Personlig udvikling & en oplevelse for livet!

 - udover det faglige oplever næsten alle elever også en kæmpe personlig udvikling 

 Eksamener på Guideskolen

 

 

 

Udflugt

Der findes utrolig mange udflugter. Det kan være alt lige fra historisk/kulturelle udflugter, oplevelser i action-/adventure-kategorien, til vands, til lands, natur/dyreliv, aftenarrangementer, lokale specialiteter, vinsmagning, ski og meget mere. Du får på skolen alle værktøjer til at kunne varetage en hvilken som helst udflugt.

 

Salg og Service

Mange har haft undervisning i salg og service, før de kommer på Utopia. På guideskolen vil du modtage undervisning i salg og service, der retter sig mod rejsebranchen. Du får værktøjer til at kunne sælge til alle typer af gæster, der vil komme på din destination, men også værktøjer til at læse gæsten og yde en individuel service. 

 

Inspirationsmøde

Guiden møder de nyankomne gæster på hotellet eller en anden nærliggende lokation. Her er det guidens opgave at formidle al vigtig information samt skabe tryghed hos gæsterne. En unik mulighed for skabe tillid, give gæsterne en god start på ferien samt informere om og sælge den kommende uges udflugter.

 

Transfer

Transfer består i at tage imod gæsterne i lufthavnen eller omvendt sende dem hjem efter ferien. På en transfer er guiden supervigtig. Guiden er den første og den sidste kontakt, gæsten har med rejseselskabet under ferien. Du lærer at tage ansvar for dine gæster samt at give en professionel start og afslutning på gæsternes ferie. Du vil blive forberedt til at kunne varetage gæstelister, busser, hoteller, lufthavn samt information til gæsterne under transferen.