Vidensbasen

Spørgsmål? Prøv vores AI-Assistent

HER FOREGÅR UDDANNELSEN

Hvor ligger skolerne placeret i verden, hvordan bor man på skolen under opholdet og hvad kan man forvente?

GUIDESKOLEN MALLORCA ➤ 

GUIDESKOLE VAL THORENS ➤

SE PRISER & BESTIL ➤

HVAD ER INKLUDERET?

Hvad er egentlig inkluderet med guideuddannelsen fra Utopia? Alt fra fly og hotel, til professionel undervisning.

INKLUDERET I PRISEN ➤ 

GRATIS SPECIALMODUL ➤

SE PRISER & BESTIL ➤

JOBGARANTI

Hvad betyder Utopias jobgaranti egentlig? Vi har jobgaranti til alle beståede elever og branchens højeste ansættelsesprocent.

OM JOBGARANTIEN ➤ 

HER FÅR DU JOB ➤ 

JOBBET SOM GUIDE ➤

OM UDDANNELSEN

Hvad bliver man undervist i på guideskolen, og hvilken type af guide kan man blive efterfølgende?

UNDERVISNING OG FAG ➤ 

EN TYPISK DAG PÅ SKOLEN ➤ 

TYPER AF GUIDEJOBS ➤

OM UTOPIA

Hvem er vi hos Utopia? Vi er skandinaviens største og mest professionelt anerkendte guideudddannelse.

HVORFOR VÆLGE UTOPIA ➤ 

HVEM ER UTOPIA? ➤ 

VORES INSTRUKTØRER ➤

KONTAKT OS

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Ring til os, send en mail eller chat med os her på hjemmesiden. 

KONTAKT OS ➤ 

MEST STILLEDE SPØRGSMÅL ➤ 

INSPIRATIONSFOREDRAG ➤

SABBATÅR

 Nogle tager et enkelt sabbatår, nogle tager to og nogle endnu flere. Det er en befriende måde at kunne komme lidt væk fra studierne, og fylde sit liv med en masse nyt og spændende indhold i denne mellemperiode, inden studierne tages op igen.

SABBATÅR I UDLANDET

Hos Utopia Guideskole giver vi dig en unik mulighed for at få mest ud af dit sabbatår ved at få et arbejde i udlandet. At tage et sabbatår for at arbejde i udlandet og opnå erhvervserfaring kan være en fantastisk måde at kickstarte din karriere på, især hvis du har taget din uddannelse hos Utopia Guideskole, hvor vi til og med tilbyder jobgaranti.

Du kan ikke gøre noget bedre for dit CV, og dig selv rent menneskeligt, end at prøve kræfter med et job i udlandet.

Start med at planlægge dit sabbatår omhyggeligt, så du får mest muligt ud af det. Gør dig eventuelt nogle tanker om, hvor i verden du gerne vil arbejde som guide. Det er ikke sikkert du får dit specifikke ønske opfyldt, så hav gerne et par forskellige muligheder med i dine overvejelser. Overvej også, hvilke færdigheder og erfaringer du gerne vil opnå under dit sabbatår.

SØG JOB I UDLANDET

Hos Utopia Guideskole sætter vi dig op til en jobsamtale hos en af de mange rejsebureauer, som vi samarbejder med, under de sidste par dage af guideskolen. Vi forsøger efter bedste evne at matche dig op med de rejsebureauer, hvor vi vurderer at I er et godt match for hinanden og arbejdsforholdet bliver en succes. Der er ikke en garanti for et job hos netop dette rejsebureau, så vi hjælper dig også med at distribuere din ansøgning videre ud til andre oplagte rejsebureauer. 

FORBEREDELSE TIL DIT JOB I UDLANDET

Når du er blevet tilbudt et job i udlandet hos et rejsebureau, bør du inden du rejser ud til din nye destination sørge for at forberede dig ordentligt. Dette kan omfatte at forbedre dine sprogfærdigheder, få vacciner, lære mere om det lokale område, du skal arbejde i, og få de nødvendige visa og tilladelser. Oftest vil det pågældende rejsebureau, som du skal arbejde for, sørge for at alt dette organiseres.

ARBEJDSERFARING I UDLANDET

Det er et kæmpe boost til dit CV, når du kan tilføje noget arbejdserfaring i udlandet. Når du er på din arbejdsplads i udlandet, så anbefaler vi at du udmærker dig ved hårdt arbejde, og at du bruger din uddannelse og det du har lært på Utopia Guideskole, til at give de absolut bedste oplevelser til dine gæster. Dette vil hjælpe dig med at opbygge værdifuld erhvervserfaring, og komme videre med en god udtalelse, som du kan bruge fremadrettet i din jobsøgning og karriereskabelse.e gæsters forventninger og behov.

SABBATÅR SELVUDVIKLING

Hos Utopia Guideskole sætter vi rammerne for såvel den personlige som den faglige udvikling under dit sabbatår. Hos os er den personlige udvikling i fokus, og under guideskolens forløb kortlægger vi blandt andet din personlighedsprofil, så du bliver klogere på dig selv og dine mest fremherskende karaktertræk. 

Hos Utopia Guideskolen er det vores erklærede mål, at udstyre dig med de nødvendige færdigheder og viden, som kræves for at trives som guide i udlandet. Så gør som mere end 500 andre unge hvert år, kickstart dit sabbatår med Utopia Guideskole. 

Hvornår vil du gerne afsted?

September/Oktober 2024 MALLORCA

Dummy billede

Før pris 26.999,-

Spar 5.000,-

Fra 21.999,-

Januar/Februar 2025 VAL THORENS

Dummy billede

Før pris 27.999,-

Spar 5000,-

Fra 22.999,-

April/Maj 2025 MALLORCA

Dummy billede

Før pris 26.999,-

Spar 5.000,-

Fra 21.999,-

September/Oktober 2025 Mallorca

Før pris 26.999,-

Spar 5000,-

Fra 21.999,-

April/Maj 2024 MALLORCA

Pris 26.999,-

Spar 4000,-

Fra 22.999,-
Dummy product slider bg
TUI logo
DUF-Rejser logo
Spies logo
Apollo rejser logo
Primo Tours logo
Sunweb logo
Slopetrotter logo
Bravo Tours logo
Skilink

Min bedste beslutning nogensinde

Det er det vildeste og mest udviklende jeg nogensinde har været igennem. Det er en top professionel guideskole med de bedste instruktører, der er i branchen. Jeg er ved UTOPIAS hjælp blevet en meget bedre version af mig selv... Jeg kan kun sige af hjertet tak for den mest fantastiske oplevelse.

Venskaber for livet!

Jeg har været på Utopia Guideskole, som har været den allerbedste beslutning i mit liv. Udover tætte venskaber for livet, udvikler man sig selv så meget på 5 uger end man går og drømmer om. Undervisningen er forberedt til punkt og prikke og ikke kedelig men rent faktisk underholdende. Instruktørene er over alle forvetninger! De behandler dig som ligeværdige og bliver rent faktisk dine venner. Udover det er der pisse god vejledning og man står aldrig tilbage med spørgsmål.

Den bedste beslutning i mit liv!

Jeg tog en spontan beslutning om, at tage på Utopia Guideschool kort tid før vi skulle afsted. Det viste sig at være det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! Jeg har gennemgået enorm personlig udvikling, overtrådt mange grænser og fået venner for livet! Undervisningen er lærerig, spændende og den klæder dig 100% på til at varetage jobbet som guide.

Min bedste beslutning nogensinde

At tage på Utopia guideschool er uden tvivl det bedste jeg nogensinde kunne have gjort. 5 uger fyldt med travle og aktive dage blandt en masse skønne mennesker, der støtter hinanden gennem opgaver og eksaminer. Man bliver presset til sit yderste nogen dage, og kan virkelige udvikle sig meget. Alt dette mens man har det sjovt med sine kammerater man får dernede. Hvis jeg kunne, tog jeg udentvivl afsted igen. Kan kun anbefale at tage afsted.

KÆMPE anbefaling herfra

KÆMPE anbefaling herfra. Det hele er så fantastisk dernede, og der bliver taget hånd om alting, så du skal bare læne dig tilbage, da du helt tryg i UTOPIAS hænder. Der intet der skal holde dig tilbage for dit livs oplevelse, altså du får venner for livet. - UTOPIAFAMILY helt ind i hjertet <3

Dummy testimonial slider bg