Tryghedsgaranti på alle bestillinger!  Læs mere her

START DIT LIVS REJSE - BLIV REJSELEDER

Med dit GOLD-CARD opnår du en stor besparelse når du vil tage din guideuddannelse

Utopia Guideschool Gold Card

Tillykke!

Du har fået et guld-kort og en personlig anbefaling til Utopia Guideskole. Det betyder at en person med tætte forbindelser til Utopia Guideskole kan se dig som en god guide i fremtiden, og derfor ønsker at give dig muligheden for at få Utopia Guideskoles undervisning til en god pris.

Dette guld-kort betyder at du får kr. 3000 i rabat når du bestiller din guideskole. (Guldkortet skal bruges ved bestilling og goldcard referencen oplyses inden betaling af deposition. Guldkortet kan kombineres med book tidligt rabat, men kan ikke kombineres med andre rabatter eller når en del af din guideskole er betalt med et legat). 

For at anvende guld-kortet, kan du på mail kontakte Sarah Langhoff (Produktchef, Utopia Guideskole). Det gør du på sl@guideschool.dk. Hun vil hjælpe dig med rabatten når du bestiller guideskolen. Informer navnet på den person der anbefalede dig til Utopia Guideskole og angiv nummeret i øverste højre hjørne af dit guld-kort.

Et alternativ er at gå til bookingsiden via https://www.guideschool.dk/bestil-guideskole, hvor du taster navnet på den person der anbefalede dig til at tage guideskolen i feltet med rabatkoden.

Vi ser frem til din deltagelse på en af vores skoler på Mallorca.

*kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.