Guideuddannelsen

 - på populære Mallorca

Guideuddannelse på Mallorca

Cypern er det helt perfekte sted at afholde en professionel guideskole. Herunder har vi samlet information om guideskolen.

Om Uddannelsen på Mallorca

Guideuddannelsen med Utopia Guideschool på Cypern bliver dit springbræt ud i verden. En beslutning, som du aldrig kommer til at fortryde.

Utopia Guideschool er den brancherelevante og personlige guideskole. Vi har sammensat et uddannelsesforløb på eksotiske Cypern som sikrer dig den mest professionelle, virkelighedsnære og omfattende rejselederuddannelse i branchen.

Med afsæt i en bred og dyb forståelse for de ønsker, behov og udfordringer som rejsebureauerne står overfor i arbejdet med gæsterne på destinationerne, uddanner vi på Utopia Guideskole branchens bedste og dygtigste guider på Cypern. 

Cypern har et fantastisk skønt middelhavsklima, en unik natur og en blomstrende turisme.

 
Gratis Specialiseringsmodul

Guideuddannelsen på Cypern tilbyder valg af et specialiseringmodul, hvor du kommer ekstra meget i dybden med et specifikt område indenfor rejsebranchen (denne mulighed har elever på vores skole i Østrig ikke på nuværende tidspunkt). Dette er også én af grundene til at skolen på Cypern er på 5 uger, hvor skolen i Østrig "kun" er på 4 uger (skolen i Østrig er allerede fokuseret på ski og adventure).

Utopia Hotellet på Mallorca

Under din guideuddannelse indlogeres du i eksotiske omgivelser på det 3 stjernede hotelkompleks Sun Beach beliggende i hjertet af Santa Pontas lille, hyggelige centrum. Du har derfor både byens gode restauranter og den dejlige sandstrand lige ved hånden.

Sun Beach består af pæne, lyse lejligheder, som kan huse op til 4 personer. Santa Ponsa er et populært turistresort som ligger blot ca. 25 km fra Palma (hovedstaden på Mallorca red.) og kun ca. 3 km fra Palma Nova/Magaluf, som mest er kendt for sit pulserende natteliv. Hotellet har alle de nødvendige faciliteter og redskaber som behøves, når vi hos Utopia Guideskole sætter rammerne for branchens mest realistiske og brancherelevante guideskole.

Omgivelserne

Sun Beach Apartments er det oplagte valg for vores guideskoler på Mallorca, og det er ingen tilfældighed at vi har udvalgt netop dette hotel som Utopia Skolehotellet. Hotellet og destinationen har utrolig meget at tilbyde, og i nærområdet kan du som elev på Utopia Guideskole se, føle og opleve meget af det, du senere som uddannet guide vil blive en del af i rejsebranchen. Det er med andre ord de perfekte omgivelser, til at forberede dig på karrieren som guide.

Under skoleopholdet kan du forvente temperaturer på omkring 23-30 grader i dagstimerne. Du har som elev på Utopia Guideskole mellem/efter undervisningen mulighed for at ligge ved hotellets pool og slappe af og sole, gå ture langs den lækre sandstrand og for at socialisere og løse gruppeopgaver med dine medstuderende. 

 Halvpension

Når du bor Utopia Hotellet på Cypern, så har mulighed for under hele dit skoleophold at tilvælge halvpension. Det betyder at såfremt du tilvælger Halvpension. så har du både en stor og lækker morgenmads- og aftenmads buffet inkluderet under hele dit guideudannelsesophold. Måltiderne bliver serveret som en lækker buffetanretning i hotellets fine og store restaurant. Vi anbefaler at tilvælge halvpension, da det er en nem og enkel og lækker måde at indtage dagens vigtigste måltider på. Halvpension tilvælges ved bestilling mod en merpris. 

Sådan bor du

På Utopia Hotellet (Tasia Maris) bor i 3 og 3 sammen elever i nogle lyse og lækre værelser. Der er et lille køleskab, men der er ingen køkkenfaciliteter. Du vi blive placeret på et værelse medstuderende af samme køn. 

Vi vil placere jer sammen vilkårligt, men der er også mulighed for at du ønske at bo sammen navngivne andre personer. Send os blot en mail om dette umiddelbart inden ankomst eller efter bestilling, så sørger vi for at arrangere det.

Fritiden på Mallorca

Når du ikke har undervisning så kan du begive dig ud på eventyr i de mange muligheder som Mallorca og nærområdet har at byde på. 

For eksempel.....

Udflugtspakken på Mallorca

Vi har sammensat en Udflugtspakke på Cypern

Vind legat (op til 12.500 kr)

På Utopia Guideschool uddeler vi 4 gange om året legater til nogle af branchens kommende og allerbedste guider for mere end 230.000 kr. Du kan blive udvalgt! 

Vi uddeler et stort legat på 12.500,- til 1 heldig vinder. Samtidig udvælger vi 5 vindere af vores mellem legat på 5.000,- og 10 vindere af vores lille legat på 2.000,-. Legatprogammet består af nogle få relevante spørgsmål som henvender sig til dig og dine personlige mål og ambitioner.

Tilmeld dig gratis til et legat (åbner i et nyt vindue)

Priser og Datoer

 Find alle datoer og priser på guideskolerne til Mallorca på linket herunder. Finder du ikke netop den skole, du er interesseret i, så kontakt os på info@guideschool.dk eller på tlf: +45 48 41 01 81

Datoer & priser   ›