NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

Hvem er Utopia?

 - vores historie og værdier

HVEM ER VI HOS UTOPIA GUIDESCHOOL?

Vi er først og fremmest et team af ildsjæle i rejsebranchen!
Vores passion ligger i at uddanne branchens bedste guider til rejseselskaberne. Vi brænder for at levere den allerbedste, mest personlige og mest professionelle guideuddannelse på markedet - men samtidig er vi meget mere end en guideuddannelse.

At tage på Utopia Guideschool er både din vej ind i guideverdenen og til verdens fedeste job - men det er også personlig udvikling, et sted hvor der er plads til alle, venskaber for livet og vilde oplevelser i syden! Vi har fokus på hver enkelt elev, og det er vores primære fokus hos Utopia Guideschool og også hvor vi adskiller os fra andre i branchen. Når man er færdig på vores guideskole, så er man slet ikke færdig hos Utopia. Vi vil altid være der, når man har brug for os.Vi er ALTID til at få fat på - næsten døgnet rundt. Mail, chat og telefon.

Utopia teamet er en sammensætning af ildsjæle, der arbejder hårdt for at give jer den allerbedste oplevelse!
Det er både:

  • Teamet der planlægger vores guideskoler hjemmefra, har kontakt til vores elever inden afrejse samt er der for dem efterfølgende som en del af guideforeningen Utopia Family
  • Vores fantastiske instruktørteam på guideskolen, som underviser og afvikler guideskolen for vores elever. De er også hver især mentor for hver deres elever og har ansvaret for, at de bliver uddannet til branchens bedste guider!
  • Vores eksterne instruktører, der flyves ned til skolen og kommer med hver deres ekspertise og speciale til undervisningen

Vi hos Utopia Guideschool elsker guideverdenen og rejsebranchen med hele hjertet - og vi går ind i det med hele hjertet.
Du kan altid forvente, at der er hjælp at hente, og at vi er der for DIG!

Historien om Utopia

ANERKENDT & INNOVATIV GUIDESKOLE

Hos Utopia Guideskole er vi stolte af siden 2011 at have uddannet fantastiske guider til rejsebranchen! Om det er børneguider, animationsguide, skiguider, eller fitnessguider til vores samarbejdspartnere - rejseselskaberne i rejsebranchen. 

Utopia Guideskole er derfor solidt funderet som den mest anerkendte uddannelser indenfor rejsebranchen og en stabil samarbejdspartner hos branchens mange rejseselskaber. 

Vores historie starter tilbage i 2011, hvor en folk passionerede ledere i rejsebranchen gik sammen om at udvikle en ny guideuddannelse, som havde til formål at gå forrest i rejsebranchen og være så realistisk som muligt til rejsebranchen, så eleverne var 100% forberedte. Det er også det, der i dag har gjort os så populær hos rejseselskaberne, som prioriterer at komme ned til guideskolen og rekruttere. 
Guideskolen havde tilbage i 2011 sin placering i Bulgarien og senere hen i Tyrkiet. Siden 2017 har vi afviklet vores guideskole på smukke Mallorca, og fra siden 2020-2022 afviklede vi også guideskoler på Cypern. Fra 2024 afholder vi efter stor efterspørgsel 3 guideskoler om året - 2 på Mallorca samt vores nyhed i 2024: Guideskole i Val Thorens. 

I 2020 blev vi officielt Skandinaviens største guideskole, og er det fortsat i dag. 

DEN INNOVATIVE VINKEL

En af grundene til at Utopia Guideschool er vokset så hurtigt de seneste år er ikke kun vores fokus på hver enkelte elev, mentorordning og kvaliteten af guideuddannelsen, men også den innovation som vi tør udøve! Vi er ikke bange for at gå forrest i rejsebranchen. 

For hver guideskole vi afholder udvikler vi uddannelsen, undervisningen og hele produktet. Vi følger med tiden i rejsebranchen, og vil også helst altid være et skridt foran. Her er der ikke noget "sådan plejer vi at gøre" som stopper udviklingen og innovationen. Vi benytter altid alt feedback fra vores elever til at gøre hver eneste guideskole en lille tand bedre end den sidste! Der er ikke langt fra tanke til handling og eleverne er altid i fokus. Det er deres udvikling og læring, som altid skal være hovedfokus. 

Vi er konstant i kontakt med rejseselskaberne i rejsebranchen om deres udvikling og nye tiltag, som vi inkorporer i vores undervisning og uddannelse, så man som elev er klar til at gå direkte ind i det fedeste job som guide og kan give den gas fra start! 

Utopias Værdier

UTOPIA GUIDESCHOOL´S MISSION 

Vores mission er at få mennesker og den skandinaviske rejsebranche til at udvikle sig, vokse, og skabe glæde samt unikke ferieoplevelser og gode resultater. På Uddannelsen er vores læringsstil bygget op omkring glæde, personlighed og intensitet - noget vi er overbeviste om udvikler mennesker. 

Det er en kædereaktion - hvis vi uddanner fantastiske guider, så giver de den bedste ferieoplevelse til deres fremtidige gæster, som kommer hjem med uforglemmelige minder i bagagen. Det er vores helt store mission!

Vi arbejder efter 5 hovedværdier

Personlig - den personlige guideskole. Hvor der er plads til alle og fokus på hver enkelt. 
Passion - vi er ildsjæle hele vejen rundt, der har en passion for guidelivet, undervisning og at rejse. Passionen skal smitte af på vores elever. 
Professionel - du kan være sikker på, at der er styr på ALT fra start. Vi er her for at levere en seriøs guideuddannelse.
Pioner - vi vil gå forrest i branchen og være pionere. Vi er ikke bange for innovation, og det er også målet for vores elever. 
Performance - vi præsterer på alle fronter. Kun de bedste er ansat ved Utopia Guideschool.

Vi tror på at vejen til succes bl.a. sker ved at inspirere mennesker til at overgå egne forventninger. 

Instruktører hos Utopia

Utopias instruktørteam består altid af branchens allerbedste rejseledere, som er håndplukket hver og en.
Alle instruktører har hver deres baggrund og kommer med vidt forskellige kompetencer fra branchen, så de har mulighed for at levere et altid højt fagligt niveau.

De er alle specialiseret indenfor hver deres område, men hvad de alle har tilfælles er: En kæmpe passion for at lære fra sig og at være den allerbedste mentor for vores elever. De brænder for livet som guide og lægger hele sit hjerte i Utopia for at se alle elever udvikle sig under alle 5 uger på guideskolen. 

Se alle instruktører og undervisere     >