Hvem er Utopia?

 - vores historie og værdier

Hvem er Utopia

Uddannelsen på Utopia Guideschool er bygget op omkring et grundforløb, hvor der så bygges et specialiseringsmodul på...

Historien om Utopia

Guideuddannelsen på Cypern tilbyder valg af et specialiseringmodul, hvor du kommer ekstra meget i dybden med et specifikt område indenfor rejsebranchen (denne mulighed har elever på vores skole i Østrig ikke på nuværende tidspunkt). Dette er også én af grundene til at skolen på Cypern er på 5 uger, hvor skolen i Østrig "kun" er på 4 uger (skolen i Østrig er allerede fokuseret på ski og adventure).

Utopias Værdier

Guideuddannelsen med Utopia Guideschool på Cypern bliver dit springbræt ud i verden. En beslutning, som du aldrig kommer til at fortryde.

Utopia Guideschool er den brancherelevante og personlige guideskole. Vi har sammensat et uddannelsesforløb på eksotiske Cypern som sikrer dig den mest professionelle, virkelighedsnære og omfattende rejselederuddannelse i branchen.

 

Instruktører hos Utopia

1 ting er at komme ud i job, men noget andet er at komme ud i det RIGTIGE job. Her arbejder vi ud fra det vi kalder "Perfect Match". At det skal være det rigtige match mellem dig som ny medarbejder, men også et du er et godt match for din kommende arbejdsgiver i rejsebranchen. Læs mere om "Perfect Macth" her:

Perfect Match     >