NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

Uddannelsesstederne

- De lækreste omgivelser til din uddannelse

Uddannelsessteder

Guideuddannelsen på Utopia Guideschool har en varighed af fem uger, og afholdes på nogle af Europas mest eksotiske og smukkeste rejsemål på enten ski eller charter. Du kan tage uddannelsen på enten Mallorca, Spanien eller i Val Thorens, Frankrig, som er nøje udvalgt. De indeholder alt, hvad vi skal bruge for at give dig dit livs oplevelse.

Vi afholder vores guideskole på Mallorca foråret samt efteråret, og vores guideskole i Val Thorens i janaur.

Læs mere om de enkelte uddannelsesteder, og hvad de hver især kan tilbyde herunder.


Kriterier for udvælgelse

Uddannelsesstederne er nøje udvalgt ud fra en række helt afgørende kriterier, med henblik på at kvalitetssikre opholdet for vores elever.

Når vi udvælger uddannelsesstederne til Utopia Guideschool, så kigger vi blandt andet på om der på rejsemålet er et turistliv samt om klimaet er varmt, eller fyldt med sne til vores guideskole i alperne, skønt og behageligt at opholde sig i. Fra et fagligt perspektiv anser vi det som utrolig vigtigt, at omgivelserne bedst muligt afspejler den virkelighed, som du efterfølgende skal ud og have din hverdag i som guide. Der skal være et liv, en ånd og en puls i og omkring området, så du kan "mærke" guidelivet. Det er ikke mindst vigtigt når det kommer til dig og dine medstuderendes trivsel under selve uddannelsesopholdet - det gælder både i undervisningssammenhænge, men også når i har fri.

Hotellerne i indlogeres på er ligeledes nøje udvalgt ud fra et kvalitetskriterium. Hos Utopia Guideschool forstår vi os på vigtigheden af, at værelserne såvel som faciliteterne på hotellet er af en god standard. Det er ligeledes afgørende for os, at der på hotellet eller i umiddelbar nærhed heraf er gode undervisnings- og konferencefaciliteter, hvor vi kan gennemføre visse dele af undervisningen - både den teoretiske, men også den praktiske.