GUIDESKOLEN MED DET HØJESTE FAGLIGE NIVEAU

 - et undervisningsprogram der er udviklet i samarbejde med rejsebranchen!

GUIDESKOLE GRUNDFORLØB

Utopia Guideskole er en 5 uger lang og intensiv guideuddannelse, som gør dig i stand til at gøre karriere og arbejde for et rejseselskab i udlandet. 

Guideskolen er bygget op omkring et grundforløb som giver dig alle de redskaber og kompetencer, som kræves i jobbet som guide / rejseleder - og som gør dig til en attraktiv kandidat hos rejseselskaberne, når de skal rekruttere deres personale. 

I grundforløbet undervises du både i teori og praksis i en lang række forskellige fag og fagområder. Disse kan du læse mere om her: Læs om uddannelsen.

I tillæg til grundforløbet har du mulighed for at specialisere dig indenfor et særligt område/felt gennem et såkaldt "Specialiseringsmodul".GRUNDFORLØBET

Grundforløbet er som nævnt hele fundamentet for din guideuddannelse.
Læs mere om indholdet i grundforløbet her.

Du kan allerede nu, hvis du ved hvilket område du gerne vil gå i dybden med, tilvælge dit specialiseringsmodul. Skulle du dog på nuværende tidspunkt være i tvivl om hvilket specialiseringsmodul du vil supplere din guideuddannelse med, så anbefaler vi at du ikke træffer nogen forhastet beslutning. Vælg derfor blot når du bestiller "Guideskole Grundforløb".

 

Vi sørger for under den første uge på guideskolen at introducerer dig grundigt og gennemgående til de forskellige moduler og områder/typer af guidejobs, som findes i rejsebranchen. Herefter kan du så træffe dit valg på et mere oplyst grundlag. 

Vi vil understrege, at vælger du at specialisere dig som f.eks "børneguide", så fravælger du ikke andre typer af guidejobs. Du vil efter at have gennemført Utopia Guideskoles grundforløb være i stand til at varetage alle typer af guidejobs som findes i rejsebranchen. 

Vi har altid et skarpt fokus på udviklingen i rejsebranchen, og de ønsker og krav der er til kommende medarbejdere. Derfor kalder vi os stolt “Den Brancherelevante Guideskole”. 

Under de 5 uger på Utopia Guideskole kommer du igennem alt det undervisningsmateriale som tilsvarende uddannelser ofte bruger 6 uger på. 

ALT INKLUDERET I GRUNDPRISEN

Hos Utopia Guideskole har du mulighed for (helt gratis), som en del af den samlede pakke, at tilvælge et specialiseringsmodul.

VIGTIGT! Uanset hvilket specialiseringsmodul du vælger garanterer vi at du efter grundforløbet besidder netop de kompetencer som efterspørges i rejsebranchen i dag. Du vil være rustet til at varetage alle typer af guide / rejselederjobs, som venter dig efter endt guideskole. Specialiseringsmodulerne er udelukkende din mulighed for at vælge et specifikt område du har interesse for, og som du ønsker at gå ekstra meget i dybden med. 

Her booker du din guideskole.