NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

 Ski & adventure skolen i Østrig

- en unik oplevelse og uddannelse på samme tid!

Ski og adventure

- Vores skole i Alperne

Kombinér din Ski- & Adventurerejse med en uddannelse du kan bruge resten af livet! (Vores skole i Alperne bliver afholdt i juli/august måned - book din plads her)

Hvorfor betale for at være afsted 1 måned som backpacker, for derefter at tage hjem igen? På vores skole i Østrig får du en hel måneds Adventure/skirejse og en guideuddannelse på samme tid. Skolen består af 28 eventyrlige og actionfyldte dage, som er starten på et spændende rejse og din kommende karriere i rejsebranchen. Efter uddannelsen kan du komme ud og fortsætte din rejse, så længe du har lyst til det, og samtidig blive betalt for det!  

 

DU ER KLAR PÅ DET RIGTIGE TIDSPUNKT

Vi har selvfølgelig valgt datoerne, efter at forholdene skal være de absolut bedste om sommeren i Alperne, i mens at det passer med rekrutteringen hos de skiselskaber vi samarbejder med. Når du tager Ski- & Adventure guideskolen bliver du uddannet på det helt rigtige tidspunkt, hvis du vil i betragtningen til vintersæsonens skijobs. Det er netop årsagen til, at skolen er placeret i denne periode. Alle jer der drømmer om et job som skiguide, har de bedste muligheder for at komme direkte til samtale ved de skirejsebureauerne, som vi samarbejder med.

For dig som måske ikke kun vil være skiguide, så bliver I også klar lige på det tidspunkt ,hvor mange charterbureauer/rejsebureauer trænger til forstærkninger på deres rejsemål. Det er ofte på dette tidspunkt, at en del guider rejser hjem til Danmark igen, for at starte på studie eller lignende.

  

Undervisningen på Utopia Guideskole

På Utopia guideskole arbejder vi meget med ”learning by doing”, da vi tror på, at du lærer bedst ved at komme ud at mærke, se og føle på egen krop, hvad faget indebærer. Det vil sige, at du vil modtage den teoretiske del i undervisningslokalet, hvorefter du og dine medstuderende tager med instruktørerne ud og oplever, hvad du netop har lært i teori. På denne måde kan vi trække paralleller mellem teori og praksis. Ved at blande teori og praksis, så går din guideuddannelse op i en højere enhed, og du vil få en bedre forståelse for faget.


FACINATION FOR SKI ELLER SNOWBOARD

Drømmer du om et arbejde, hvor du bliver betalt for at stå på ski? Er du en af dem, der vil stå først op om morgenen, for at nyde dagens første sving i nypreparerede pister eller kridhvide bjerge med nyfalden puddersne? 

Skidelen af kurset passer til dig uanset om du er begynder eller ekspert. Vi tager udgangspunkt i dig, for at give dig en sjov og udviklende ski eller snowboard oplevelse. Efter vores kursus er du klar til en sæson i sneen hos en af vores mange samarbejdspartnere i skirejsebranchen. 

I Zillertal ligger Hintertux-glacieren, der med sin ”The snow must go on” tilbyder 365 snedage om året. Under kursen benytter vi os af de 20 kilometer pister, som området har at tilbyde uder højsommeren.

SKI, ADVENTURE & ACTION SOM EN DEL AF UNDERVISNINGEN

Udover alle guide-elementerne, omfatter programmet på vores Ski- & Adventure masser af ski, adventure og action som en del af undervisningen. I nedenstående finder du eksempler på nogle af de aktiviteter og udflugter, du som elev skal igennem:

  • Pistevisninger 
  • Skisafari 
  • Fællesskiløb
  • Alpine aktiviteter
  • Trekking
  • Summit hike´s
  • Action & adventure sports

 

 

I UNDERVISNINGEN BENYTTER VI OS OFTE AF ØSTRIGS STØRSTE SOMMER GLACIER SKIOMRÅDE

Under kurset gør vi alt for, at du skal få en på opleveren i de fantastiske og actionfyldte omgivelser vi har i Zillertal og tæt på Glacieren HinterTux. Vi klæder vores elever bedst muligt på, til et job som skiguide hos en af vores mange samarbejdspartnere eller til jobbet som aktivitet-/adventureguide. Udover at du får en helt unik oplevelse i alperne, giver denne uddannelse i lige så høj grad en stor personlig udvikling. 

Det her er det helt rigtige valg, hvis du er den type person, som har indset at livet er et ”one take” -  og derfor gerne vil få så meget ud af det som muligt, både personligt og fagligt.