NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

HOTEL MANAGEMENT

Lær at varetage et job som hotelpersonale

Hotel Management

Som noget helt unikt har du hos Utopia Guideskole mulighed for (helt gratis), som en del af den samlede pakke sammen med grundforløbet, at tilvælge specialiseringsmodulet Hotel Management.

 

Job som hotelpersonale

Er du ansat på et hotel af et rejseselskab, så vil dine arbejdsopgaver være mange forskellige. Nogle dage kan du fx have ”morgenvagt”, hvor du står tidligt op og gør morgenmaden og spisesalen klar til gæsterne kommer. Så sørger du for løbende, at der er mad nok og kaffe på kanden og hygger med dine gæster. Senere på dagen kan din arbejdsopgave være at rengøring af gæsternes værelser. Derudover er det også normalt, at du i løbet af en arbejdsdag kan være ansvarlig for ”børneklubben”, hvis der er sådan en tilknyttet dit hotel. Om aftenen kan det være, at du skal hjælpe til med gæsternes aftensmad eller måske i køkkenet. Derudover det er også meget normalt, at du vil få nogle barvagter, hvor du står for at mikse drinks, kaffe osv. ud over disken til dine gæster.

I løbet af ugen kan der være forskellige event for voksne såvel som for børnene, hvor du skal være med til at det hele glider og at gæsterne har en fantastisk aften.

I dette job har man meget tæt kontakt til gæsterne og meget af det. Så hvis du nyder at have mange sociale timer og komme helt tæt på dine gæster, så er det her det rigtige for dig!

Herunder kan du læse mere om modulet, og de elementer som vi går ekstra meget i dybden med. Hotel Management:  

Hotellet er ofte der hvor gæsterne tilbringer størstedelen af deres ferie. De opholder sig f.eks. på deres værelser, i hotellets restaurant, ved hotelbaren, poolen, konferencerummet, aktivitetsrummet, i træningslokalerne m.v. Derfor er driften af hotellet, og at sikre at alting fungerer optimalt på og omkring hotellet (Hotel Management) på mange måder hele nerven i en vellykket ferie. At hotellet er i top er en afgørende faktor for at gæsterne oplever deres ferie som fuldendt.

Har du forståelsen for hvad der sker bag kulisserne, og har du en indsigt i hvad det vil sige at drive et vellykket hotelkoncept, så er dine muligheder indenfor rejsebranchen nærmest uendelige. Vil du ud og opleve verdenen, tilegne dig en masse erfaring og få en karriere indenfor rejsebranchen med fantastisk muligheder for også at kunne bruge dine erfaringer efterfølgende i Danmark, så er dette modulet for dig.

Modulet indeholder bl.a. undervisning i:

  • Forståelsen for koncepthoteller
  • Generel drift og underholdning
  • Drift af hotelrestaurant og barer
  • Jobbet som hotelvært, receptionist og servicemedarbejder
  • Kvalitetskontrol
  • Internationale standarder
  • Organisering og administration 
  • Yielding and Revenue (håndtere belægning / f.eks. antal gæster ift. Antal værelser m.v. )

Undervisningen er teoretisk såvel som praktisk baseret. 

specialiseringsmodul

Prisen for modulet er på tilsvarende uddannelser et tillægsprodukt/kursus, der ofte koster i omegnen af 4.000kr - 6.000kr. Hos Utopia er modulet inkluderet i grundprisen for din guideuddannelse.

Du vælger dit specialiseringsmodul når du booker din guideskole.