Book-tidlig-rabatten udløber den 3. juni - Book din plads her

Vidensbasen

Spørgsmål? Prøv vores AI-Assistent

HER FOREGÅR UDDANNELSEN

Hvor ligger skolerne placeret i verden, hvordan bor man på skolen under opholdet og hvad kan man forvente?

GUIDESKOLEN MALLORCA ➤ 

GUIDESKOLE VAL THORENS ➤

SE PRISER & BESTIL ➤

HVAD ER INKLUDERET?

Hvad er egentlig inkluderet med guideuddannelsen fra Utopia? Alt fra fly og hotel, til professionel undervisning.

INKLUDERET I PRISEN ➤ 

GRATIS SPECIALMODUL ➤

SE PRISER & BESTIL ➤

JOBGARANTI

Hvad betyder Utopias jobgaranti egentlig? Vi har jobgaranti til alle beståede elever og branchens højeste ansættelsesprocent.

OM JOBGARANTIEN ➤ 

HER FÅR DU JOB ➤ 

JOBBET SOM GUIDE ➤

OM UDDANNELSEN

Hvad bliver man undervist i på guideskolen, og hvilken type af guide kan man blive efterfølgende?

UNDERVISNING OG FAG ➤ 

EN TYPISK DAG PÅ SKOLEN ➤ 

TYPER AF GUIDEJOBS ➤

OM UTOPIA

Hvem er vi hos Utopia? Vi er skandinaviens største og mest professionelt anerkendte guideudddannelse.

HVORFOR VÆLGE UTOPIA ➤ 

HVEM ER UTOPIA? ➤ 

VORES INSTRUKTØRER ➤

KONTAKT OS

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Ring til os, send en mail eller chat med os her på hjemmesiden. 

KONTAKT OS ➤ 

MEST STILLEDE SPØRGSMÅL ➤ 

INSPIRATIONSFOREDRAG ➤

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OG SVAR (F.A.Q)

Når du skal investere i din fremtid og dermed en guideuddannelse forstår vi, at der kan dukke mange spørgsmål op. Vi har forsøgt at samle de mest stillede spørgsmål herunder. Du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive eller ringe til os med stort som småt. 

Hvad er Utopia guideschool?

Utopia er den brancherelevante og personlige guideskole. Vi har sammensat et uddannelsesforløb, der sikrer dig, den mest professionelle og omfattende rejselederuddannelse i branchen. Vi håndplukker de bedste instruktører fra rejsebranchen til at stå for undervisningen, og de har alle til fælles at de arbejder i rejsebranchen, f.eks. som destinationschefer eller rejseledere, og ved derfor hvad der rører sig netop nu indenfor branchen.

Med afsæt i en bred og dyb forståelse for de ønsker, behov og udfordringer som rejsebureauerne står overfor i arbejdet med gæsterne på destinationerne, uddanner vi på Utopia Guideskole branchens bedste og dygtigste guider. Derfor uddanner vi vores elever efter branchens behov og udvikler eleverne både fagligt og på det personlige plan, så de kan stå imod de udfordringer som vil møde dem når de kommer ud og skal i uniformen.

Hvor i verden kan jeg arbejde? Kan jeg selv ønske?

I princippet er der stort set ikke grænser for, hvor du kan arbejde! Du kan arbejde der, hvor skandinaverne afholder deres ferie og rejseselskaberne dermed ansætter guider til. 

De mest hyppige steder, hvor du vil arbejde som guide, er på smukke destinationer som Grækenland, Portugal, Spanien, Tyrkiet, Italien og Cypern om sommeren, samt De Kanariske øer, De Forenede Arabiske Emirater, Egypten og Thailand om vinteren. Men der er også muligheder på endnu mere særlige destinationer som Caribien (den dominikanske republik), Malta, Madeira, de smukkeste små græske øer, Kap Verde og mange flere! Derudover arbejder du selvfølgelig oftest i Alperne som skiguide. 

Når du skal have tildelt din destination foregår det oftest således, at du kan få lov til at ønske hos din nye arbejdsgiver. Men der er mange ting, som skal passe sammen for rejseselskaberne, når de skal fordele deres guider. Efter første sæson har du stor indflydelse på, hvor du kommer hen i verdenen. Jo mere erfaring du har, jo flere muligheder og højere prioritet har du.

Hvad får man i løn som guide?

Som guide er du ansat med en "lønpakke", hvilket betyder at du selvfølgelig får en fast månedsløn samt en masse udgifter betalt, som en del af lønnen. Nærmere forklaring nedenfor. 

Din guideløn varierer meget alt efter, hvilket selskab du kommer til at arbejde for, og hvor i verden du arbejder. Normalt lægger en startløn på 5000 kr. -7500 kr. (udover de udgifter mm. der bliver betalt). Din løn stiger efter anciennitet, dvs. jo flere sæsoner du arbejder som guide, jo mere stiger din løn. 
Denne grundløn er også uden provision for salg, som mange selskaber betaler ekstra til din løn. Det kan være alt imellem 500 kr. - 3000 kr. i måneden. 

I din lønpakke indgår også flybillet tur-retur til feriedestinationen, hvor du arbejder. Det er selvfølgelig også inklusiv bagage mm. Desuden stilles bolig til rådighed af rejseselskabet, og dermed indgår husleje også i lønpakken, som for de fleste herhjemme i Danmark er den største udgift. 
Ydermere er du oftest erhvervsforsikret igennem rejseselskabet, og skal derfor ikke betale forsikringer eller lign. Ved flere selskaber får du også tilskud til din mobiltelefon og abonnement. Du får typisk rabat eller spiser endda gratis på nogle af de restauranter, som selskabet samarbejder med. Det kan også være, at du har fået lov til at spise på hotellet, når du kommer for at besøge dine gæster. Skal du ud at have en fyraftensøl med dine kollegaer, er der typisk også mange steder, hvor du får rabat.

 

Hvad er optagelseskravene?

Der er ingen optagelseskrav! Det er der ikke, fordi her skal være plads til alle. Der er dermed heller ikke krav om at du har ungdomsuddannelse eller lign. 

Det eneste krav er, at du er fyldt 18 år (eller at du bliver 18 det år senest på guideskolen). I forhold til det efterfølgende arbejde, er der mange rejsebureauer der gerne ser, at du kan begå dig på engelsk og har kørekort, men det er ikke et krav.

Hvordan ansøger jeg om en plads på skolen?

Alle kan få en plads på guideskolen! Der er heller intet krav om en ansøgning - du skal blot melde dig til her, så hjælper vi dig hele vejen til drømmejobbet!

Du skal faktisk bare vælge, hvilken guideskole som passer dig bedst på året og glæde dig! 

Hvordan fungerer jobgarantien?

En vision for Utopia guideskole er, at alle vores beståede elever efter endt uddannelse har kompetencerne til at kunne få job hos netop det selskab de ønsker, og inden for deres foretrukne område.

Langt størstedelen af vores elever kommer (hvis de ønsker det) i job efter uddannelsen - også dem der ikke består deres eksamener og derved ikke har jobgaranti. Utopia har den absolut højeste ansættelsesprocent efter skolen og det skyldes helt sikkert, at rejsebureauerne ved at en elev med et afgangsbevis fra Utopia, er blandt branchens klart bedst uddannede.

Jobgaranti indebærer at alle elever der består og bliver godkendt til jobgarantien efter uddannelsen, tilbydes et job i rejsebranchen. Dette kan være som guide, rejseleder, aktivitetsguide/animatør, børneguide, skiguide, hotelpersonale, receptionist m.v.

Hvor lang tid der går fra du har afsluttet guideskoleuddannelsen til du står i din uniform kan variere. Tidspunktet for hvornår du kommer ud i job, afhænger af, hvornår selskaberne mangler nyt personale. Der kan gå alt fra et par dage (nogle elever tager direkte fra skolen og videre ud i verden) og op til 4-5 måneder inden du står med en kontrakt i hånden. 

Vil du, kan du også udskyde din jobgaranti, og komme i arbejde senere. Det kan feks. være at du har nogle ting hjemme i Danmark, der skal ordnes inden.

 Læs mere om jobgarantien her. 

Hvad betyder tryghedsgarantien?

Det betyder, at såfremt dit skoleophold aflyses inden afrejse eller guideskolen skulle rykkes, uanset årsag, så kan du omkostningsfrit vælge at blive flyttet til en kommende guideskole eller få fuld refundering for skoleopholdet.

Du kan læse mere om tryghedsgarantien her.

Hvordan får jeg et guidejob?

Vi gør ALT for at få vores elever i et guidejob efter uddannelsen - og der har vi faktisk 3 dage på guideskolen, der udelukkende er dedikeret til jobsøgning. Vi kalder dagene for "rejseselskabernes dage". I løbet af de dage inviterer vi rejseselskaberne end til rekruttering på guideskolen - vi hilser normalt imellem 10-15 rejseselskaber velkommen. 

I løbet af de dage holder de firmapræsentationer, hvor de fortæller om deres virksomhed, jobbet som guide hos dem, jobvilkår mm. Her har du også mulighed for at stille alle spørgsmål, som du eventuelt sidder inde med. Efterfølgende er der mulighed for at ønske en jobsamtale ved en af rejseselskaberne, hvorefter vi har en hel dag afsat til jobsamtaler. Det vil altså sige, at mange elever allerede har deres guidejob i hus dagen efter vi rejser til Danmark, når rejseselskaberne ringer dig op efterfølgende! 

Du får også undervisning i at gå til jobsamtale, skrive CV og ansøgning og ikke mindst vise dig selv fra den allerbedste side. Du har samtidig altid din mentor ved siden af dig hele forløbet igennem. 

Kan jeg få mere info om forsikring?

Rejseforsikring

Vi ved, at det i nogle tilfælde kan forekomme privatiseret behandling til egenbetaling på Mallorca og på Cypern. Derfor informerer vi altid vores elever inden skolen om forsikringer, og at de skal være opmærksomme på dette.

Vi ved også, at der senere plejer at komme nogle spørgsmål omkring rejseforsikring, og derfor vil vi her kort informere og vejlede om dette (du kommer som elev også til at selv blive klogere på dette på skolen, da rejseforsikringer er et fag, og noget som er vigtigt, at du har styr på, når du fremover skal hjælpe dine gæster på destinationerne med deres forsikringer).

Der findes mange forskellige rejseforsikringer og forsikringsselskaber, og derfor varierer priserne en del. Det der afgør prisen er oftest dækningen, længde og selvrisiko ved brug af den (altså hvor stor egenbetaling du skal betale ved brug).<
Den forsikring vi tilbyder er ikke den billigste på markedet, men den har den dækning, som vi kan stå 100% inde for. Den gælder under et skoleophold som Utopia Guideschool i udlandet, og den er enkel at bruge, hvis der sker noget på destinationerne. Derudover kender de fleste udenlandske hospitaler/lægekliniker rejseforsikringen. Den gælder for alle 32 dage på Mallorca (en normal rejseforsikring er kun gyldig op til 30 dage af gangen).

Du har med denne forsikring ingen selvrisiko, når den bruges = 0 kr. i egenbetaling (OBS: den er med selvrisiko eliminering). 

Selvrisiko eliminering vil vi anbefale dig at tegne i den forsikring du vælger. Du kan på den måde bruge forsikringen uden at det koster dig noget, hvis det skulle blive aktuelt. Normalt betales der en selvrisiko på 1000 kr. ved de fleste forsikringer, og 1000 kr. er ofte mere, end hvad et enkelt besøg hos lægen koster på Mallorca eller i Alperne.
 
Du kan helt sikkert finde mange forsikringer, som er gode, og som også gælder under skoleopholdet på Mallorca eller i Alperne. Vi vil blot huske dig på, at du skal sørge for en forsikring til skoleopholdet og tjekke, hvordan din forsikring dækker dig, så du har den ønskede dækning, hvis uheldet er ude og du skal benytte dig af den.

Ring til os på +45 48 41 01 81, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne og priser.

Hvis du har forsikring fra eget forsikringsselskab, skal vi have oplyst forsikringsselskab samt policenummer inden afrejse til guideuddannelsen. Vær opmærksom på, at forsikringen skal dække under hele uddannelsesforløbet.

 

Afbestillingsforsikring

Med en afbestillingsforsikring får du rejsens fulde beløb tilbage(eksklusive prisen for afbestillingsforsikringen), hvis du kommer til skade eller bliver syg, og kan fremvise en lægeerklæring, som fraråder dig at rejse. Forsikringen dækker således i tilfælde af akutopstået sygdom som gør at man ikke kan komme afsted på sin rejse.

Afbestillingsforsikringen dækker ikke kroniske/eksisterende lidelser eller sygdomme, som var til stede ved tegning af afbestillingsforsikringen. 

Afbestilling på grund af ændrede rejsevejledninger fra Udenrigsministeriet er ikke et skadestilfælde, der er omfattet af de årsager til dækning, som er nævnt i forsikringsbetingelserne for vores afbestillingsforsikring. Afbestillingsforsikringen dækker ikke hvis afbestillingsgrunden er pandemi.

Skal der gøres brug af afbestillingsforsikringen skal afbestillingsgrunden på tilfredsstillende vis kunne dokumenteres med en erklæring fra en uvildig læge eller lignende. 

Skal jeg tilkøbe halvpension?

Grundprisen for et skoleforløb er uden pension, men halvpension kan tilkøbes. Vi anbefaler alle at tilvælge pension(måltider), da vi derved sikrer at alle får en både varieret og næringsrig kost i løbet af de 5 uger. Samtidig er der et socialt samvær blandt eleverne i forbindelse med måltiderne, som det er en skam at gå glip af.

Du har mulighed for under dit hele dit skoleophold at tilvælge halvpension, det vil sige morgenmad og aftensmad. Alle elever spiser sammen i buffeten ved reserverede borde. 

Tilkøb af halvpension på skoleopholdet koster kun 4.499 kr, og tilvælges ved bestilling.

Hvilket sprog foregår skolen på?

Utopia Guideschool er en skandinavisk guideskole. Det vil sige, at vi har elever fra hele norden - Danmark, Sverige, Finland og Norge. 
Guideskolen foregår dermed på skandinavisk, som er en blanding af især svensk og dansk, som man lærer i rejsebranchen, så gæster fra hele Skandinavien forstår en som guide. Størstedelen af vores elever er danske (ca. 80%) og dernæst kommer de svenske elever. 

Ca. 70% af instruktørteamet vil derfor være danske, men ville kunne snakke svensk. Du vil også selv få undervisning i skandinavisk i løbet af guideskolen. 

Er det et krav at have gode engelsk kundskaber?

Det er ikke et krav, at du har gode engelsk kundskaber. 
Guideuddannelsen foregår på skandinavisk, og der anvender vi ikke engelsk. 

Når du efterfølgende kommer ud i et job som guide, vil du skulle benytte engelsk i situationer, hvor du kommunikerer med dine lokale samarbejdspartnere og hoteller, men kan du snakke engelsk på "turist-niveau", så er det nok. Dine gæster vil være danske eller skandinaviske. 

Hvad skal jeg have med af lommepenge?

Hvor mange lommepenge du har brug for, er jo selvfølgelig meget individuelt! Men vi forstår godt, at det kan være svært at regne ud på forhånd. Vi foreslår ca. 1000-15.00 kr. om ugen, så du er dækket godt ind til frokost, fornøjelser på fridage mm. 
Tidligere elever har oplyst at de typisk har brugt 4.000-6.000,- i løbet af deres ophold, hvis de har haft tilkøbt halvpension og 8.000-12.000,- hvis de ikke har haft halvpension i deres ophold.

Betaler jeg i flere rater?

Når du bestiller dit Utopia Guideskoleophold er betalingen delt op i 3 rater. 

DELBETALING - BETAL I RATER

Når du booker din guideskole, behøver du ikke betale HELE beløbet på én gang. Vi tilbyder nemlig at du betaler dit skoleophold i 3 rater:

1: Ved booking betales 0 kr
2: Indenfor 7 dage efter bestilling betaler du 2.000 kr
3: 100 dage inden afrejse betaler du 3.000 kr
4: 60 dage før afrejse betales restbeløbet

Har du brug for en anden ordning, så kontakt os endelig. 

Hvordan er en typisk dag på skolen?

Det kan være svært at beskrive "en typisk dag" på Utopia Guideschool, da ingen dage er ens. Hver dag vil du blive udfordret, få skubbet dine grænser og blive overrasket. Mange ting er planlagt, som vil ske uventet for at øve din evne til at være omstillingsparat og håndtere stressede situationer. 
Du får hver uge et ugeskema, så man kan planlægge sine dage og sin tid. Men når man vågner om morgenen, så ved man alligevel aldrig helt præcist hvad dagen bringer. Sådan er din hverdag også som guide - uforudsigelig, men helt fantastisk. 

Vi har lavet et lille eksempel nedenfor, for at give et indblik i, hvordan dit skema for dagen kan se ud. 

Et eksempel på en dag i et ugeskema på Utopia Guideschool: 

08.30 - 09.00: Morgenmad
09.00 - 10.30: Teori undervisning i bustransfer 
10.30 - 11.00: Pause
11.00 - 12.30: Praktisk undervisning retorik 
12.30 - 15.30: SIESTA 
15.30 - 17.00: Øvelse / gruppearbejde retorik
17.00 - 17.30: Pause
17.30 - 19.00: Fordybelsestid (transfereksamen)
19.00 - 20.30: Aftensmad 
20.30 - 21.30: Aftenarrangement 

Du kan høre mere om hverdagen på skolen i filmen her hvor Camilla og Mathias fortæller mere.

Hvad hvis jeg ikke består?

Det er klart, at man kan mislykkes på en eksamen f.eks. pga. eksamensangst eller andet, men man skal ikke være så nervøs for at det ødelægger de efterfølgende chancer for at komme i job efter skolen. Hvis man viser engagement, vilje og lysten til at lære, så tager din mentor og Sarah (som er ansvarlig for alle vores samarbejdspartnerselskaber og jobmatch mellem elever og rejsebureauerne) en samtale om dine muligheder.

Vi giver jobgaranti til alle som består. Men vi er der stadig for ALLE elever, og hjælper så vidt muligt med at finde et job, med udgangspunkt i de ønsker og kompetencer som eleven har. Så vi vejleder og hjælper selvfølgeligt også dem som ikke består, i forhold til hvordan de bedst muligt kan komme videre i rejsebranchen efter skolen og finder det job, der matcher dem. 

Så ikke noget med at pakke tasken på guideskolen, hvis man ikke består en eksamen :)

Kan man vinde et legat til guideskolen?

Du har 4 gange om året muligheden for at blive udvalgt som vinder af vores store legat på 12.500,- til betaling af din guideuddannelse hos Utopia Guideskole. Vi udvælger samtidig 5 vindere af vores mellem legat på 5.000,- og 10 vindere af vores lille legat på 2.000,-. Det eneste du skal gøre for at deltage er, at tilmelde dig vores legatprogram.

Legatprogammet består af nogle få relevante spørgsmål som henvender sig til dig og dine personlige mål og ambitioner. Du vil kort tid efter tilmelding modtage en uddybende mail med mere information om forløbet. Vi ønsker dig held og lykke!

Deltag her.

Hvor lang tid er man ansat af gangen?

Der er mange ansættelsesmuligheder som guide. I guidebranchen deler vi året op i to sæsoner: Sommersæsonen og vintersæsonen. 

Sommersæsonen strækker sig fra april-oktober, mens vintersæsonen strækker sig fra november-april. Oftest er man som guide ansat hele sommer- eller vintersæsonen i ca. 4-6 måneder. Man har dog også mulighed for at blive højsæsonguide, som er sommerferien 6-8 uger fra juni-august. Det gælder bl.a. for ungdomsguider, som også kun er ansat i denne periode. 
Som skiguide er du ansat i 3-6 måneder imellem december-april. 

Der er altså mange muligheder for ansættelse. Du kan arbejde som guide noget af året, eller arbejde som "fuldtidsguide" året rundt med ferie undervejs selvfølgelig, f.eks. i Danmark. 

Hvor lang tid tager guideskolen?

En guideuddannelse tager lige knap 5 uger (32 dage). Det er en intensiv uddannelse, hvor der er rigtig meget læring og mange aktiviteter. 
De første 4 uger af uddannelsen gennemgår du et grundforløb, hvor du uddannes til charterguide- og skiguide. Den sidste uge er der fokus på specialmodulerne samt rekrutteringsdagene, hvor det er tid til at søge sit drømmejob. 

Hvad er guideforeningen Utopia Family?

GRATIS guidefaglig forening

ALLE vores elever bliver en del af #Utopia Family. Vi er med dig hele vejen, inden, under og efter guideskolen.

Utopias guidefaglige forening – en del af det vi kalder #Utopia Family, som ALLE vores elever kommer til at opleve og blive en del af. Vi tager ikke ekstra betaling, for at du skal kunne blive en del af vores guidefaglige forening, som ved andre guideskoler i branchen. Når du er tilmeldt Utopia, kan du med tryghed tage skridtet ud i din drømmekarriere i rejsebranchen.

De fleste dele af rejsebranchen, falder ikke ind under nogle overenskomster mellem arbejdsgivere og fagforeninger. Derfor vil vi tilbyde ALLE vores elever, som en del af grundprisen, hjælp og support, som møder dele af det, du normalt får i en fagforening. 

Du har i Utopia altid en sparringspartner, hjælp og support.

Det betyder blandt andet at Utopia hjælper med:

 - At få dit drømmejob i rejsebranchen
 - Personlig jobvejleder
 - Personlig jobmatch
 - Personlig mentor og sparring
 - At skifte job, karriere og/eller arbejdsgiver i rejsebranchen
 - Lave en personlig karriereplan
 - Coaching, sparring til ansøgninger, feedback på samtaler m.m.
 - Råd og vejledning til konflikter og uenigheder på destinationen
 - Jobformidling indenfor rejse-, fly- eller hotelbranchen, både i udlandet og Skandinavien
 - Gennemgang af ansættelseskontrakt
 - Utopia Family - et kæmpe netværk af dygtige guidekollegaer
 - Vi glæder os til at byde dig velkommen i #Utopia Family og i rejsebranchen. 

Du bliver efterfølgende efter endt uddannelse også inviteret ind i en gruppe med alle tidligere elever fra Utopia Guideschool, hvor jobopslag slåes op både i guidebranchen samt jobs i Danmark og udland indenfor turisme. 

 

Hvad er guideforeningen Utopia Family?

For at gøre det super nemt, så har vi lavet en pakkeliste, som alle kan printe ud og sætte ✔️ ved så du har det hele med. Ca. 4 uger for udrejse vil vi slå denne pakkeliste op i FB-gruppen som eleverne på skolen bliver inviteret til. 

Allerede nu vil vi dog komme med nogle gode tips.

- Bærbar computer
Vi anbefaler at have en bærbar computer eller iPad med.

- Tøj
Det anbefales at medbringe tøj/sko til aktiv undervisning (træningstøj er en god idé at have med). En del af undervisningen foregår selvfølgelig ude i solen, så pak noget tøj, som I føler jer godt tilpas i.

- Trøje og lange bukser
Det kan til tider blive lidt køligt om aftenen, så det er en god ide at pakke en trøje og nogle lange bukser.

- Badetøj
… Når det er sagt, så skal i selvfølgelig heller ikke glemme at pakke jeres sommer/badetøj, solbriller og solcreme.

- Badehåndklæde
Det er en god idé at pakke et badehåndklæde til strandturen, da hotellets håndklæder ikke må forlade værelset.

- Et sæt gallatøj 
Vi afslutter uddannelsen med et brag, når der er afslutningsaften, awardshow og diplomoverrækkelse!

De aktuelle baggageregler og hvad det er tilladt at medbringe på netop din flyafgang oplyser vi dig sammen med øvrige udrejse- og flyinformationer som vi giver dig ca. 3 uger inden afrejse. 

Det er allerede nu en god ide at lære dig selv, hvordan man pakker sin kuffert inden for det tilladte, så man er klar til livet som rejseleder.

Hvornår vil du gerne afsted?

Januar/Februar 2025 VAL THORENS

Dummy billede

Før pris 27.999,-

Spar 5000,-

Fra 22.999,-

April/Maj 2025 MALLORCA

Dummy billede

Før pris 26.999,-

Spar 5.000,-

Fra 21.999,-

September/Oktober 2025 Mallorca

Før pris 26.999,-

Spar 5000,-

Fra 21.999,-

September/Oktober 2024 MALLORCA

Pris 26.999,-

Spar 5000,-

Fra 21.999,-
Dummy product slider bg
TUI logo
DUF-Rejser logo
Spies logo
Apollo rejser logo
Primo Tours logo
Sunweb logo
Slopetrotter logo
Bravo Tours logo
Skilink

Min bedste beslutning nogensinde

Det er det vildeste og mest udviklende jeg nogensinde har været igennem. Det er en top professionel guideskole med de bedste instruktører, der er i branchen. Jeg er ved UTOPIAS hjælp blevet en meget bedre version af mig selv... Jeg kan kun sige af hjertet tak for den mest fantastiske oplevelse.

Venskaber for livet!

Jeg har været på Utopia Guideskole, som har været den allerbedste beslutning i mit liv. Udover tætte venskaber for livet, udvikler man sig selv så meget på 5 uger end man går og drømmer om. Undervisningen er forberedt til punkt og prikke og ikke kedelig men rent faktisk underholdende. Instruktørene er over alle forvetninger! De behandler dig som ligeværdige og bliver rent faktisk dine venner. Udover det er der pisse god vejledning og man står aldrig tilbage med spørgsmål.

Den bedste beslutning i mit liv!

Jeg tog en spontan beslutning om, at tage på Utopia Guideschool kort tid før vi skulle afsted. Det viste sig at være det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! Jeg har gennemgået enorm personlig udvikling, overtrådt mange grænser og fået venner for livet! Undervisningen er lærerig, spændende og den klæder dig 100% på til at varetage jobbet som guide.

Min bedste beslutning nogensinde

At tage på Utopia guideschool er uden tvivl det bedste jeg nogensinde kunne have gjort. 5 uger fyldt med travle og aktive dage blandt en masse skønne mennesker, der støtter hinanden gennem opgaver og eksaminer. Man bliver presset til sit yderste nogen dage, og kan virkelige udvikle sig meget. Alt dette mens man har det sjovt med sine kammerater man får dernede. Hvis jeg kunne, tog jeg udentvivl afsted igen. Kan kun anbefale at tage afsted.

KÆMPE anbefaling herfra

KÆMPE anbefaling herfra. Det hele er så fantastisk dernede, og der bliver taget hånd om alting, så du skal bare læne dig tilbage, da du helt tryg i UTOPIAS hænder. Der intet der skal holde dig tilbage for dit livs oplevelse, altså du får venner for livet. - UTOPIAFAMILY helt ind i hjertet <3

Dummy testimonial slider bg