NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

 Guideskolen på Cypern

Perfekte omgivelser for din guideuddannelse!

Opholdet på Cypern

 

UTOPIA HOTELLET

Vi er stolte over at kunne præsentere hotellet du kommer til at bo på under dit skoleophold på Cypern. Hotel Navarria er et super lækkert 3-stjernet hotel, med en fantistisk beliggenhed på det sydligere Cypern. Navarria er placeret kun 4,5 km fra centrum i Limassol, og ligger kun et stenkast fra den fantastiske sandstrand, som det sydlige Cypern er kendt for. Fra hotellet har du derfor enten udsigt udover det smukke azurblå Middelhav eller det imponerende bjerglandskab på øen.

 Hotellet byder på nogle rigtig fine værelser, alle med aircondition, tv, wifi m.m. Hotellet har også et stort lækkert poolområde med liggestole og poolbar, hvor der er mulighed for at nyde solen mellem undervisningstimerne. Herudover har hotellet også en flot tennisbane, billiard, restaurant, sauna, aftenbar, konferencelokale til undervisning og meget mere... 

 

OMGIVELSERNE

Udover den lækre strand, er hotellet også beliggende meget tæt på de historiske ruiner af byen Amathunda. Området er et meget populært ferieområde for chartergæster, så vi har de perfekte rammer i forhold til at undervise i et autentisk og smukt miljø. Vi vil også have masser af mulighed for at kunne holde undervisningen udenfor (på stranden osv) samtidig med at hotellet har et lækkert konferencelokale til undervisning indendørs.

 Hotellet og destinationen har utrolig meget at tilbyde, og i nærområdet kan du som elev på Utopia Guideskole se, føle og opleve meget af det, du senere som uddannet guide vil blive en del af i rejsebranchen. Det er med andre ord de perfekte omgivelser, til at forberede dig på karrieren som rejseleder.

 

HALVPENSION

Du kommer også her til at have mulighed for under hele dit skoleophold at få den bestilte halvpension, det vil sige morgenmad og aftensmad. Måltiderne bliver serveret som en lækker buffetanretning i en restaurant, som ligger på hotellet. 

 Der skal være kvalitet i alt det vi laver...også maden, så under Gustaf og Sarah´s besøg på Cypern i denne uge er en god snak med hotellet omkring leveringen af maden også en af punkterne på dagsordenen.

 

udsigt

 

SÅDAN BOR DU

Som elev på Utopia Guideskole bor du enten på et lækkert dobbeltværelse med 1 anden elev, eller i et "family room" hvor i bor 4 sammen. Mulighed for at ønske og mere info om værelsesfordeling m.v. får I når Gustaf (produktchef) og Sarah (skolechef) kommer hjem igen fra Cypern som de rejser ned til i løbet af denne uge.

 

Room