NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

Rejsebranchens bedste instruktører

 - Vi henter altid de bedste instruktører fra rejsebranchen til undervisningen

INSTRUKTØRER & UNDERVISERE PÅ UTOPIA GUIDESCHOOL

Utopias instruktørteam består altid af branchens allerbedste rejseledere, som er håndplukket hver og en.
Alle instruktører har hver deres baggrund og kommer med vidt forskellige kompetencer fra branchen, så de har mulighed for at levere et altid højt fagligt niveau.

De er alle specialiseret indenfor hver deres område, men hvad de alle har tilfælles er: En kæmpe passion for at lære fra sig og at være den allerbedste mentor for vores elever. De brænder for livet som guide og lægger hele sit hjerte i Utopia for at se alle elever udvikle sig under alle 5 uger på guideskolen. 

Herunder præsenterer vi instruktørerne for Utopia Guideskole, som du også vil stifte bekendtskab med på Utopia Guideschool i 2021. 

 

 

Steffen (DK):

Hej!
Mit navn er Steffen og den absolut højeste af jeres instruktører i år og mindst lige så høj på livet - man bliver ikke andet med den livsstil det er at være guide!! For nogle år tilbage tog jeg en beslutning om at tage på Utopia Guideskole. Ikke noget jeg decideret havde planlagt, selvom jeg altid har elsket at rejse, men siden jeg var på ski første gang og overværede guiderne der, har jeg altid drømt om at blive guide. Beslutning har sidenhen vist sig at være den helt rigtige. En beslutning hvor personlig udviking var og stadig er i højsædet. Det dannede rammerne for en ny og spændende tid med fantastiske venner, minder og oplevelser jeg aldrig vil bytte væk for noget andet.

Jeg har fået utrolig meget med mig fra min tid på Utopia og gennem mine sæsoner. På min tid i rejsebranchen og med Corona har jeg prøvet lidt af hvert. Men det vigtigste for mig er, at jeg har været med til at gøre en forskel og skabe de bedste ferier for andre mennekser. Det at give en god service udover forventningerne (det lille ekstra) og give gæsterne et smil. Det er det jeg brænder for.

Jeg glæder mig helt vildt og det lige så meget på jeres vegne, fordi jeg ved hvilken kæmpe oplevelse og tid der venter jer! Så jeg ser frem til at møde hver og en af jer og sørge for, at I bliver de bedste udgaver af jer selv og verdensklasse guider!

Rejsebrancen - CV 

2019 - Guideskole - Elev 
2019/2020 - Bad Bastein - Skiguide
2020 - Kreta - Guide
2020/2021 - Fuerteventura - Guide
2021 - Guideskole - Instruktør

 

 

Isabella (DK):

Hej!
Mit navn er Isabella og jeg er som person meget nysgerrig på livet, udadvendt og har altid et smil på læben.

Siden jeg var helt lille, har jeg altid haft en stor lyst til at komme ud og opleve verden. Jeg fik rigtig blod på tanden, da jeg efter gymnasiet, opdagede muligheden for at tage på guideskole.

Mit eventyr startede på Utopia guideskole tilbage i 2018. Her blev min rygsæk fyldt op med fabelagtige minder, en stor personlig udvikling og en enorm læring om rejsebranchen, og alt hvad den indebærer. Ej at glemme fik jeg venskaber for livet. I har virkelig noget at glæde jer til! I gennem mine sæsoner har jeg fået lov til at gøre en forskel for andre mennesker ved at give gæsterne fantastiske oplevelser på deres ferie, som de har taget med hjem i bagagen. Det er virkelig det, som driver mig! At gæsterne tager hjem med et stort smil. Jeg har både været så heldig at bo i Alperne og på Kreta, hvor jeg har lært nye kulturer at kende og samtidig været en del af teams, som bliver ligesom ens familie, hvor man skaber en masse minder sammen og oveni det lærer sig selv rigtig godt at kende. At være guide er ikke et job, men en livstil - og det blev for mig, det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.

Jeg ser så meget frem til at møde alle jer fremtidige guider, samt være med til at skabe uforglemmelige oplevelser for jer, og ruste jer til at komme ud i den store verden med det fedeste job.
Vi ses på Cypern, hvor jeres eventyr starter!

Rejsebrancen - CV 
2018 - Guideskole - Elev
2018/2019 - Saalbach - Guide & Supervisor
2019 - Kreta - Guide
2019/2020 - Wagrain - Destinationschef 
2021 - Guideskole - Instruktør 

 

 

Rasmus (DK):

Hej!
Mit navn er Rasmus, og jeg er blandt jeres instruktører! 
Som en af mange vidste jeg ikke hvad jeg skulle efter gymnasiet.
Det kapitel var færdigskrevet og hvad så nu? I 2018 tog jeg den impulsive beslutning om at tage på Utopia Guideskole, en beslutning der satte rammerne for en ny hverdag, og ikke mindst fandt jeg ud af hvem og hvad jeg gerne ville være. Efter skolen var der ingen grænser for hvad jeg kunne lave.

Det har sidenhen skabt oplevelser for mig i Tyrkiet, Frankrig, Østrig og fantastiske Grækenland. Jeg har fået rigtig meget i baggagen fra mine sæsoner. Alle minder jeg aldrig vil bytte væk for noget. Alt fra mødet med en fremmed kultur, sprog og ikke mindst de oplevelser man giver andre som guide. Jeg har været en del af fantastiske teams, eller familier som det blev.

I har noget at se frem til, og i kan tro at jeg glæder mig utrolig meget til at møde jer og være med til at kickstarte jeres livs eventyr!  

Rejsebranchen - CV:
2018 - Guideskole - Elev
2018/2019 - Val Thorens - Guide
2019 - Kusadasi - Guide 
2019/2020 - Mayrhofen - Guide
2020 - Kreta - Guide
2021 - Guideskole - Instruktør 

 

 

Camilla (DK/SE):

Hej, Jeg hedder Camilla og jeg betegner mig selv som en rejseglad optimist. Som person ser jeg altid positivt på livet, jeg elsker at grine (på trods af at folk siger, mit grin lyder som en blanding af en gris og en sæl) og få andre til det.
Jeg tog på guideskole for 6 år siden, fordi jeg var ivrig efter at komme ud og opleve andre kulture, se verdenen og udfordre mig selv. Efterhånden har jeg prøvet næsten alle grene af guidejobbet, og det er det største rus i verden, at kunne arbejde under palmerne - de mest velsignede steder og være med til at skabe store smil og uforglemmelige øjeblikke - det er det, som driver mig!
Jeg tror på personlig udvikling og at man kan, hvad man vil, hvis man er villig til at kæmpe for det og derfor er jeg del af Utopia Guideschool.

Nu står jeg her 6 år senere og kan ikke give slip på rejse-/guidebranchen, fordi intet andet kan måle sig med det for mig, og fordi jeg ikke kan forstille mig at lave andet. Så nu læser jeg til serviceøkonom, arbejder på Utopia Guideschool’s kontor og bliver helt høj af at lære fra mig og dele ud af mine erfaringer.
Jeg glæder mig SÅ MEGET til at tage imod alle nye elever, hvor jeg lover at gøre mit bedste for, at du kommer hjem som et forandret og stærkere menneske.
Lets go, dine største oplevelser & øjeblikke venter foruden, det kan jeg godt garantere!

Rejsebranchen CV:
2014 – Guideskole - Elev
2014 – Fuerteventura - Aktivitet-, service- og børneguide
2014/2015 – Vallorie – Ass. hotel chef
2015 – Mallorca – Guide
2015 – Kreta – Guide
2016 – Bulgarien – Administrativ manager
2016 – Guideskole – Censor & ekstern instruktør
2017 – Bulgarien – Manager
2018 – Cypern – Destinationschef
2019 – Guideskole - instruktør
2019 – Guideskole - instruktør og admin
2019 – Guideskole - instruktør og admin
2018/2020 – Serviceøkonom med speciale i turisme
2018/2020 – Rejsekonsulent
2020 – Guideskole - Instruktør og admin
2021 - Guideskole - Supervisor

 

 

Tobias (DK):

Davs!
Mit navn er Tobias, og jeg er nordjyde med stort N.
Som person er jeg meget positiv og smilende. Jeg har altid elsket at rejse selv og opleve nye kulture og få nye oplevelser. Jeg valgte tilbage i 2018 at tage springet og tage på guideskole, hvilket jeg ikke har fortrudt et sekund. Det har givet mig minder for livet, en KÆMPE personlig udvikling og ikke mindst uundværlige venskaber.

Lige siden jeg indgik bekendtskab med rejsebranchen, har jeg elsket alt ved den. Jeg elsker at møde nye mennesker og at give folk et smil på læben. Jeg lyver ikke, når jeg siger at guidejobbet er verdens bedste job. Alle de fantastiske oplevelser man får på en sæson, er noget man aldrig glemmer, så I kan godt glæde jer!

Det er et hårdt og krævende job, men det er helt klart alle strabadserne værd. I vil opleve en personlig udvikling i aldrig nogensinde før har oplevet, og det vil i kunne bruge resten af livet. Jeg glæder mig til at møde jer alle og være med til at give jer verdens fedeste oplevelse!

Rejsebranchen - CV
2018 - Guideskole - Elev
2018/2019 - Canazei - Skiguide
2019 - Rhodos - Guide
2019/2020 - Canazei - Skiguide 
2020 - Kreta - Guide 
2021 - Guideskole - Instruktør 

 

 

Josefine (DK/SE):

Hej, Mit navn er Josefine.
Jeg har altid vidst, at når jeg engang var færdig med gymnasiet ville jeg ud og have en sæson i alperne på ski.
Hvordan vidste jeg ikke, men det viste sig hurtigt, da jeg tog på skiferie med familien og mødte nogle
guider, som virkelig gjorde en forskel på min ferie, og derfrastod det klart, at jeg skulle have en skisæson som guide.

Jeg blev anbefalet at tage en guideskole. Målet var blot en enkel sæson, men det viste sig hurtigt, at eventyret langt fra skulle slutte der. Jeg blev grebet af arbejdet, menneskerne og livet i udlandet og og ikke mindst det, at jeg nu var med til at gøre en forskel for mine gæster. Jeg fandt ud af, at det simpelthen var det bedste job i verden, og et kunne jeg ikke slippe med det samme! Jeg vil beskrive mig selv som en energisk, smilende og eventyrlysten, og jeg glæder mig til at være med til at skabe den bedste oplevelse for jer, og se den vilde udvikling i kommer til at gennemgå på skolen.

Rejsebrancen - CV 
2017 - Guideskole - Elev
2017/2018 - Østrig - Guide
2018 - Cypern - Guide & Destinationschef
2018 - Rhodos - Guide
2018/2019 - Østrig - Destinationschef
2019 - Cypern - Destinationschef
2019 - Guideskole - Instruktør 
2019/2020 - Østrig - Supervisor 
2020 - Østrig - Hotelpersonale
2021 - Guideskole instruktør 

 

 

Jonas (DK/SE):

Mit navn er Jonas, og jeg startede på guideskole i 2013, for at komme ud og rejse en enkelt sommer. Desværre blev jeg alt for meget fanget i denne fantastiske branche, og det blev mange år. Dette har absolut været de bedste år i mit liv, og noget jeg altid vil tænkte tilbage på. At komme ud som guide, er noget alle skulle gøre! Jeg tog på guideskolen for at komme ud og opleve verden.

Det var ikke kun en titel som Guide jeg fik med mig herfra, det var også minder for livet. Personlig udvikling spillede en stor faktor, og den person jeg er i dag, skyldes min tid i rejsebranchen. Det er det bedste! Jeg selv er en glad, positiv og energisk person, med masser at gå-på-mod og glæder mig utrolig meget til at byde jer alle velkommen til guideskolen samt møde jer, og være med til at skabe minder for jer.

Rejsebrancen - CV 
2013 – Guideskole – Elev
2014 – Tyrkiet – Guide
2015 – Tyrkiet – Guide
2016 – Tyrkiet – Destinationschef
2016 – Grækenland - Guide
2016/2017 – Rekrutteringsteam
2017 – Tyrkiet – Destinationschef
2018 – Rejsekonsulent
2018/2019 – Rekrutteringsteam
2019 – Kvalitets koordinator
2019/2020 – Rekrutteringsteam
2020 – Rejsekonsulent
2020 – Guideskole - Instruktør

 

 

Kajsa (SE):

Mitt namn är Kajsa och jag har så länge jag kan minnas alltid velat vara guide och resa jorden runt, uppleva en massa fantastiska platser och skapa oförglömliga minnen. För mig var det en självklarhet att gå på guideskola, inte bara för att lära min om allt det har att innebära med att vara guide, utan också om hur man ska ta sig an olika typer av människor.
Jag startade som guide direkt efter skolan 2017, och har nästan inte varit hemma efter det. För jag älskar att vara på resande fot.

Jag längtar efter att spendera tiden på Mallorca med er, och jag ska lära er allt jag kan!

Rejsebrancen - CV 

2017- Guideskola - Elev
2017/2018 - Italien - Guide
2018 - Grekland - Guide
2018/2019 - Österrike - Guide
2019 - Spanien - Guide
2019 - Guideskola - Instruktör
2019/2020 - Italien - Guide
2020 - Guideskola - Instruktör

 

 

Herman (SE): 

Hej mitt namn är Herman och jag har under lång tid alltid haft en inspiration att få uppleva andra kulturer och utforska den vackra planet vi har. Jag vill uppleva det mesta, allt från vattenskoter på havet, dyka bland vrak utanför kuster och kunna ge mig ut bland naturen i ett annat land. Jag fick en inblick i yrket som guide strax innan jag avslutade min gymnasietid och bestämde att ge det ett försök efter studenten. Att gå guideskola innan jag började arbetet som guide, var en självklarhet för att lära mig hantera alla de olika typer av personer som finns och få en bra förberedelse för allt som kan komma hända ute i arbetet. 

Direkt efter guideskolan med bara ett par dagar hemma, började jag min första säsong utomlands och insåg redan direkt att jag har hamnat rätt. Jag har inte planen att avsluta mitt resande/guideliv då det kan vara det bästa som får dig känna dig levande.

Jag längtar till att få träffa er och bidra med de kunskapar jag samlat hittills, så ni kommer ut och är helt redo för den stora värld vi har.

Resebranschen - CV 

2019 – Guideskola - Elev
2019 - Albanien - Guide
2020 - Gran Canaria - Guide
2020 - Guideskola - Instruktör

 

 

Cecilie (DK/SE):

Hej, mit navn er Cecilie. Jeg er en meget positiv, udadvendt, livsglad og eventyrlysten person. Jeg har siden jeg var lille altid rejst rigtig meget både med min familie hvor vi rejste Australien og New Zealand rundt med rygsæk og senere selv backpacket asien rundt. Jeg elsker at opleve nye ting og at møde nye mennesker, og det at kunne kombinere de ting jeg elsker med at arbejde fik mig til at tage på Utopia Guideskole, hvilket jeg ikke et sekund fortryder. Det har givet mig helt uforglemmelige oplevelser, personlig og faglig udvikling og venskaber for livet.
Min karriere i rejsebranchen startede som charterguide, men derudover har jeg også været skiguide, børneguide, aktivitetsguide og ungdomsguide.  Jeg elsker livet som guide, at ingen dage er ens, det unikke fælleskab med teamet, det at kunne være med til at gøre en forskel for gæsten og skabe gode oplevelser. Lige nu læser jeg til serviceøkonom, så jeg kan videreudvikle mig og blive i branchen.

Jeg glæder mig utroligt meget til at møde jer på guideskolen og dele ud af mine erfaringer og sende jer afsted mod verdens aller fedeste job.

Rejsebranchen - CV 

2015: Australien og Fiji – Højskole
2017: Guideskole – Elev
2017: Bulgarien - Tour Representative
2017: Kroatien - Aktivitet, service og børneguide
2017/2018 Italien – Skiguide
2018: Bulgarien – Guide
2018: Fuerteventura – Aktivitet, service- og børneguide
2018: Thailand – Backpackers staff
2018: Rundrejse Asien og Indonesien
2019: Bulgarien – Destinationschef
2020: Frankrig – Højsæsonuge skiguide
2020: Bulgarien – Manager
2020 – Guideskole - Instruktør

 

 

TEA (DK):

Hej! Mit navn er Tea.
Siden jeg var en helt lille pige, har jeg altid rejst hver sommerferie med mine forældre. Da jeg blev en smule ældre og begyndte at tale med guiderne på de destinationer jeg var på, fik jeg for alvor blod på tanden for at få et job som dem. Tanken om, at kunne kombinere arbejde med at lave det jeg elsker mest; at rejse, ville ikke forlade mit hoved igen. Det var bare en drøm jeg skulle forfølge. Dette gjorde jeg og tog på guideskole i 2016 lige efter jeg blev student på STX.

Kort efter guideskolen blev jeg sendt til Gran Canaria på min første sæson og jeg så mig ikke tilbage derefter. Ikke nok med at have verdens fedeste job, så fik jeg også så meget personlig udvikling med oveni pakken. Som person er jeg meget udadvendt, altid smilende og elsker at være i selskab med folk. Jeg nyder sjældent et øjeblik for mig selv, da jeg elsker at omringe mig selv med mennesker. Lige i øjeblikket læser jeg til serviceøkonom, hvor jeg håber på, at kunne videreudvikle mig selv inden for servicebranchen. Derudover arbejder jeg som rejsekonsulent på deltid da jeg bare ikke helt kunne give slip på guideverdenen da jeg kom hjem til Danmark igen.

Jeg glæder mig vildt meget til at kunne dele en masse sjove historier med jer og følge jeres personlige udvikling i løbet af skolen og til sidst sende jer godt afsted imod jeres nye eventyr.

Rejsebrancen - CV 
2016 - Guideskole – elev
2016/2017 - Gran Canaria – guide
2017 - Bulgarien – guide
2017/2018 - Østrig – hotelpersonale
2018 - Rhodos – guide
2018/2019 - Lanzarote – guide
2020 - Guideskole - instruktør
2019/2021 - Serviceøkonom – studerende

 

Sissel (DK):

Hej, Mit navn er Sissel! Jeg er glad, smilende og altid i højt humør. Jeg glæder mig til at klæde jer på, til det fedeste job i verden!
Min rejselyst startede helt fra barn af, hvor mine forældre altid har givet mig muligheden, lysten og nysgerrigheden til at opleve den store verden! Vi har rejst flere gange om året, men min helt store rejselyst og lysten til livet i rejsebranchen startede, da vi tog et halvt års orlov, og rejste Sydamerika rundt med rygsække på. Her gik det op for mig, at hvis jeg kunne kombinere det at rejse, opleve forskellige kulturer og samtidig arbejde var det sagen! Og der kom Utopia Guideskole ind i mit liv. Her blev jeg udfordret, udviklet og klædt på, til et job i rejsebranchen. Utopia udviklede mig meget som person, og gav mig endnu mere lysten til at videreuddanne mig inden for servicefaget.

Derfor er jeg nu, efter en sæson som charterguide på Mallorca, i gang med min videregående uddannelse på CPH Business, hvor jeg læser til Serviceøkonom. Her får jeg endnu flere værktøjer, som jeg kan kombinere med min erfaring og læring fra Utopia, og derefter arbejde videre i rejsebranchefaget. Jeg glæder mig rigtig meget, til at møde jer alle sammen og følge jeres udvikling, samt dele ud af min erfaring!

Derudover glæder det mig at kunne være med til at give jer den fedeste, vildeste og sjoveste personlige rejse på Utopia Guideskole!

Rejsebrancen - CV 

2018 - Guideskole – Elev
2018 – Mallorca – Guide
2019/2021 – Serviceøkonom - Studerende
2020 – Guideskole – Instruktør

 

 

Carolina (SE):

Hej allihopa! Carolina heter jag och är en superglad och energisk tjej som alltid älskat att vara ute i naturen, möta nya vänner och upptäcka världen!

Jag gick från att arbeta som djurvårdare i några av Sveriges största djurparker, till att ta klivet - att åka på Utopia guideskola för att bredda mina servicekunskaper & utveckla mig själv. Strax efter guideskolan reste jag iväg för att volontärarbeta med vilda djur i Sydafrika och därefter kunde jag bara inte åka hem till Sverige – det fanns ju så mycket kvar att upptäcka! Jag beslutade mig för att åka ut som guide med start på fantastiska Kreta och det har jag (som ni nog förstår) inte ångrat en enda sekund! Guidelivet är det absolut roligaste, lärorikaste och tuffaste jobben man kan ha, men ser man det mer som en livsstil snarare än ett jobb, kan man inte annat än älska det! Du vet aldrig vad som väntar, vilket gör varje dag minst lika spännande. Genom att ta klivet ut i världen har jag fått möjligheten att träffa massor med nya människor, både fantastiska kollegor, lokalbor och förstås härliga gäster. I och med det har jag både utvecklat mig själv otroligt mycket som person, men också fått vänner för livet. För att inte glömma alla underbara platser, naturupplevelser och andra oförglömliga äventyr som guidelivet bjuder på! Det går inte att beskriva med ord egentligen, det måste bara upplevas på egen hand.

Nu är jag supertaggad på att ta emot alla ni glada framtida guider, följa er utveckling under skolans gång, och förstås ha riktigt, riktigt kul tillsammans! Vi ses på Mallorca

Resebranschen - CV 

2018 – Mallorca – Utopia Guideskola – Elev
2019 – Kreta – Guide
2019 – Kreta - Receptionist
2019/2020 – La Palma – Guide
2020 – Guideskola – Instruktör

 

 

Christian (DK):

Mit navn er Christian, og jeg sidder til dagligt med størstedelen af al markedsføring for bl.a. Utopia til både offline og online medier. Jeg bor i Ringkøbing (helt helt ude ved den jyske vestkyst, hvor man kan høre vandet) sammen med min hustru Dorthe og vores 2 børn. Jeg har arbejdet med rejsebranchen de sidste ca. 10 år, både som ansat ved reklamebureau med mange kunder i rejsebranchen, og som fastansat grafiker/fotograf hos et par rejsebureauer. Når jeg kan finde tid, så hiver jeg min guitar frem og prøver at holde den del ved lige, men ellers går min fritid selvfølgelig med familien. Jeg har i en periode arbejdet som bl.a. rejsefotograf, hvor jeg ofte var i udlandet for at fotografere og filme hoteller og lign. Og selvom jeg ikke selv har arbejdet som guide, så har jeg oplevet flere bustransfers og velkomstmøder end de fleste :-)

Rent uddannelsesmæssigt startede jeg med at blive uddannet sælger i 2002. Nogle år senere følte jeg for, at prøve noget andet og tog en uddannelse som Multimediedesigner, hvor jeg efterfølgende læste videre og og tog en Bachelor i webudvikling. Rejsebranchen er for mig, den uden sammenligning, mest interessante branche jeg nogensinde har stiftet bekendskab med - og jeg håber at så mange af jer som muligt, vil tage springet og blive én af vores kommende kollegaer! 

Rejsebrancen - CV 
2008 -2014 Digital designer / Motion Grafiker ved reklamebureau
2015- 2017 Grafiker / Fotograf / Motion Grafiker hos Rejsebureau
2017 - (nu) Grafiker / fotograf  & marketingansvarlig hos Rejsekoncern
2018 - (nu) Instruktør Utopia Guideschool

 

 

Mathias (DK):

Mit navn er Mathias, jeg er halv sønderjyde og halv københavner, men har dog boet hele mit liv i Odense. Som person er jeg meget energisk og positiv. Jeg tror altid på det bedste i mennesker og har det bedst når der hele tiden sker noget nyt og spændende. Jeg har altid været ekstremt rejselysten, blandt andet har jeg studeret i Australien og backpacket forskellige steder i Asien. Så efter endt uddannelse som Multimediedesigner valgte jeg at tage fat i en drøm jeg længe har haft, nemlig at blive rejseleder. Jeg begyndte på Guideskole og kom ud som en helt ny person.

Jeg udviklede mig ekstremt meget både personligt og fagligt, og kunne nu endelig få verdens fedeste job! Et liv som rejseleder er krævende, men i sidste ende er det virkelig det hele værd. Jeg glæder mig utrolig meget til at dele min viden med jer på Mallorca! :-)

Rejsebrancen - CV 
2016 - Australien - Udvekslingsophold på Griffith University
2017 - Guideskole - Elev
2017/2018 - Italien - Skiguide
2018 - Kreta - Guide
2018 - Guideskole - Instruktør
2018-2019 - Tenerife - Guide
2019 - Guideskole - Instruktør

 

 

Sarah (DK): 

Jeg arbejder som Produktchef & Rekrutteringskonsulent for Utopia Guideschool. Det betyder også, at jeg fremover vil være en integreret del af intruktørteamet på Mallorca, Cypern og i Alperne, hvor jeg leder instruktørteamet som skolechef. 

Jeg er ansvarlig for at sikre guideskolens høje faglige niveau, driften af guideskolen samt at alle vores nye elever på Utopia Guideschool altid tager hjem med fantastiske oplevelser i bagagen og alle kompetencer de skal bruge for at få deres drømmejob. 

Ud over ansvaret for at sikre, at indholdet på skolen lever op til kravene fra rejsebureauerne og de arbejdsopgaver, som branchen byder på, har jeg også hovedansvaret for at hjælpe rejseselskaberne med at finde, tiltrække, rekruttere og interviewe medarbejdere til deres organisation. Jeg sætter stor ære i dette arbejde, så elevernes ønsker og færdigheder stemmer overens ned rejseselskabernes krav og behov, så det "perfekte match" opstår hver gang.

Jeg er en service- og løsningsorienteret person med en udpræget positiv attitude. Det som driver mig allermest i mit arbejde er at se udvikling i mennesker samt med et kreativt mindset udfordre rammerne og udvikle Utopia Guideschool. I forlængelse heraf er jeg også som person fuld af livsglæde, nysgerrighed og har en kæmpe passion for livet som rejseleder. Hverdagen farver jeg helst med brug af hele farvepaletten, og hvis jeg kan smitter jeg meget gerne af med positivitet, farver og store glæde for rejsebranchen på alle omkring mig. 

Rent karrieremæssigt har jeg siden 2015 arbejdet i forskellige funktioner på tværs af rejsebranchen, og på CV’et har der både været sol, charter, ungdomsrejser og ski. Jeg har siddet i stillinger som destinationschef, supervisor, areamanager, skolechef samt mere administrative stillinger, som nu hos Utopia Guideschool som produktchef. 

Denne erfaring i rejsebranchen giver mig en bred forståelse for de ønsker, behov og udfordringer rejsebureauerne står overfor, når det kommer til at ansætte de helt rigtige guider, som kan levere et fantastisk stykke arbejde på destinationen. 

Rejsebranchen - CV:
2015  - Italien - Skiguide
2016 - Tenerife - Guide
2016 - Rhodos - Supervisor
2016/2017 - Gran Canaria - Destinationschef
2017 - Malta - Destinationschef
2017 - Utopia Guideskole - Instruktør
2017/2018 - Madeira, Gran Canara - Supervisor & Admin
2018 - Utopia Guideskole - Skolechef
2018 - Bulgarien - Areamanager
2018 - Utopia Guideskole - Skolechef
2018/2019 - Israel/Palæstina - Underviser 
2019 - Utopia Guideskole - Skolechef
2019 - Korfu - Destinationschef
2019 - Utopia Guideskole - Skolechef
2019/2020 - Rundrejse Sydøstasien
2020 - Utopia Guideskole - Skolechef 
2020 nu - Produktchef for Utopia Guideschool