Tryghedsgaranti på alle bestillinger!  Læs mere her

Uddannelsesstederne

- Eksotiske og skønne omgivelser

Uddannelsessteder

Guideuddannelsen på Utopia Guideschool har en varighed af fem uger, og afholdes på nogle af Europas mest eksotiske og smukkeste rejsemål. Du kan tage uddannelsen på enten Cypern eller på Mallorca, som er nøje udvalgt. De indeholder alt, hvad vi skal bruge for at give dig dit livs oplevelse.

Vi afholder vores guideskole på Cypern i foråret og guideskolen på Mallorca i efteråret.

Læs mere om de enkelte uddannelsesteder, og hvad de hver især kan tilbyde herunder.


Kriterier for udvælgelse

Uddannelsesstederne er nøje udvalgt ud fra en række helt afgørende kriterier, med henblik på at kvalitetssikre opholdet for vores elever.

Når vi udvælger uddannelsesstederne til Utopia Guideschool, så kigger vi blandt andet på om der på rejsemålet er et turistliv samt om klimaet er varmt, skønt og behageligt at opholde sig i. Fra et fagligt perspektiv anser vi det som utrolig vigtigt, at omgivelserne bedst muligt afspejler den virkelighed, som du efterfølgende skal ud og have din hverdag i som guide. Der skal være et liv, en ånd og en puls i og omkring området, så du kan "mærke" guidelivet. Det er ikke mindst vigtigt når det kommer til dig og dine medstuderendes trivsel under selve uddannelsesopholdet - det gælder både i undervisningssammenhænge, men også når i har fri.

Hotellerne i indlogeres på er ligeledes nøje udvalgt ud fra et kvalitetskriterium. Hos Utopia Guideschool forstår vi os på vigtigheden af, at værelserne såvel som faciliteterne på hotellet er af en høj standard. Det er ligeledes afgørende for os, at der på hotellet eller i umiddelbar nærhed heraf er gode undervisnings- og konferencefaciliteter, hvor vi kan gennemføre visse dele af undervisningen - både den teoretiske, men også den praktiske.