NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

Personlig udvikling & en oplevelse for livet!

 - udover det faglige oplever næsten alle elever også en kæmpe personlig udvikling 

 Eksamener på Guideskolen

 

 

 

Udflugt

Som guide er du den alle gæsterne kigger på, lytter til og elsker at få viden fra - især på udflugter, hvor du viser dem rundt til de smukkeste steder. Der findes utrolig mange udflugter, og kan være alt lige fra historiske, kulturelle, action, bådture, aftenarrangementer, vinsmagning, ski og meget mere. Du får på skolen alle værktøjer til at kunne varetage en hvilken som helst udflugt.

 

Salg og Service

Mange har haft undervisning i salg og service, før de kommer på Utopia. På guideskolen vil du modtage undervisning i salg og service, der retter sig mod rejsebranchen. Du får værktøjer til at kunne sælge til alle typer af gæster, der vil komme på din destination, men også værktøjer til at læse gæsten og yde en individuel service. 

 

Velkomstmøde

Som guide møder man de nyankomne gæster på hotellet eller en anden nærliggende lokation for at give dem den allerbedste start på ferien med et velkomstmøde. Her er det guidens opgave at formidle alt vigtig information samt skabe tryghed og feriestemning hos gæsterne. Det er en unik mulighed for skabe tillid, bygge en personlig relation og informere om og sælge den kommende uges udflugter. Alt dette skal du også lære under guideskolen!

 

Transfer

Transfer består i at tage imod gæsterne i lufthavnen eller omvendt sende dem hjem efter ferien. På en transfer er guiden supervigtig. Guiden er den første og den sidste kontakt, gæsten har med rejseselskabet under ferien. Du lærer at tage ansvar for dine gæster samt at give en professionel start og afslutning på gæsternes ferie. Du vil blive forberedt til at kunne varetage gæstelister, busser, hoteller, lufthavn samt information til gæsterne under transferen.