NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

Vælg dit personlige specialmodul

Ungdomsguide? Børneguide? Sport- & fitness guide? Hotel Management? Skiguide?

Udvid din guideuddannelse med et specialiseringsmodul

Elsker du at arbejde med børn? Har du overblikket til at håndtere gæster på et hotel? Vil du arbejde med festglade unge? Eller vil du hellere fylde din dag med sport og aktiviteter? 

Nu har du alle muligheder for under din 5 ugers guideuddannelse på Mallorca at pleje dine personlige interesser, samtidig med at du dygtiggør og specialiserer dig indenfor nogle af rejsebranchens ferieformer. Udover grundforløbet, som danner selve grundlaget for guideskolen og som altid indgår, så har du muligheden for at tilvælge et specialiseringsmodul. Specialiseringsmodulet, som du selv vælger, har vi valgt at inkludere som en del af grundprisen. Du skal altså ikke betale ekstra for tillægskurser eller lignende, som det ofte ses hos andre guideskoler. 

 

KUN skolen på Mallorca

Skolen på Mallorca tilbyder valget af et specialiseringmodul, men denne mulighed har elever på vores skole i Østrig ikke på nuværende tidspunkt. Dette er også én af grundene til at skolen på Mallorca er på 5 uger, hvor skolen i Østrig "kun" er på 4 uger (skolen i Østrig er allerede fokuseret på ski og adventure).

 

Rejseleder med speciale

Under de 5 uger på Utopia Guideskole kommer du igennem alt det undervisningsmateriale som tilsvarende uddannelser ofte bruger 6 uger på. Dette kunne intuitivt give anledning til at tro, at du ikke får det tilsvarende faglige udbytte hos os. Dette er dog helt og aldeles forkert!

Du har udover grundforløbet, som altid er inkluderet, mulighed for at vælge specialiseringsmodul som passer dig bedst. 

Utopias undervisningsforløb og program er bygget på det mest fyldestgørende og gennemarbejdede materiale, som findes i rejsebranchen. Undervisningsmaterialet er blevet produceret og udviklet i tæt samarbejde med en lang række rejsebureauer, for at sikre at alle elever på Utopia Guideskole besidder netop de kompetencer, som der efterspørges rejsebranchen i dag.

Vi har altid et skarpt fokus på udviklingen i rejsebranchen, og derfor også de ønsker og krav som der er til kommende medarbejdere. Derfor kalder vi os stolt “Den Brancherelevante Guideskole”. 

 

Alt Inkluderet i grundprisen

Vi har tilrettelagt vores undervisning, så du under de 5 uger på Utopia Guideschool udvider din guideuddannelse med et specialmodul som du selv vælger. Du behøver derfor ikke, som ved andre guideskoler, tilkøbe dyre ekstramoduler eller bruge unødvendig meget tid på at nå dit drømmejob.

Det specialmodul du vælger at fordybe dig i, har vi sørget for er med i pakken når du tager på Utopia Guideskole. På grunduddannelsen kommer vi igennem alle de forskellige områder/typer af guidejobs som findes rejsebranchen. Det er derfor ikke sådan, at vælger du at specialisere dig som f.eks "børneguide", så fravælger du de andre områder.

VIGTIGT! Uanset hvilket specialemodul du vælger garanterer vi at du efter grundforløbet besidder netop de kompetencer, som der efterspørges rejsebranchen i dag og er klar til alle de rejselederjobs der venter efter endt guideskole. Specialiseringsmodulerne er udelukkende et område, som du vil komme til at gå ekstra meget i dybden med.