NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

 Guideskolen på Cypern

Perfekte omgivelser for din guideuddannelse!

Opholdet på Cypern

 

 

UTOPIA HOTELLET

Vi er stolte over at kunne præsentere hotellet du kommer til at bo på under dit skoleophold på Cypern. Hotel Tasia Maris Beach er et fantastisk 4-stjernet hotel med perfekt beliggenhed I Ayia Napa.

Hotellet ligger lige ned til stranden, Sandy Bay, der er én af Cyperns mest populære og tæt på masser af spisesteder, barer m.v. Hotellet har flere store laguneagtige poolområder med masser af liggestole og parasoller, til de timer i løbet af dagen, hvor den ikke lige står på undervisning. Herudover har hotellet også flere lækre restauranter, Wifi overalt, lobbybar og meget meget mere…

OMGIVELSERNE

Hotellet er som sagt beliggende lige ned til stranden (50m) med kort gåafstand til byen. Vi vil derfor have masser af mulighed for at kunne holde undervisningen udenfor (på stranden osv.) samtidig med at hotellet blandt andet har et lækkert konferencelokale til undervisning indendørs.

 Hotellet og destinationen har utrolig meget at tilbyde, og i nærområdet kan du som elev på Utopia Guideskole se, føle og opleve meget af det, du senere som uddannet guide vil blive en del af i rejsebranchen. Det er med andre ord de perfekte omgivelser, til at forberede dig på karrieren som rejseleder.

 

HALVPENSION

Du kommer også her til at have mulighed for under hele dit skoleophold at få den bestilte halvpension, det vil sige morgenmad og aftensmad. Måltiderne bliver serveret som en lækker buffetanretning i en restaurant, som ligger på hotellet. 

 

udsigt

 

SÅDAN BOR DU

Som elev på Utopia Guideskole bor i 3 elever sammen i nogle store, lyse og lækre værelser. Mulighed for at ønske og mere info om værelsesfordeling m.v. får I når snarest muligt.