Vælg dit specialiseringsmodul

Ungdomsguide? Børneguide? Sport- & fitness guide? Hotel Management? Skiguide?

Hotel Management

Som noget helt unikt har du hos Utopia Guideskole mulighed for (helt gratis), som en del af den samlede pakke, at udover grundforløbet tilvælge specialiseringsmodulet Hotel Management.

Herunder kan du læse mere om modulet, og de elementer som vi går ekstra meget i dybden med. Hotel Management:  

Hotellet er ofte der, hvor gæsterne tilbringer størstedelen af deres ferie. De opholder sig f.eks. på deres værelser, i hotellets restaurant, ved hotelbaren, poolen, konferencerummet, aktivitetsrum, træningslokaler m.v. Derfor er driften hotellet, og at sikre at alting fungerer optimalt på og omkring hotellet (Hotel Management) på mange måder hele nerven i vellykket ferie. At hotellet er i top, er en afgørende faktor for at gæsterne får en vellykket ferie. Har du forståelsen for hvad der sker bag kulisserne, og kan være med til at drive et vellykket hotelkoncept, så er dine muligheder indenfor rejsebranchen nærmest uendelige. Det går ofte rigtig hurtigt med at avancere indenfor hotel og restaurationsbranchen. Vil du ud og opleve verdenen, tilegne dig en masse erfaring og få en karriere indenfor rejsebranchen med fantastisk muligheder for også at kunne bruge dine erfaringer efterfølgende i Danmark, så er dette modulet for dig.

Modulet indeholder bl.a. undervisning indenfor:

  • Forståelsen for koncepthoteller
  • Generel drift og underholdning
  • Drift af hotelrestaurant og barer
  • Jobbet som hotelvært, receptionist og servicemedarbejder
  • Kvalitetskontrol
  • Internationale standarder
  • Organisering og administration 
  • Yielding and Revenue (håndtere belægning / f.eks. antal gæster ift. Antal værelser m.v. )

Prisen for modulet er på tilsvarende uddannelser et tillægsprodukt/kursus, der ofte koster i omegnen af 4.000kr - 6.000kr. Hos Utopia er modulet inkluderet i grundprisen for din guideuddannelse.

Du vælger dit specialiseringsmodul når du booker din guideskole.