Black Days - Spar op til 7.000,-  Book din plads her

Vidensbasen

HER FOREGÅR UDDANNELSEN

Hvor ligger skolerne placeret i verden, hvordan bor man på skolen under opholdet og hvad kan man forvente?

GUIDESKOLEN MALLORCA ➤ 

GUIDESKOLE VAL THORENS ➤

SE PRISER & BESTIL ➤

HVAD ER INKLUDERET?

Hvad er egentlig inkluderet med guideuddannelsen fra Utopia? Alt fra fly og hotel, til professionel undervisning.

INKLUDERET I PRISEN ➤ 

GRATIS SPECIALMODUL ➤

SE PRISER & BESTIL ➤

JOBGARANTI

Hvad betyder Utopias jobgaranti egentlig? Vi har jobgaranti til alle beståede elever og branchens højeste ansættelsesprocent.

OM JOBGARANTIEN ➤ 

HER FÅR DU JOB ➤ 

JOBBET SOM GUIDE ➤

OM UDDANNELSEN

Hvad bliver man undervist i på guideskolen, og hvilken type af guide kan man blive efterfølgende?

UNDERVISNING OG FAG ➤ 

EN TYPISK DAG PÅ SKOLEN ➤ 

TYPER AF GUIDEJOBS ➤

OM UTOPIA

Hvem er vi hos Utopia? Vi er skandinaviens største og mest professionelt anerkendte guideudddannelse.

HVORFOR VÆLGE UTOPIA ➤ 

HVEM ER UTOPIA? ➤ 

VORES INSTRUKTØRER ➤

KONTAKT OS

Du er ALTID velkommen til at kontakte os med alle spørgsmål og forespørgsler, om det er på tlf., mail eller chat.

KONTAKT OS ➤ 

MEST STILLEDE SPØRGSMÅL ➤ 

GRATIS ONLINE FOREDRAG ➤

INSTRUKTØRER & UNDERVISERE PÅ UTOPIA GUIDESCHOOL

Utopias instruktørteam består altid af branchens allerbedste rejseledere, som er håndplukket hver og en.
Alle instruktører har hver deres baggrund og kommer med vidt forskellige kompetencer fra branchen, så de har mulighed for at levere et højt fagligt niveau.

De er alle specialiseret indenfor hver deres område, men hvad de alle har tilfælles er: En kæmpe passion for at lære fra sig og at være den allerbedste mentor for vores elever. De brænder for livet som guide og lægger hele sit hjerte i Utopia for at se alle elever udvikle sig under alle 5 uger på guideskolen. 

Herunder præsenterer vi instruktørerne for Utopia Guideskole, som du også vil stifte bekendtskab med på Utopia Guideschool i 2024.
Du kan læse meget mere om, hvad der driver dem i deres arbejde som guide og deres udvikling i guidebranchen. 

Jonathan Stjernberg (DK)

Speciale: Charter, ski & fitness

Mit navn er Jonathan, og jeg er så heldig at skulle være en af jeres instruktører her på Utopia Guideskole, hvor jeg også arbejder som skoleleder. Jeg er en glad og positiv person med en livsglæde, der siger spar to, og elsker at give den glæde videre til andre. Jeg elsker at rejse og opleve nye dele af verden, samt nye kulturer og sprog, og det har altid været en stor del af mit liv.

Lige siden jeg var lille har min familie rejst meget. Det har blandt andet været en tur til Indien, hvor jeg boede og gik i skole i Goa. Derfor har drømmen om, at leve af at rejse også altid stået klart for mig. Og hvilken bedre måde at gøre det på end at blive guide?

Tilbage i tiden gik jeg selv på Utopia Guideskole og gennemgik en stor personlig udvikling. En udvikling jeg også håber på, at kunne skabe for jer! Siden da har rejsebranchen givet mig det ene gode minde efter det andet, scenarier man aldrig skulle tro ville ske og venner for livet. Jeg elsker fysisk aktivitet i alle former, og der findes intet bedre end at skabe den bedste dag for ens gæster igennem ens egen passion. Om det er at spille bold på stranden under en udflugt, at stå på ski eller vandaerobic i poolen, så er det bevægelse der giver mig motivationen. Der ingen bedre følelse end når ens hårde arbejde bærer frugt, og man kan se at sine gæster er glade og griner sammen.

Den følelse af stolthed glæder jeg mig rigtig meget til at give videre til jer, så I tør gribe de chancer der kommer jeres vej.

Rejsebranchen - CV 

2021 - Kreta - Guide
2021/2022 - Canazei - Skiguide
2022 - Guideskole - Instruktør
2022 - Kreta - Guide
2022 - Guideskole - Instruktør
2022/2023 - Zell Am See - Destinationschef ski
2023 - Guideskole - Instruktør
2023 - Kreta - Supervisor
2023 - Guideskole - Skolechef
2023 - Ischgl - Skiguide

Heidi Søe Aaen (DK)

Speciale: Charter & familier

Mit navn er Heidi, og jeg vil beskrive mig selv som en smilende, energisk og livsglad pige, som elsker at rejse og skabe en masse fantastiske og unikke oplevelser for livet.

Jeg er charterguide med stort C, hvor jeg både har arbejdet under sydens sol og i de mest fantastiske naturomgivelser. Det som driver mig i mit job som rejseleder er det at kunne være med til at gøre og være en forskel for andre og derved være med til at skabe uforglemmelige minder - følelsen man står tilbage med bagefter, er fantastisk og derfor jeg elsker jobbet så ubeskriveligt meget. Gæsternes taknemmelighed og glæde er den største motivationsfaktor for mig og noget som altid vil drive mig.

Gennem min tid på Utopia Guideskole gennemgik jeg en stor personlig udvikling som jeg aldrig vil have været foruden. Jeg fik skubbet til min komfort zone, grænser og derved udviklet mig til den jeg er i dag. Gennem jobbet har jeg fået utrolig mange værktøjer og oplevelser, som jeg for altid vil være taknemlig for og kunne bruge resten af mit liv.

Alt jeg har taget med mig fra guideskolen og i jobbet som rejseleder glæder jeg mig til at kunne give videre til jer. Det bliver en oplevelse for livet som I aldrig vil fortryde. Jeg glæder mig helt vildt til et eventyr med jer og se jeres udvikling gennem skolen.

Det bliver fantastisk – I kan godt glæde jer, det gør jeg.

Rejsebranchen - CV

 2021 - Rhodos - Guide
2021/2022 - Madeira - Guide
2022 - Kreta - Guide
2022 - Guideskole - Instruktør
2023 - Guideskole - Instruktør 
2023 - Side, Tyrkiet - Supervisor
2023 - Guideskole - Instruktør
2024 - Porto Santo - Destinationschef

Kajsa Nilestoff (SE)

Speciale: Ski, charter & management

Så længe jeg kan huske, har jeg altid ønsket at være guide og rejse rundt i verden, opleve en masse fantastiske steder og skabe uforglemmelige minder. Mine forældre har sagt, at jeg allerede som treårig sagde "når jeg bliver stor, vil jeg være som pigerne, der henter os når vi rejser". Så for mig var det en selvfølge at gå på guideskole. Jeg ville lære mig om alt hvad det indebærer at være guide, så jeg kunne blive lige så god en guide som mine forbilleder fra da jeg var lille.

Efter jeg gik på guideskole i sin tid, var jeg kun hjemme et par dage, før jeg fik min første kontrakt og så var næsten ikke hjemme, indtil pandemien ramte. Jeg elsker at rejse og fik så meget glæde af at være ude blandt andre kulturer og mennesker.

Da pandemien satte en midlertidig stopper for min guide-rejse, besluttede jeg at tage en uddannelse i turisme hjemme i Sverige, for at få en endnu større forståelse for branchen. Men guideskoene blev faktisk aldrig lagt permanent på hylden, da jeg fortsatte som skiguide i vinterperioderne. Jeg glæder mig til at tilbringe tid på Mallorca med jer, og jeg vil gøre mit absolut bedste for at lære jer alt hvad jeg kan! 

Rejsebranchen - CV 

2017/2018 - Canazei - Skiguide
2018 - Grækenland - Guide
2018/2019 - Østrig - Destinationschef & Lufthavnsansvarlig
2019 - Spanien - Ungdomsguide / Admin
2019 - Guideskole - Instruktør
2019/2020 - Canazei - Skiguide
2020 - Guideskole - Instruktør
2021/2023 - Uddannelse i turisme 
2022 - Canazei - Skiguide 
2023 - Canazei - Skiguide 
2023 - Guideskole - Instruktør
2024 - Canazei - Skiguie

Daniella Viborg (DK)

Speciale: Ski, charter & fitness

Jeg skal være en af jeres instruktører i 2024, og jeg glæder mig! Jeg arbejder også på guideskolen som skoleleder. Jeg er en person, der griber hver eneste chance der er for at rejse, og så finder I mig altid med et smil på læben. Jeg elsker at gøre andre glade, sørge for de har det godt og sætter servicen i første række.

Jeg har altid været meget nysgerrig på verden, dens forskellige kulturer, mennesker og ikke mindst fantastiske natur, hvilket er grunden til at rejsebranchen er lige mig! 

Dengang jeg tog springet, manglede jeg at der skete noget i hverdagen, og derfor tog jeg på Utopia i sin tid for at møde nye mennesker under sydens sol. Der var også en guidedrøm i maven, og det viste sig, at være én af de bedste beslutninger jeg nogensinde har taget. Venner for livet, en kæmpe udvikling og starten på et eventyr, hvor mulighederne er uendelige. Det bedste jeg ved, er de fællesskaber og oplevelser, du får som guide, dem vil jeg aldrig være foruden.

Jeg glæder mig til at introducere jer for den utrolige verden, der venter jer forude og til at se jer gennemgå en kæmpe udvikling. 

Rejsebranchen - CV 

2021 - Rhodos - Guide
2022 - Belle Plagne - Skiguide
2022 - Val Thorens - Skiguide
2022 - Kreta - Guide
2022 - Guideskole - Instruktør
2022/2023 - Avoriaz - Skiguide
2023 - Guideskole - Instruktør
2023 - Mallorca - Guide
2023 - Guideskole - Skoleleder
2024 - Val Thorens - Skiguide

Søren Freund (DK)

Speciale: Charter & lufthavn

Som person er jeg lidt af en humør bombe, fuld af energi og så bestræber jeg mig altid på at have hjertet på det rette sted - uanset hvor jeg er i verden. Dette gør sig særdeles også gældende, når jeg med den største passion, og energi, trækker i instruktør poloen.

Igennem mange år, har jeg drømt om at rejse, og derigennem lære mig selv bedre at kende. Dette blev til virkelighed, igennem Utopia guideskole, hvor jeg lærte nogle helt nye sider af mig selv, og ikke mindst stiftede bekendtskab med nye kulturer, samt oplevelser via rejsebranchen.

Min tid som rejseleder, indtil videre, har budt på mange uforglemmelige oplevelser og minder for livet.
Derudover lærer jeg noget nydt hver dag, både om mig selv, og ikke mindst andre mennesker.

Det er i mødet med de nye kulturer, menneskerne og oplevelserne, at jeg bliver mindet om, hvorfor jeg drog ud som guide, og hvorfor jeg hver dag nyder at tage på arbejde. Jeg ser frem til nogle helt uforglemmelige uger på Utopia med jer alle, og jeg kan slet ikke vente til at skulle være med på starten af jeres kommende eventyr! 

Rejsebranchen - CV 

2021/2022 - Lanzarote - Rejseleder
2022 - Kreta - Rejseleder
2022 - Guideskole - Instruktør
2023 - Guideskole - Instruktør
2023 - Mallorca - Guide
2023 - Guideskole - Instruktør
2023/2024 - Tenerife - Guide

Kirstine Smith (DK)

Speciale: Børneguide & charter

Jeg ELSKER solrige destinationer med en forkærlighed for Grækenland. Livet som charterguide har været helt perfekt for mig, hvor jeg virkelig har fået en masse med i bagagen.

Jeg startede som guide i 2018 med intentionen om bare at skulle være afsted én enkelt sæson. Nu står jeg flere sæsoner senere og har siden fået en masse uforglemmelige oplevelser og venner for livet. Livet som guide kan virkelig ikke erstattes af noget andet. For mig har det været en helt anden oplevelse at rejse som guide end at rejse som gæst. Man får et helt utroligt bånd til dem som bor og arbejder på destinationerne og selvfølgelig sine kollegaer som bliver ens tætte venner.
 Det er mere end bare et job, det er en livsstil – så når man snakker med gæsterne, forsøger man virkelig at inspirere dem. Man bliver simpelthen så motiveret ved gæster som synes at det arbejde man laver, er godt. Det er det som driver en.

Det er en oplevelse man husker for livet, om så det bare er én sæson – selvom det sjældent er tilfældet i min erfaring. Det er noget jeg altid anbefaler alle at blive, så jeg glæder mig helt utrolig meget til at møde jer alle med samme interesse, og give jer et indblik i hvilket fantastisk arbejde I går i møde. 

Rejsebranchen - CV 

2018 - Rhodos - Guide
2018/2019 - Gran Canaria - Guide
2019 - Rhodos - Børneguide
2019/2020 - Gran Canaria - Guide
2021 - Rhodos - Guide
2022 - Guideskole - Instruktør
2023 - Guideskole - Instruktør
2023 - Lesbos - Destinationschef
2023 - Guideskole - Instruktør

Jonas Vittenbach (DK)

Speciale: Charter & lufthavn

Jeg endte meget spontant i rejsebranchen, da jeg bestilte guideskole 2 uger før afrejse.har ikke kigget mig tilbage siden!

Jeg kan godt lide når der er fart på og har ofte mange bolde i luften, og sørger altid de unikke oplevelser.
Jeg elsker at udfordre mig selv, komme ud af min komfortzone, og lige præcis det kan jeg få lov til i rejsebranchen.
Derudover har jeg været meget interesseret i historie, myter og forskellige kulturer, og hvilken bedre måde at udforske dette end besøg i en masse lande!

Min passion i branchen ligger specielt i at skabe oplevelser og minder for mig selv og for gæsterne.
Samtid med at være i de skønneste omgivelser, med det næste eventyr lige om hjørnet. Jeg har en masse erfaring og fantastiske oplevelser i rygsækken, og glæder mig til at dele og skabe minder for jer! Så i bliver bedst muligt klædt på til at komme ud i den fantastiske rejsebranche, og opleve det for jeg selv.

Rejsebranchen - CV 

2018 - Kreta - Guide
2019 - Val Thorens - Barpersonale
2019 - Kreta - Supervisor
2020 - Bulgarien - Destinationschef
2020 - Online guide
2021 - Kreta - Supervisor
2022 - Lanzarote - Destinationschef
2022 - Zakynthos - Supervisor
2022 - Kreta - Supervisor
2023 - Guideskole - Instruktør
2023 - Kreta - Supervisor
2023 - Guideskole - Instruktør
2023/2024 - Tenerife - Supervisor

Isabelle Brinklöv (SE)

Speciale: Børneguide, charter & familier

Jeg er så heldig at være din instruktør på Utopia! Mine venner beskriver mig ofte som en energisk, social og omsorgsfuld person. Jeg har altid haft en drøm om at se mere af verden og altid haft en kærlighed til at rejse og opdage nye steder. Selb lærte guideskolen mig at være mere åben og sikker på mig selv og jeg ved, at uden guideskolen havde jeg aldrig kunne levere som guide på det niveau, jeg kan nu.

Efter guideskolen tog jeg direkte til Thailand i min første sæson og har siden rejst til mange forskellige destinationer de sidste 3 år både som charterguide og som børneguide. Jeg elsker arbejdet som guide. Det bedste ved jobbet er, at du får mulighed for at give gæsterne den bedste uge på hele deres år og at gøre deres ferie til noget at mindes om. Der er intet, der vil kunne måle sig med følelsen af ​​at bo som guide ude på destinationerne. Du udvikler dig som person, får fantastiske kollegaer, venner og familie ude på de forskellige sæsoner, som du har resten af ​​livet. Jeg glæder mig så meget til at møde jer alle! 

  Rejsebranchen - CV 

2021/2022 - Thailand - Børneguide & Teenhost
2022 - Rhodos - Guide
2022/2023 - Gran Canaria - Guide
2023 - Mallorca - Børneguide
2023 - Guideskole - Instruktør
2023/2024 - Thailand - Børneguide & guide

Kornelia Swistek (DK)

Speciale: Ski, fitness & charter

I vil hurtigt finde ud af, at jeg er lille, men en meget energisk humør bombe, og at I altid kan finde mig ved at høre mit høje grin.

At tage på guideskole og efterfølgende mine år i rejsebranchen, har været det bedste valg jeg har taget i mit liv, og jeg vil forevigt være taknemmelig for hvor meget jeg har fået med i rygsækken siden, og hvordan jeg har udviklet mig som person, og hvor mange af mine grænser jeg rent faktisk har brudt.

Det med at rejse rundt i verden og møde andre mennesker, lære deres sprog og kultur er noget jeg altid har været bidt af og gerne vil arbejde med, og Utopia hjalp mig i sin tid med at tage det første skridt mod den verden, hvor jeg i dag har fået sindsyg meget med, og har fået venner for evigt fra forskellige verdensdele.

Nu skal jeg give det videre til jer og skal være en af jeres instruktør her på Utopia.

Jeg glæder mig så ufattelig meget til at kunne lære jer alle at kende, og videregive jer min viden jeg har fået mig gennem mine sæsoner, samt hjælpe jer med jeres personlig udvikling og give jer de uforglemmelig minder for livet, som jeg håber, at I alle er klar på.

Rejsebranchen - CV 

2021 - Kreta - Guide
2021/2022 - Ischgl - Skiguide
2022 - Zakynthos - Guide
2022/2023 - Alpe d'Heuz - Skiguide
2023 - Guideskole - Instruktør
2024 - Sölten - Destinationschef ski

Mathilde Svendsen (DK)

Speciale: Animation & charter

Jeg har fået den kæmpe fornøjelse af, at være er en del af det stærke instruktørteam på den kommende guideskole!

Min passion for at være vært, skabe oplevelser og minder der hænger ved, kom for alvor da jeg trådte ind i guideverdenen. Lige fra første gang jeg satte ben i rejsebranchen, skulle det vise sig at være den helt rigtige beslutning. Jeg har altid været glad for at underholde, skabe en fed stemning og få smilet frem i folk. Det var grundlaget for at jeg rejste ud som animationsguide. Mit rette element. Guideverdenen blev hurtigt mit lille hjertebarn og var med til at forme den jeg er i dag. Man lever i en boble med mennesker, man ikke har lyst til at give slip på, og oplevelser der ingen ende har. En helt fantastisk boble jeg glæder mig til at drage jer ind i!

Men efter et par år udenlands, vendte jeg snuden hjem til Danmark igen og tog mig en uddannelse i Hospitality Mangement. Men alligevel ville jeg tilbage hvor det hele startede, i guideverdenen. “Once you’re in it, you’re in it”! Så glæd jer! - Jeg kan ikke vente! Forvent at i aldrig bliver helt færdige med guidelivet. Det er en livsstil og den bedste af alle. En tid man aldrig glemmer.  

Rejsebranchen - CV 

2019/2020 - Gran Canaria - Animationsguide
2021 - Kreta - Guide
2023 - Uddannelse - International Hospitality Mangement
2023 - Guideskole - Instruktør

Sandra Valentin Kamp (DK)

Speciale: Ungdom, charter & ski

Jeg er jeres instruktør på den kommende guideskole, og jeg glæder mig til at dele mine erfaringer og oplevelser med jer.

Jeg vil beskrive mig selv som en smilende, nysgerrig og livsglad pige, som elsker at rejse, udfordre mig selv og opleve nye ting. 

Efter min guideskole havde jeg intentionen om at være guide én enkelt sæson, men jeg har efterhånden været guide i 6 år og har fået en masse unikke og uforglemmelige oplevelser samt venner for livet. Jeg elsker guide livet med de oplevelser og udfordringer, der er en del af guide jobbet, samt at ingen dage er ens.

Jeg har lært så meget omkring mig selv, men også om at flytte mine grænser og i den grad komme ud af min komfort zone. Udover det har guidelivet også åbnet op for en hel verden af oplevelser, jeg aldrig ville have været foruden, samt en personlig udvikling og tro på, at man virkelig kan, hvad man vil.

Jeg ser utroligt meget frem til nogle fantastiske og lærerige uger sammen med med jer, og til at følge med i jeres udvikling og videre eventyr ud i verden. 

Rejsebranchen - CV 

2018 - Bulgarien - Guide
2019 - Bulgarien - Guide Admin
2020 - Bulgarien - Guide
2021 - Bulgarien - Guide
2022 - Bulgarien - Admin Supervisor
2023 - Bulgarien - Admin Manager
2020/2023 - Færdiguddannet socialrådgiver
2023 - Guideskole – Instruktør
2023/2024 - Val Thorens - Destinationschef ski

 

Kasper Kehlet Kristensen (DK)

Speciale: Udflugter & børneguide

Jeg har i år fået den store ære at skulle være instruktør på den kommende guideskole! Jeg har en baggrund i servicebranchen og har gennem mit arbejdsliv og private rejser fundet min rette hylde i rejsebranchen. Jeg brænder for den gode service, den glade gæst og formidlingens kunst.

Det mest spændende ved at rejse og arbejde på denne måde synes jeg er mødet med andre kulturer. Måden hvorpå man har tid til at integrere sig i lokalsamfundet, lære andre menneskers baggrund at kende, og i sidste ende opdage, at hvor end man tager hen i verden, er der noget at lære om dig selv og omverdenen. Den vigtigste pointe her må være at jeg uanset hvor jeg har været, har mødt mennesker der har været villige til at dele ud af dem selv, og at der i sidste ende ikke er forskel på os. Derfor glæder jeg mig også til at være med til at give denne mulighed videre til jer!

Det vigtigste jeg har lært i denne branche er, at alle kan noget, men ingen kan alt. Derfor er fællesskabet og samarbejdet også det vigtigste i arbejdet. Jeg glæder mig til at møde jer alle sammen!!

Rejsebranchen - CV 

2019/2020 - Gran Canaria - Børneguide
2021 - Cypern - Børneguide
2022/2023 - Uddannelse i Turisme
2023 - Grønland - Udflugtsguide
2023 - Guideskole - Instruktør
2023 - Thailand - Guide & udflugtsguide

Frederik Øie (DK)

Speciale: Charter & management

Det er med stor begejstring og spænding, at jeg byder jer velkommen til et nyt kapitel i jeres liv! Jeg er jeres nye underviser, og jeg kan slet ikke vente med at dele denne utrolige rejse med jer.

Først og fremmest, lad mig fortælle jer, hvorfor jeg er så begejstret for at være her. At være en del af jeres læringsrejse som underviser, er en ære for mig. 

Som menneske er jeg utrolig udadvendt. Jeg tror på, at smil og positivitet kan gøre enhver situation lysere, og jeg arbejder altid for at skabe et inspirerende og sjovt læringsmiljø. Jeg har bemærket, at folk altid smiler, når de er i mit selskab, og det er noget, jeg værdsætter meget.

Som jeres underviser er det mit mål at give jer den bedst mulige tid. Jeg ønsker at skabe et miljø, hvor I føler jer inspireret, støttet og udfordret på den bedst mulige måde. Sammen vil vi udforske nye emner, udvikle jeres færdigheder og skabe minder, der varer hele livet. Jeg ser frem til at dele min entusiasme og viden med jer, og sammen vil vi skabe en uforglemmelig læringsrejse. Lad os begynde dette eventyr med smil, læring og masser af sjov!

Jeg glæder mig ligeså meget til denne "rejse" som i gør.  

Rejsebranchen - CV 

2022 - Zakynthos - Guide
2023 - Kos - Guide
2023 - Guideskole - Instruktør

Karoline Lunddal Dam (DK)

Speciale: Charter & management

Jeg glæder mig til at se jer under varme himmelstrøg og hjælpe med at gøre jer til branchens bedste guider, som ifølge mig er dem med en høj arbejdsmoral og en evig lyst til at lære nye ting!

Da mit guideeventyr begyndte ville jeg være guide for at få en unik udlandsoplevelse på den ene sæson, som jeg troede, jeg skulle nøjes med. Men jeg forelskede mig i faget - som I forhåbentlig også kommer til - og har fortsat i jobbet som charterguide.

Jeg elsker, at man som guide kommer helt tæt på et andet lands kultur og får nye bekendtskaber, der udvider ens horisont. 

Jeg er også uddannet journalist og har arbejdet som blandt andet TV-reporter, inden jeg fandt min vej til guidebranchen.

Jeg er nysgerrig og stiller altid spørgsmålstegn ved ting, der undrer mig. I samtlige vennegrupper gennem mit liv, har jeg altid været gruppens mama. Jeg er planlæggeren - hende man altid kan regne med får tingene gjort med en snert af perfektionisme, og så bekymrer jeg mig meget om andre mennesker, og jeg vil altid gerne lytte og give råd.

Jeg kan næsten ikke vente med at give jer en oplevelse for livet - vi ses!

Rejsebranchen - CV 

2021 - Østkreta - Guide
2022 - Østkreta - Medior guide
2022/2023 - Tenerife - Senior guide
2023 - Guideskole - Instruktør
2023 - Rhodos - Senior guide
2023 - Guideskole - Instruktør

Ann-Cecilie Hansen (DK)

Speciale: Charter & udflugter

Lige så længe jeg kan huske, har jeg altid været nysgerrig på verden omkring mig. Jeg elsker at opleve nye kulturer, og møde mennesker som lever et liv så langt fra mit eget. Jeg har altid gerne ville dykke ned i det uvisse og fortælle de historier som ingen kendte til. Det var også grunden til, at jeg i sin tid tog en guideuddannelse - og det skulle vise sig, at blive det helt rigtige springbræt for at flyve ud i verden på egen hånd!

Jeg er charterguide helt ind i hjertet, og noget af det jeg brænder allermest for, er at give gode oplevelser videre. Jeg elsker at presse mig selv ud i nye udfordringer, og det bedste jeg ved, er når noget går galt og der skal tænkes hurtigt for at finde en løsning.

De oplevelser jeg har fået med undervejs har fuldkommen overgået alt hvad jeg turde drømme om, og nu står jeg her med rygsækken fyldt med gode minder og venner for livet, og jeg håber, at I en dag vil gøre det samme.

Jeg kan slet ikke vente med at blive en del af starten på jeres eventyr, og jeg glæder mig vanvittigt meget til at introducere jer for verdens bedste branche!

Rejsebranchen - CV 

2022 - Kreta - Guide
2023 - Mallorca - Guide
2023 - Guideskole - Instruktør
2023/2024 - Tenerife - Guide

Hjalmar Philipson (SE)

Speciale: Ski

Jeg er en af jeres kommende svenske instruktører på Utopia Guideskole! Jeg er ofte blevet kaldt en venlig og omsorgsfuld person, der altid har haft mange bolde i luften. Under årenes løb har jeg prøvet mange ting. Jeg har udført militærpligt og arbejdet som sygeplejesoldat, men nu er jeg trådt ind i guidebranchen.

Guidebranchen har personligt lært mig at komme ud af min comfort zone og lærte at blive mere sikker og komfortabel i mig selv. Næsten umiddelbart efter guideuddannelsen fik jeg chancen for at tage afsted til en vintersæson i Ischgl i Østrig, og efter en vidunderlig vinter, hvor jeg mødte mange fantastiske mennesker og fik masser af sjove minder - er der ingen planer om at stoppe.

Af alle de sjove ting med guidelivet er nok mødet med alle slags mennesker det, jeg værdsætter mest. Det er en dejlig følelse at føle, at man må dele den destination, man arbejder på, og at man bidrager til at skabe minder til alle gæster, som virkelig sætter pris på, at man er der for dem.

Jeg er glad for at få muligheden for at vise jer verdens bedste job, og jeg håber, at I vil finde det lige så spændende som jeg gør. 

Rejsebranchen - CV 

2022/2023 - Ischgl - Destinationschef ski
2023 - Sverige - Sygeplejesoldat
2023 - Guideskole - Instruktør
2023/2024 - Cervinia - Destinationschef ski

Sarah Langhoff (DK)

Speciale: Udflugter, charter, ski, familier & ungdom

Jeg arbejder som Produktchef & Rekrutteringskonsulent for Utopia Guideschool. Det betyder også, at jeg er en integreret del af intruktørteamet på Mallorca og i Val Thorens, hvor jeg leder instruktørteamet som produktchef.

Jeg er ansvarlig for at sikre guideskolens høje faglige niveau, driften af guideskolen samt at alle vores nye elever på Utopia Guideschool altid tager hjem med fantastiske oplevelser i bagagen og alle kompetencer de skal bruge for at få deres drømmejob.

Ud over ansvaret for at sikre, at indholdet på skolen lever op til kravene fra rejsebureauerne og de arbejdsopgaver, som branchen byder på, har jeg også hovedansvaret for at hjælpe rejseselskaberne med at finde, tiltrække, rekruttere og interviewe medarbejdere til deres organisation. Jeg sætter stor ære i dette arbejde, så elevernes ønsker og færdigheder stemmer overens ned rejseselskabernes krav og behov, så det "perfekte match" opstår hver gang.

Jeg er en service- og løsningsorienteret person med en udpræget positiv attitude. Det som driver mig allermest i mit arbejde er at se udvikling i mennesker samt med et kreativt mindset udfordre rammerne og udvikle Utopia Guideschool. I forlængelse heraf er jeg også som person fuld af livsglæde, nysgerrighed og har en kæmpe passion for livet som rejseleder. Hverdagen farver jeg helst med brug af hele farvepaletten, og hvis jeg kan, smitter jeg meget gerne af med positivitet, farver og stor glæde for rejsebranchen på alle omkring mig.

Rent karrieremæssigt har jeg siden 2015 arbejdet i forskellige funktioner på tværs af rejsebranchen, og på CV’et har der både været sol, charter, ungdomsrejser og ski. Jeg har siddet i stillinger som destinationschef, supervisor, areamanager, skolechef samt mere administrative stillinger, inden jeg kom i stillingen som produktchef hos Utopia Guideschool. Inden da arbejdede jeg også som instruktør og skolechef for Utopia i 3 år og på hhv. 6 guideskoler.

Denne erfaring i rejsebranchen giver mig en bred forståelse for de ønsker, behov og udfordringer rejsebureauerne står overfor, når det kommer til at ansætte de helt rigtige guider, som kan levere et fantastisk stykke arbejde på destinationen.

Rejsebranchen - CV 

2015 - Italien - Skiguide
2016 - Tenerife - Guide
2016 - Rhodos - Supervisor
2016/2017 - Gran Canaria - Destinationschef
2017 - Malta - Destinationschef
2017 - Utopia Guideskole - Instruktør
2017 - Gran Canaria - Destinationschef
2018 - Madeira - Admin
2018 - Utopia Guideskole - Skolechef
2018 - Bulgarien - Areamanager
2018 - Utopia Guideskole - Skolechef
2018/2019 - Israel/Palæstina - Underviser
2019 - Utopia Guideskole - Skolechef
2019 - Korfu - Destinationschef
2019 - Utopia Guideskole - Skolechef
2019/2020 - Rundrejse Sydøstasien
2020 - Utopia Guideskole - Skolechef
2020/Nu - Produktchef for Utopia Guideschool

Hvornår vil du gerne afsted?

September/Oktober 2024 MALLORCA

Dummy billede

Før pris 26.999,-

Spar 7.000,-

Fra 19.999,-

Januar/Februar 2025 VAL THORENS

Dummy billede

Før pris 27.999,-

Spar 8000,-

Fra 19.999,-

April/Maj 2025 MALLORCA

Dummy billede

Før pris 26.999,-

Spar 7.000,-

Fra 19.999,-

September/Oktober 2025 Mallorca

Før pris 26.999,-

Spar 7000,-

Fra 19.999,-

April/Maj 2024 MALLORCA

Før pris 26.999,-

Spar 7.000,-

Fra 19.999,-
Dummy product slider bg
TUI logo
DUF-Rejser logo
Spies logo
Apollo rejser logo
Primo Tours logo
Sunweb logo
Slopetrotter logo
Bravo Tours logo
Skilink

Min bedste beslutning nogensinde

Det er det vildeste og mest udviklende jeg nogensinde har været igennem. Det er en top professionel guideskole med de bedste instruktører, der er i branchen. Jeg er ved UTOPIAS hjælp blevet en meget bedre version af mig selv... Jeg kan kun sige af hjertet tak for den mest fantastiske oplevelse.

Venskaber for livet!

Jeg har været på Utopia Guideskole, som har været den allerbedste beslutning i mit liv. Udover tætte venskaber for livet, udvikler man sig selv så meget på 5 uger end man går og drømmer om. Undervisningen er forberedt til punkt og prikke og ikke kedelig men rent faktisk underholdende. Instruktørene er over alle forvetninger! De behandler dig som ligeværdige og bliver rent faktisk dine venner. Udover det er der pisse god vejledning og man står aldrig tilbage med spørgsmål.

Den bedste beslutning i mit liv!

Jeg tog en spontan beslutning om, at tage på Utopia Guideschool kort tid før vi skulle afsted. Det viste sig at være det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! Jeg har gennemgået enorm personlig udvikling, overtrådt mange grænser og fået venner for livet! Undervisningen er lærerig, spændende og den klæder dig 100% på til at varetage jobbet som guide.

Min bedste beslutning nogensinde

At tage på Utopia guideschool er uden tvivl det bedste jeg nogensinde kunne have gjort. 5 uger fyldt med travle og aktive dage blandt en masse skønne mennesker, der støtter hinanden gennem opgaver og eksaminer. Man bliver presset til sit yderste nogen dage, og kan virkelige udvikle sig meget. Alt dette mens man har det sjovt med sine kammerater man får dernede. Hvis jeg kunne, tog jeg udentvivl afsted igen. Kan kun anbefale at tage afsted.

KÆMPE anbefaling herfra

KÆMPE anbefaling herfra. Det hele er så fantastisk dernede, og der bliver taget hånd om alting, så du skal bare læne dig tilbage, da du helt tryg i UTOPIAS hænder. Der intet der skal holde dig tilbage for dit livs oplevelse, altså du får venner for livet. - UTOPIAFAMILY helt ind i hjertet <3

Dummy testimonial slider bg