Book-tidlig-rabatten udløber den 3. juni - Book din plads her

Vidensbasen

Spørgsmål? Prøv vores AI-Assistent

HER FOREGÅR UDDANNELSEN

Hvor ligger skolerne placeret i verden, hvordan bor man på skolen under opholdet og hvad kan man forvente?

GUIDESKOLEN MALLORCA ➤ 

GUIDESKOLE VAL THORENS ➤

SE PRISER & BESTIL ➤

HVAD ER INKLUDERET?

Hvad er egentlig inkluderet med guideuddannelsen fra Utopia? Alt fra fly og hotel, til professionel undervisning.

INKLUDERET I PRISEN ➤ 

GRATIS SPECIALMODUL ➤

SE PRISER & BESTIL ➤

JOBGARANTI

Hvad betyder Utopias jobgaranti egentlig? Vi har jobgaranti til alle beståede elever og branchens højeste ansættelsesprocent.

OM JOBGARANTIEN ➤ 

HER FÅR DU JOB ➤ 

JOBBET SOM GUIDE ➤

OM UDDANNELSEN

Hvad bliver man undervist i på guideskolen, og hvilken type af guide kan man blive efterfølgende?

UNDERVISNING OG FAG ➤ 

EN TYPISK DAG PÅ SKOLEN ➤ 

TYPER AF GUIDEJOBS ➤

OM UTOPIA

Hvem er vi hos Utopia? Vi er skandinaviens største og mest professionelt anerkendte guideudddannelse.

HVORFOR VÆLGE UTOPIA ➤ 

HVEM ER UTOPIA? ➤ 

VORES INSTRUKTØRER ➤

KONTAKT OS

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Ring til os, send en mail eller chat med os her på hjemmesiden. 

KONTAKT OS ➤ 

MEST STILLEDE SPØRGSMÅL ➤ 

INSPIRATIONSFOREDRAG ➤

ML Travel Group ApS
Bredgade 36 E, st. 
1260 København K
CVR 40989579

Registreringsnummer i Rejsegarantifonden: RGF3248

På denne side kan du læse mere om vores behandling af personoplysninger, brug af cookies og oplysninger, du afgiver i forbindelse med brug af vores hjemmeside og booking af en rejse.

Når du booker en rejse på guideschool.dk behandler vi dine persondata i overensstemmelse med Utopias regler for behandling af persondata, der overholder gældende ret.

COOKIE POLITIK

Følgende information-, cookie- og personoplysningspolitik er udarbejdet efter Erhvervs- og Vækstministeriets vejledning fra april 2013. Bekendtgørelsen stiller krav om, at der skal indhentes et informeret samtykke fra brugeren, når hjemmesider ønsker at lagre cookies på brugerens it-udstyr.
http://www.evm.dk/~/media/oem/pdf/om-ministeriet/cookievejledning/cookievejledning-2-udgave-april-2013.ashx

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. Eks. sprogvalg. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Når du besøger hjemmesiden er du helt anonym!
Det betyder, at vi hverken kan eller vil indsamle eller registrere oplysninger om dig automatisk, som efterfølgende kan bruges til at identificere dig med.

Har du udfyldt en formular eller tilmeldt dig vores nyhedsbrev
Så vil vi belønne dig med en personaliseret brugeroplevelse på hjemmesiden og i vores nyhedsbreve. Når du bruger hjemmesiden, så lærer vi dig at kende, så vi kan fremhæve det du interesserer dig for og derved kun sender dig relevante nyhedsbreve.

Vi bruger Cookies til

Funktions cookies til at levere brugeroplevelsen på hjemmesiden:
Aktiv: Ja
Førstepartscookies: CakePHP

Anonym brugerstatistik:
Aktiv: Ja
Førstpartscookies: Google Analytics

Levering af social medie service:
Aktiv: Ja
Førstepartscookies: Facebook, Youtube, Twitter og andre

Levering af personaliseret indhold og nyhedsbreve:
Aktiv: Ja
Førstepartscookies: __lsv

Overvågning af fejl og ventetider på hjemmesiden:
Aktiv: Ja
Førstepartscookies: Newrelic

Vi indsamler aldrig personoplysninger uden, at du selv har givet os disse oplysninger. De indsamlede oplysninger sælges eller videregives ikke til tredjepart. På forskellig vis indsamler vi digitale oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Ingen af disse oplysninger gør det muligt at spore til dig som person, men alene den computer, hvorfra du har opnået adgang.

Du kan vælge, at sende dine personlige oplysninger til os online på forskellige måder. Enten ved at udfylde en registreringsformular online, ved at deltage i en konkurrence, registrere et køb eller abonnere på et nyhedsbrev.

Du kan også dele dine personlige oplysninger med os ved, at være i kontakt med en af vores medarbejdere via e-mail, telefon eller pr. post.

Når du sender dine personlige oplysninger, giver du os mulighed for at kontakte dig med et direkte svar på din forespørgsel eller sende dig relevante oplysninger om os og vores produkter.

Personlige oplysninger er nødvendige for, at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Yderligere bliver vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleret løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Deling af personlige oplysninger

Vi kan også modtage dine personlige data, fra parter uden for Utopia(ML Travel Group ApS). Det kan f.eks. ske i forbindelse med opkøb af en virksomhed, hvor du allerede er kunde, eller hvis et af vores partnerselskaber oplyser om dine personlige data. Hvis du ikke ønsker, at vi skal bruge dine personlige oplysninger, som du ikke selv har sendt til os, kan du informere os herom på nedenstående adresse.

Vi deler kun dine data med tredjepart under følgende omstændigheder:

Hvis vi har solgt dig et produkt eller tilbyder dig en service i et fælles marketingsfremstød med andre firmaer. I disse tilfælde deles dine personlige data med de pågældende firmaer. Vi vil altid informere dig om, at et sådant forhold eksisterer og hvem disse firmaer er, før du registrerer dig. Bemærk, at disse firmaer ofte har deres egen politik om beskyttelse af personlige oplysninger, der gælder for den måde, de anvender dine personlige data. Disse firmaers politik, om beskyttelse af personlige oplysninger, kan afvige fra Uotpia politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Vi sælger vores virksomhed til et andet firma. Et sådant ejerskifte kan omfatte en overførsel til køberen af dine personlige data, hvis de er direkte relateret til den pågældende virksomhed. Utopia sælger ikke og udleverer ikke dine personlige data til tredjemand, så dine personlige data kan anvendes til deres formål.
Vores hjemmeside kan indeholde hyperlinks til andre hjemmesider. Du bør nøje læse de pågældende hjemmesiders politik om beskyttelse af personlige oplysninger, da den kan være forskellig fra Utopias politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Spørgsmål og klagevejledning

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på info@guideschool.dk

Dette website udbydes af:

Vestjysk Marketing
Ribovej 6
6950 Ringkøbing

Hvornår vil du gerne afsted?

Januar/Februar 2025 VAL THORENS

Dummy billede

Før pris 27.999,-

Spar 5000,-

Fra 22.999,-

April/Maj 2025 MALLORCA

Dummy billede

Før pris 26.999,-

Spar 5.000,-

Fra 21.999,-

September/Oktober 2025 Mallorca

Før pris 26.999,-

Spar 5000,-

Fra 21.999,-

September/Oktober 2024 MALLORCA

Pris 26.999,-

Spar 5000,-

Fra 21.999,-
Dummy product slider bg
TUI logo
DUF-Rejser logo
Spies logo
Apollo rejser logo
Primo Tours logo
Sunweb logo
Slopetrotter logo
Bravo Tours logo
Skilink

Min bedste beslutning nogensinde

Det er det vildeste og mest udviklende jeg nogensinde har været igennem. Det er en top professionel guideskole med de bedste instruktører, der er i branchen. Jeg er ved UTOPIAS hjælp blevet en meget bedre version af mig selv... Jeg kan kun sige af hjertet tak for den mest fantastiske oplevelse.

Venskaber for livet!

Jeg har været på Utopia Guideskole, som har været den allerbedste beslutning i mit liv. Udover tætte venskaber for livet, udvikler man sig selv så meget på 5 uger end man går og drømmer om. Undervisningen er forberedt til punkt og prikke og ikke kedelig men rent faktisk underholdende. Instruktørene er over alle forvetninger! De behandler dig som ligeværdige og bliver rent faktisk dine venner. Udover det er der pisse god vejledning og man står aldrig tilbage med spørgsmål.

Den bedste beslutning i mit liv!

Jeg tog en spontan beslutning om, at tage på Utopia Guideschool kort tid før vi skulle afsted. Det viste sig at være det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! Jeg har gennemgået enorm personlig udvikling, overtrådt mange grænser og fået venner for livet! Undervisningen er lærerig, spændende og den klæder dig 100% på til at varetage jobbet som guide.

Min bedste beslutning nogensinde

At tage på Utopia guideschool er uden tvivl det bedste jeg nogensinde kunne have gjort. 5 uger fyldt med travle og aktive dage blandt en masse skønne mennesker, der støtter hinanden gennem opgaver og eksaminer. Man bliver presset til sit yderste nogen dage, og kan virkelige udvikle sig meget. Alt dette mens man har det sjovt med sine kammerater man får dernede. Hvis jeg kunne, tog jeg udentvivl afsted igen. Kan kun anbefale at tage afsted.

KÆMPE anbefaling herfra

KÆMPE anbefaling herfra. Det hele er så fantastisk dernede, og der bliver taget hånd om alting, så du skal bare læne dig tilbage, da du helt tryg i UTOPIAS hænder. Der intet der skal holde dig tilbage for dit livs oplevelse, altså du får venner for livet. - UTOPIAFAMILY helt ind i hjertet <3

Dummy testimonial slider bg