Jobgaranti

 - til alle beståede elever

Jobgaranti

Alle beståede elever på skolen opnår vores anerkendte Jobgaranti. Det betyder at vi sørger for, at du kan komme ud og bruge din nye guideuddannelse, hos 1 af vores mange samarbejdspartnere.

 

Hvad er Utopias Jobgaranti?

Guideuddannelsen på Cypern tilbyder valg af et specialiseringmodul, hvor du kommer ekstra meget i dybden med et specifikt område indenfor rejsebranchen (denne mulighed har elever på vores skole i Østrig ikke på nuværende tidspunkt). Dette er også én af grundene til at skolen på Cypern er på 5 uger, hvor skolen i Østrig "kun" er på 4 uger (skolen i Østrig er allerede fokuseret på ski og adventure).

Hvordan opnår jeg at få jobgarantien?

Guideuddannelsen med Utopia Guideschool på Cypern bliver dit springbræt ud i verden. En beslutning, som du aldrig kommer til at fortryde.

Utopia Guideschool er den brancherelevante og personlige guideskole. Vi har sammensat et uddannelsesforløb på eksotiske Cypern som sikrer dig den mest professionelle, virkelighedsnære og omfattende rejselederuddannelse i branchen.

 

Perfect Match

1 ting er at komme ud i job, men noget andet er at komme ud i det RIGTIGE job. Her arbejder vi ud fra det vi kalder "Perfect Match". At det skal være det rigtige match mellem dig som ny medarbejder, men også et du er et godt match for din kommende arbejdsgiver i rejsebranchen. Læs mere om "Perfect Macth" her:

Datoer & priser   ›

 

 

Hvor får jeg job?

Når du ikke har undervisning så kan du begive dig ud på eventyr i de mange muligheder som Cypern og nærområdet har at byde på. 

Samarbejdspartnere   ›

Vores partnere kommer på skolen og ansætter: