INSTRUKTØRER & UNDERVISERE 

Nu er sidste finger sat på det instruktørhold, som skal undervise på marts/aprilskolen 2018. Alle instruktører glæder sig utrolig meget, og ser frem til at dele al deres erfaring med jer. 

Herunder præsenterer vi nogle af de undervisere som I vil stifte bekendtskab med på Utopia Guideskole 2018. 

 

Gustaf (SE/DK): 

Jeg har netop sat mig i stolen som Produktchef og "Ekstern HR-Partner for rejsebranchen" i Utopia. Det betyder også, at jeg fremover vil være integreret del af intruktørteamet på Mallorca..

Jeg er en salgs-, service og og løsningsorienteret person med en udpræget positiv attitude. Det som driver mig allermest er at se udvikling i mennesker, og med et kreativt mind-set udfordre rammerne og udvikle min arbejdsplads. I forlængelse heraf er jeg også som person meget inspirerende og energisk i såvel private som i arbejdsmæssige samenhænge. Venner og kollegaer beskriver mig oftest som inspirerende, loyal, en energibombe, selvstændigt tænkende og som en person, der ser det store billede.   

Rent karrieremæssigt har jeg siden 2005 arbejdet på tværs af rejsebranchen, og på CV’et har der både været sol, charter, ungdomsrejser og en hel del ski. Jeg har siddet i stillinger i efterhånden en hel del større rejsebureauer, og jeg har arbejdet som alt fra almindelig guide, guidechef (HR–Chef) og herfra videre til mere administrative stillinger, hvor jeg har siddet som salgschef med ansvar for indkøb og yielding. 

Mine spidskompentencer er: Salg, Rejseproduktion, Personlighedsprofiler og analyser, Rekrutteringssupport. 

Min erfaring i rejsebranchen giver mig en bred forståelse for de ønsker, behov og udfordringer rejsebureauerne står overfor, når det kommer til at ansætte de helt rigtige guider, og som kan levere et godt og stolt produkt til gæsterne på destinationen. Derfor er det også mig, som er ekstern HR-partner for alle rejsebureauerne, som kommer ned og ansætter fra guideskolen.  

Nøgleord jeg lever efter for at udføre midt arbejde bedst muligt her ved Utopia-guideskole: Ydmyghed, Åbenhed, Enkelhed, Feedback

 Rejsebranchen - CV:
2005  - Guideskole - Elev 
2005 - Spanien - Guide 
2005/2006 - Østrig - Guide 
2006 - Spanien - Guide 
2007 - Spanien - Destinationschef
2007/2008 - Østrig - Distriktschef
2008  - Bulgarien - Destinationschef
2008/2009 - Østrig, Frankrig, Italien - Salg- og servicechef
2009 - Guideskole - Instruktør
2011-2013 - Guidechef (HR-chef for udlandspersonalet)
2013 - Guideskole - Instruktør
2013-2014 - Produkt- & Indkøbschef
2014-2015 - Salgschef Copenhagen Airport Region
2017 - nu - Produkt- & skolechef // Ekstern HR-Partner for rejsebranchen

 

 

Diana (DK):

Mit navn er Diana og jeg er en glad og spontan pige som følger mit hjerte og dermed også gør hvad jeg vil. Derfor valgte jeg også selv rejsebranchen og har efterhånden oplevet en hel del siden jeg i 2014 tog på guideskole. Ikke kun har jeg lært noget om mange forskellige kulturer men jeg har også lært en masse nye mennesker og personligheder at kende og det vigtigste af alt, har jeg lært mig selv at kende, hvilket er den vigtigste brik for at kunne fungere som en god rejseleder og i et godt team.
Jeg glæder mig rigtig meget til at tage imod jer alle sammen på Mallorca :)

Rejsebrancen - CV 
2014 - Guideskole - Elev 
2015 - Rhodos - Guide 
2015/2016 - Gran Canaria - Guide 
2016 - Rhodos - Destinationschef 
2016 - Bulgarien - Destinationschef
2017 - Rhodos - Animation 
2017 - Guideskole - Instruktør. 

 

Mikkel (DK):

Mit navn er Mikkel og jeg er en frisk fyr der er klar på en masse spændende oplevelser. Som guide har jeg prøvet lidt af hvert og forskellige destinationer. I min tid som guide har jeg fået en masse erfaring som jeg er klar til at lære ud af til jer. Glæder mig til en fantastisk guideskole og glæder mig til at møde jer :)

Rejsebrancen - CV 
2016 - Guideskole - Elev 
2016 - Kreta - Hotelbestyrer 
2016 - Sunny Beach - Guide 
2016 - Alanya - Guide
2017 - Porto Santo - Guide
2017 - Golden Sands - Guide 
2017 - Guideskole - Instruktør 
2017 - nu - Ferierådgivere 
2018 - Guideskole - Instruktør & Pruduct Support 

Sarah (DK):

Hej! Mit navn er Sarah, og jeg er en person fuld af livsglæde, kreativitet, spontanitet og en passion for livet som rejseleder. Hverdagen farver jeg helst med brug af hele farvepaletten, og hvis jeg kan, smitter jeg meget gerne af med positivitet, fest og farver på alle omkring mig. Jeg er også meget nysgerrig af sind, og har altid haft en meget åben tilgang til livet og til verden omkring mig. Min nysgerrighed og spontanitet var dét, der i sin tid fik mig til at uddanne mig som rejseleder og tage af sted ud i verdenen – og det viste sig at være sprængbrættet til en helt ny personlig udvikling og passion for livet. Citatet, ”at rejse er en passage gennem andre menneskers liv og andre menneskers steder” udtrykker, hvad det også er man lærer, når man har hele kloden som sin arbejdsplads – for man lærer ikke kun om kultur, historie og steder, man lærer allermest om sig selv, og det er også tilfældet for mig. I mine år i rejsebranchen har jeg været på mange forskellige destinationer og prøvet kræfter med flere forskellige sider af jobbet som f.eks. skiguide, rejseleder og børneklub. Jeg har haft nogle fantastiske år, hvor jeg er indgået i mange forskellige teams og også har gået forrest og haft ansvaret som destinationshef de seneste sæsoner. Jeg glæder mig umådelig meget til at møde jer alle sammen, dele ud af erfaringer og få sendt jer af sted ud på store oplevelser!

Rejsebranchen – CV
2015 – Guideskole – Elev
2015/2016 – Livigno – Skiguide
2016 – Tenerife – Guide
2016 – Rhodos – Guide
2016/2017 – Gran Canaria – Destinationschef
2017 – Malta - Destinationschef
2017 - Guideskole - Instruktør
2017 – Instruktør - Guideskole
2017 - nu - Madeira, Gran Canaria - Opstarts ansvarlig & support 
2018 - Guideskole - Skoleledere & instruktør

  

 

Lykke (DK):: 

Mit navn er Lykke og jeg kommer fra en lille by i Vestjylland – nærmere betegnet Hvide Sande. Som person er jeg udadvendt, nysgerrig, løsningsorienteret og ikke mindst rejselystig! Derudover er jeg en person som hele tiden ligger i læringszonen med fokus på at udvikle mig. Med hensyn til udvikling, så har rejsebranchen gjort en stor del for mig, og jeg nyder hver én dag som guide. Dette er til trods for, at dagene som guide aldrig er ens. De sidste par år har jeg boet i udlandet hele året rundt, jeg har været på 5 sæsoner og 8 forskellige destinationer – til trods for dette, så har jeg aldrig følt mig mere hjemme end jeg gør i denne branche. Jeg har så meget med i rygsækken, som mange aldrig får muligheden for at opleve. Jeg glæder mig til at hjælpe jer på rette vej ud i verden, og få fyldt jeres rygsække med oplevelser!


Rejsebranchen – CV

2015 – Guideskole – Elev
2015/2016 – Østrig – Skiinstruktør 
2016 – Tyrkiet – Guide 
2016 – Bulgarien – Guide 
2016 – Kreta – Guide 
2016/2017 – Tignes – Skiguide 
2017 – Mallorca – Guide 
2017 – Rhodos – Guide 
2017/2018 – Livigno – Supervisor 
2018 – Guideskole - Instruktør

Nicholas (DK):

Mit navn er Nicholas og jeg afsluttede min 3 årige bachelor i HA projektledelse og erhvervsøkonomi på Copenhagen Business School i sommers. Ved siden af min bachelor, har jeg altid været glad for at rejse, oplevelser og møde nye mennesker. Derfor har jeg de seneste to sæsoner været ude som guide, hvor jeg i sommeren 2016 var i Bulgarien og senest var i Tyrkiet i 2017 hvilket VAR og ER det fedeste job i verden. Derudover har jeg igennem længere tid arbejdet som Teamleder for et eventbureau og som eventmedarbejder da jeg simpelthen ikke kan få nok af hele tiden at skabe oplevelser og arbejde med forskellige typer mennesker. I min fritid spiller jeg fodbold på højt plan og ellers elsker jeg blot en hverdag hvor der konstant er fart over feltet. Jeg ser utrolig meget frem til at møde jer og klæde jer på til jeres fremtidige spædende udfordringer og
fantastiske oplevelser som venter jer i rejsebranchen.     

Rejsebranch CV:
2014 - 2017 - HA i Projektledelse og Erhvervsøkonomi - Copenhagen Business School
2014 – 2017 - Teamleder ved eventbureau
2016 - Guide Bulgarien
2017 - Guide Tyrkiet
2017 - Udvekslingsophold på San Diego State University
2017 – 2018 - Eventmedarbejder
2018 - Guideskole - Instruktør

 

 

Marlene (DK/SE): 

Mit navn er Marlene, en nysgerrig pige som godt kan lide at søge nye udfordringer og skubbe mine græner i alle retninger. Jeg tror på, at vi har det bedste fremfor os, og at det er os selv som skaber det. Jeg har endu ikke været over alt, men det er 100% på min liste. Jeg er fyldt med energi og kan bedre lide en travl hverdag frem for en stille. Jeg elsker at sætte lidt fest og farver på hverdagen, men samtidig er jeg meget srtruktureret, på det sæt at alle brikker i pudslespillet gerne skal passe sammen. 
Det er vigtigt for mig at skabe resultater, se fremgang og være med til at kune gøre en forskel, både når det handler om personlig udvikling, gode oplevelser for gæster men også når det handler om livet. Team og teamwork for mig er enormt vigtigt, det med at man skal hjælpe hinanden når det virkelig gælder, sige hvad man vil til hinanden og samtidig ikke glemme at have det ekstremt fedt sammen. Jeg har gennem mine guide år selv lært mig, hvor vigtigt god kommunikation og godt samarbejde betyder, for at skabe en god sæson. Jeg har selv prøvet kræfter af med forkellige jobs i branchen, da jeg elsker at udfordringer og når to dage ikke er ens, det er også derfor jeg selv valgte at tage ud og opleve verden som guide. Jeg tror også på at en vellykket sæson er en returbillet til at blive en erfaring rigere. Jeg glæder mig utrolig meget til, at møde jer alle sammen og dele alle mine erfaringer med Jer! 
SÅ... for jer som nu skal begynde jeres rejse, siger jeg bare velkommen til starten på den bedste tid i jeres liv og til VERDENS FEDESTE JOB! 

Rejsebrancen - CV 
2016 - Guideskole - Elev 
2016 - Golden Sands - Guide 
2016 - Rhodos - Guide 
2016/2017 - Val D'Isere - Destinationschef 
2017 - Magaluf - Guide 
2017 - Guideskole - Instruktør 
2018 - Guideskole - Instruktør

Annemette (DK):

Som person er jeg meget udadvendt, glad, smilende, taknemmelig og kærlig. Det betyder utrolig meget for mig, at være med til at gøre en forskel, på den ene eller anden måde. Mennesker omkring mig skal have det godt,- de skal føle sig trygge og aldrig være i tvivl om hvor de har mig. Det er ligeledes vigtigt for mig, at være med til at skabe resultater og ikke mindst de bedste rammer for livet. Jeg ser livet som en gave og forsøger derfor, at få mest muligt ud af det og altid vælge happiness. Jeg lever selv højt på citatet ”At rejse er at leve”. I 2011 valgte jeg at tage på guideskole, hvorefter jeg tog direkte videre og startede mit rejseeventyr på Kreta. Det var bl.a. her, hvor jeg fik æren af, at være med til at starte en børneklub op for første gang. Jeg fandt ret hurtigt min plads i branchen og elskede mit arbejde og tilværelsen.- Jeg var og er stadig overbevist om, at det er VERDENS FEDESTE job. Vinteren 2011-2012 fik jeg glæden af min anden sæson som rejseleder, på den spanske ø Tenerife. Her blev jeg stillet for nye udfordringer, nye udflugter samt et nyt team.- Det var også her at jeg fandt ud af, hvor meget det betyder at være i et godt team og ikke mindst at have en respekteret chef som går forrest. Et liv som rejseleder er krævende og til tider psykisk hårdt, men også utrolig givende.- Det er derfor helt grundlæggende vigtigt, at man som person trives og er rustet godt sammen til det fantastiske liv der venter derude. Jeg glæder mig til at dele min erfaring.

Rejsebranchen - CV:
2011 - Guideskole - Elev
2011 - Grækenland - Guide
2011/2012 - Spanien - Guide
2012 - Grækenland - Guide
2013- Bulgarien - Guide
2014 - Guideskole - Instruktør Maj
2014 - Guideskole - Instruktør Juni
2016 - Grækenland - Guide
2016 - Guideskole - Instruktør
2017 - Grækenland - Guide
2017 - Guideskole - Instruktør 

 

Alexander (SE):

Mitt namn är Alexander Ohlsson och jag har arbetat utomlands inom resebranschen i fyra år i många olika tjänster. Jag har från starten av min resa alltid velat gå min egen väg och pröva på annorlunda platser och spännande destinationer. Som guide har du hela världen framför dina fötter och det vore fel att inte ta vara på det och se det allra bästa som finns. Jag är alltid en extremt positiv person, jag värnar om mina kollegor och vänner, arbetar hårt, njuter av livet och ser med glädje mot framtiden! Vi har det bästa framför oss och det skapar vi själva!
Jag tror stenhårt på teamwork och det är nyckeln till att man kommer långt. Inte bara prata om det utan också veta vad teamwork faktiskt betyder. När situationer uppstår och man behöver varandra sätts teamwork på prov och man ska alltid hjälpa varandra oavsett. Jag tycker det är en enormt viktig del av arbetet. Högt i tak, säg vad man vill till varandra men glöm inte att samtidigt ha extremt kul tillsammans! Jag tror mycket på begreppet att få nöjda och återkommande gäster och för det så krävs det ett topparbete av alla och det är i varje situation, möte, klagomål, feedback, arrival och departure. Alla möten med våra gäster ska upplevas som 120 procent trovärdigt och genom att jag vill vara bäst i den här branschen så tror jag att det kommer mycket automatiskt. När vi ger en fin och trovärdig service genom våra rekommendationer, svar och hur vi uppfattas så känner sig gästen trygg, säker och avslappnad, och det ger oss återkommande gäster. 

Jag har varit 8 säsonger utomlands och fått möjligheten att arbeta, bo och uppleva Kreta i Grekland tre gånger, Egypten, Kroatien, Bosnien, Dominikanska Republiken, Gran Canaria, Sunny Beach i Bulgarien, Phuket, Khao Lak och Krabi i Thailand, Mallorca och nu senast Fuerteventura i Spanien. Det är 8 olika länder och lika många kulturer, 7 nya språk och 14 olika destinationer inom dessa länder. Jag har sett otroliga platser, fått många nya vänner och haft the time of my life! Att flytta från Sverige och se världen är det bästa valet jag någonsin gjort. 
Så för er som nu ska påbörja er resa så säger jag bara välkommen till starten på den bästa tiden i era liv!

Jag ser fram emot att träffa er alla. Vi ses! 

Resebranschen - CV: 
Vinter 2013 - Turkiet - Guideskola
Sommaren 2013 - Grekland - Guide
Vintern 2013/2014 - Egypten - Guide
Sommaren 2014 - Kroatien/Bosnien - Guide
Vintern 2014/2015 - Dominikanska Republiken - Guide
Vinter 2014/2015 - Spanien - Guide
Sommaren 2015 - Bulgarien - Staff, Sales & Service Supervisor. Airport Supervisor. Destination Manager.
Sommaren 2015 - Grekland - Operation Supervisor
Vintern 2015/2016 - Thailand - Resort Supervisor & Guide
Sommaren - 2016 - Spanien - Destination Manager
Sommaren 2016 - Grekland - Operation Supervisor
Vintern 2016/2017 - Spanien - Concept Coordinator
2017 -Instruktör - Guideskola

 

Hvorfor blive guide? Se Simon og Gustaf fortælle om deres egne erfaringer i videoen her: