Book-tidlig-rabatten udløber den 3. juni - Book din plads her

Vidensbasen

Spørgsmål? Prøv vores AI-Assistent

HER FOREGÅR UDDANNELSEN

Hvor ligger skolerne placeret i verden, hvordan bor man på skolen under opholdet og hvad kan man forvente?

GUIDESKOLEN MALLORCA ➤ 

GUIDESKOLE VAL THORENS ➤

SE PRISER & BESTIL ➤

HVAD ER INKLUDERET?

Hvad er egentlig inkluderet med guideuddannelsen fra Utopia? Alt fra fly og hotel, til professionel undervisning.

INKLUDERET I PRISEN ➤ 

GRATIS SPECIALMODUL ➤

SE PRISER & BESTIL ➤

JOBGARANTI

Hvad betyder Utopias jobgaranti egentlig? Vi har jobgaranti til alle beståede elever og branchens højeste ansættelsesprocent.

OM JOBGARANTIEN ➤ 

HER FÅR DU JOB ➤ 

JOBBET SOM GUIDE ➤

OM UDDANNELSEN

Hvad bliver man undervist i på guideskolen, og hvilken type af guide kan man blive efterfølgende?

UNDERVISNING OG FAG ➤ 

EN TYPISK DAG PÅ SKOLEN ➤ 

TYPER AF GUIDEJOBS ➤

OM UTOPIA

Hvem er vi hos Utopia? Vi er skandinaviens største og mest professionelt anerkendte guideudddannelse.

HVORFOR VÆLGE UTOPIA ➤ 

HVEM ER UTOPIA? ➤ 

VORES INSTRUKTØRER ➤

KONTAKT OS

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Ring til os, send en mail eller chat med os her på hjemmesiden. 

KONTAKT OS ➤ 

MEST STILLEDE SPØRGSMÅL ➤ 

INSPIRATIONSFOREDRAG ➤

JOB SOM FITNESSGUIDE

Et sundt og aktivt job i udlandet som fitnessguide

At arbejde som fitnessguide i udlandet kan være et spændende og udbytterigt job, både personligt, fagligt og fysisk. Hos Utopia Guideskole har vi skabt et helt særligt specialmodul designet til at uddanne og træne dig i at blive en dygtig fitnessguide. Vi vil i det følgende beskrive mere i detaljer hvad det indebærer at arbejde som fitnessguide i udlandet, og hvordan vores specialmodul ”fitnessguiden” hjælper dig med at opnå dette mål.

HVAD ER EN FITNESSGUIDE?

En fitnessguide er en professionel uddannet guide, der hjælper folk med at holde sig sunde og aktive under deres ferie i udlandet. Du skal som fitnessguide udover at yde god service til dine gæster blandt andet også forestå en forskellige holdtræninger, som f.eks. vandgymnastik, yoga, tennis, svømning m.m.

UTOPIA GUIDESKOLE - BLIV FITNESSGUIDE

Hos Utopia Guideskole er vi anerkendte for vores ekspertise i at uddanne specialiserede guider, inden for forskellige discipliner i guidefaget. Specielmodulet ”fitnessguiden” er skræddersyet til at udstyre dig med den nødvendige viden og færdigheder, som kræves for at blive en kompetent og eftertragtet fitnessguide i rejsebranchen.

Uddannelse og træning som fitnessguide

Anatomi og fysiologi: 
For at blive en blive en dygtig fitnessguide er det vigtigt at have en forståelse kroppen og dens funktioner. Vi går derfor under uddannelsesforløbet i dybden med at opnå en grundig forståelse for kroppens grundlæggende anatomi og fysiologi. Det er særlig vigtigt med henblik på at opnå de bedst mulige resultater, men også for at undgå skader.

Træningsprogrammer og teknikker
At Som fitnessguide skal du kunne arbejde ud fra effektive og efterprøvede træningsprogrammer og kende de korrekte træningsteknikker. Dette specialmodul giver dig denne vigtige viden, som understøtter dit virke som fitnessguide.

Jobmuligheder som fitnessguide
Et job som fitnessguide kan føre til forskellige jobmuligheder rundt om i hele verden. Hos Utopia Guideskole har vi en lang række forskellige samarbejdspartnere i rejsebranchen som behøver uddannede fitnessguider.

Personlige egenskaber:
For at blive en succesfuld fitnessguide er det vigtigt at have visse personlige egenskaber. Disse inkluderer motivation, godt humør, tålmodighed, og evnen til at inspirere og motivere dine gæster.

JOBTILFREDSHED SOM FITNESSGUIDE

At hjælpe folk med at forbedre og vedligeholde deres fysik og livskvalitet på ferien er utroligt tilfredsstillende. Som fitnessguide kan du se resultaterne af dit arbejde i form af glade og entusiastiske gæster, og det er en fornøjelse at gå på arbejde hver dag.

SÅDAN BLIVER DU FITNESSGUIDE

Hvis du ønsker at forfølge en karriere som fitnessguide gennem Utopia Guideskole og vores mange samarbejdspartnere, så anbefaler vi at du vælger specialmodulet ”fitnessguiden”. Under de første par dage på guideskolen giver vi en grundig introduktion til de forskellige specialmoduler, som vi tilbyder. Du vil herefter være fuldt informeret om mulighederne, og kan på et oplyst grundlag træffe den rigtige beslutning.

ARBEJDE MED SPORT OG FITNESS I UDLANDET

At gøre karriere som fitnessguide i udlandet er en fantastisk måde at hjælpe andre med at nyde en sund og aktiv ferie. Vi hjælper dig hele vejen fra uddannelsen på Utopia Guideskole, og videre ud i et job hos en af de mange samarbejdspartnere som f.eks TUI, VING, SPIES, BRAVOTOURS og mange flere.

Hvornår vil du gerne afsted?

Januar/Februar 2025 VAL THORENS

Dummy billede

Før pris 27.999,-

Spar 5000,-

Fra 22.999,-

April/Maj 2025 MALLORCA

Dummy billede

Før pris 26.999,-

Spar 5.000,-

Fra 21.999,-

September/Oktober 2025 Mallorca

Før pris 26.999,-

Spar 5000,-

Fra 21.999,-

September/Oktober 2024 MALLORCA

Pris 26.999,-

Spar 5000,-

Fra 21.999,-
Dummy product slider bg
TUI logo
DUF-Rejser logo
Spies logo
Apollo rejser logo
Primo Tours logo
Sunweb logo
Slopetrotter logo
Bravo Tours logo
Skilink

Min bedste beslutning nogensinde

Det er det vildeste og mest udviklende jeg nogensinde har været igennem. Det er en top professionel guideskole med de bedste instruktører, der er i branchen. Jeg er ved UTOPIAS hjælp blevet en meget bedre version af mig selv... Jeg kan kun sige af hjertet tak for den mest fantastiske oplevelse.

Venskaber for livet!

Jeg har været på Utopia Guideskole, som har været den allerbedste beslutning i mit liv. Udover tætte venskaber for livet, udvikler man sig selv så meget på 5 uger end man går og drømmer om. Undervisningen er forberedt til punkt og prikke og ikke kedelig men rent faktisk underholdende. Instruktørene er over alle forvetninger! De behandler dig som ligeværdige og bliver rent faktisk dine venner. Udover det er der pisse god vejledning og man står aldrig tilbage med spørgsmål.

Den bedste beslutning i mit liv!

Jeg tog en spontan beslutning om, at tage på Utopia Guideschool kort tid før vi skulle afsted. Det viste sig at være det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! Jeg har gennemgået enorm personlig udvikling, overtrådt mange grænser og fået venner for livet! Undervisningen er lærerig, spændende og den klæder dig 100% på til at varetage jobbet som guide.

Min bedste beslutning nogensinde

At tage på Utopia guideschool er uden tvivl det bedste jeg nogensinde kunne have gjort. 5 uger fyldt med travle og aktive dage blandt en masse skønne mennesker, der støtter hinanden gennem opgaver og eksaminer. Man bliver presset til sit yderste nogen dage, og kan virkelige udvikle sig meget. Alt dette mens man har det sjovt med sine kammerater man får dernede. Hvis jeg kunne, tog jeg udentvivl afsted igen. Kan kun anbefale at tage afsted.

KÆMPE anbefaling herfra

KÆMPE anbefaling herfra. Det hele er så fantastisk dernede, og der bliver taget hånd om alting, så du skal bare læne dig tilbage, da du helt tryg i UTOPIAS hænder. Der intet der skal holde dig tilbage for dit livs oplevelse, altså du får venner for livet. - UTOPIAFAMILY helt ind i hjertet <3

Dummy testimonial slider bg