Vidensbasen

Spørgsmål? Prøv vores AI-Assistent

HER FOREGÅR UDDANNELSEN

Hvor ligger skolerne placeret i verden, hvordan bor man på skolen under opholdet og hvad kan man forvente?

GUIDESKOLEN MALLORCA ➤ 

GUIDESKOLE VAL THORENS ➤

SE PRISER & BESTIL ➤

HVAD ER INKLUDERET?

Hvad er egentlig inkluderet med guideuddannelsen fra Utopia? Alt fra fly og hotel, til professionel undervisning.

INKLUDERET I PRISEN ➤ 

GRATIS SPECIALMODUL ➤

SE PRISER & BESTIL ➤

JOBGARANTI

Hvad betyder Utopias jobgaranti egentlig? Vi har jobgaranti til alle beståede elever og branchens højeste ansættelsesprocent.

OM JOBGARANTIEN ➤ 

HER FÅR DU JOB ➤ 

JOBBET SOM GUIDE ➤

OM UDDANNELSEN

Hvad bliver man undervist i på guideskolen, og hvilken type af guide kan man blive efterfølgende?

UNDERVISNING OG FAG ➤ 

EN TYPISK DAG PÅ SKOLEN ➤ 

TYPER AF GUIDEJOBS ➤

OM UTOPIA

Hvem er vi hos Utopia? Vi er skandinaviens største og mest professionelt anerkendte guideudddannelse.

HVORFOR VÆLGE UTOPIA ➤ 

HVEM ER UTOPIA? ➤ 

VORES INSTRUKTØRER ➤

KONTAKT OS

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Ring til os, send en mail eller chat med os her på hjemmesiden. 

KONTAKT OS ➤ 

MEST STILLEDE SPØRGSMÅL ➤ 

INSPIRATIONSFOREDRAG ➤

HVEM ER UTOPIA? Meget mere end bare end guideskole!

Eksisteret i 0 år

Elever uddannet i 2023 0

Elever uddannet de sidste 3 år 0

Ansættelesprocent 0 %

Med en ansættelsesprocent på 100% blandt elever der ønsker at komme i job efter guideskolen, er vores Jobgaranti jo egentlig på mange måder overflødig. Med et uddannelsesbevis i hånden fra Utopia, er ALLE døre åbne i den skandinaviske rejsebranche... Men derfor er det jo stadig rart at have sikkerheden og vide at du er sikret et job, efter din uddannelse. Læs mere om jobgarantien her:

Om Jobgarantien
Utopia teamet er en sammensætning af ildsjæle, der arbejder hårdt for at give vores elever den allerbedste oplevelse!

Utopia Guideschool er den største guideskole i Skandinavien - men vi er meget mere end det! Først og fremmest er vi et team af ildsjæle i rejsebranchen!
Vores passion ligger i at uddanne branchens bedste guider til rejseselskaberne. Vi brænder for at levere den allerbedste, mest personlige og mest professionelle guideuddannelse på markedet - men samtidig er vi meget mere end en guideuddannelse.

At tage på Utopia Guideschool er både din vej ind i guideverdenen og til verdens fedeste job - men det er også personlig udvikling, et sted hvor der er plads til alle, venskaber for livet og vilde oplevelser i syden! Vi har fokus på hver enkelt elev, og det er vores primære fokus hos Utopia Guideschool og også hvor vi adskiller os fra andre i branchen. Når man er færdig på vores guideskole, så er man slet ikke færdig hos Utopia. Vi vil altid være der, når man har brug for os. Vi er ALTID til at få fat på, næsten døgnet rundt. Mail, chat og telefon.

 


Der skal mange til for at afvikle 5 ugers guideuddannelse med oplevelser, udvikling og et fagligt højt niveau! Det er både: 

1. Teamet der planlægger vores guideskoler hjemmefra, har kontakt til vores elever inden afrejse
samt er der for dem efterfølgende som en del af guideforeningen Utopia Family.
2. Vores fantastiske instruktørteam på guideskolen, som underviser og afvikler guideskolen for vores elever. De er også hver især mentor for hver deres elever og har ansvaret for, at de bliver uddannet til branchens bedste guider!
3. Vores eksterne instruktører, der flyves ned til skolen og kommer med hver deres ekspertise og speciale til undervisningen.

Vi hos Utopia Guideschool elsker guideverdenen og rejsebranchen med hele hjertet - og vi går ind i det med HELE hjertet.
Du kan altid forvente, at der er hjælp at hente, og at vi er der for dig!

Historien om Utopia

ANERKENDT & INNOVATIV GUIDESKOLE

Hos Utopia Guideskole er vi stolte af siden 2011 at have uddannet fantastiske guider til rejsebranchen! Om det er børneguider, animationsguide, skiguider, eller fitnessguider til vores samarbejdspartnere - rejseselskaberne i rejsebranchen. Vi er derfor solidt funderet i rejsebranchen og en stabil samarbejdspartner hos branchens mange rejseselskaber.

Vores historie starter tilbage i 2011, hvor en folk passionerede ledere i rejsebranchen gik sammen om at udvikle en ny guideuddannelse, som havde til formål at gå forrest i rejsebranchen og være så realistisk som muligt til rejsebranchen, så eleverne var 100% forberedte. Det er også det, der i dag har gjort os så populær hos rejseselskaberne.
Guideskolen havde tilbage i 2011 sin placering i Bulgarien og senere hen i Tyrkiet. Siden 2017 har vi afviklet vores guideskole på smukke Mallorca, og i 2020-2022 afviklede vi også guideskoler på Cypern. Fra 2025 afholder vi efter stor efterspørgsel 3 guideskoler om året - 2 på Mallorca samt vores guideskole i Val Thorens. 

I 2020 blev vi officielt Skandinaviens største guideskole, og er det fortsat i dag. 

 

DEN INNOVATIVE VINKEL

En af grundene til at Utopia Guideschool er vokset så hurtigt de seneste år er ikke kun vores fokus på hver enkelte elev, mentorordning og kvaliteten af guideuddannelsen, men også den innovation som vi tør udøve! Vi er ikke bange for at gå forrest i rejsebranchen. 

For hver guideskole vi afholder udvikler vi uddannelsen, undervisningen og hele produktet. Vi følger med tiden i rejsebranchen, og vil også helst altid være et skridt foran. Her er der ikke noget "sådan plejer vi at gøre" som stopper udviklingen og innovationen. Vi benytter altid alt feedback fra vores elever til at gøre hver eneste guideskole en lille tand bedre end den sidste! Der er ikke langt fra tanke til handling og eleverne er altid i fokus. Det er deres udvikling og læring, som altid skal være hovedfokus. 

Vi er konstant i kontakt med rejseselskaberne i rejsebranchen om deres udvikling og nye tiltag, som vi inkorporer i vores undervisning og uddannelse, så man som elev er klar til at gå direkte ind i det fedeste job som guide og kan give den gas fra start! 

Utopias Værdier

UTOPIA GUIDESCHOOL´S MISSION 

Vores mission er at få mennesker og den skandinaviske rejsebranche til at udvikle sig, vokse, og skabe glæde samt unikke ferieoplevelser og gode resultater. På Uddannelsen er vores læringsstil bygget op omkring glæde, personlighed og intensitet - noget vi er overbeviste om udvikler mennesker. 

Det er en kædereaktion - hvis vi uddanner fantastiske guider, så giver de den bedste ferieoplevelse til deres fremtidige gæster, som kommer hjem med uforglemmelige minder i bagagen. Det er vores helt store mission!

Vi arbejder efter 5 hovedværdier

Personlig - den personlige guideskole. Hvor der er plads til alle og fokus på hver enkelt. 
Passion - vi er ildsjæle hele vejen rundt. Vi har alle en passion for guidelivet, for at undevise og for at rejse. Denne passion skal smitte af på vores elever. 
Professionel - du kan være sikker på, at der er styr på ALT fra start til slut. Vi er sat i verden for at levere en seriøs og professionel guideuddannelse.
Pioner - vi vil gå forrest i branchen og være pionerer. Vi er ikke bange for innovation, og det er også målet for vores elever. 
Performance - vi præsterer på alle fronter. Kun de bedste er ansat ved Utopia Guideschool.

Vi tror på at vejen til succes bl.a. sker ved at inspirere mennesker til at overgå egne forventninger. 

Instruktører hos Utopia

Utopias instruktørteam består altid af branchens allerbedste rejseledere, som er håndplukket hver og en.
Alle instruktører har hver deres baggrund og kommer med vidt forskellige kompetencer fra branchen, så de har mulighed for at levere et højt fagligt niveau.

De er alle specialiseret indenfor hver deres område, men hvad de alle har tilfælles er: En kæmpe passion for at lære fra sig og at være den allerbedste mentor for vores elever. De brænder for livet som guide og lægger hele sit hjerte i Utopia for at se alle elever udvikle sig under alle 5 uger på guideskolen. 

Vores Instruktører

Hvornår vil du gerne afsted?

Januar/Februar 2025 VAL THORENS

Dummy billede

Før pris 27.999,-

Spar 3.500,-

Fra 24.499,-

April/Maj 2025 MALLORCA

Dummy billede

Før pris 26.999,-

Spar 3.500,-

Fra 23.499,-

September/Oktober 2025 Mallorca

Før pris 26.999,-

Spar 3.500,-

Fra 23.499,-

September/Oktober 2024 MALLORCA

Pris 26.999,-

Spar 3.000,-

Fra 23.999,-
Dummy product slider bg
TUI logo
DUF-Rejser logo
Spies logo
Apollo rejser logo
Primo Tours logo
Sunweb logo
Slopetrotter logo
Bravo Tours logo
Skilink

Min bedste beslutning nogensinde

Det er det vildeste og mest udviklende jeg nogensinde har været igennem. Det er en top professionel guideskole med de bedste instruktører, der er i branchen. Jeg er ved UTOPIAS hjælp blevet en meget bedre version af mig selv... Jeg kan kun sige af hjertet tak for den mest fantastiske oplevelse.

Venskaber for livet!

Jeg har været på Utopia Guideskole, som har været den allerbedste beslutning i mit liv. Udover tætte venskaber for livet, udvikler man sig selv så meget på 5 uger end man går og drømmer om. Undervisningen er forberedt til punkt og prikke og ikke kedelig men rent faktisk underholdende. Instruktørene er over alle forvetninger! De behandler dig som ligeværdige og bliver rent faktisk dine venner. Udover det er der pisse god vejledning og man står aldrig tilbage med spørgsmål.

Den bedste beslutning i mit liv!

Jeg tog en spontan beslutning om, at tage på Utopia Guideschool kort tid før vi skulle afsted. Det viste sig at være det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! Jeg har gennemgået enorm personlig udvikling, overtrådt mange grænser og fået venner for livet! Undervisningen er lærerig, spændende og den klæder dig 100% på til at varetage jobbet som guide.

Min bedste beslutning nogensinde

At tage på Utopia guideschool er uden tvivl det bedste jeg nogensinde kunne have gjort. 5 uger fyldt med travle og aktive dage blandt en masse skønne mennesker, der støtter hinanden gennem opgaver og eksaminer. Man bliver presset til sit yderste nogen dage, og kan virkelige udvikle sig meget. Alt dette mens man har det sjovt med sine kammerater man får dernede. Hvis jeg kunne, tog jeg udentvivl afsted igen. Kan kun anbefale at tage afsted.

KÆMPE anbefaling herfra

KÆMPE anbefaling herfra. Det hele er så fantastisk dernede, og der bliver taget hånd om alting, så du skal bare læne dig tilbage, da du helt tryg i UTOPIAS hænder. Der intet der skal holde dig tilbage for dit livs oplevelse, altså du får venner for livet. - UTOPIAFAMILY helt ind i hjertet <3

Dummy testimonial slider bg