Vidensbasen

Spørgsmål? Prøv vores AI-Assistent

HER FOREGÅR UDDANNELSEN

Hvor ligger skolerne placeret i verden, hvordan bor man på skolen under opholdet og hvad kan man forvente?

GUIDESKOLEN MALLORCA ➤ 

GUIDESKOLE VAL THORENS ➤

SE PRISER & BESTIL ➤

HVAD ER INKLUDERET?

Hvad er egentlig inkluderet med guideuddannelsen fra Utopia? Alt fra fly og hotel, til professionel undervisning.

INKLUDERET I PRISEN ➤ 

GRATIS SPECIALMODUL ➤

SE PRISER & BESTIL ➤

JOBGARANTI

Hvad betyder Utopias jobgaranti egentlig? Vi har jobgaranti til alle beståede elever og branchens højeste ansættelsesprocent.

OM JOBGARANTIEN ➤ 

HER FÅR DU JOB ➤ 

JOBBET SOM GUIDE ➤

OM UDDANNELSEN

Hvad bliver man undervist i på guideskolen, og hvilken type af guide kan man blive efterfølgende?

UNDERVISNING OG FAG ➤ 

EN TYPISK DAG PÅ SKOLEN ➤ 

TYPER AF GUIDEJOBS ➤

OM UTOPIA

Hvem er vi hos Utopia? Vi er skandinaviens største og mest professionelt anerkendte guideudddannelse.

HVORFOR VÆLGE UTOPIA ➤ 

HVEM ER UTOPIA? ➤ 

VORES INSTRUKTØRER ➤

KONTAKT OS

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Ring til os, send en mail eller chat med os her på hjemmesiden. 

KONTAKT OS ➤ 

MEST STILLEDE SPØRGSMÅL ➤ 

INSPIRATIONSFOREDRAG ➤

JOB SOM BØRNEGUIDE

Et spændende job i udlandet som børneguide

At arbejde som børneguide kan være en af de mest givende og spændende jobs i rejsebranchen, og derfor har vi hos Utopia Guideskole lanceret et specialmodul, der er skræddersyet til dem, der nysgerrige på at arbejde som børneguide. Vi vil i det følgende gå i dybden med hvad det rent faktisk indebærer at være børneguide, og hvordan vi hos Utopia Guideskole har udformet dette spændende specialmodul, ”børneguiden”, med henblik på at uddanne branchens bedste børneguider.

HVAD ER EN BØRNEGUIDE?

En børneguide er en person, der har en forkærlighed for at arbejde med børn, og aktivere dem med forskellige aktiviteter og lege. I jobbet som børneguide er du ansvarlig for at skabe et trygt, sikkert og sjovt miljø for børnene, og give dem uforglemmelige oplevelser.picnicks, afterski og helt generelt bare at sørge for at de har en sikker og fornøjelig oplevelse på skibakkerne.

UTOPIA GUIDESKOLE - SÅDAN BLIVER DU BØRNEGUIDE

Hos Utopia Guideskole er vi kendt for at uddanne professionelle guider til forskellige specialområder inden for guidefaget, og en af disse er ”børneguiden”. Det specielt til formålet udviklede specialmodul ”børneguiden” er designet til at give dig den nødvendige viden og færdigheder til at udmærke dig i dette job.

Uddannelse og træning som børneguide

Kurser i pædagogik: 
For at blive en dygtig og værdsat børneguide er det vigtigt at forstå børns adfærd og behov, og have en forståelse for hvor de er i deres udvikling. Et vigtigt element i specialmodulet ”børneguiden” er kurser i pædagogik, der vil gøre dig i stand til at udvikle disse kompetencer.

Praktisk træning:
At arbejde direkte med børn kræver praktisk erfaring, og derfor har vi i Specialmodulet inkluderet en praktisk træning, hvor du får mulighed for at anvende din teoretiske viden i virkelige situationer. Vi har blandt andet arrangeret en tur til Spies’ Sunwing Resort, hvor vi besøger og er en del af deres børneklub over en enkelt dag.

Personlige egenskaber:
For at lykkes som børneguide er det vigtigt at have visse personlige egenskaber, og særligt vigtigt er det at være tålmodig, kreativ, og have evnen til at kommunikere effektivt med børn, og ikke mindst deres forældre. Dette ruster vi dig til på Utopia Guideskole, men det kræver til en vis del også, at man kommer med den rigtige personlighed og indstilling.

JOBMULIGHEDER SOM BØRNEGUIDE

Ønsker du at arbejde som børneguide tilbyder vi hos Utopia Guideskole denne mulighed gennem en af vores mange samarbejdspartnere. De fleste af de børneguider vi uddanner hos Utopia Guideskole får job hos rejsebureauer som f.eks. TUI, SPIES, APOLLO og SUNWEB. Med de kompetencer som du opnår under uddannelsen med Utopia Guideskole kan du efterfølgende få arbejde i børnehaver eller på andre feriesteder.

JOBTILFREDSHED SOM BØRNEGUIDE

At være en børneguide er utroligt givende på et menneskeligt plan, da det giver dig mulighed for at se børns glæde og udvikling hver eneste dag. Det er et fantastisk job, som giver dig en følelse af glæde og mening med livet.

Hvis du er interesseret i at blive uddannet guide med børneguide speciale hos Utopia Guideskole, så er det meget enkelt. Der vil de første på dage på guideskolen blive holdt en mere dybdegående introduktion til de forskellige specialmoduler, som vi tilbyder. Det vil herefter være muligt hos dine instruktører nemt og enkelt at tilvælge netop det specialmodul, som du har særlig interesse for, hvad enten det er børneguide, fitnessguide, ungdomsguider eller destinationsadmin.

ARBEJDE MED BØRN I UDLANDET

At arbejde som børneguide i ulandet er som nævnt en utroligt givende oplevelse for dem, der elsker at arbejde med børn og skubbe på deres udvikling. Hos Utopia Guideskole giver vi dig de nødvendige værktøjer som kræves for at lykkes i dette fantastiske job som børneguide.

Hvornår vil du gerne afsted?

September/Oktober 2024 MALLORCA

Dummy billede

Før pris 26.999,-

Spar 5.000,-

Fra 21.999,-

Januar/Februar 2025 VAL THORENS

Dummy billede

Før pris 27.999,-

Spar 5000,-

Fra 22.999,-

April/Maj 2025 MALLORCA

Dummy billede

Før pris 26.999,-

Spar 5.000,-

Fra 21.999,-

September/Oktober 2025 Mallorca

Før pris 26.999,-

Spar 5000,-

Fra 21.999,-

April/Maj 2024 MALLORCA

Pris 26.999,-

Spar 4000,-

Fra 22.999,-
Dummy product slider bg
TUI logo
DUF-Rejser logo
Spies logo
Apollo rejser logo
Primo Tours logo
Sunweb logo
Slopetrotter logo
Bravo Tours logo
Skilink

Min bedste beslutning nogensinde

Det er det vildeste og mest udviklende jeg nogensinde har været igennem. Det er en top professionel guideskole med de bedste instruktører, der er i branchen. Jeg er ved UTOPIAS hjælp blevet en meget bedre version af mig selv... Jeg kan kun sige af hjertet tak for den mest fantastiske oplevelse.

Venskaber for livet!

Jeg har været på Utopia Guideskole, som har været den allerbedste beslutning i mit liv. Udover tætte venskaber for livet, udvikler man sig selv så meget på 5 uger end man går og drømmer om. Undervisningen er forberedt til punkt og prikke og ikke kedelig men rent faktisk underholdende. Instruktørene er over alle forvetninger! De behandler dig som ligeværdige og bliver rent faktisk dine venner. Udover det er der pisse god vejledning og man står aldrig tilbage med spørgsmål.

Den bedste beslutning i mit liv!

Jeg tog en spontan beslutning om, at tage på Utopia Guideschool kort tid før vi skulle afsted. Det viste sig at være det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! Jeg har gennemgået enorm personlig udvikling, overtrådt mange grænser og fået venner for livet! Undervisningen er lærerig, spændende og den klæder dig 100% på til at varetage jobbet som guide.

Min bedste beslutning nogensinde

At tage på Utopia guideschool er uden tvivl det bedste jeg nogensinde kunne have gjort. 5 uger fyldt med travle og aktive dage blandt en masse skønne mennesker, der støtter hinanden gennem opgaver og eksaminer. Man bliver presset til sit yderste nogen dage, og kan virkelige udvikle sig meget. Alt dette mens man har det sjovt med sine kammerater man får dernede. Hvis jeg kunne, tog jeg udentvivl afsted igen. Kan kun anbefale at tage afsted.

KÆMPE anbefaling herfra

KÆMPE anbefaling herfra. Det hele er så fantastisk dernede, og der bliver taget hånd om alting, så du skal bare læne dig tilbage, da du helt tryg i UTOPIAS hænder. Der intet der skal holde dig tilbage for dit livs oplevelse, altså du får venner for livet. - UTOPIAFAMILY helt ind i hjertet <3

Dummy testimonial slider bg