, og lige uden for døren finder du et udvalg af butikker, forretninger og restauranter.

Hotellet og området tilbyder alle de ideelle faciliteter og redskaber, som er nødvendige, når vi hos Utopia Guideskole skaber rammerne for den mest professionelle og brancherelevante guideuddannelse.

Under dit ophold i september/oktober kan du forvente dagstemperaturer på omkring 22-26 grader. Som deltager på Utopia Guideskole har du mulighed for at udforske omgivelserne både i mellem og efter undervisningen. Du kan tage på dejlige gåture langs den skønne sandstrand, besøge restauranter og barer, socialisere og løse gruppeopgaver med dine medstuderende eller blot slappe af ved hotellets pool. Yderligere oplysninger om fritidsaktiviteter på Mallorca findes i afsnittet "Fritiden på Mallorca".

 

HALVPENSION (MÅLTIDER)

Når du bor på Utopia hotellet i Palmanova, har du mulighed for at vælge halvpension i hele dit ophold. Dette betyder, at hvis du vælger halvpension, får du adgang til en stor og lækker morgen- og aftenbuffet i hele din opholdsperiode. Måltiderne serveres i den store og lyse restaurant på hotellet i form af imponerende buffetanretninger. Der er daglig variation i madudvalget og retterne, så du får mulighed for at nyde forskellige lækkerier i løbet af dit ophold. Menuen byder på noget for enhver smag og omfatter både lækre lokale og internationale retter. Der er også et mindre udvalg tilgængeligt for gæster med glutenallergi og vegetarer.

Vi anbefaler, at alle vælger at inkludere halvpension, da det er en utrolig nem, enkel og lækker måde at nyde dagens vigtigste måltider på. Hele 95% af vores deltagere vælger derfor at tilkøbe dette, hvilket også giver mulighed for hyggelige fællesmiddage hver aften. Du kan tilvælge halvpension ved reservationen eller ved ankomsten til Mallorca i samarbejde med vores instruktører. Prisen for halvpension for hele opholdet er 4.495 kr.

SÅDAN BOR DU

På Utopia Hotellet i Palma Npva vil du blive indlogeret sammen med to værelseskammerater i de smukke, lyse værelser med balkon, hvor tre personer bor sammen.

Værelsesfordelingen vil blive foretaget tilfældigt, men du har mulighed for at ønske, hvem du gerne vil dele værelse med. Dette ønske skal blot meddeles os mindst 3 uger før afrejsen. Du vil kun blive placeret på et værelse sammen med deltagere af samme køn som dig selv.

Mallorca og nærområdet

MALLORCA SOM DESTINATION

Mallorca er en ægte charterklassiker og en favoritdestination blandt skandinaviske feriegæster, og dette har været tilfældet i mange årtier. Det var her, den første traditionelle charterrejse for danske turister blev arrangeret, da den folkekære og nu afdøde Simon Spies sendte de første ferierejsende afsted.

Derfor er det kun passende, at vi fortsætter denne tradition og uddanner de bedste guider i branchen netop i disse omgivelser.

Mallorca forbliver en fantastisk destination på grund af dens uendelige muligheder, og øen har noget nyt at byde på hver gang. Du kan nyde vandreture i den betagende natur, udforske de historiske drypstenshuler, besøge gamle byer med historisk betydning eller blot slappe af på de skønne strande ved bølgernes brus. Øen har et dejligt varmt klima, men det bliver aldrig uudholdeligt varmt takket være havet på alle sider og den konstante brise.

Livet på skolen giver plads til at der i din fritid vil være tid til at udforske den smukke Ø Mallorca - præcis som når du er ude i arbejdet som guide. Du kan allerede begynde at glæde dig!


 

SANTA PONSA & PALMANOVA

Utopia-hotellerne er beliggende på den sydlige del af Mallorca i byerne Santa Ponsa og Palmanova. Begge hoteller er ideelt placeret og giver os alle de nødvendige ressourcer for at afholde en fantastisk guideskole.

Begge byer er populære feriemål og har nogle af de bedste strande samt fremragende restauranter. Derudover kan du nemt nå alt til fods, og det er bekvemt at tage en bus eller taxa til Magaluf, Palmanova eller Palma. Begge byer har også hyggelige og livlige bargader.

Vi udnytter hele området i begge byer, især de grønne områder, udsigtspunkterne og strandene, til undervisning og aktiviteter i løbet af hele guideskolen.

Specialmoduler på Mallorca

Specialmoduler Mallorca

Når du deltager i Guideuddannelsen på Mallorca med Utopia Guideschool, har du mulighed for at tilvælge et specialiseringsmodul helt gratis, hvor du kan fordybe dig ekstra inden for et bestemt område inden for guidefaget. Normalt koster dette 4.999 kr.

Du kan vælge mellem følgende specialiseringsmoduler:

 • Sport- og fitnessguiden
 • Børneguiden
  Ungdomsguiden
 • Destination Management & Ledelse
 • Skiguiden (en del af grundforløbet)
 • Animationsguiden (en del af grundforløbet)
 • Bæredygtighed og turisme (en del af grundforløbet)

Du kan vælge det ønskede specialiseringsmodul under din tilmelding. Alternativt kan du vente med at træffe dit valg, indtil du er ankommet til guideskolen. Vi har et introduktionsforløb på guideuddannelsen, som strækker sig over de første par dage efter din ankomst til Mallorca. Her vil vi grundigt gennemgå de enkelte specialiseringsmoduler.

Læs mere om de forskellige specialmoduler her:

  Om specialmodulerne

 

Fritiden på Mallorca

5 INTENSE UGER PÅ MALLORCA

Hos Utopia Guideschool lægger vi ikke skjul på, at de 5 uger, som guideuddannelsen strækker sig over, kan være intensive og til tider krævende. Vores guideuddannelse er seriøs og fokuseret på at uddanne de bedste guider i branchen. Dette er noget, vi ikke går på kompromis med. Men det er også vigtigt at have tid til fritid og hygge.

Du skal forvente lange dage med masser af aktiviteter og undervisning, da der er meget, der skal nås og læres, inden du begynder at arbejde som guide i rejsebranchen.

Hos Utopia Guideschool er vi en realistisk og brancherelevant guideskole, hvilket betyder, at vi stræber efter at gøre din tid på Utopia Guideschool så virkelighedsnær som muligt i forhold til jobbet som guide. Derfor har du også en enkelt fridag om ugen på skolen samt siesta midt på dagen, ligesom du ville have som guide.

På din fridag og i siestaen kan du slappe af og samle kræfter i de fantastiske omgivelser, og du kan bruge tiden præcis, som du ønsker. Herunder giver vi nogle gode eksempler på, hvad eleverne ofte bruger tiden på.

SMAGSOPLEVELSER PÅ MALLORCA

De fleste deltagere på guideuddannelsen har valgt halvpension, hvilket betyder, at morgen- og aftensmaden er inkluderet i hele opholdet. Frokosten skal du selv sørge for, og du kan gøre det billigt ved at købe en sandwich eller tilberede din egen mad med ingredienser fra det lokale supermarked. Hvis du ønsker at udforske forskellige smagsoplevelser i siestaen, er der utallige muligheder på Mallorca.

Både i Palmanova og Santa Ponsa findes der mange hyggelige restauranter. Det er svært at undgå at prøve spansk tapas med lækre retter som dadler indhyllet i bacon eller hvidløgsrejer. Der er også den berømte paella, som kan nydes helt ned til Santa Ponca strand. Hvis du foretrækker pizza, tør vi godt sige, at den bedste pizza findes i Santa Ponsa, ved strandens ende.

ROADTRIP PÅ MALLORCA

Mallorca er ideel til en roadtrip! Øen er relativt stor og ændrer karakter, når du kører rundt på den. Derfor udnytter mange elever deres fridag ved at leje en bil i byen og tage ud med venner for at opleve nogle af Mallorcas skatte. Dette kan inkludere besøg i den smukke kystby Alcudia på øens nordlige side, ture til lokale markeder eller besøg i de berømte drypstenshuler. Der er mange muligheder!

SNORKLING PÅ MALLORCA

I de større supermarkeder i byerne eller i en af de små turistkiosker kan du købe snorkeludstyr til en lav pris, som giver dig mulighed for at udforske verdenen under havets overflade. Det er oplagt at snorkle ved klipperne ved Santa Ponsa-stranden, hvor du kan se smukke fisk og køle af i havet i siestaen.
 

SIESTA VED STRAND OG POOL

Forestil dig følgende scenarie: Himlen er skyfri, termometeret viser 30 grader, og solen steger på din krop. Klokken slår 13.00, og nu er det siesta-tid! Mange vælger at gå ned til den dejlige sandstrand, som ligger lige på den anden side af vejen fra hotellet. Her kan du tage en forfriskende dukkert i Santa Ponsa Beach. Efterfølgende kan du lægge dig på stranden og lade solen varme din krop op igen og give dig lidt kulør.

En anden mulighed er at slappe af ved det skønne poolområde på hotellet. Der er masser af liggestole til rådighed, og du kan tage nogle svømmetag i poolen. Du kan afslutte din svømmetur ved poolbaren, hvor du kan nyde en frokost eller drikke en friskpresset juice. 

TRÆNING PÅ MALLORCA

At holde sig i form er vigtigt, både fysisk og mentalt, og det er en vigtig vane at fastholde, også når du begynder at arbejde som guide efter Utopia Guideschool. Mange elever vælger derfor at bruge deres siesta-tid på at træne. Du kan tage en tur til træningscenteret, løbe en kort tur, spille tennis eller padel, eller deltage i et beachvolley-spil med dine medstuderende på stranden.

Vi tilbyder også regelmæssige morgentræningsøvelser på stranden under guideuddannelsen, men det er selvfølgelig helt frivilligt, om du ønsker at deltage. 

AFSLAPNING PÅ MALLORCA

Som nævnt er guideuddannelsen intensiv, og der kan være dage, hvor du har brug for at slappe af og genoplade dine energier. Afslapning kan foregå ved poolen, på stranden eller endda på dit værelse, hvor airconditionen sørger for en behagelig kølig temperatur.

En afslappende gåtur i det smukke, eksotiske landskab med noget musik eller en podcast i ørerne kan også være en god måde at slappe af på. Hvordan du bedst slapper af, er helt op til dig, og du lærer dig selv meget bedre at kende under dit ophold på Utopia Guideschool. 
 

Udflugtspakken på Mallorca

UDFLUGTSPAKKEN PÅ MALLORCA

Når du deltager i Utopia Guideschool på Mallorca, lægger vi stor vægt på at sikre, at du tager de absolut bedste og mest unikke oplevelser med dig videre. Derfor har vi sammensat en omfattende udflugtspakke, der er fyldt til bristepunktet med fantastiske oplevelser. Udflugterne er nøje udvalgt ud fra, hvad Mallorca og nærområdet har at byde på. Vi udforsker øen, deltager i spændende aktiviteter og fejrer din eksamen med tematiserede arrangementer.

Udflugtspakke Mallorca Utopia Guideskole

Udflugterne og arrangementerne afholdes i løbet af guideskolen og kan tilvælges ved bestillingen. Prisen for udflugtspakken er 1.599 kroner og kan eksempelvis inkludere følgende aktiviteter*:

 • Paintball & besøg i Fashion Outlet
 • Middelhavsbådtur
 • Shopping & sightseeing i Palma
 • Vandretur i de smukke bjerge omkring Andratx
 • Temaarrangementer på udvalgte aftener

*Bemærk, at ovenstående aktiviteter er eksempler fra tidligere gennemførte guideuddannelser på Mallorca og kan variere fra skole til skole, afhængigt af de tilgængelige muligheder i den pågældende periode. Vi garanterer dog altid fuld værdi i udflugtspakken.

PAINTBALL & FASHION OUTLET

Vi ifører os de militæragtige camouflage-paintball-outfits og forbereder os på en dag fyldt med action! På de store paintballbaner tilbringer vi flere timer med at have det sjovt, kæmpe i hold og forbruge en masse energi. Der er adskillige baner i forskellige størrelser med forskellige forhindringer og skjulesteder, der tilføjer ekstra sjov og spænding, når vi arbejder sammen for at opnå sejr med vores hold.

Når paintball-oplevelsen er afsluttet, skifter vi til vores egne tøj, og en rummelig bus transporterer os til Mallorcas Fashion Outlet. Her har vi mulighed for at nyde en frokost og ikke mindst for at shoppe! Den store udendørs Fashion Outlet byder på alt, hvad du kan forestille dig til favorable priser - måske kan du endda finde gallakjolen til den sidste aften på skolen (gallaaften) her.

Udflugten til Paintball & Fashion Outlet er en utrolig oplevelse, da det er en fantastisk teambuilding-oplevelse, hvor vi knytter bånd på tværs af grupper og lærer hinanden bedre at kende.

BÅDTUR MALLORCA

Vi stiger ombord på den imponerende katamaran "Attraction" og sejler ud fra Palmanovas kyst og ud på det azurblå hav. Båden har et rummeligt dæk, hvor vi kan slappe af og nyde solen. Der spilles god musik, og baren er åben med kolde drikkevarer. Undervejs laver vi smukke stop, hvor du kan snorkle og bade direkte fra båden.

Hele dagen handler om at nyde livet! Der er lagt op til afslapning, musik og dans på båden, solbrune ansigter og minder for livet. Især bådturen er noget, vores tidligere elever husker tydeligt, da en dag til søs med tætte venner altid er en uforglemmelig oplevelse.

Undervejs serveres en lækker frokost! Det er en helt igennem fantastisk dag.

SHOPPING & SIGHTSEEING I PALMA

På Mallorca er det uundgåeligt at besøge øens hovedstad, Palma, hvor over halvdelen af øens befolkning bor. Det er en smuk historisk by, der blandt andet huser den berømte katedral, som er svær at tage øjnene fra, når man nærmer sig byen.

Vi ankommer til Palma sammen med bussen og bliver sat af ved havnen, tæt på den imponerende katedral. Herfra har du mulighed for at udforske Palma, katedralen, de charmerende gamle gader og ikke mindst lade dig forføre af Palmas shoppingmekka.

Der er også rig mulighed for at nyde en lækker omgang tapas og en forfriskende sangria i skyggen på en lokal restaurant.

HIKING I ANDRATX

Denne udflugt er en af de mest ikoniske på Mallorca! Øen er ikke kun kendt for sit fantastiske vejr og smukke hav, men også for sin frodige og betagende natur. Især bjergene omkring Andratx er imponerende, og derfor har vi naturligvis arrangeret en vandretur her. Vi ifører os sportstøj og kører sammen med vores erfarne vandreguider til Andratx, hvor vores vandring i bjergene begynder.

Undervejs på vandreturen vil du opleve de mest betagende udsigter, enestående natur og få mulighed for at tage de mest imponerende billeder med hjem.

Det er en dag, som du sent vil glemme! Vandreturen er ikke særlig krævende, og alle kan deltage.

EVENTAFTENER MALLORCA

Hos Utopia Guideschool går vi som sagt op i, at I får en fantastisk oplevelse og styrker jeres fællesskab på skolen. Derfor inkluderer vi disse eventaftener som en del af udflugtspakken. Vi vil ikke afsløre for meget på forhånd, da det skal være en overraskelse.

Men forvent sjove kostumer, underholdning og meget mere. En invitation vil blive leveret til jeres dør et par dage før arrangementet!

Hvornår vil du gerne afsted?

Januar/Februar 2025 VAL THORENS

Dummy billede

Før pris 27.999,-

Spar 5000,-

Fra 22.999,-

April/Maj 2025 MALLORCA

Dummy billede

Før pris 26.999,-

Spar 5.000,-

Fra 21.999,-

September/Oktober 2025 Mallorca

Før pris 26.999,-

Spar 5000,-

Fra 21.999,-

September/Oktober 2024 MALLORCA

Pris 26.999,-

Spar 5000,-

Fra 21.999,-
Dummy product slider bg