Tryghedsgaranti på alle bestillinger!  Læs mere her

Hvem er Utopia?

 - vores historie og værdier

Hvem er Utopia

Utopia guideskole er det rigtige valg for dig som elsker at rejse, er nysgerrig på andre kulturer og som har en drøm om at arbejde i udlandet. Det kan være i forbindelse med et par års pause fra studierne, et enkelt sabbatår eller måske endda som en mere permanent løsning. 

Mulighederne er mange, og det er kun dig selv som sætter grænserne.

Historien om Utopia

ANERKENDT GUIDESKOLE

Hos Utopia Guideskole er vi stolte af siden 2011 at have uddannet masser af guider, rejseledere, børneguider, aktivitetsguider, sportsguider, ungdomsguider og andet personale til rejsebranchen for vores mange forskellige samarbejdspartnere/rejseselskaber rundt om i rejsebranchen.

Utopia Guideskole er derfor solidt funderet som en af de mest anerkendte uddannelser indenfor rejsebranchen, og en stabil samarbejdspartner hos mange rejseselskaber.

Det er ikke kun vores elever der anbefaler os. Alle vores samarbejdspartners er tilfredse med os - spørg dem gerne!

 

 

Utopias Værdier

UTOPIA GUIDESCHOOL´S MISSION 

Vores mission er at få mennesker og den skandinaviske rejsebranche til at udvikle sig, vokse, og skabe glæde samt unikke ferieoplevelser og gode resultater. På Uddannelsen er vores læringsstil bygget op omkring glæde, personlighed og intensitet - noget vi er overbeviste om udvikler mennesker. 

Vi arbejder efter 5 hovedværdier

Personlig
Passion
Professionel
Pioner 
Performance


Vi tror på at vejen til succes bl.a. sker ved at inspirere mennesker til at overgå egne forventninger.

 

Instruktører hos Utopia

Utopias instruktørteam består altid af branchens allerbedste rejseledere, som er håndplukket hver og en.
Alle instruktører har hver deres baggrund og kommer med vidt forskellige kompetencer fra branchen, så de har mulighed for at levere et altid højt fagligt niveau.

De er alle specialiseret indenfor hver deres område, men hvad de alle har tilfælles er: En kæmpe passion for at lære fra sig og at være den allerbedste mentor for vores elever. De brænder for livet som guide og lægger hele sit hjerte i Utopia for at se alle elever udvikle sig under alle 5 uger på guideskolen. 

Se alle instruktører og undervisere     >