NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

 Vælg dit personlige specialmodul

Ungdomsguide? Børneguide? Sport- & fitness guide? Hotel Management? Skiguide?

UNGDOMSGUIDE

Som noget helt unikt har du hos Utopia Guideskole mulighed for (helt gratis), som en del af den samlede pakke, at udover grundforløbet tilvælge specialiseringsmodulet Ungdomsguiden. 

Herunder kan du læse mere om modulet, og de elementer som vi går ekstra meget i dybden med. 


En oplevelse for livet

Vil du være absolut midtpunkt en hel sommer? Vil du have et job hvor der er FULD smæk på HELE TIDEN? Hvor der om dagen er hygge med gæsterne ved poolen og du om aftenen sørger for at gøre diverse aktiviteter og festerne så fede som muligt. Ungdomsguiderne er rejsebranchens ¨elitesoldater¨ da det er det absolut mest krævende guidejob. Samtidigt er det også et meget udfordrende, lærerigt og udviklende guidejob.

Kurset indeholder eksempelvis:

  • Grundig introduktion til ungdomsrejsebranchen
  • Præsentationsteknik mod unge
  • Ungdomstransfer
  • Ungdoms infomøder Fester / Events
  • Salg til unge
  • Samarbejdspartners på ungdomsdestinationen
  • Sikkerhed ved ungdomsrejser
  • Løsning af kriser & konflikthåndtering på ungdomsdestinationer
specialiseringsmodul ungdomsguide

Prisen for modulet er på tilsvarende uddannelser et tillægsprodukt/kursus, der ofte koster i omegnen af 4.000kr - 6.000kr. Hos Utopia er modulet inkluderet i grundprisen for din guideuddannelse.

Du vælger dit specialiseringsmodul når du booker din guideskole.

 ungdomsguide

 

Ungdomsguiden

Få job som ungdomsguide i udlandet

Ungdomsguidens vigtigste opgave er at sørge for, at gæsterne ikke mangler noget og får den bedste ferie i deres liv. Guiderne står klar på ankomstdage i lufthavnen, hvor der er sørget for busser, som skal transportere gæsterne sikkert frem til hotellet. Her byder de alle gæster velkommen og sikrer sig, at de kommer med de rigtige busser.

Dernæst har guiderne til ansvar at afholde et velkomstmøde, hvor alle gæsterne kan møde hinanden og de forskellige ungdomsguider, der skal sørge for dem den næste uge. Her vil guiderne blive præsenteret og de vil præsentere ugens dags- og aftenevents.

Om morgenen er guidernes job at sørge for, at gæster er kommet godt hjem, kommer "tidligt" op og får noget ud af dagen på deres ferie. Så ved formiddagstid går guiderne rundt på hotelværelserne, hvor de banker på gæsternes dør, og sikrer sig at alt er som det skal være.

Derudover er ungdomsguiderne også med på events og arrangementer i løbet af ugen. Det kan fx være bådtur, skumfest og diverse fester og events om aftenen. Her er deres største opgave jo at sørge for, at alt går så nemt som muligt og sikre sig, at gæsterne får en fantastisk aften.

Et udfordrende job

Det er en hård gren af guidebranchen at være ungdomsguide, hvor man arbejder mange timer, og på meget forskellige tidspunkter i løbet af døgnet. Det kan være tidligt om morgenen til de sene nattetimer – men det er det hele værd, for man kommer meget tæt med sine gæster og de ofte bliver rigtig tætte bekendskaber og venner.