Vælg dit specialmodul

Ungdomsguide? Børneguide? Sport- & fitness guide? Skiguide?

GUIDESKOLE GRUNDFORLØB

Utopia Guideskole er en 4 uger lang og intensiv guideuddannelse, som gør dig i stand til at gøre karriere og arbejde for et rejseselskab i udlandet. 

Guideskolen er bygget op omkring et grundforløb, som giver dig alle de redskaber og kompetencer som kræves i jobbet som guide - og som gør dig til en attraktiv kandidat hos rejseselskaberne, når de skal rekruttere deres personale. 

I grundforløbet undervises du både i teori og praksis i en lang række fag og områder, som du kan læse mere om her: Læs om uddannelsen.

I tillæg til grundforløbet har du mulighed for at specialisere dig indenfor et særligt område/felt gennem et såkaldt "Specialiseringsmodul".GRUNDFORLØBET

Grundforløbet er som nævnt hele fundamentet for din guideuddannelse.
Læs mere om indholdet i grundforløbet her.

Du kan allerede nu, hvis du ved hvilket område du gerne vil gå i dybden med, tilvælge dit specialiseringsmodul. Skulle du dog på nuværende tidspunkt være i tvivl om hvilket specialiseringsmodul du vil supplere din guideuddannelse med, så skal du ikke træffe nogen forhastet beslutning. Vælg derfor når du bestiller blot "Guideskole Grundforløb".

Vi sørger for under den første uge på guideskolen at introducerer dig grundigt og gennemgående for de forskellige moduler og områder/typer af guidejobs, som findes rejsebranchen. Herefter kan du så træffe dit valg på et mere oplyst grundlag. 

Vi vil understrege, at vælger du at specialisere dig som f.eks "børneguide", så fravælger du ikke de andre områder. Du vil efter at have gennemført Utopia Guideskoles grundforløb være i stand til at varetage alle typer af guidejobs. 

Vi har altid et skarpt fokus på udviklingen i rejsebranchen, og derfor også de ønsker og krav som der er til kommende medarbejdere. Derfor kalder vi os stolt “Den Brancherelevante Guideskole”. 

Under de 4 uger på Utopia Guideskole kommer du igennem alt det undervisningsmateriale som tilsvarende uddannelser ofte bruger 5-6 uger på. 

ALT INKLUDERET I GRUNDPRISEN

Som noget helt unikt har du hos Utopia Guideskole mulighed for (helt gratis), som en del af den samlede pakke, at tilvælge et specialiseringsmodul. 

VIGTIGT! Uanset hvilket specialemodul du vælger garanterer vi at du efter grundforløbet besidder netop de kompetencer, som der efterspørges rejsebranchen i dag og er klar til alle de rejselederjobs der venter efter endt guideskole. Specialiseringsmodulerne er udelukkende et område, som du vil komme til at gå ekstra meget i dybden med. 

Hvis du først vil vælge dit speciale under guideskolens første uge vælger du Guideskole Mallorca - Grundforløb når du booker din guideskole.