Vidensbasen

Spørgsmål? Prøv vores AI-Assistent

HER FOREGÅR UDDANNELSEN

Hvor ligger skolerne placeret i verden, hvordan bor man på skolen under opholdet og hvad kan man forvente?

GUIDESKOLEN MALLORCA ➤ 

GUIDESKOLE VAL THORENS ➤

SE PRISER & BESTIL ➤

HVAD ER INKLUDERET?

Hvad er egentlig inkluderet med guideuddannelsen fra Utopia? Alt fra fly og hotel, til professionel undervisning.

INKLUDERET I PRISEN ➤ 

GRATIS SPECIALMODUL ➤

SE PRISER & BESTIL ➤

JOBGARANTI

Hvad betyder Utopias jobgaranti egentlig? Vi har jobgaranti til alle beståede elever og branchens højeste ansættelsesprocent.

OM JOBGARANTIEN ➤ 

HER FÅR DU JOB ➤ 

JOBBET SOM GUIDE ➤

OM UDDANNELSEN

Hvad bliver man undervist i på guideskolen, og hvilken type af guide kan man blive efterfølgende?

UNDERVISNING OG FAG ➤ 

EN TYPISK DAG PÅ SKOLEN ➤ 

TYPER AF GUIDEJOBS ➤

OM UTOPIA

Hvem er vi hos Utopia? Vi er skandinaviens største og mest professionelt anerkendte guideudddannelse.

HVORFOR VÆLGE UTOPIA ➤ 

HVEM ER UTOPIA? ➤ 

VORES INSTRUKTØRER ➤

KONTAKT OS

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Ring til os, send en mail eller chat med os her på hjemmesiden. 

KONTAKT OS ➤ 

MEST STILLEDE SPØRGSMÅL ➤ 

INSPIRATIONSFOREDRAG ➤

INSTRUKTØRER & UNDERVISERE PÅ UTOPIA GUIDESCHOOL

Utopias instruktørteam består altid af branchens allerbedste rejseledere, som er håndplukket hver og en.
Alle instruktører har hver deres baggrund og kommer med vidt forskellige kompetencer fra branchen, så de har mulighed for at levere et højt fagligt niveau.

De er alle specialiseret indenfor hver deres område, men hvad de alle har tilfælles er: En kæmpe passion for at lære fra sig og at være den allerbedste mentor for vores elever. De brænder for livet som guide og lægger hele sit hjerte i Utopia for at se alle elever udvikle sig under alle 5 uger på guideskolen. 

Herunder præsenterer vi instruktørerne for Utopia Guideskole, som du også vil stifte bekendtskab med på Utopia Guideschool i 2024.
Du kan læse meget mere om, hvad der driver dem i deres arbejde som guide og deres udvikling i guidebranchen. 

Heidi Søe Aaen

Speciale: Charter & familier

Mit navn er Heidi, og jeg vil beskrive mig selv som en smilende, energisk og livsglad pige, som elsker at rejse og skabe en masse fantastiske og unikke oplevelser for livet.

Jeg er charterguide med stort C, hvor jeg både har arbejdet under sydens sol og i de mest fantastiske naturomgivelser. Det som driver mig i mit job som rejseleder er det at kunne være med til at gøre og være en forskel for andre og derved være med til at skabe uforglemmelige minder - følelsen man står tilbage med bagefter, er fantastisk og derfor jeg elsker jobbet så ubeskriveligt meget. Gæsternes taknemmelighed og glæde er den største motivationsfaktor for mig og noget som altid vil drive mig.

Gennem min tid på Utopia Guideskole gennemgik jeg en stor personlig udvikling som jeg aldrig vil have været foruden. Jeg fik skubbet til min komfort zone, grænser og derved udviklet mig til den jeg er i dag. Gennem jobbet har jeg fået utrolig mange værktøjer og oplevelser, som jeg for altid vil være taknemlig for og kunne bruge resten af mit liv.

Alt jeg har taget med mig fra guideskolen og i jobbet som rejseleder glæder jeg mig til at kunne give videre til jer. Det bliver en oplevelse for livet som I aldrig vil fortryde. Jeg glæder mig helt vildt til et eventyr med jer og se jeres udvikling gennem skolen.

Det bliver fantastisk – I kan godt glæde jer, det gør jeg.

Rejsebranchen - CV

 2021 - Rhodos - Guide
2021/2022 - Madeira - Guide
2022 - Kreta - Guide
2022 - Guideskole - Instruktør
2023 - Guideskole - Instruktør 
2023 - Side, Tyrkiet - Supervisor
2023 - Guideskole - Instruktør
2024 - Porto Santo - Destinationschef
2024 - Guideskole - Instruktør

Søren Freund

Speciale: Charter & lufthavn

Som person er jeg lidt af en humør bombe, fuld af energi og så bestræber jeg mig altid på at have hjertet på det rette sted - uanset hvor jeg er i verden. Dette gør sig særdeles også gældende, når jeg med den største passion, og energi, trækker i instruktør poloen.

Igennem mange år, har jeg drømt om at rejse, og derigennem lære mig selv bedre at kende. Dette blev til virkelighed, igennem Utopia guideskole, hvor jeg lærte nogle helt nye sider af mig selv, og ikke mindst stiftede bekendtskab med nye kulturer, samt oplevelser via rejsebranchen.

Min tid som rejseleder, indtil videre, har budt på mange uforglemmelige oplevelser og minder for livet.
Derudover lærer jeg noget nydt hver dag, både om mig selv, og ikke mindst andre mennesker.

Det er i mødet med de nye kulturer, menneskerne og oplevelserne, at jeg bliver mindet om, hvorfor jeg drog ud som guide, og hvorfor jeg hver dag nyder at tage på arbejde. Jeg ser frem til nogle helt uforglemmelige uger på Utopia med jer alle, og jeg kan slet ikke vente til at skulle være med på starten af jeres kommende eventyr! 

Rejsebranchen - CV 

2021/2022 - Lanzarote - Rejseleder
2022 - Kreta - Rejseleder
2022 - Guideskole - Instruktør
2023 - Guideskole - Instruktør
2023 - Mallorca - Guide
2023 - Guideskole - Instruktør
2023/2024 - Tenerife - Guide
2024 - Guideskole - Instruktør

Kajsa Nilestoff

Speciale: Ski, charter & management

Så længe jeg kan huske, har jeg altid ønsket at være guide og rejse rundt i verden, opleve en masse fantastiske steder og skabe uforglemmelige minder. Mine forældre har sagt, at jeg allerede som treårig sagde "når jeg bliver stor, vil jeg være som pigerne, der henter os når vi rejser". Så for mig var det en selvfølge at gå på guideskole. Jeg ville lære mig om alt hvad det indebærer at være guide, så jeg kunne blive lige så god en guide som mine forbilleder fra da jeg var lille.

Efter jeg gik på guideskole i sin tid, var jeg kun hjemme et par dage, før jeg fik min første kontrakt og så var næsten ikke hjemme, indtil pandemien ramte. Jeg elsker at rejse og fik så meget glæde af at være ude blandt andre kulturer og mennesker.

Da pandemien satte en midlertidig stopper for min guide-rejse, besluttede jeg at tage en uddannelse i turisme hjemme i Sverige, for at få en endnu større forståelse for branchen. Men guideskoene blev faktisk aldrig lagt permanent på hylden, da jeg fortsatte som skiguide i vinterperioderne. Jeg glæder mig til at tilbringe tid på Mallorca med jer, og jeg vil gøre mit absolut bedste for at lære jer alt hvad jeg kan! 

Rejsebranchen - CV 

2017/2018 - Livigno - Skiguide
2018 - Grækenland - Guide
2018/2019 - Østrig - Destinationschef & Lufthavnsansvarlig
2019 - Spanien - Ungdomsguide / Admin
2019 - Guideskole - Instruktør
2019/2020 - Livigno - Skiguide
2020 - Guideskole - Instruktør
2021/2023 - Uddannelse i turisme 
2022 - Livigno - Skiguide 
2023 - Livigno - Skiguide 
2023 - Guideskole - Instruktør
2024 - Livigno - Skiguide / Sestriere - Destinationschef ungdomsski / Canazei - Skiguide
2024 - Guideskole - Instruktør

Isabelle Brinklöv

Speciale: Børneguide, charter & familier

Jeg er så heldig at være din instruktør på Utopia! Mine venner beskriver mig ofte som en energisk, social og omsorgsfuld person. Jeg har altid haft en drøm om at se mere af verden og altid haft en kærlighed til at rejse og opdage nye steder. Selb lærte guideskolen mig at være mere åben og sikker på mig selv og jeg ved, at uden guideskolen havde jeg aldrig kunne levere som guide på det niveau, jeg kan nu.

Efter guideskolen tog jeg direkte til Thailand i min første sæson og har siden rejst til mange forskellige destinationer de sidste 3 år både som charterguide og som børneguide. Jeg elsker arbejdet som guide. Det bedste ved jobbet er, at du får mulighed for at give gæsterne den bedste uge på hele deres år og at gøre deres ferie til noget at mindes om. Der er intet, der vil kunne måle sig med følelsen af ​​at bo som guide ude på destinationerne. Du udvikler dig som person, får fantastiske kollegaer, venner og familie ude på de forskellige sæsoner, som du har resten af ​​livet. Jeg glæder mig så meget til at møde jer alle! 

  Rejsebranchen - CV 

2021/2022 - Thailand - Børneguide & Teenhost
2022 - Rhodos - Guide
2022/2023 - Gran Canaria - Guide
2023 - Mallorca - Børneguide
2023 - Guideskole - Instruktør
2023/2024 - Thailand - Børneguide & guide
2024 - Guideskole - Instruktør

Kornelia Swistek

Speciale: Ski, fitness & charter

I vil hurtigt finde ud af, at jeg er lille, men en meget energisk humør bombe, og at I altid kan finde mig ved at høre mit høje grin.

At tage på guideskole og efterfølgende mine år i rejsebranchen, har været det bedste valg jeg har taget i mit liv, og jeg vil forevigt være taknemmelig for hvor meget jeg har fået med i rygsækken siden, og hvordan jeg har udviklet mig som person, og hvor mange af mine grænser jeg rent faktisk har brudt.

Det med at rejse rundt i verden og møde andre mennesker, lære deres sprog og kultur er noget jeg altid har været bidt af og gerne vil arbejde med, og Utopia hjalp mig i sin tid med at tage det første skridt mod den verden, hvor jeg i dag har fået sindsyg meget med, og har fået venner for evigt fra forskellige verdensdele.

Nu skal jeg give det videre til jer og skal være en af jeres instruktør her på Utopia.

Jeg glæder mig så ufattelig meget til at kunne lære jer alle at kende, og videregive jer min viden jeg har fået mig gennem mine sæsoner, samt hjælpe jer med jeres personlig udvikling og give jer de uforglemmelig minder for livet, som jeg håber, at I alle er klar på.

Rejsebranchen - CV 

2021 - Kreta - Guide
2021/2022 - Ischgl - Skiguide
2022 - Zakynthos - Guide
2022/2023 - Alpe d'Heuz - Skiguide
2023 - Guideskole - Instruktør
2024 - Sölden - Destinationschef ski
2024 - Guideskole - Instruktør

Jonas Vittenbach

Speciale: Charter & lufthavn

Jeg endte meget spontant i rejsebranchen, da jeg bestilte guideskole 2 uger før afrejse.har ikke kigget mig tilbage siden!

Jeg kan godt lide når der er fart på og har ofte mange bolde i luften, og sørger altid de unikke oplevelser.
Jeg elsker at udfordre mig selv, komme ud af min komfortzone, og lige præcis det kan jeg få lov til i rejsebranchen.
Derudover har jeg været meget interesseret i historie, myter og forskellige kulturer, og hvilken bedre måde at udforske dette end besøg i en masse lande!

Min passion i branchen ligger specielt i at skabe oplevelser og minder for mig selv og for gæsterne.
Samtid med at være i de skønneste omgivelser, med det næste eventyr lige om hjørnet. Jeg har en masse erfaring og fantastiske oplevelser i rygsækken, og glæder mig til at dele og skabe minder for jer! Så i bliver bedst muligt klædt på til at komme ud i den fantastiske rejsebranche, og opleve det for jeg selv.

Rejsebranchen - CV 

2018 - Kreta - Guide
2019 - Val Thorens - Barpersonale
2019 - Kreta - Supervisor
2020 - Bulgarien - Destinationschef
2020 - Online guide
2021 - Kreta - Supervisor
2022 - Lanzarote - Destinationschef
2022 - Zakynthos - Supervisor
2022 - Kreta - Supervisor
2023 - Guideskole - Instruktør
2023 - Kreta - Supervisor
2023 - Guideskole - Instruktør
2023/2024 - Tenerife - Supervisor

Ann-Cecilie Hansen

Speciale: Charter & udflugter

Lige så længe jeg kan huske, har jeg altid været nysgerrig på verden omkring mig. Jeg elsker at opleve nye kulturer, og møde mennesker som lever et liv så langt fra mit eget. Jeg har altid gerne ville dykke ned i det uvisse og fortælle de historier som ingen kendte til. Det var også grunden til, at jeg i sin tid tog en guideuddannelse - og det skulle vise sig, at blive det helt rigtige springbræt for at flyve ud i verden på egen hånd!

Jeg er charterguide helt ind i hjertet, og noget af det jeg brænder allermest for, er at give gode oplevelser videre. Jeg elsker at presse mig selv ud i nye udfordringer, og det bedste jeg ved, er når noget går galt og der skal tænkes hurtigt for at finde en løsning.

De oplevelser jeg har fået med undervejs har fuldkommen overgået alt hvad jeg turde drømme om, og nu står jeg her med rygsækken fyldt med gode minder og venner for livet, og jeg håber, at I en dag vil gøre det samme.

Jeg kan slet ikke vente med at blive en del af starten på jeres eventyr, og jeg glæder mig vanvittigt meget til at introducere jer for verdens bedste branche!

Rejsebranchen - CV 

2022 - Kreta - Guide
2023 - Mallorca - Guide
2023 - Guideskole - Instruktør
2023/2024 - Tenerife - Guide
2024 - Guideskole - Instruktør

Karoline Lunddal Dam

Speciale: Charter & management

Jeg glæder mig til at se jer under varme himmelstrøg og hjælpe med at gøre jer til branchens bedste guider, som ifølge mig er dem med en høj arbejdsmoral og en evig lyst til at lære nye ting!

Da mit guideeventyr begyndte ville jeg være guide for at få en unik udlandsoplevelse på den ene sæson, som jeg troede, jeg skulle nøjes med. Men jeg forelskede mig i faget - som I forhåbentlig også kommer til - og har fortsat i jobbet som charterguide.

Jeg elsker, at man som guide kommer helt tæt på et andet lands kultur og får nye bekendtskaber, der udvider ens horisont. 

Jeg er også uddannet journalist og har arbejdet som blandt andet TV-reporter, inden jeg fandt min vej til guidebranchen.

Jeg er nysgerrig og stiller altid spørgsmålstegn ved ting, der undrer mig. I samtlige vennegrupper gennem mit liv, har jeg altid været gruppens mama. Jeg er planlæggeren - hende man altid kan regne med får tingene gjort med en snert af perfektionisme, og så bekymrer jeg mig meget om andre mennesker, og jeg vil altid gerne lytte og give råd.

Jeg kan næsten ikke vente med at give jer en oplevelse for livet - vi ses!

Rejsebranchen - CV 

2021 - Østkreta - Guide
2022 - Østkreta - Medior guide
2022/2023 - Tenerife - Senior guide
2023 - Guideskole - Instruktør
2023 - Rhodos - Senior guide
2023 - Guideskole - Instruktør
2024 - Guideskole - Instruktør

Hjalmar Philipson

Speciale: Ski

Jeg er en af jeres kommende svenske instruktører på Utopia Guideskole! Jeg er ofte blevet kaldt en venlig og omsorgsfuld person, der altid har haft mange bolde i luften. Under årenes løb har jeg prøvet mange ting. Jeg har udført militærpligt og arbejdet som sygeplejesoldat, men nu er jeg trådt ind i guidebranchen.

Guidebranchen har personligt lært mig at komme ud af min comfort zone og lærte at blive mere sikker og komfortabel i mig selv. Næsten umiddelbart efter guideuddannelsen fik jeg chancen for at tage afsted til en vintersæson i Ischgl i Østrig, og efter en vidunderlig vinter, hvor jeg mødte mange fantastiske mennesker og fik masser af sjove minder - er der ingen planer om at stoppe.

Af alle de sjove ting med guidelivet er nok mødet med alle slags mennesker det, jeg værdsætter mest. Det er en dejlig følelse at føle, at man må dele den destination, man arbejder på, og at man bidrager til at skabe minder til alle gæster, som virkelig sætter pris på, at man er der for dem.

Jeg er glad for at få muligheden for at vise jer verdens bedste job, og jeg håber, at I vil finde det lige så spændende som jeg gør. 

Rejsebranchen - CV 

2022/2023 - Ischgl - Destinationschef ski
2023 - Sverige - Sygeplejesoldat
2023 - Guideskole - Instruktør
2023/2024 - Cervinia - Destinationschef ski
2024 - Guideskole - Instruktør

Frederik Øie

Speciale: Charter & management

Det er med stor begejstring og spænding, at jeg byder jer velkommen til et nyt kapitel i jeres liv! Jeg er jeres nye underviser, og jeg kan slet ikke vente med at dele denne utrolige rejse med jer.

Først og fremmest, lad mig fortælle jer, hvorfor jeg er så begejstret for at være her. At være en del af jeres læringsrejse som underviser, er en ære for mig. 

Som menneske er jeg utrolig udadvendt. Jeg tror på, at smil og positivitet kan gøre enhver situation lysere, og jeg arbejder altid for at skabe et inspirerende og sjovt læringsmiljø. Jeg har bemærket, at folk altid smiler, når de er i mit selskab, og det er noget, jeg værdsætter meget.

Som jeres underviser er det mit mål at give jer den bedst mulige tid. Jeg ønsker at skabe et miljø, hvor I føler jer inspireret, støttet og udfordret på den bedst mulige måde. Sammen vil vi udforske nye emner, udvikle jeres færdigheder og skabe minder, der varer hele livet. Jeg ser frem til at dele min entusiasme og viden med jer, og sammen vil vi skabe en uforglemmelig læringsrejse. Lad os begynde dette eventyr med smil, læring og masser af sjov!

Jeg glæder mig ligeså meget til denne "rejse" som i gør.  

Rejsebranchen - CV 

2022 - Zakynthos - Guide
2023 - Kos - Guide
2023 - Guideskole - Instruktør
2024 - Guideskole - Instruktør

Anton Fritzbøger

Speciale: Ski & management

De fleste ville beskrive mig som stille og rolig og nede på jorden, lige ind til man lærer mig at kende. Jeg er forfærdelig dårlig til at sidde stille og skal helst altid høre musik eller bevæge mig.

Jeg elsker være aktiv, jeg får energi af at bevæge mig og af at være “på” foran andre mennesker. Netop derfor glæder jeg mig, som et lille barn til at trække i instruktørpoloen - for at være på og for at være aktiv! Som person har jeg altid været ærlig og direkte, jeg tror på, at man kommer længst med åben og ærlig kommunikation uanset hvad man snakker om.

 Jeg har altid godt kunne lide at prøve nye ting af, jeg elsker at lære, opdage og opleve. Min passion for at rejse og for at opleve kommer klart fra min nysgerrighed, der af flere omgange har drevet mig i forskellige uniformer rundt omkring i verden. Jeg elsker især at være en del af lokalsamfundet på de destinationer jeg har været, og at lære de lokale mennesker at kende. 

Noget der også motivere mig, er at se udviklingen i andre mennesker, om det er på guideskole, på sæson eller, hvis man kaster sig ud i noget nyt. Jeg bliver imponeret, når andre mennesker tør træder ud af deres comfort zone og lære af at kaste sig ud i det. 

Jeg kan slet ikke vente, til at følge med i jeres udvikling gennem de fantastiske uger vi skal have sammen, og jeg er så spændt på at møde jer!

Rejsebranchen - CV 

2022/2023 - Canazei - Skiguide
2022 - Rhodos - Guide
2023/2024 - Cervinia - Destinationschef ski
2024 - Guideskole - Instruktør

Emma Corlin

Speciale: Ski & charter

Hej med Jer! Jeg hedder Emma, og  jeg har fået fornøjelsen af at skulle være én af jeres instruktører. 

I min familie har vi altid rejst meget, specielt i Asien. Det er her, at min interesse for forskellige kulturer har blomstret, og det stadig noget, som fylder utrolig meget for mig den dag i dag. Derfor havde jeg personligt svært ved at se meningen i at tage på den famøse Asien-tur, da jeg færdiggjorde gymnasiet - jeg ville nemlig gerne opleve verden på en anden måde.

Jeg søgte derfor mod andre eventyrer, og det var her, at jeg fik øjnene op for guideskole. Så en dag da muligheden bød sig, tog jeg afsted, og det er nok én af de bedste beslutninger i mit liv. Guideskole handlede for mig om SÅ meget mere end blot selve rejsebranchen, for man lærte sig selv bedre at kende, kom ud af sin komfortzone samt overskred en masse grænser - på den gode måde! Jeg glæder mig enormt til at kunne se jer elever udvikle jer, og når I har overkommet en udfordring, vil I forhåbentlig kunne sige: “Det var jo ikke så slemt”, og klappe jer selv, og ikke mindst hinanden, på skulderen.

 Rejsebranchen er et sted fyldt med sjove oplevelser, unikke minder og venskaber for livet. Den bedste følelse er, at sende gæster hjem, hvor man ved, at man har gjort ALT hvad man kunne, for at de har fået den bedste ferie. Man ved, at man har gjort en forskel. Jeg håber, at I bliver ligeså forelsket i branchen, som jeg er. Vi ses om lidt!

Rejsebranchen - CV 

2022 - Sivota - Rejseleder
2022/2023 - Schladming - Skiguide
2023 - Guideskole - Instruktør
2023 - Sivota - Destinationschef
2023/2024 - Sauze d'Oulx - Destinationschef ski
2024 - Guideskole - Instruktør

Emma Rubæk Hansen

Speciale: Ski & charter

Jeg er så heldig at jeg skal være en af dine instruktører på Guideskolen!

At have verden for ens fødder er et kæmpe privilegium og er noget, som jeg holder meget af. 
Jeg har altid haft en iver efter at komme ud og opleve nyt, møde nye mennesker og andre kulturer. Da jeg fandt ud af, at jeg kunne sammenflette alt dette og samtidig have det fedeste job, tog jeg afsted på guideskole - og selfølgelig fordi jeg altid har haft en drøm om at sige “Hvis i kigger til højre” og alle gæster derefter drejer hovedet. 

Efter guideskole tog jeg, som nybegynder på ski, direkte ud på de italienske pister og det har jeg aldrig fortrudt! For det endte jo med, at blive den bedste oplevelse og lagde grund for mange flere sæsoner. 

Jeg brænder for gæsteservice og for at sikre mig, at alle får den bedst mulige ferie. Den glæde man kan blive mødt af, når man løst en eventuel problemstilling,  er uvurderlig og det er noget, som jeg synes er meget motiverende. 

Guideskolen har for mig, altid været som en åben dør til nye lande, hver især med masser af gode venner og minder, mange grin og helt fantastiske oplevelser. 
Dette er en dør jeg glæder mig til at åbne for jer og sammen med jer - Vi ses lige rundt om hjørnet;) 

Rejsebranchen - CV 

2021/2022 - Livigno - Skiguide
2022 - Sivota - Rejseleder
2022/2023 - Mayrhofen - Destinationschef ski
2023 - Mallorca - Destinationschef
2024 - Guideskole - Instruktør

Emil Knudsen

Speciale: Ski & charter

Halløj :)) Mit navn er Emil, og jeg har fået æren af at være en af jeres instruktører på guideskolen. Jeg elsker mottoet “At rejse er at leve”, og det har jeg haft muligheden for siden, jeg selv gik på guideskolen, som I starter jeres eventyr på lige om lidt.

Jeg har altid været meget nysgerrig på verdenen og synes, at dét med at kunne være det samme sted over en længere periode og komme tættere på den kultur, natur og ikke mindst mennesker, som befinder sig i området, er helt igennem fantastisk. Derfor er arbejdet som guide det perfekte match, da man herigennem kommer helt tæt på alt dette!

Jeg elsker aspektet personlig udvikling hos mennesker og elsker at se mennesker omkring mig trives og være glade i de omgivelser, de befinder sig i. Derfor vil I også altid se mig med et smil på læben og altid gøre mit, for at folk omkring mig har det godt!

Jeg glæder mig til at introducere jer for den fantastiske verden, der venter jer forude og til at se jer gennemgå en kæmpe personlig udvikling.

Rejsebranchen - CV 

2022/2023 - Bad Gastein - Destinationschef ski
2023 - Zakynthos - Guide
2023/2024 - Livigno - Destinationschef
2024 - Guideskole - Instruktør

Sarah Langhoff

Speciale: Udflugter, charter, ski & ungdom

Jeg arbejder som Produktchef & Rekrutteringskonsulent for Utopia Guideschool. Det betyder også, at jeg er en integreret del af intruktørteamet på Mallorca og i Val Thorens, hvor jeg leder instruktørteamet som produktchef.

Jeg er ansvarlig for at sikre guideskolens høje faglige niveau, driften af guideskolen samt at alle vores nye elever på Utopia Guideschool altid tager hjem med fantastiske oplevelser i bagagen og alle kompetencer de skal bruge for at få deres drømmejob.

Ud over ansvaret for at sikre, at indholdet på skolen lever op til kravene fra rejsebureauerne og de arbejdsopgaver, som branchen byder på, har jeg også hovedansvaret for at hjælpe rejseselskaberne med at finde, tiltrække, rekruttere og interviewe medarbejdere til deres organisation. Jeg sætter stor ære i dette arbejde, så elevernes ønsker og færdigheder stemmer overens ned rejseselskabernes krav og behov, så det "perfekte match" opstår hver gang.

Jeg er en service- og løsningsorienteret person med en udpræget positiv attitude. Det som driver mig allermest i mit arbejde er at se udvikling i mennesker samt med et kreativt mindset udfordre rammerne og udvikle Utopia Guideschool. I forlængelse heraf er jeg også som person fuld af livsglæde, nysgerrighed og har en kæmpe passion for livet som rejseleder. Hverdagen farver jeg helst med brug af hele farvepaletten, og hvis jeg kan, smitter jeg meget gerne af med positivitet, farver og stor glæde for rejsebranchen på alle omkring mig.

Rent karrieremæssigt har jeg siden 2015 arbejdet i forskellige funktioner på tværs af rejsebranchen, og på CV’et har der både været sol, charter, ungdomsrejser og ski. Jeg har siddet i stillinger som destinationschef, supervisor, areamanager, skolechef samt mere administrative stillinger, inden jeg kom i stillingen som produktchef hos Utopia Guideschool. Inden da arbejdede jeg også som instruktør og skolechef for Utopia i 3 år og på hhv. 6 guideskoler.

Denne erfaring i rejsebranchen giver mig en bred forståelse for de ønsker, behov og udfordringer rejsebureauerne står overfor, når det kommer til at ansætte de helt rigtige guider, som kan levere et fantastisk stykke arbejde på destinationen.

Rejsebranchen - CV 

2015 - Italien - Skiguide
2016 - Tenerife - Guide
2016 - Rhodos - Supervisor
2016/2017 - Gran Canaria - Destinationschef
2017 - Malta - Destinationschef
2017 - Utopia Guideskole - Instruktør
2017 - Gran Canaria - Destinationschef
2018 - Madeira - Admin
2018 - Utopia Guideskole - Skolechef
2018 - Bulgarien - Areamanager
2018 - Utopia Guideskole - Skolechef
2018/2019 - Israel/Palæstina - Underviser
2019 - Utopia Guideskole - Skolechef
2019 - Korfu - Destinationschef
2019 - Utopia Guideskole - Skolechef
2020 - Utopia Guideskole - Skolechef
2020/Nu - Produktchef for Utopia Guideschool

Hvornår vil du gerne afsted?

Januar/Februar 2025 COSTA DEL SOL

Costa Del Sol - Guideskole

Før pris 25.999,-

Spar 4.000,-

Fra 21.999,-

April/Maj 2025 MALLORCA

Dummy billede

Før pris 26.999,-

Spar 3.500,-

Fra 23.499,-

September/Oktober 2025 Mallorca

Før pris 26.999,-

Spar 3.500,-

Fra 23.499,-

September/Oktober 2024 MALLORCA

Pris 26.999,-

Spar 3.000,-

Fra 23.999,-
Dummy product slider bg
TUI logo
DUF-Rejser logo
Spies logo
Apollo rejser logo
Primo Tours logo
Sunweb logo
Slopetrotter logo
Bravo Tours logo
Skilink

Min bedste beslutning nogensinde

Det er det vildeste og mest udviklende jeg nogensinde har været igennem. Det er en top professionel guideskole med de bedste instruktører, der er i branchen. Jeg er ved UTOPIAS hjælp blevet en meget bedre version af mig selv... Jeg kan kun sige af hjertet tak for den mest fantastiske oplevelse.

Venskaber for livet!

Jeg har været på Utopia Guideskole, som har været den allerbedste beslutning i mit liv. Udover tætte venskaber for livet, udvikler man sig selv så meget på 5 uger end man går og drømmer om. Undervisningen er forberedt til punkt og prikke og ikke kedelig men rent faktisk underholdende. Instruktørene er over alle forvetninger! De behandler dig som ligeværdige og bliver rent faktisk dine venner. Udover det er der pisse god vejledning og man står aldrig tilbage med spørgsmål.

Den bedste beslutning i mit liv!

Jeg tog en spontan beslutning om, at tage på Utopia Guideschool kort tid før vi skulle afsted. Det viste sig at være det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! Jeg har gennemgået enorm personlig udvikling, overtrådt mange grænser og fået venner for livet! Undervisningen er lærerig, spændende og den klæder dig 100% på til at varetage jobbet som guide.

Min bedste beslutning nogensinde

At tage på Utopia guideschool er uden tvivl det bedste jeg nogensinde kunne have gjort. 5 uger fyldt med travle og aktive dage blandt en masse skønne mennesker, der støtter hinanden gennem opgaver og eksaminer. Man bliver presset til sit yderste nogen dage, og kan virkelige udvikle sig meget. Alt dette mens man har det sjovt med sine kammerater man får dernede. Hvis jeg kunne, tog jeg udentvivl afsted igen. Kan kun anbefale at tage afsted.

KÆMPE anbefaling herfra

KÆMPE anbefaling herfra. Det hele er så fantastisk dernede, og der bliver taget hånd om alting, så du skal bare læne dig tilbage, da du helt tryg i UTOPIAS hænder. Der intet der skal holde dig tilbage for dit livs oplevelse, altså du får venner for livet. - UTOPIAFAMILY helt ind i hjertet <3

Dummy testimonial slider bg