NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

 GUIDESKOLEN MED DET HØJESTE FAGLIGE NIVEAU

 - et undervisningsprogram der er udviklet i samarbejde med rejsebranchen!

GRUNDFORLØBET PÅ UTOPIA GUIDESKOLEN

Utopia Guideskole er en 5 uger lang og intensiv guideuddannelse, som gør dig i stand til at gøre karriere og arbejde for et rejseselskab i udlandet. 

Guideskolen er bygget op omkring et grundforløb som giver dig alle de redskaber og kompetencer, som kræves i jobbet som guide / rejseleder - og som gør dig til en attraktiv kandidat hos rejseselskaberne, når de skal rekruttere deres personale. 

I grundforløbet undervises du både i teori og praksis i en lang række forskellige fag og fagområder, der alle er med til at sikre at du er bedst muligt rustet til dit fremtidige job.

 

Specialmodulerne

I tillæg til grundforløbet har du mulighed for at specialisere dig indenfor et særligt område/felt gennem et såkaldt "Specialiseringsmodul". Alle elever vælger et modul som de kommer til at gå ekstra meget i dybden med i løbet af de 5 uger på Mallorca, men det er vigtigt at understrege at du ikke er "låst" ift hvilket modul du har taget på skolen. Grundforløbet kommer ind på ALLE de forskellige jobtyper og arbejdsopgaver indenfor rejsebranchen, så selvom du har valgt f.eks. "ungdomsmodulet" så betyder det ikke at du ikke kan få job efterfølgende som f.eks. hotelpersonale eller børneguide. Det er selvfølgelig en fordel at have taget et specifikt modul, hvis du allerede nu ved, at du f.eks. vil ud som ungdomsguide, da de elever der har taget modulet har været i dybden med nogle arbejdsopgaver og udfordringer, som grundforløbet ikke har med. Læs mere om de forskellige specialmoduler herGRUNDFORLØBET

Grundforløbet er som nævnt hele fundamentet for din guideuddannelse.

Skulle du på nuværende tidspunkt være i tvivl om hvilket specialiseringsmodul du vil supplere din guideuddannelse med, så anbefaler vi at du ikke træffer nogen forhastet beslutning. Vælg derfor blot når du bestiller "Guideskole Grundforløb". Du kan tilvælge dit specialiseringsmodul nede på selve skolen.

 

specialiseringsmodul

Vi sørger for under den første uge på guideskolen at introducerer dig grundigt og gennemgående til de forskellige moduler og områder/typer af guidejobs, som findes i rejsebranchen. Herefter kan du så træffe dit valg på et mere oplyst grundlag. 

Vi vil understrege, at vælger du at specialisere dig som f.eks "børneguide", så fravælger du ikke andre typer af guidejobs. Du vil efter at have gennemført Utopia Guideskoles grundforløb være i stand til at varetage alle typer af guidejobs som findes i rejsebranchen. 

Vi har altid et skarpt fokus på udviklingen i rejsebranchen, og de ønsker og krav der er til kommende medarbejdere. Derfor kalder vi os stolt “Den Brancherelevante Guideskole”. 

Under de 5 uger på Utopia Guideskole kommer du igennem alt det undervisningsmateriale som tilsvarende uddannelser ofte bruger 6 uger på. 

ALT INKLUDERET I GRUNDPRISEN

Hos Utopia Guideskole har du mulighed for (helt gratis), som en del af den samlede pakke, at tilvælge et specialiseringsmodul.

VIGTIGT! Uanset hvilket specialiseringsmodul du vælger garanterer vi at du efter grundforløbet besidder netop de kompetencer som efterspørges i rejsebranchen i dag. Du vil være rustet til at varetage alle typer af guide / rejselederjobs, som venter dig efter endt guideskole. Specialiseringsmodulerne er udelukkende din mulighed for at vælge et specifikt område du har interesse for, og som du ønsker at gå ekstra meget i dybden med. 

Her booker du din guideskole.