NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

Hvorfor vælge Utopia?

Utopia er det rigtige valg, og her kan du finde svaret på hvorfor

Det rigtige valg

Utopia guideskole er det rigtige valg for dig som elsker at rejse, er nysgerrig på andre kulturer og som har en drøm om at arbejde i udlandet. Det kan være i forbindelse med et par års pause fra studierne, et enkelt sabbatår eller måske endda som en mere permanent løsning. 

Mulighederne er mange, og det er kun dig selv som sætter grænserne.


Anerkendt Guideskole

Hos Utopia Guideskole er vi stolte af siden 2011 at have uddannet masser af guider, rejseledere, børneguider, aktivitetsguider, sportsguider, ungdomsguider og andet personale til rejsebranchen for vores mange forskellige samarbejdspartnere/rejseselskaber rundt om i rejsebranchen.

Utopia Guideskole er derfor solidt funderet som en af de mest anerkendte uddannelser indenfor rejsebranchen, og en stabil samarbejdspartner hos mange rejseselskaber.

Det er ikke kun vores elever der anbefaler os. Alle vores samarbejdspartners er tilfredse med os - spørg dem gerne!

 


Jobgaranti med Utopia Guideskole

Vi er hos Utopia Guideskole stolte af gennem vores store netværk i rejsebranchen at kunne tilbyde dig jobgaranti efter du har afsluttet og bestået guideskolen. Vi sørger for at matche dine ønsker og ambitioner med de enkelte rejseselskabers behov, så det perfekte match opstår. Det er blandt andet vores seriøse og målrettede arbejde med at opnå det perfekte match mellem elev og rejsebureau, som gør os til rejsebureauernes foretrukne HR partner.

Vi gør det ligetil og hjælper så ansættelsesprocessen og din vej til et job i udlandet bliver så nem og ukompliceret som muligt, så du ikke skal igennem en masse bureaukrati. Det kan simpelthen ikke blive nemmere.

Samtidig har vi den højeste ansættelsesprocent i branchen blandt beståede elever, og det i sig selv, siger jo en del om kvaliteten og niveauet af de rejseledere vi uddanner.

Læs mere om jobgaranti her.


Talrige Samarbejdspartnere

Hos Utopia Guideskole har vi ikke bare utroligt mange samarbejdspartnere, som gør at vi kan sikre dig et job efter opholdet, vi har også de bedste.
Vi får på skolen, bare for at nævne nogle få, blandt andet besøg af Apollo, Sunweb, Primo Tours, Detur, Århus Charter, Uptours, Højmark ski, Vinterly, Lion Alpin, Slopetrotter, Danski, Northlander DUF-Rejser, Suncharter og MANGE flere...

Disse mange rejselskaber har vi et tæt samarbejde med, og de kommer ned på Utopia Guideskole og holder en virksomhedspræsentation, hvor der fortælles om virksomhedens mission, vision og ansættelsesvilkår. Herefter afholdes der individuelle jobsamtaler med eventuelt interesserede elever. 

Læs mere her om vores samarbejdspartnere


Alt i én uddannelse - ingen ekstra omkostninger

På Utopia Guideskole bliver du uddannet til at kunne varetage en bred vifte af forskellige typer guidejobs ude i verdenen. Vi uddanner bredt og dybdegående, og det er din sikkerhed for at komme i betragtning til lige netop dét job, som du ønsker: hvad enten du har et ønske om at blive skiguide, sportsguide, børneguide eller noget helt andet. 

Hos andre guideskoler har du mulighed for tilvælge diverse moduler mod en ekstra betaling, for efterfølgende at kunne komme ud og arbejde som f.eks. skiguide eller rundrejseguide.

Hos Utopia har vi inkluderet og implementeret disse faglige elementer i grundforløbet, så du får alt i én uddannelse - uden at skulle betale ekstra. 

Vi giver dig til og med muligheden for helt gratis at tilvælge et specialiseringsmodul, som giver dig et ekstra godt indblik i et specifikt område, som du måtte have interesse i at vide mere om (Normalpris på tilsvarende uddannelser er ca. 4-6.000 kr).

Læs om vores specialiseringsmoduler her


Professionelle interne- og eksterne instruktører

Alle instruktører på Utopia Guideskole har selv arbejdet som guide/rejseleder i rejsebranchen i flere år, og har alle udmærket sig ved f.eks. den dag i dag at sidde i lederstillinger hos nogle af de største rejsearrangører i Skandinavien.

Hos Utopia Guideskole har vi et gennemarbejdet og intensivt internt uddannelsesforløb, som alle vores instruktører skal gennemgå og bestå før de får lov til at undervise dig som elev på guidekurset. Det er din garanti for et højt fagligt og brancherelevant niveau på indholdet i den undervisning du modtager.

Ja, og så er det selvfølgelig også din garanti for at du hos rejsebureauerne bliver taget i betragtning til dit drømmejob i udlandet, da dit eksamensbevis fra Utopia Guideskole er et kvalitetsstempel i sig selv.

Udover vores faste instruktørteam inviterer vi løbende eksterne specialister ned på skolen, som byder ind med deres unikke kundskaber (som f.eks i førstehjælp, rejsebranche IT, sociale medier,  personlighedsprofiler, personlig branding, CV-skrivning og jobsøgning, indslag i vores specialmoduler m.m.)

Læs mere om vores instruktører her.


Branchens bedste pris & højeste kvalitet  

Det er ikke billigt at tage på guideskole, men det behøver heller ikke være unødvendigt dyrt! Vi kan tilbyde den absolut skarpeste pris på din guideuddannelse, samtidig med at kvaliteten er 100% på højde (eller højere) end tilsvarende uddannelser på markedet. Vi har det mest fokuserede og professionelt sammensatte uddannelsesprogram, der er udarbejdet i tæt samarbejde med rejsebranchen, for at afspejle de krav og forventinger de har til deres kommende personale. 

Pris og kvalitet går "hånd i hånd"?

Nej! Ikke altid... Vi kigger nøje på omkostningerne når vi sammensætter skoleforløbet og betaler meget gerne ekstra for kvalitet. Men vi er samtidig fornuftige og ligger vægt på godt "købmandskab", når vi skal finde de rigtige samarbejdspartnere i forbindelse med afholdelse af en skole. Gode samarbejdspartnere samt agenter på destinationen er en af grundene til, at Utopia guideskole kan udbyde en guideuddannelse til en rigtig fornuftig pris, naturligvis uden at vi går ned på kvalitet. At vi kan holde prisen nede på selve produktet, er en fordel vi gerne giver videre til vores elever, så de kan få deres uddannelse til en meget konkurrencedygtig pris.

Fokus på den enkelte elev

På skolen går vi også meget op i den enkelte elevs personlige udvikling og trivsel. Vi har stort fokus på en tæt og personlig relation til eleverne, for blandt andet at kunne identificere, hvilke styrker og udviklingsmuligheder hver enkelt elev har, både på et professionelt og personligt plan. Derfor oplever størstedelen en kæmpe personlig udivkling, der er næsten umulig at opnå andre steder.

Utopia stræber altid efter at være den både personlige og professionelle guideuddannelse. Hvis du spørger vores tidligere elever, så er vi det helt rigtige valg. Se de mange positive anmeldelser på Trustpilot her: https://dk.trustpilot.com/review/guideschool.dk


Utopia Guideschool´s mission 

Vores mission er at få mennesker og den skandinaviske rejsebranche til at udvikle sig, vokse, og skabe glæde samt unikke ferieoplevelser og gode resultater. På Uddannelsen er vores læringsstil bygget op omkring glæde, personlighed og intensitet - noget vi er overbeviste om udvikler mennesker. 

Vi arbejder efter 5 hovedværdier

  • Personlig
  • Passion
  • Professionel
  • Pioner 
  • Performance

Vi tror på at vejen til succes bl.a. sker ved at inspirere mennesker til at overgå egne forventninger.