Vidensbasen

Spørgsmål? Prøv vores AI-Assistent

HER FOREGÅR UDDANNELSEN

Hvor ligger skolerne placeret i verden, hvordan bor man på skolen under opholdet og hvad kan man forvente?

GUIDESKOLEN MALLORCA ➤ 

GUIDESKOLE VAL THORENS ➤

SE PRISER & BESTIL ➤

HVAD ER INKLUDERET?

Hvad er egentlig inkluderet med guideuddannelsen fra Utopia? Alt fra fly og hotel, til professionel undervisning.

INKLUDERET I PRISEN ➤ 

GRATIS SPECIALMODUL ➤

SE PRISER & BESTIL ➤

JOBGARANTI

Hvad betyder Utopias jobgaranti egentlig? Vi har jobgaranti til alle beståede elever og branchens højeste ansættelsesprocent.

OM JOBGARANTIEN ➤ 

HER FÅR DU JOB ➤ 

JOBBET SOM GUIDE ➤

OM UDDANNELSEN

Hvad bliver man undervist i på guideskolen, og hvilken type af guide kan man blive efterfølgende?

UNDERVISNING OG FAG ➤ 

EN TYPISK DAG PÅ SKOLEN ➤ 

TYPER AF GUIDEJOBS ➤

OM UTOPIA

Hvem er vi hos Utopia? Vi er skandinaviens største og mest professionelt anerkendte guideudddannelse.

HVORFOR VÆLGE UTOPIA ➤ 

HVEM ER UTOPIA? ➤ 

VORES INSTRUKTØRER ➤

KONTAKT OS

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Ring til os, send en mail eller chat med os her på hjemmesiden. 

KONTAKT OS ➤ 

MEST STILLEDE SPØRGSMÅL ➤ 

INSPIRATIONSFOREDRAG ➤

HVORFOR VÆLGE UTOPIA?

Står du og overvejer om en guideuddannelse er noget for dig? Overvejer du en karriere i rejsebranchen eller drømmer du om at rejse til udlandet med løn og opleve andre kulturer? Så er Utopia Guideschool noget for dig!

Det er en investering i dig selv at tage en guideuddannelse - en investering i din fremtid! Det er ikke billigt at tage 5 uger til syden eller til Alperne, men vi lover at det er det hele værd. Én ting er selve guideskolen, som i sig selv er en oplevelse for livet med livslange venskaber, personlig udvikling og læring. Samtidig får du efterfølgende lov til at komme ud i rejsebranchen i et guidejob, hvor du får løn for at opleve verden! 
Du "skraber ikke bare overfladen", som hvis du tager på almindelig rejse, men får lov at bo i landet, arbejde med de lokale og blive en del af den lokale kultur, alt sammen imens du får løn for at opleve verden. Det er det, der gør guidejobbet så unikt! 

Med en guideuddannelse har du åbnet alle døre til guidebranchen, hvor du kan komme i dit drømmejob efter bare 5 uger! 

Læs mere om, hvorfor du skal tage din guideuddannelse ved Utopia nedenfor. 

Hvordan skiller Utopia Guideschool sig ud?

Det vigtigste er, at du tager det rigtige valg for dig! Vi kan kun hjælpe med at give vores input på, hvorfor Utopia måske er det helt rigtige valg af guideuddannelse for dig. 

 

Den personlige guideskole i rejsebranchen. På Utopia har vi fokus på det personlige touch, hvor instruktørerne og kontoret er så gennemsigtige som muligt og har hjertet på det rette sted. Missionen er kun at give jer den allerbedste oplevelse. 

Guideskole i Alperne - den eneste i branchen. Vi har som de første åbnet en uafhængig guideskole i Alperne, mere præcist i Val Thorens i Frankring! Her bliver du uddannet både ski- og charterguide. 

Mentorordning - den eneste i branchen. Som den eneste guideskole har vi en mentorordning, som er noget af det allervigtigste for os. Hver elev har en mentor på guideskolen, som tager ansvar for din personlige udvikling og har øje på dig hele guideskolen igennem. 

Guideuddannelsen med flest samarbejdspartnere. Med et diplom fra Utopia Guideschool er du allerbedst stillet for at få dit drømmejob efterfølgende. 

Højeste kvalitet til den bedste pris. Vi tilbyder den absolut skarpeste pris på din guideuddannelse, samtidig med at kvaliteten er i top. Med gode samarbejdspartnere på Mallorca og Cypern lykkedes det at tilbyde branchens bedste pris.

GRATIS Guideforening - som de eneste i branchen. Vi tager selvfølgelig intet gebyr for at blive medlem af Utopias guideforening "Utopia Family" efter endt guideskole. Det skal være gratis, at vi er der for dig før, under og efter guideskolen. Vi hjælper dig, hvis der opstår arbejdsmæssige udfordringer eller har brug for jobmæssigt og personlig vejledning.

Eneste guideskole med mulighed for at blive ungdomsguide. Vi tilbyder specialmodulet "ungdomsguiden", hvor eksterne instruktører fra rejsebranchens eneste udbyder af ungdomsferier DUF & Uptours kommer ned og underviser samt rekrutterer guider. De rekrutterer udelukkende guider fra Utopia Guideschool. 
Vi har også samarbejdspartnere der efterfølgende ansætter fitnessguider, børneguider og selvfølgelig charter- og skiguider. 

Guideuddannelse med refunderingsordning. Mange rejseselskaber tilbyder en refunderingsordning, der betyder at efter et bestemt antal sæsoner i arbejde hos dem, refunderer din hele eller dele af din guideskole. 

Tryghed er altid i højsædet. Altid! Både inden guideskolen hvor alle elever får en direkte linje til os, så de kan få svar på spørgsmål hurtigt samt inviteres til infomøde. Men især også på guideskolen med 24-timers servicetelefon til instruktørerne, der altid er på pletten. 

Bliv en del af UTOPIA FAMILY. Én gang Utopia, altid Utopia. Det skal prøves før man helt forstår følelsen. 

Vi har jobgaranti til alle beståede elever. I alle år har vi fuldført vores jobgaranti og fået vores elever i deres drømmejob efter endt uddannelse. Det betyder, at du på guideskolen bare kan koncentrere dig om din læring - jobbet venter på dig efter guideskolen. 

Vi uddeler legater for 240.000 kr. om året. Du har mulighed for at vinde et legat, som kan betale en del af din guideskole! Vi udvælger vindere 4 gange om året. Søg her.

Tryghedsgaranti på alle vores guideskoler. Enten kommer du på guideskole eller får alle dine penge tilbage! Du er altid økonomisk sikret, og vi er selvfølgelig også medlem af rejsegarantifonden, der sikrer dig dine penge. Læs mere om tryghedsgaranti her.

Gratis specialmodul. Som en del af grundforløbet gennemgår du nogle obligatoriske specialmoduler, og så har du mulighed for at vælge ét valgfrit, som kan specialisere dig yderligere i rejsebranchen. Læs mere om specialmodulerne her. 

Plads til ALLE. På Utopia Guideschool er der plads til alle, uanset hvem du er og hvad du har med i bagagen. Der står altid nogen bag dig til at hjælpe, og fællesskabet på Utopia er så unikt, at alle er en del af familien. 

En indsats for det sociale. En stor del af guidejobbet er den familie, man får på sin destination, hvor man arbejder. Det samme gælder på guideskolen, hvor man blandt de studerende får en helt ny familie! Det gør vi en kæmpe stor indsats for med arrangementer, teamhygge mm. 

4.9 på trustpilot. Vil du høre om Utopia Guideschool fra eleverne selv? Besøg trustpilot og læs om deres oplevelser!

Højeste ansættelsesprocent i branchen. Vi har fortsat 100% ansættelsesprocent, da alle vores elever efter endt uddannelse, der har ønsket et guidejob, er kommet i job uanset om de har haft jobgaranti eller ej. Vi hjælper ALLE, og har du vist engagement og vilje på uddannelsen er der et job til dig i rejsebranchen. 

Undervisning der er brugbart hele livet. Utopia Guideschool er først og fremmest en guideuddannelse, men du får læring og undervisning som kan bruges hele livet! F.eks. undervisning i præsentationsteknik, CV og jobansøgning, personlig branding, salg og meget mere. 

Branchens BEDSTE instruktører. Alle instruktører på guideskolen er håndplukket hver og en. De kommer fra forskellige sider af rejsebranchen og lærer fra sig til de nyeste deres elskede branche, som vores elever skal være en del af.  

Skandinaviens største guideskole. Siden 2020 har vi været Skandinaviens største guideskole, og det er vi utrolig stolte af! Det er især vores tidligere elever, som vi kan takke for dette. Som spreder vores navn og vil give oplevelsen videre til venner og familie. Det er vi evigt taknemlige for. 

Innovation og nytænkning. Vi sidder aldrig på vores flade hos Utopia! Vi tager en ære i at gå forrest og være pionere. Alt materiale er opdateret til rejsebranchen, og vi ligesom vores elever udvikler sig, så udvikler vi os med. Det er også det, der har gjort, at vi er der, hvor vi er i dag. 

Utopia APP'en med alt information. Op til guideskolen får du adgang til Utopias APP med ALT information inden afrejse. Undervejs på guideskolen er det en "digital infotavle", så du nemt og smart har alt uddannelsesrelevant info på dig. 

Max antal elever på hver skole. Når vi siger, at vi går op i hver eneste elev, så mener vi det! Det betyder også, at vi har et max antal elever på hver guideskole, som sikrer at vi kan tage ansvar for alles personlige udvikling og læring. 

Den realistiske guideskole. Vi gør alt for at din hverdag på guideskolen ligner hverdagen i guidejobbet, så du er 100% klar til dit kommende job. Uddannelsesforløbet er intensivt og udarbejdet i samarbejde med alle rejsebureauerne. 

Særlig udvalgte uddannelsessteder. Vi afholder vores guideskoler på nogle af Europas smukkeste feriedestinationer! Mallorca og Cypern. Utopia-hotellerne, områderne og destinationen er nøje udvalgt til at give de allerbedste faciliteter for vores guideskole. 

Vi står for hele din rejse. Inkluderet i dit guideskoleophold er selvfølgelig alle undervisningsmaterialer, fly tur-retur, 4-stjernet hotel og transport! Du skal bare møde op i lufthavnen, og så står vi klar til at tage dig i hånden resten af vejen.

Mere end bare en guideuddannelse. Du får både en ny uddannelse på CV'et men samtidig en oplevelse for livet!

Din guideuddannelse afsluttes med et brag! Efter vi har haft 3 dages rekruttering med rejseselskaberne, så afsluttes guideskolen med stor afslutningsevent. Det inkluderer bl.a. awardshow, diplomoverrækkelse og meget mere, som vi ikke vil løfte sløret for endnu. 

Jobgaranti

JOBGARANTI MED UTOPIA GUIDESKOLE

Vi er hos Utopia Guideskole stolte af gennem vores store netværk i rejsebranchen at kunne tilbyde dig jobgaranti efter du har afsluttet og bestået guideskolen. Vi sørger for at matche dine ønsker og ambitioner med de enkelte rejseselskabers behov, så det perfekte match opstår. Det er blandt andet vores seriøse og målrettede arbejde med at opnå det perfekte match mellem elev og rejsebureau, som gør os til rejsebureauernes foretrukne HR partner.

Vi gør det ligetil og hjælper så ansættelsesprocessen og din vej til et job i udlandet bliver så nem og ukompliceret som muligt, så du ikke skal igennem en masse bureaukrati. Det kan simpelthen ikke blive nemmere.

Samtidig har vi den højeste ansættelsesprocent i branchen blandt beståede elever, og det i sig selv, siger jo en del om kvaliteten og niveauet af de rejseledere vi uddanner.

 

TALRIGE SAMARBEJDSPARTNERE

Hos Utopia Guideskole har vi ikke bare utroligt mange samarbejdspartnere, som gør at vi kan sikre dig et job efter opholdet, vi har også de bedste.
Vi får på skolen, bare for at nævne nogle få, blandt andet besøg af Apollo, Sunweb, Primo Tours, Detur, Århus Charter, Uptours, Højmark ski, Vinterly, Lion Alpin, Slopetrotter, Danski, Northlander DUF-Rejser, Suncharter og MANGE flere...

Disse mange rejselskaber har vi et tæt samarbejde med, og de kommer ned på Utopia Guideskole og holder en virksomhedspræsentation, hvor der fortælles om virksomhedens mission, vision og ansættelsesvilkår. Herefter afholdes der individuelle jobsamtaler med eventuelt interesserede elever. Se vores mange samarbejdspartnere her:

Se vores partnere her

 

Branchens bedste undervisere

PROFESSIONELLE INTERNE- OG EKSTERNE INSTRUKTØRER

Alle instruktører på Utopia Guideskole har selv arbejdet som guide i rejsebranchen i flere år, og har alle udmærket sig ved f.eks. den dag i dag at sidde i lederstillinger hos nogle af de største rejsearrangører i Skandinavien.

Hos Utopia Guideskole har vi et gennemarbejdet og intensivt internt uddannelsesforløb, som alle vores instruktører skal gennemgå og bestå før de får lov til at undervise dig som elev på guidekurset. Det er din garanti for et højt fagligt og brancherelevant niveau på indholdet i den undervisning du modtager. Derudover er det selvfølgelig også din garanti for at du hos rejsebureauerne bliver taget i betragtning til dit drømmejob i udlandet, da dit eksamensbevis fra Utopia Guideskole er et kvalitetsstempel i sig selv.

Udover vores faste instruktørteam inviterer vi løbende eksterne specialister ned på skolen, som byder ind med deres unikke kundskaber (som f.eks i førstehjælp, rejsebranche IT, sociale medier, personlighedsprofiler, personlig branding, CV-skrivning og jobsøgning, indslag i vores specialmoduler m.m.)

 

Hvornår vil du gerne afsted?

Januar/Februar 2025 VAL THORENS

Dummy billede

Før pris 27.999,-

Spar 3.500,-

Fra 24.499,-

April/Maj 2025 MALLORCA

Dummy billede

Før pris 26.999,-

Spar 3.500,-

Fra 23.499,-

September/Oktober 2025 Mallorca

Før pris 26.999,-

Spar 3.500,-

Fra 23.499,-

September/Oktober 2024 MALLORCA

Pris 26.999,-

Spar 3.000,-

Fra 23.999,-
Dummy product slider bg
TUI logo
DUF-Rejser logo
Spies logo
Apollo rejser logo
Primo Tours logo
Sunweb logo
Slopetrotter logo
Bravo Tours logo
Skilink

Min bedste beslutning nogensinde

Det er det vildeste og mest udviklende jeg nogensinde har været igennem. Det er en top professionel guideskole med de bedste instruktører, der er i branchen. Jeg er ved UTOPIAS hjælp blevet en meget bedre version af mig selv... Jeg kan kun sige af hjertet tak for den mest fantastiske oplevelse.

Venskaber for livet!

Jeg har været på Utopia Guideskole, som har været den allerbedste beslutning i mit liv. Udover tætte venskaber for livet, udvikler man sig selv så meget på 5 uger end man går og drømmer om. Undervisningen er forberedt til punkt og prikke og ikke kedelig men rent faktisk underholdende. Instruktørene er over alle forvetninger! De behandler dig som ligeværdige og bliver rent faktisk dine venner. Udover det er der pisse god vejledning og man står aldrig tilbage med spørgsmål.

Den bedste beslutning i mit liv!

Jeg tog en spontan beslutning om, at tage på Utopia Guideschool kort tid før vi skulle afsted. Det viste sig at være det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! Jeg har gennemgået enorm personlig udvikling, overtrådt mange grænser og fået venner for livet! Undervisningen er lærerig, spændende og den klæder dig 100% på til at varetage jobbet som guide.

Min bedste beslutning nogensinde

At tage på Utopia guideschool er uden tvivl det bedste jeg nogensinde kunne have gjort. 5 uger fyldt med travle og aktive dage blandt en masse skønne mennesker, der støtter hinanden gennem opgaver og eksaminer. Man bliver presset til sit yderste nogen dage, og kan virkelige udvikle sig meget. Alt dette mens man har det sjovt med sine kammerater man får dernede. Hvis jeg kunne, tog jeg udentvivl afsted igen. Kan kun anbefale at tage afsted.

KÆMPE anbefaling herfra

KÆMPE anbefaling herfra. Det hele er så fantastisk dernede, og der bliver taget hånd om alting, så du skal bare læne dig tilbage, da du helt tryg i UTOPIAS hænder. Der intet der skal holde dig tilbage for dit livs oplevelse, altså du får venner for livet. - UTOPIAFAMILY helt ind i hjertet <3

Dummy testimonial slider bg