NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

Vælg dit personlige specialmodul

Ungdomsguide? Børneguide? Sport- & fitness guide? Hotel Management? Skiguide?

Børneguide

Som noget helt unikt har du hos Utopia Guideskole mulighed for (helt gratis), som en del af den samlede pakke, udover grundforløbet at tilvælge specialiseringsmodulet Børneguiden. 

 

Job som børneguide

Jobbet som børneguide betyder at hver dag er fuld af underholdning og kreativitet. Som børneguide har du mulighed for at blive ansat af både hoteller i udlandet, animationsbureauer og rejseselskaber, så du har masser af muligheder.

Du har dit fokus på børnefamilierne og især børnene, som du sørger for får en helt fantastisk ferie - ofte er det de børn, der efter en uforglemmelig ferie vælger at vende tilbage for selv at blive guide.
Din dag består bl.a. af at arrangere, planlægge og gennemføre børneklub og aktiviteter, lave underholdning for hele familien sammen og holde børnedisco. Det betyder altså en hverdag lige fra at gennemføre skattejagte og stå på scenen til minidisco til at blive skubbet i poolen af børnene, der efter en uge ser dig som deres bedste ven.

Så har du evnen til at tage ansvaret for de mindste i familien, er god til at skabe kontakt på deres øjenhøjde og har du måske også et legebarn indeni, så er dette det helt rigtige guidejob for dig! ????BØRNEGUIDEN:  

Er du glad for at arbejde med børn, og kunne du tænke dig at kombinere jobbet som guide med en masse glade og sprudlende unger. Så er det specialefaget børneguide du skal overveje. Arbejdet med børn kan være krævende, men er også meget efterspurgt i specielt charterbranchen, da en stor del af deres kunder er børnefamilier.

Kurset indeholder eksempelvis:

  • Organisering af aktiviteter og lege
  • Jobbet på et familieresort
  • Børns udviklingsstadier
  • Børn med særlige behov
  • Regler og etik
  • Krop og motorik
  • Underholdning for børn
  • Dans og bevægelse
  • Programmer og shows
specialiseringsmodul

Prisen for modulet er på tilsvarende uddannelser et tillægsprodukt/kursus, der ofte koster i omegnen af 4.000kr - 6.000kr. Hos Utopia er modulet inkluderet i grundprisen for din guideuddannelse.

Du vælger dit specialiseringsmodul når du booker din guideskole.