NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

Bliv uddannet guide

NYHED 2024 - Guideskole I Val Thorens

Få job som rejseguide

 - Guideuddannelse med jobgaranti

Et job som guide i rejsebranchen er uden tvivl det mest spændende og udfordrende job der findes! At opleve andre lande og deres kultur, mens du bor og arbejder med lokalbefolkningen, er en oplevelse FOR LIVET! Et job som guide kan ikke sammenlignes med noget som helst andet arbejde - og det er nok også derfor at mange guider bliver ved med at være afsted år efter år. Så ta' ud og oplev verden (og få løn for det!).

Utopia afholder 3 skoler om året: Januar/Februar måned i Val Thorens og Marts/AprilSeptember/Oktober skolen på Mallorca

 

Book din plads her     >

   


 

Om guideskolen!

En guideuddannelse hos Utopia er dit springbræt til en fremtid i rejsebranchen! Hør Sarah, produktchef hos Utopia, forklare kort om skolen og de muligheder, der vil åbne sig for dig efterfølgende.

Du kan også læse mere her: 

Se mere om guideskolen     >

 

NYHED 2024

Bliv uddannet guide i Val Thorens

Vi har glædet os super meget til at kunne præsentere Val Thorens, som en helt ny og unik mulighed for dig, der gerne vil uddannes til være blandt branchens bedste guider - og samtidig har en kærlighed til sne og ski.

Januar 2024 åbner vi op for første hold til Val Thorens (OBS: skolen i Val Thorens har et begrænset antal pladser!)

Læs mere om skolen i Val Thorens her

Guideuddanelsen i Val Thorens     >

Vind et legat

Deltag og vind legat til en værdi af 12.500,-

4 gange om året uddeler vi legater til en gruppe udvalgte elever. Der er 3 forskellige på hhv 2.000kr, 5.000kr og 12.500kr, hvor DU har mulighed for at komme meget billigt afsted på guideskole

Legatprogrammet består af en række spørgsmål, som du skal besvare, og evt. også en personlig snak med én af vores instruktører.

Læs mere om legaterne og tilmeld dig her: 

Vind Legat     >

GÅR DU RUNDT MED EN GUIDE / REJSELEDER I MAVEN? 
- Vil du opleve verden og få løn for det?

Trænger du til et sabbatår? Går du rundt med en rejseleder i maven? Drømmer du om at opleve verden? Ønsker du at blive den bedste version af dig selv? Brænder du efter at blive klogere på andre kulturer og folkefærd? Vil du have et fremtidigt CV, der får dig forrest i køen? Ja, ligemeget hvad din grund er, så starter det hele lige her på Utopia Guideskole!

Uddannelsen

Der kan være mange gode grunde til at overveje et job som guide, og hos Utopia tilbyder vi en bred og alsidig guideuddannelse for dig, der kunne tænke dig hele verden som arbejdsplads. Vi med dig hele vejen. Du skal blot sørge for at møde op i lufthavnen i Danmark, og så tager vi hånd om din rejse og din uddannelse - også efter du er startet i job, da du bliver tilknyttet vores guidefaglige forening #Utopiafamily

Vi afholder guideskoler 2 gange om året. I efteråret afholder vi uddannelsen på Mallorca og i foråret på Cypern. Vi tager dig med på en spændende rejse, der sikrer dig grin, glæde, sved på panden, uforglemmelige oplevelser, venner for livet, personlig udvikling og læring, der ruster dig til livet som rejseleder, men også giver dig et helt unikt tillæg til dit fremtidige CV, lige meget om det er i rejsebranchen eller ej.

Utopia er det rigtige valg, hvis du vil have den bedste start i rejsebranchen! 

Hvorfor vælge os?     >

 

Din fremtid i rejsebranchen

Der findes mange grene inden for rejsebranchen og derfor mange forskellige typer guider med forskellige kompetencer. Så uanset om du har et ønske om at blive charterguide i sydens sol, skiguide i sneen, safariguide på savannen eller noget helt fjerde, er det et og samme hold, du skal på.

I løbet af skoleforløbet vil der komme besøg af mange samarbejdspartnere fra forskellige typer rejseselskaber, som vil holde oplæg om jobmulighederne hos dem. Disse selskaber vil også invitere dig og dine klassekammerater til jobsamtaler med henblik på ansættelse. Her er der bl.a. mulighed for samtaler med diverse charterselskaber samt skiselskaber. Du bestemmer! 

Læs mere om jobgarantien og partnere her: 

Din Jobgaranti     >

 

Tidligere elever giver topkarakterer til uddannelsen

Vi er super stolte over at have en bedømmelse på 4,9 ( ud af 5) fra tidligere elever, da det er din garanti for at vi leverer at produkt, der fra start til slut er i højeste kvalitet. Det gælder alt fra vores elevers forhold på hotellet til undervisningen og de fysiske rammer.

Et kæmpe TAK for de mange roser!

Vind Utopia legat på 12.500,-

Dit skoleophold kan blive MEGET billigt. Deltag i legatprogrammet, hvor vi uddeler legater for 250.000,- om året

Læs mere     >