Guideuddannelse

 - på solrige Cypern

Guideuddannelse på Cypern

Hvert forår i Marts-April afholder vi Utopia Guideskole på Cypern. Det er det helt perfekte sted at afholde en professionel og gennemført guideskole i smukke omgivelser, varmt vejr og med alt, hvad vi skal bruge lige udenfor døren.

Uddannelsen foregår i det populære ferieresort Ayia Napa på Cypern og har en varighed af 5 uger. De første 4 af 5 uger på guideskolen er med fokus på grundforløbet, hvor den sidste uge er afsat til specialmodulet. Når du er uddannet og står med dit Utopia diplom i hånden efter at have gennemført guideskolen, så er du gjort klar til at kunne varetage et hvilket som helst guidejob i rejsebranchen.

Herunder har vi samlet alt information om vores guideskole på Cypern.

Om Uddannelsen på Cypern

Guideuddannelsen med Utopia Guideschool på Cypern bliver dit springbræt ud i verden. Det bliver en beslutning, som du aldrig kommer til at fortryde.

Utopia Guideschool er den brancherelevante og personlige guideskole. Vi har sammensat et uddannelsesforløb på eksotiske Cypern som sikrer dig den mest professionelle, virkelighedsnære og omfattende rejselederuddannelse i branchen.

Med afsæt i en bred og dyb forståelse for de ønsker, behov og udfordringer som rejsebureauerne står overfor i arbejdet med gæsterne på deres rejsemål, uddanner vi på Utopia Guideskole branchens bedste og absolut dygtigste guider på Cypern. 

Cypern har et fantastisk skønt middelhavsklima, en unik natur og en blomstrende turisme.

 
Gratis Specialiseringsmodul

Når du tager din Guideuddannelse på Cypern med Utopia Guideschool har du helt gratis mulighed for at vælge et specialiseringmodul, hvor du går ekstra meget i dybden med et specifikt område indenfor guidefaget. Normalpris 4.999 kr. 

Du kan vælge mellem følgende specialmoduler: 

  • Sport- og fitnessguiden
  • Børneguiden
  • Animationsguiden
  • Ungdomsguiden
  • Hotel, tourism & leisure management
  • Skiguiden (inkluderet i grundforløbet)

Du kan tilvælge dit ønskede specialmodul ved bestilling, eller du kan også afvente med dit valg til du er ankommet på guideskolen. Vi har på guideuddannelsen et introforløb de første par dage efter ankomst, hvor vi grundigt går i detaljer med de enkelte specialmoduler, så du har et mere oplyst grundlag at træffe din beslutning på.
  

Læs mere om specialmodulerne   ›

Utopia Hotellet på Cypern

Vi er stolte over at kunne præsentere hotellet du kommer til at bo på under dit skoleophold på Cypern. Hotel Tasia Maris Beach er et fantastisk 4-stjernet hotel med perfekt beliggenhed I Ayia Napa.

Se billeder     >

Hotellet ligger lige ned til stranden, Sandy Bay, der er én af Cyperns mest populære og tæt på masser af spisesteder, barer m.v. Hotellet har flere store laguneagtige poolområder med masser af liggestole og parasoller, til de timer i løbet af dagen, hvor den ikke lige står på undervisning. Herudover har hotellet også flere lækre restauranter, Wifi overalt, lobbybar og meget meget mere…

Omgivelserne

Hotellet er som sagt beliggende lige ned til stranden (50m) med kort gåafstand til byen. Vi vil derfor have masser af mulighed for at kunne holde undervisningen udenfor (på stranden osv.) samtidig med at hotellet blandt andet har et lækkert konferencelokale til undervisning indendørs.

 Hotellet og destinationen har utrolig meget at tilbyde, og i nærområdet kan du som elev på Utopia Guideskole se, føle og opleve meget af det, du senere som uddannet guide vil blive en del af i rejsebranchen. Det er med andre ord de perfekte omgivelser, til at forberede dig på karrieren som rejseleder.

Halvpension

Når du bor Utopia Hotellet på Cypern, så har mulighed for under hele dit skoleophold at tilvælge halvpension. Det betyder at såfremt du tilvælger Halvpension. så har du både en stor og lækker morgenmads- og aftenmads buffet inkluderet under hele dit guideudannelsesophold. Måltiderne bliver serveret som en lækker buffetanretning i hotellets fine og store restaurant. Vi anbefaler at tilvælge halvpension, da det er en nem og enkel og lækker måde at indtage dagens vigtigste måltider på. Halvpension tilvælges ved bestilling mod en merpris. 

Sådan bor du

På Utopia Hotellet (Tasia Maris) bor i 3 og 3 sammen elever i nogle lyse og lækre værelser. Der er et lille køleskab, men der er ingen køkkenfaciliteter. Du vi blive placeret på et værelse medstuderende af samme køn. 

Vi vil placere jer sammen vilkårligt, men der er også mulighed for at du ønske at bo sammen navngivne andre personer. Send os blot en mail om dette umiddelbart inden ankomst eller efter bestilling, så sørger vi for at arrangere det.

Fritiden på Cypern

Når du ikke har undervisning så kan du begive dig ud på eventyr i de mange muligheder som Cypern og nærområdet har at byde på. 

For eksempel.....

Udflugtspakken på Cypern

Vi har sammensat en Udflugtspakke på Cypern

Vind legat (på op til 12.500 kr)

På Utopia Guideschool uddeler vi 4 gange om året legater til nogle af branchens kommende og allerbedste guider for mere end 230.000 kr. Du kan blive udvalgt! 

Vi uddeler et stort legat på 12.500,- til 1 heldig vinder. Samtidig udvælger vi 5 vindere af vores mellem legat på 5.000,- og 10 vindere af vores lille legat på 2.000,-. Legatprogammet består af nogle få relevante spørgsmål som henvender sig til dig og dine personlige mål og ambitioner.

Deltag og vind legat »

Priser og Datoer

 Find alle datoer og priser på guideskolerne til Cypern på linket herunder. Finder du ikke netop den skole, du er interesseret i, så kontakt os på info@guideschool.dk eller på tlf: +45 48 41 01 81

Datoer & priser   ›