NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

Fritidsaktiviteter på guideskolen

Der findes et hav af unikke oplevelser på Mallorca der er værd at udforske under dit ophold

Masser at opleve på Mallorca

Mallorca er én af de mest populære ferieøer nogensinde. Vejret, naturen, den lokale befolkning, strandende og masser af muligheder for nogle helt unikke og fantistiske oplevelser, har gjort Mallorca til en klassiker når man snakker charterferie. Vi har valgt at placere skolen her af flere årsager - bl.a. det at kunne benytte nogle 100% autentiske omgivelser i forbindelse med undervisningen. Men det betyder også at du som elev har masser af muligheder for nogle fantastiske oplevelser, når den ikke lige står på undervisning.

Vi har samlet et par eksempler på nogle af de aktiviteter, du kan bruge din fritid på i løbet af dit skoleophold:

 

PALMA-SHOPPING

Storbys oplevelse for alle! oplev en dag i hovedstaden her på Mallorca - uanset om du er til kultur, sightseeing eller elsker at shoppe, så er denne udflugt et must. Du får oplevet den charmerende lystbådshavn med yachter fra hele verden som gynger i det azurblå vand. Du kan støde på små hyggelige, smalle gader i den gamle bydel hvor husene står som de altid har gjort. Tag en pause på en af de mange hyggelige caféer eller restauranter. På den store gade finder du butikker fra alle de mest velkendte mærker som: Zara, Louis vuitton, Hugo Boss, H&M og mm.  

  

 

JUNGLE PARC

"ADRENALINE RUSH IN JUNGLE PARC MALLORCA!
Oplev den største adventurepark på Mallorca!
Beliggende i skyggen af en 9 hektar stor skov, 500 meter fra stranden, kommer du ud og oplever 2 forskelige baner med totalt 134 platforme højt oppe i træerne. Du kommer til at røre dig fra træ til træ, på broer, reb og masser af lange zip-lines!
Gennem Utopia Guideschool får du lov til at prøve både den nemme bane der hedder Explorador & den sværere bane Extremo.
En udfordrende og grænseoverskridende oplevelse som kommer til at give dig et uforglemmeligt minde.”

  

Katmandu 

Oplev uforglemmelig spænding når du kommer ind i en verden af eventyr. eventyret venter på Katmandu Park på Mallorca, kåret til Mallorcas bedste forlystelsespark på "Trip Advisor” og nummer to i hele Spanien! Katmandu Park er en mytisk temapark med over 10 attraktioner som gæsterne kan opleve spændende forlystelser, episke 4D-biograf, klatring og vandpark. Der findes noget for alle i Katmandu Park, det er kun fantasien der sætter grænser.

 

Pirates Dinner Show

Hop ombord på Piratskibet og tag en magisk rejse gennem en tid hvor Piraterne styrede de syv have! Flygt fra virkeligheden for en aften med komplet underholdning og storslåede middag. En uforglemmelig oplevelse for alle aldre.

 

Snorkling

Der findes mange lækre badestrande langs Mallorcas kyster. Disse sandstrande har begrænset dyreliv da der ikke findes meget vegetation her. Derfor skal man på bådtur for at komme ud og opleve den fantastiske verden under havet. Der er ofte rigtig god sigtbarhed i havet omkring Mallorca. Her findes meget at kigge på under havoverfladen. Du vil ståde på søanemoner, rokker, blæksprutter, søpindsvin og meget mere.
Særligt den nordøstlige kyst af Mallorca byder på fine klippeformationer og dybere vand der gemmer på mange spændende oplevelser.