NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

 Mallorca - De perfekte rammer

Mallorca er en af historiens mest populære charterdestinationer!

Opholdet på Mallorca

UTOPIA HOTELLET

Under dit skoleophold indlogeres du i eksotiske omgivelser på det 3 stjernede hotelkompleks Sun Beach beliggende i hjertet af Santa Pontas lille, hyggelige centrum. Du har derfor både byens gode restauranter og den dejlige sandstrand lige ved hånden.

Sun Beach består af pæne, lyse lejligheder, som kan huse op til 4 personer. Santa Ponsa er et populært turistresort som ligger blot ca. 25 km fra Palma (hovedstaden på Mallorca red.) og kun ca. 3 km fra Palma Nova/Magaluf, som mest er kendt for sit pulserende natteliv. Hotellet har alle de nødvendige faciliteter og redskaber som behøves, når vi hos Utopia Guideskole sætter rammerne for branchens mest realistiske og brancherelevante guideskole.

 

OMGIVELSERNE

Sun Beach Apartments er det oplagte valg for vores guideskoler på Mallorca, og det er ingen tilfældighed at vi har udvalgt netop dette hotel som Utopia Skolehotellet. Hotellet og destinationen har utrolig meget at tilbyde, og i nærområdet kan du som elev på Utopia Guideskole se, føle og opleve meget af det, du senere som uddannet guide vil blive en del af i rejsebranchen. Det er med andre ord de perfekte omgivelser, til at forberede dig på karrieren som guide.

Under skoleopholdet kan du forvente temperaturer på omkring 23-30 grader i dagstimerne. Du har som elev på Utopia Guideskole mellem/efter undervisningen mulighed for at ligge ved hotellets pool og slappe af og sole, gå ture langs den lækre sandstrand og for at socialisere og løse gruppeopgaver med dine medstuderende. 

 

SÅDAN BOR DU

På Utopia Skolehotellet, Sun Beach Apartments, bor du centralt i Santa Ponsa blot 1 minut fra stranden, de mange butikker, hyggelige barer og gode restauranter. Inden for kort rækkevide kan du også opleve den lidt mere festlige del af Mallorca, i resortet Magaluf, som er kendt i hele Europa for sit legendariske natteliv.

Som elev på Utopia Guideskole bor du i en fin og rummelig lejlighed, som du deler sammen med 2 medstuderende af samme køn. I bor 3 sammen i lejlighederne (som har plads til 4), fordelt ud på et separat soveværelse med 2 senge og 1 opredning i stuen. Vi har af hensyn til elevernes komfort valgt ikke at indlogere mere end 3 per værelse.

 

Room

  

 HOTELFACILITETER

Foretrækker du poolen frem for stranden, har Sun Beach et atmosfærefyldt poolområde med solsenge og poolbar. Der ligger på hotellet et veludstyret fitnesscenter, som du mod et fordelagtigt pris kan benytte under hele skoleopholdet – enten om morgenen, i dine pauser mellem undervisningen eller når dagens undervisning er slut. Den teoretiske del af undervisningen på guideskolen finder sted i et konferencemiljø, som ligger i direkte forbindelse med hotellet.

 

 LEJLIGHEDERNE

Lejlighederne på Sun Beach Apartments er alle renoveret for et år siden, og fremstår derfor som moderne og nydelige. Alle lejligheder er udrustet eget bad, balkon og et mindre køkken med service. Fra mange lejligheder på Sun Beach Apartments har I en bedårende udsigt over Santa Ponsa bugten.

Som elev på Utopia Guideskole bor du i en fin og rummelig lejlighed, som du deler sammen med 2 medstuderende af samme køn. I bor 3 sammen i lejlighederne (som har plads til 4), fordelt ud på et separat soveværelse med 2 senge og 1 opredning i stuen. Vi har af hensyn til elevernes komfort valgt ikke at indlogere mere end 3 per værelse.

 

udsigt

 

HALVPENSION

Du har mulighed for under dit hele dit skoleophold at tilvælge halvpension, det vil sige morgenmad og aftensmad. Måltiderne serveres som en lækker buffetanretning i en restaurant, som ligger i tilknytning til hotellet. Vi anbefaler alle vores elever at tilkøbe halvpension, da dette er både den bedste og billigste måde at klare sig gennem guideskolen.

Tilkøb af halvpension på skoleopholdet koster kun 4.499 kr for hele opholdet og vælges til ved bestilling af guideskolen.

 

Turistskat

Fra og med den 1. juli 2016 er der indført en obligatorisk turistskat på Mallorca.
Turistskatten er baseret efter hotellets standard, og skal betales direkte af gæsten ved check-in på hotellet.

Priserne fastsættes i henhold til den officielle hotelkategori og længden af opholdet.

Som elev på Utopia Guideschool i 5 uger skal du regne med at det for hele perioden bliver ca. 36-42 €.