Om Utopia

Få en kort beskrivelse af Utopia guideskole. Finder du ikke svar er du velkommen til at sende os en mail nederst på siden.

Se video fra guideskolen

 

Om Utopia Guideskole

Utopia guideskole har til formål at uddanne branchens bedste guider. Vi har fundet en hel unik opskrift, der gør Utopias guider til nogle af branchens mest eftertragtede.
Skolen er fyldt med gode minder, personlig udvikling, venner for livet og meget mere. 

Utopia guideskole er en 100 % uafhængig rejselederskole. Vi får ikke penge for at levere guider til diverse selskaber, og vi leverer ikke kun til ét rejsebureau, men til en bred vifte af selskaber, hvoraf mange er vores samarbejdspartnere. Af selskaber kan bl.a. nævnes Primo Tours, SunCharter, SlopeTrotter Skitours, Team Benns Ski og mange flere. Se mere under samarbejdspartnere

Skolen fokuserer på at uddanne guider, som kan varetage alle jobs inden for branchen. Det betyder, at undervisningen er bred, og formålet er at uddanne dig således, at du kommer i betragtning til lige præcis den type guidejob, du ønsker. 

En guideskole giver dig utroligt meget med i bagagen, og vi mener, det er noget, alle skal have mulighed for. Derfor har vi skåret de administrative omkostninger ind til benet, så du får, dine penges værd – til en fordelagtig pris i forhold til andre skoler.
Vores skoler ligger på en lokation, der tilbyder de bedste faciliteter og en høj kvalitet, så du har det bedste springbræt til dit liv som guide, hvad enten det er på ski, i sydens sol eller noget helt tredje. 

Utopia guideskole er seriøs, sjov og lærerig. Som elev, og en del af ”Utopia-familien”, skal du ikke blot komme hjem og være tilfreds. Du skal vende hjem med noget i bagagen, du ikke havde turde drømme om, og med værktøjer, du kan bruge resten af livet!
Som guideaspirant med et afgangsbevis fra Utopia guideskole i hånden har du grund til at være stolt af din uddannelse, og du står med rigtig gode kort på hånden til et liv i den fantastiske rejsebranche efter endt rejselederskole!

 

Kontakt os endelig for små og store spørgsmål

Vi kan kontaktes på nedenstående:

  •  TLF: +45 48 41 01 81
  • info@guideschool.dk

Eller ved at udfylde formularen herunder.