NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

OPLEV VERDEN SOM GUIDE

- og få løn for det!

 

Personlighedsprofil - DISC

– DISC er et værktøj til at opnå dit fulde potentiale

Vi er certificeret til at uddanne i DISC-personlighedsanalyser og give en tilbagemelding på den profil du bliver tildelt i forbindelse med Utopia Guideschool.

Profilen anvender vi for at kortlægge fokusområder og skabe en positiv udvikling hos hver enkel elev. Vi placerer ikke nogen i kasser ud fra profilen, men bruger det som et værktøj til at se, hvilke typer opgaver i jobbet de foretrækker at udføre bedst, og hvilke områder vi skal samarbejde for at udvikle. Profilen giver os grundlag for en konstruktiv dialog omkring motivation, ansvar, udfordringer og udviklingsmuligheder, samt at hjælpe eleven til at opnå større tilfredshed og fremgang under skolen.  

 Udnyt DIT fulde potentiale

DISC er et effektivt værktøj ift din personlige udvikling, da der kan sættes fokus på de områder du allerede nu er stærk i, og samtidig fremhæve nogle af de områder du måske skal have fokus på at udvikle og forbedre. Vi bruger DISC som et værktøj gennem hele skoleforløbet i mange forskellige sammenhænge, og sætter styrker samt udfordringer i direkte relation til specifikke arbejdsopgaver. Det er både et værktøj til at udvikle dig personligt, men også professionelt!

"Personanalysen DISC er et ikke-fordømmende værktøj til analysering af menneskers adfærdsstil og drivkraft. Det skaber et fælles sprog til øget selvforståelse og hvordan ens adfærd tilpasses med andres adfærdsstil."

 

 

Utopia Guideschool