Book-tidlig-rabatten udløber den 3. juni - Book din plads her

Vidensbasen

Spørgsmål? Prøv vores AI-Assistent

HER FOREGÅR UDDANNELSEN

Hvor ligger skolerne placeret i verden, hvordan bor man på skolen under opholdet og hvad kan man forvente?

GUIDESKOLEN MALLORCA ➤ 

GUIDESKOLE VAL THORENS ➤

SE PRISER & BESTIL ➤

HVAD ER INKLUDERET?

Hvad er egentlig inkluderet med guideuddannelsen fra Utopia? Alt fra fly og hotel, til professionel undervisning.

INKLUDERET I PRISEN ➤ 

GRATIS SPECIALMODUL ➤

SE PRISER & BESTIL ➤

JOBGARANTI

Hvad betyder Utopias jobgaranti egentlig? Vi har jobgaranti til alle beståede elever og branchens højeste ansættelsesprocent.

OM JOBGARANTIEN ➤ 

HER FÅR DU JOB ➤ 

JOBBET SOM GUIDE ➤

OM UDDANNELSEN

Hvad bliver man undervist i på guideskolen, og hvilken type af guide kan man blive efterfølgende?

UNDERVISNING OG FAG ➤ 

EN TYPISK DAG PÅ SKOLEN ➤ 

TYPER AF GUIDEJOBS ➤

OM UTOPIA

Hvem er vi hos Utopia? Vi er skandinaviens største og mest professionelt anerkendte guideudddannelse.

HVORFOR VÆLGE UTOPIA ➤ 

HVEM ER UTOPIA? ➤ 

VORES INSTRUKTØRER ➤

KONTAKT OS

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Ring til os, send en mail eller chat med os her på hjemmesiden. 

KONTAKT OS ➤ 

MEST STILLEDE SPØRGSMÅL ➤ 

INSPIRATIONSFOREDRAG ➤

INKLUDERET I PRISEN

I de nedenstående emner kan du læse om, hvad som er inkluderet i din guideuddannelse, delbetalingen og de mulige ekstra tilkøb, som man har mulighed for at tilvælge. Har du fortsat spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os

Vi afholder vores guideskoler 3 gange om året - i efteråret og i foråret. De ligger strategisk placeret op til sommer- og vintersæsonen, så du kan få et guidejob hos et rejseselskab i den førstkommende sæson efter endt uddannelse.

Priser & Datoer for skoler

Inkluderet i dit guideskole ophold

HVAD ER INKLUDERET I DIT GUIDESKOLEOPHOLD?

Utopia Guideschool tilbyder branchens allerbedste pris på en guideuddannelse. Hvorfor kan vi det?
Det kan vi, fordi vi vil. Fordi vi vil at så mange som muligt skal have adgang til en guideuddannelse og dermed få en fod indenfor guidebranchen! Derfor holder vi uanset udgifter eller inflation prisen nede. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på vores undervisningsfaciliteter, Utopia-hotellerne eller undervisningen - og vores instruktører kommer direkte fra rejsebranchen med kæmpe passion for at lære fra sig og med et enormt engagement i vores elever. 

Prisen inkluderer ALT, hvad vi mener er vigtigt for din guideuddannelse. Du kan derudover tilvælge nogle enkelte ting som f.eks. en rejseforsikring, ekstra udflugter og også selv vælge, om du vil tilvælge halvpension på Utopia-hotellet eller selv stå for mad. 

Det vigtigste for os er at have gennemskuelige priser. Der kommer ikke flere tillæg undervejs på guideskolen eller undervejs, når du gerne vil booke dit guideskoleophold, end hvad du kan læse dig frem til her.

Læs mere om her, hvad der er inkluderet i dit guideskoleophold:

FLY, BAGAGE & TRANSFER
Fly tur/retur direkte til guideskolen i syden med minimum 20 kg bagage inkluderet. Du rejser sammen med de andre elever fra din egen valgte lufthavn; København eller Billund. Inkluderet er selvfølgelig også transfer til Utopia-hotellet og transport i alle undervisningssammenhænge. 

4-STJERNET UTOPIA HOTEL
På alle vores guideskoler har vi et fast 4-stjernet Utopia hotel med undervisningsfaciliteter, som altid ligger centralt placeret til strand og byliv.

GRATIS SPECIALMODUL
Gratis specialmodul i sidste uge af guideuddannelsen - vælg mellem børneguide, ungdomsguide, sport- og fitnessguide og destination managemnt & ledelse

UNDERVISNING OG ALLE MATERIALER
Alt undervisning og tilhørende materialer. Alle kurser (f.eks. førstehjælpskursus), alle ekstra instruktører fløjet ned til skolen og alle undervisningsmæssige aktiviteter og udflugter er selvfølgelig inkluderet. 

JOBGARANTI & NETVÆRK
Vi får besøg af 10-15 rejseselskaber på guideskolen, som rekrutterer guider direkte fra Utopia. Alt netværk og jobgarantien er inkluderet. 

MENTORFORLØB
Som den eneste guideskole i branchen, får du en personlig mentor på guideskolen, der har løbende samtaler, opfølgning og fokus på kun dig og din udvikling. 

GRATIS GUIDEFORENING
INGEN ekstra gebyrer selvfølgelig for efterfølgende at blive en del af Utopia Family og vores guidefaglige forening med jobvejledning og hjælp fremadrettet i rejsebranchen. 

FLERE AFTENARRANGEMENTER OG UDLUGTER
Vi holder masser af aftenarrangementer, der er inkluderet i din guideskole! F.eks. velkomstarrangement og galla-aften. Vi tager også på uddannelsesmæssige udflugter, ofte som en del af specialmodulet. Der kan tilvælges ekstra udflugter. 

Mulige tilvalg

HVAD ER DER AF TILVALG?

Her på siden finder du de mulige tilvalg, som du kan tilføje til din guideuddannelse. De fleste af tilvalgene har vi gjort mulig som en ekstra service. F.eks. muligheden for at kunne få et eneværelse, hvis man har brug for det, eller at vi tegner en rejseforsikring for dig, hvis ikke du selv har en, der dækker. 

Nogle af mulighederne er også til dig, som vil have endnu mere ud af dine 5 uger på Mallorca/Val Thorens. 

Du kan læse mere om tilvalgene nedenfor og planlægge din guideskole, så du får den maksimale bedste oplevelse for dig!

REJSEFORSIKRING
Mange har igennem deres egne forsikringer (eller evt. families forsikringer) en rejseforsikring, der dækker dit guideskoleophold. Men det er vigtigt, at du sørger for at tjekke op på netop dette. Det er ikke alle forsikringer, der dækker guideskoler eller dækker alle 32 dage vi er af sted, da mange kun dækker de første 30 dage, du rejser ud af Danmark. 

Har du ikke selv en rejseforsikring kan du tilvælge en igennem Utopia. Så sørger vi for at tegne en forsikring for dig, der dækker det hele. Det er ikke den billigste på markedet, men det er meget enkelt fordi vi vil sørge for, at der ingen problemer opstår. 

Vi samarbejder med Europæiske rejseforsikring. Vores elever, der tilvælger dette, forsikres med en plus forsikring uden selvrisiko og med ulykke- samt bagageforsikring. Du kan se dækningsoversigten for rejseforsikringen hos Europæiske forsikring her. 
Rejseforsikring pris: 990 kr. 

OBS: Du kan tilvælge rejseforsikring op til 14 dage før afrejse. 

 

AFBESTILLINGSFORSIKRING
Man håber aldrig at skulle benytte sig af en afbestillingsforsikring, men skulle uheldet være ude og du bliver forhindret i at rejse, så kan en afbestillingsforsikring dække dit ophold. Det kan være ved egen sygdom f.eks. eller nærmeste familie. 
Afbestillingsforsikring pris: 1260 kr. 

Afbestillingsforsikringen skal tilføjes ved booking eller senest 48 timer efter betalt depositum. Ellers vil forsikringen ikke dække. 

 

UDFLUGTSPAKKEN
På Utopia Guideschool sætter vi en oprigtig ære i, at du får de absolut bedste og mest mindeværdige oplevelser med dig videre i bagagen. Guideskolen er endnu mere end en guideuddannelse - det er også fællesskab, hygge og at opleve verdenen! Ligesom når man arbejder som guide. 

Derfor sammensætter vi på hver guideskole en udflugtspakke med både aftenevents og udflugter. Der er noget for alle, når vi både tager ud og oplever øen til havs på f.eks. bådtur og til lands på fantastiske naturoplevelse, kulturelle by oplevelser eller med adrenalin i blodet med paragliding eller paintball. 
Udflugtspakke pris: 1599 kr.

 

HALVPENSION MALLORCA
Du kan på alle vores guideskoler tilvælge halvpension på Utopia-hotellet. Det betyder, at du spiser morgenmad og aftensmad i hotellet store restaurant med buffet morgen og aften. Der er altid alt fra æg, frisk frugt, show-cooking med omelet og pandekager mm. til morgenmad og til aften finder du både salatbar, show-cooking, kød udskæring, pasta-retter, stegte grøntsager mm. 
Pris for halvpension: 4495 kr. (for alle 5 uger)

Vi anbefaler alle vores elever at tilvælge halvpension og 95% af vores elever tilvælger også denne mulighed af to hovedårsager.
1. Det er det billigste i løbet af 5 uger
2. Det er det nemmeste og hyggeligste. 
Eleverne nyder at gå direkte i morgen- og aftenbuffeten hver dag og få maden direkte serveret uden selv at skulle kokkerere eller ud og spise hver dag. Vi har et område i buffeten kun til Utopia, hvor vi sidder sammen og både starter og slutter dagen i fællesskab. 

 

ENEVÆRELSE
Du deler værelse med 2 roomies på guideskolen. Man er altså 3 på hvert værelse. 
Hvis man gerne vil have et singleværelse, så er det selvfølgelig muligt, men der er en ekstra betaling til hotellet. 
Pris for eneværelse: 6499 kr.

Fleksibel delbetaling

FLEKSIBEL DELBETALING AF DIN GUIDEUDDANNELSE

Når du bestiller din guideuddannelse betaler du ikke for dit ophold på én gang, men via delbetaling. Som udgangspunkt har du automatisk 3 ratebetalinger. 

1. Ved booking betales 0 kr. 
2. Indenfor 7 dage efter bestilling betaler du 2000 kr. 
3. 100 dage inden afrejse betaler du 3000 kr. 
4. 60 dage før afrejse betales restbeløbet

Delbetalingen er fleksibel, og du har også mulighed for at kontakte os for at lave en aftale, der passer dig. Du kan kontakte os på mail info@guideschool.dk eller tlf. 48410181. 

Cashback

CASHBACK

Flere af rejseselskaberne i rejsebranchen, som rekrutterer fra Utopia Guideschool, belønner dig for at dedikere dig til rejsebranchen. De sætter pris på de guider, som er klar til at gøre karriere og tage flere sæsoner som guide hos dem. 

Det betyder at hos flere rejseselskaber, vil du blive tilbudt enten efteruddannelsen eller "cashback" af rejseselskaberne, som betyder at de tilbagebetaler en del af guideuddannelsens pris, hvis du f.eks. arbejder 3 sæsoner som guide i rejseselskabet. Du vil oftest kunne få refunderet 10.000 kr. af din guideuddannelse!

Hvornår vil du gerne afsted?

Januar/Februar 2025 VAL THORENS

Dummy billede

Før pris 27.999,-

Spar 5000,-

Fra 22.999,-

April/Maj 2025 MALLORCA

Dummy billede

Før pris 26.999,-

Spar 5.000,-

Fra 21.999,-

September/Oktober 2025 Mallorca

Før pris 26.999,-

Spar 5000,-

Fra 21.999,-

September/Oktober 2024 MALLORCA

Pris 26.999,-

Spar 5000,-

Fra 21.999,-
Dummy product slider bg
TUI logo
DUF-Rejser logo
Spies logo
Apollo rejser logo
Primo Tours logo
Sunweb logo
Slopetrotter logo
Bravo Tours logo
Skilink

Min bedste beslutning nogensinde

Det er det vildeste og mest udviklende jeg nogensinde har været igennem. Det er en top professionel guideskole med de bedste instruktører, der er i branchen. Jeg er ved UTOPIAS hjælp blevet en meget bedre version af mig selv... Jeg kan kun sige af hjertet tak for den mest fantastiske oplevelse.

Venskaber for livet!

Jeg har været på Utopia Guideskole, som har været den allerbedste beslutning i mit liv. Udover tætte venskaber for livet, udvikler man sig selv så meget på 5 uger end man går og drømmer om. Undervisningen er forberedt til punkt og prikke og ikke kedelig men rent faktisk underholdende. Instruktørene er over alle forvetninger! De behandler dig som ligeværdige og bliver rent faktisk dine venner. Udover det er der pisse god vejledning og man står aldrig tilbage med spørgsmål.

Den bedste beslutning i mit liv!

Jeg tog en spontan beslutning om, at tage på Utopia Guideschool kort tid før vi skulle afsted. Det viste sig at være det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! Jeg har gennemgået enorm personlig udvikling, overtrådt mange grænser og fået venner for livet! Undervisningen er lærerig, spændende og den klæder dig 100% på til at varetage jobbet som guide.

Min bedste beslutning nogensinde

At tage på Utopia guideschool er uden tvivl det bedste jeg nogensinde kunne have gjort. 5 uger fyldt med travle og aktive dage blandt en masse skønne mennesker, der støtter hinanden gennem opgaver og eksaminer. Man bliver presset til sit yderste nogen dage, og kan virkelige udvikle sig meget. Alt dette mens man har det sjovt med sine kammerater man får dernede. Hvis jeg kunne, tog jeg udentvivl afsted igen. Kan kun anbefale at tage afsted.

KÆMPE anbefaling herfra

KÆMPE anbefaling herfra. Det hele er så fantastisk dernede, og der bliver taget hånd om alting, så du skal bare læne dig tilbage, da du helt tryg i UTOPIAS hænder. Der intet der skal holde dig tilbage for dit livs oplevelse, altså du får venner for livet. - UTOPIAFAMILY helt ind i hjertet <3

Dummy testimonial slider bg