NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

Jobmulighederne er mange

Skal det være sne, strandsand eller noget helt tredje?

Jobgaranti & samarbejdspartnere

En vision for Utopia guideskole er, at alle vores beståede elever efter endt uddannelse har kompetencerne til at kunne få job hos netop det selskab de ønsker, og inden for deres foretrukne område.

Vi sender hvert år elever ud til en lang række rejseselskaber, og nederst på siden her, kan du se et udvalg af nogle af de selskaber, vi ofte rekrutterer til. Vi får på hver skole besøg af en lang række selskaber, der kommer ned for at rekruttere guider og andet personale direkte fra skolen. Nogle elever tager derfor direkte videre ud i verden efter skolen, hvor andre måske laver aftaler om start længere inde i højsæsonen. 

Langt størstedelen af vores elever kommer (hvis de ønsker det) i job efter uddannelsen - også dem der ikke består deres eksamener og derved ikke har jobgaranti. Utopia har den absolut højeste ansættelsesprocent efter skolen og det skyldes helt sikkert, at rejsebureauerne ved at en elev med et afgangsbevis fra Utopia, er blandt branchens klart bedst uddannede.

 

 

 

JOBGARANTI 

Jobgaranti indebærer at alle elever der består og bliver godkendt til jobgarantien efter uddannelsen, tilbydes et job i rejsebranchen. Dette kan være som guide, rejseleder, aktivitetsguide/animatør, børneguide, skiguide, hotelpersonale eller receptionist.

Kommer du på skolen med den rette indstilling, lysten til at lære, deltager aktivt i uddannelsen, udviser modenhed, evne til teamwork, social og kulturel forståelse samt får godkendte resultater på de forskellige eksamener får du jobgaranti. Utopia Guideschools instruktører afgør i samarbejde med vores HR-partner for rejsebranchen, om den enkelte elev er klar til at få indfriet sin jobgaranti (Langt de fleste af vores elever bliver kvalificeret).

Jobgarantien består i, at samarbejdspartnere fra forskellige rejseselskaber kommer ned på hver skole og ansætter guider samt kalder vores elever til jobsamtaler efter endt skole. Eleverne søger enten på skolen eller efterfølgende aktivt job hos Utopia Guideschools mange samarbejdspartnere. Vi hjælper dig med at sætte jobsamtaler op med diverse selskaber indtil jobgarantien er indfriet.

Hvor lang tid der går fra du har afsluttet guideskoleuddannelsen til du står i din uniform kan variere. Tidspunktet for hvornår du kommer ud i job, afhænger af, hvornår selskaberne mangler nyt personale. Der kan gå alt fra et par dage og op til 4-5 måneder inden du står med en kontrakt i hånden. 
 
Vil du, kan du også udskyde din jobgaranti, og komme i arbejde senere. Det kan feks. være at du har nogle ting hjemme i Danmark, der skal ordnes inden.

 

Nordic Leisure Travel Group AB sælger rejser fra Sverige, Danmark, Norge og Finland. Gruppen inkluderer rejsearrangørerne Ving, Globetrotter, Spies og Tjäreborg, flyselskabet Sunclass Airlines, samt ferieanlæggene Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Gruppen har over 1,6 millioner kunder og ca. 2.300 ansatte.
https://www.spies.dk

 

 Med Apollo kan du rejse til hele verden. Apollo arrangerer charterrejser, træningsrejser, krydstogter, rundrejser, grupperejser og kombinationsrejser. Apollo arbejder for bæredygtige rejser og socialt ansvar. Apollo er certificeret efter Travelife's kriterier for rejsearrangører.

Læs mere om Apollo på: wwww.apollorejser.dk

 


100 % danskejet charterselskab med stort fokus på personlighed og god service hele vejen igennem. Tilbyder de mest populære destinationer og er et selskab i stor vækst.
www.suncharter.dk

Danmarks største ungdomsrejseselskab, som gennem de sidste par år har sat sig tungt på markedet som det vildeste, sikreste og bedste selskab for unge mennesker. Ansætter udelukkende fra Utopia.
www.duf-rejser.dk

Som guide hos Detur kommer du derhen, hvor solen skinner. Detur er specialister i charterrejser til Tyrkiet, Egypten, Grækenland og Spanien. Detur Danmark blev etableret i starten af 2011 og er en del af Detur Group, som også har kontorer i Sverige, Finland og Norge. www.detur.dk

 

 

 

 

Sunweb Rejser er en del af den veletablerede, internationale rejsekoncern Sundio Group med over 1 mio. rejsende om året. Fra Danmark tilbyder selskabet charterrejser til Tyrkiet, Grækenland, Bulgarien og Spanien og har desuden et stort skirejseprogram til alperne.
www.sunweb.dk/guide

SlopeTrotter Skitours er et skandinavisk selskab med rødder i Danmark, der arrangerer skirejser til Alperne med fokus på adventure. Vi lægger stor vægt på guidens professionelle og personlige serviceniveau. Som et hurtigt voksende selskab vil vi give dig stor indflydelse som guide til, at påvirke det daglige arbejde på destinationerne.
Læs mere og ansøg her!

 

 

Vinterly skirejser sender danske skiløbere på ski i Norge, Sverige, Østrig og Italien. Vinterly skirejser er en del af en stor koncern og har fokus på familier samt tilbyder et ungdomskoncept.
www.vinterly.dk

Højmark Rejser sender danske skiløbere på ski i Østrig og Italien. Rejserne er både for unge, par og familier, men fælles er at guideservice er vigtig på destinationen.
www.hojmark.dk

Mixx Travel

Mixx Travel blev etableret i 2009. Deres hovedkontor ligger centralt i Malmø. De første mange år solgte de rejser for andre rejsebureauer – både danske og svenske – og arrangerede individuelle rejser. Siden 2015 har Mixx Travel haft egen operation, med fly fra Stockholm og København. Sommeren 2017 vil de også flyve fra hhv. Billund og Aalborg. 

Mixx Travel sælger rejser til Tyrkiets sydkyst. Størstedelen af gæsterne rejser til Alanya og Side, men de tilbyder også rejser til Kemer og Belek. Mixx Travel tilbyder også charterrejser til Jordan, Nord Cypern og Kreta. Mixx Travel er et lille bureau, sammenlignet med andre skandinaviske charterbureauer. Du skal derfor være glad for at arbejde i et lille team, hvis du ønsker at arbejde for Mixx Travel. 

Som guide for Mixx Travel vil du havde med både  danske og svenske gæster at gøre.

Hey Captain er en kanalrundfart i København. De tror på at der en gruppe mennesker der leder efter ekstraordinære oplevelser og deres mission er at give dem det i form af en kanalrundfart de vil huske for livet. Deres team består af unge ambitiøse mennesker der formår at have det sjovt samtidig med at de leverer en verdensklasse service oplevelse.

Læs mere på www.heycaptain.dk

Bliv en del af SNE & SNÖ Skirejser i Alperne!
Ansøg så hurtigt som muligt! Vi søger altid kompetente medarbejdere, enten til vores kontor i Danmark eller til vores destinationer i Alperne. Derfor er vi altid åbne for ansøgninger - både opfordret og uopfordret. SNE & SNÖ Skirejser sælger skirejser til Frankrig, Italien, Østrig, Schweiz, Norge og Sverige.
Ledige stillinger vil blive opslået her!
Send din ansøgning med CV og billede til kontakt@skirejser.dk

Danskejet rejsebureau som har specialiseret sig i rundrejser i det eventyrlige Borneo.
www.rustic-borneo.dk

Stort og traditionsfyldt familieselskab med primære destinationer i Bulgarien.
www.balkanholidays.dk

écart har mange forskellige destinationer og er eksperter i, at arrangere grupperejser. På destinationen arrangerer de forskellige events, i form af sports-, middags- og festarrangementer.
www.ecart.dk

Bering Rejser er et rejsebureau med fokus på aktiv ferie i hele verden og et meget højt serviceniveau. Deres kunder kan bl.a. opleve surfing, kitesurfing, trekking, bjergbestigning, dykning, klatring og en masse andre spændende aktiviteter.
www.beringrejser.dk

Amisol har mange års erfaring med Egypten som destination. Desuden tæller deres program Tyrkiet, Kreta, Santorini, Gran Canaria og Dubai – Emiraterne. Amisol søger oftest guider over 22 år.
www.amisol.dk

 

 

Vi er et tyrkisk/dansk ejet selskab der driver vort selskab fra byen Oba i Alanya. Vi har vort skønne hotel Dolphin Hotel, restaurant Secret Garden og Alt om Alanya Cafe. 
www.dolphintravel.dk

 

 

FolkeFerie.dk tilbyder året rundt alt lige fra solskinsferier, storbyferier og temarejser til langtidsferier, grupperejser og ferier i Danmark. Vi er specialister i middelhavsøen Malta, som er et skatkammer af oplevelser, kultur og historie.
www.folkeferie.dk

 

 

 

 

Thinggaard/UCPA er et af de hurtigst voksende skirejsebureauer i Danmark, og det er blandt andet i kraft af en meget høj service og nogle meget professionelle guider!

www.thinggaard.dk // www.ucpa.dk 

 

 

 

Nordcotours - Vi er et privatejet rejsebureau, der hedder NTS Norden Travel Services. Vi har to brands, Nordcotours og Golfeen.

Vi sælger og arrangerer charterrejser og ture til Tyrkiet fra Sverige og Danmark. Vi ønsker gradvist at åbne flere destinationer op i fremtiden, både til nye lande og fra flere afgangslande. Vi har traditionelle rejseguider på vores rejsemål. www.nordcotours.dk

 

 

 

Obzor Beach Resort er et lejlighedshotel med 523 lejligheder placeret direkte på stranden til Sorte Havet. Faciliteterne ejes og drives af et dansk holdingselskab. Der er mulighed for at være ansat som vores Guest Relation Manager for skandinaviske ejere og gæster, der kommer via turoperatører som Apollo eller Sunweb. Du kan også være Receptionist, tjener, eller arbejde med rengøring og klargøring af resortet og lejligheder. Du kan også være med til at skabe fantastiske rammer for vores små gæster i KidsClub eller lave de vildeste sport/fitness rutiner i flere af vores 9 pools eller nyetableret fitnesscenter.

Du kan se mere om resortet på: www.obzorbeachresort.com

 

  

 

Skandinaviens største udbyder af ungdomsrejser siden 2008.
Uptours arrangerer ungdomsrejser og studenterrejser til Sunny Beach og Magaluf.
Når du rejser med Uptours kan du forvente dig fest, sol og bad i trygge og sikre rammer.
Uptours ansætter alle guider fra Utopia-Guideskole.
www.uptours.dk

Nyt og anerkendt charterselskab, der sætter kunden i fokus. Derfor er de bl.a. kåret til Danmarks bedste rejsebureau på trustpilot.dk
www.primotours.dk

Animatrixx er førende indenfor animation og underholdning i rejsebranchen på Cypern og samarbejder med 9 hoteller inklusive Atlantica-kæden og St Raphael Resort. De leverer højeste standard i alle animation- og underholdningstjenester som de tilbyder. Når du arbejder for Animatrixx bliver du en del af en familie, hvor hver ansat har en meget vigtig rolle i den succéss som selskabet opnår.

 

FlowFitMallorca

 

Flow Fit Mallorca er et unikt aktiv ferie koncept i Puerto Pollensa, hvor du kan deltage i over 40 ugentlige aktiviteter, som cykelture, vandreture, standup paddle, kajakture, yoga, outdoor fitness, beachvolley om meget mere.

Web: flowfitmallorca.dk

 

 

Nordic Invasion

 

 

Nordic Invasion er én af vores gode samarbejdspartner i Sverige, og er til og med Sveriges største arrangør af Studentresor og Ungdomsresor. 

Web: www.nordicinvasion.se