NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

Rejsebranchens bedste instruktører

 - Vi henter altid de bedste instruktører fra rejsebranchen til undervisningen

INSTRUKTØRER & UNDERVISERE PÅ UTOPIA GUIDESKOLEN

Nu er nogle instruktører klar til det instruktørhold, som skal undervise i 2020. Alle instruktører glæder sig utrolig meget, og ser frem til at dele al deres erfaring med jer. 

Herunder præsenterer vi nogle af de undervisere som I vil stifte bekendtskab med på Utopia Guideskole 2020. 

 

Gustaf (SE/DK): 

Jeg arbejder som Produktchef og "Ekstern HR-Partner for rejsebranchen" i Utopia. Det betyder også, at jeg fremover vil være integreret del af intruktørteamet på Mallorca..

Jeg er en salgs-, service og og løsningsorienteret person med en udpræget positiv attitude. Det som driver mig allermest er at se udvikling i mennesker, og med et kreativt mind-set udfordre rammerne og udvikle min arbejdsplads. I forlængelse heraf er jeg også som person meget inspirerende og energisk i såvel private som i arbejdsmæssige samenhænge. Venner og kollegaer beskriver mig oftest som inspirerende, loyal, en energibombe, selvstændigt tænkende og som en person, der ser det store billede.   

Rent karrieremæssigt har jeg siden 2005 arbejdet på tværs af rejsebranchen, og på CV’et har der både været sol, charter, ungdomsrejser, træning- & fitnessrejser og en hel del ski. Jeg har siddet i stillinger i efterhånden en hel del større rejsebureauer, og jeg har arbejdet som alt fra almindelig guide, guidechef (HR–Chef) og herfra videre til mere administrative stillinger, hvor jeg har siddet som salgschef med ansvar for indkøb og yielding. 

Mine spidskompentencer er: Salg, Rejseproduktion, Personlighedsprofiler og analyser, Rekrutteringssupport. 

Min erfaring i rejsebranchen giver mig en bred forståelse for de ønsker, behov og udfordringer rejsebureauerne står overfor, når det kommer til at ansætte de helt rigtige guider, og som kan levere et godt og stolt produkt til gæsterne på destinationen. Derfor er det også mig, som er ekstern HR-partner for alle rejsebureauerne, som kommer ned og ansætter fra guideskolen.  

Nøgleord jeg lever efter for at udføre midt arbejde bedst muligt her ved Utopia-guideskole: Ydmyghed, Åbenhed, Enkelhed, Feedback

 Rejsebranchen - CV:
2005  - Guideskole - Elev 
2005 - Spanien - Guide 
2005/2006 - Østrig - Guide 
2006 - Spanien - Guide 
2006-2010 - Tourism Management - Lunds Universitet
2007 - Spanien - Destinationschef
2007/2008 - Østrig - Distriktschef
2008  - Bulgarien - Destinationschef
2008/2009 - Østrig, Frankrig, Italien - Salg- og servicechef
2009 - Guideskole - Instruktør
2011-2013 - Guidechef (HR-chef for udlandspersonalet)
2013 - Guideskole - Instruktør
2013-2014 - Produkt- & Indkøbschef
2014-2015 - Salgschef/Kontorchef Danmark & Sydsverige 
2017 - nu - Produkt- & skolechef // Ekstern HR-Partner for rejsebranchen

 

Sarah (DK):

Hej! Mit navn er Sarah, og jeg er en person fuld af livsglæde, kreativitet, spontanitet og en passion for livet som rejseleder. Hverdagen farver jeg helst med brug af hele farvepaletten, og hvis jeg kan, smitter jeg meget gerne af med positivitet, fest og farver på alle omkring mig. Jeg er også meget nysgerrig af sind, og har altid haft en meget åben tilgang til livet og til verden omkring mig. Min nysgerrighed og spontanitet var også dét, der i sin tid fik mig til at uddanne mig som rejseleder og tage af sted ud i verdenen – og det viste sig at være sprængbrættet til en helt ny personlig udvikling og passion for livet. Citatet, ”at rejse er en passage gennem andre menneskers liv og andre menneskers steder” udtrykker, hvad det også er man lærer, når man har hele kloden som sin arbejdsplads – man lærer ikke kun om kultur, historie og steder, man lærer allermest om sig selv og andre mennesker, og det er også tilfældet for mig. I mine år i rejsebranchen har jeg været på mange forskellige destinationer og prøvet kræfter med flere forskellige sider af jobbet og flere sider af rejsebranchen som f.eks. skiguide, rejseleder, ungdomsguide og børneklub. Jeg har haft nogle fantastiske år, hvor jeg er indgået i mange forskellige teams og også har gået forrest og haft ansvaret som destinationshef i løbet af flere sæsoner. Jeg glæder mig umådelig meget til at møde jer alle sammen, dele ud af erfaringer og få sendt jer af sted ud på store oplevelser! 

Rejsebranchen – CV
2015 – Guideskole – Elev
2015/2016 – Italien– Skiguide
2016 – Tenerife – Guide
2016 – Rhodos – Guide
2016/2017 – Gran Canaria – Destinationschef
2017 – Malta - Destinationschef
2017 - Guideskole - Instruktør
2017/2018 - Madeira, Gran Canaria - Opstarts ansvarlig & support 
2018 - Guideskole - Skoleleder & instruktør 
2018 - Mallorca - Destinationschef & Administrativ
2018 - Bulgarien - Administrativ områdeschef
2018 - Guideskole - Skoleleder & instruktør 
2018/2019 - Israel/Palestina - Undervisere
2019 - Korfu, destinationschef 
2019 (nu) Guideskole - Skolechef & instruktør

  

Mathias (DK):

Mit navn er Mathias, jeg er halv sønderjyde og halv københavner, men har dog boet hele mit liv i Odense. Som person er jeg meget energisk og positiv. Jeg tror altid på det bedste i mennesker og har det bedst når der hele tiden sker noget nyt og spændende. Jeg har altid været ekstremt rejselysten, blandt andet har jeg studeret i Australien og backpacket forskellige steder i Asien. Så efter endt uddannelse som Multimediedesigner valgte jeg at tage fat i en drøm jeg længe har haft, nemlig at blive rejseleder. Jeg begyndte på Guideskole og kom ud som en helt ny person. Jeg udviklede mig ekstremt meget både personligt og fagligt, og kunne nu endelig få verdens fedeste job! Et liv som rejseleder er krævende, men i sidste ende er det virkelig det hele værd. Jeg glæder mig utrolig meget til at dele min viden med jer på Mallorca! :-)

Rejsebrancen - CV 
2016 - Australien - Udvekslingsophold på Griffith University
2017 - Guideskole - Elev
2017/2018 - Italien - Skiguide
2018 - Kreta - Guide
2018 - Guideskole - Instruktør
2018-2019 - Tenerife - Guide
2019 - Guideskole - Instruktør

Camilla (SE/NO/DK):

Hei mitt navn er Camilla.
Jeg er en positiv jente med Glimt i øyet og selvironi.
Jeg er absolutt en livsnyter og forsøker alltid gjøre det beste ut av enhver situasjon.
Sosialt kommer jeg overens med de aller fleste of verdsetter team building høyt.
Jeg vil beskrive meg selg som ydmyk men alltid ærlig og rettferdig så godt det går.
Jeg har heller ingen problemer med å stå på egne ben , da jeg er meget selvstendig.

Min karriere i reisebransjen startet med guideskole i 2012 i Thailand. Da var jeg rastløs å ville ut å se verden!
Jeg hadde nok ikke regnet med å være ute så lenge men jeg forstod ganske tidlig at dette er verdens beste jobb!
Jeg har aldri vært borte fra jobb og stiller alltid opp! Det kommer sjelden et «nei» fra min munn.
Så må jeg også påpeke at jeg heller aldri har hatt en kjedelig dag på jobb siden jeg startet.

Reisebransjen CV:
2012- guide skole - elev
2012/2013 - Sharm el Sheikh - guide
2013 - Tyrkia - Guide
2014 - Tyrkia - Guide
2015 - Tyrkia - Guide
2016 - Tyrkia - Guide
2016/2017 - Gran Canaria - Guide
2017 - Tyrkia - Guide
2018 - Tyrkia - Service supervisor/ Head rep.

 

Astrid (DK):

Jeg drømte om i mange år at blive guide. Jeg ønskede at kunne kombinere oplevelser med arbejde. Servicefaget har altid betaget mig, følelsen af at kunne gøre en forskel for andre mennesker. Derfor var det, at kunne sammensætte sydens sol og lækre drinks med hyggelige oplevelser og et krævende og spændende job, det bedste jeg kunne forestille mig. Som person er jeg livsglad, smilende, hjælpsom og udadvendt. Jeg kan godt lide at skille mig ud fra flokken og være min egen. I min tid som guide, har det derfor været vigtigt at jeg kunne være mig selv, og vise mine gæster hvem jeg er, og ikke være det gæsterne forventede, men give dem en fantastisk og uforglemmelig guideservice. Jeg har igennem min karriere haft mange stillinger, jeg arbejder ikke længere som guide, men som chef. Jeg fandt ud af, hvad jeg brændte for, og det er at lære fra mig, dygtiggøre andre og forbedre det firma jeg arbejder for. Jeg har valgt at blive instruktør, da jeg brænder for at kunne udvikle jer, og gøre jer klar til den store fantastiske turistverden

Rejsebranchen - CV: S2015 - Marmaris- Guide W2015 - Østrig - ski guide 2016 - Bulgarien - Supervisor W2016 - val Thorens - ski guide 2017 - Bulgarien - Destination Manager 2017-2018 - Frankrig - Skiguide 2018 - Bulgarien, Kroatien, Montenegro - Area Manager 2018 - Guideskole - Instruktør

Rejsebranchen - CV:
2015 - Turkiet - Guide
2015-2016 - Østrig - Skiguide
2016 - Bulgarien - Supervisor
2016-2017 - Frankrig - Skiguide
2017 - Bulgarien - Destination Manager
2017-2018 - Frankrig - Skiguide
2018 - Bulgarien, Kroatien, Montenegro - Area Manager
2018 - Guideskole - Instruktør
2018-2019 - Frankrig - Destinationschef
2018-2019 - Hovedkontor - Guiderekruttering
2019 - Guideskole - Instruktør

Nicholas (DK):

Mit navn er Nicholas og jeg afsluttede min 3 årige bachelor i HA projektledelse og erhvervsøkonomi på Copenhagen Business School i sommers. Ved siden af min bachelor, har jeg altid været glad for at rejse, oplevelser og møde nye mennesker. Derfor har jeg de seneste to sæsoner været ude som guide, hvor jeg i sommeren 2016 var i Bulgarien og senest var i Tyrkiet i 2017 hvilket VAR og ER det fedeste job i verden. Derudover har jeg igennem længere tid arbejdet som Teamleder for et eventbureau og som eventmedarbejder da jeg simpelthen ikke kan få nok af hele tiden at skabe oplevelser og arbejde med forskellige typer mennesker. I min fritid spiller jeg fodbold på højt plan og ellers elsker jeg blot en hverdag hvor der konstant er fart over feltet. Jeg ser utrolig meget frem til at møde jer og klæde jer på til jeres fremtidige spædende udfordringer og
fantastiske oplevelser som venter jer i rejsebranchen.     

Rejsebranch CV:
2014 - 2017 - HA i Projektledelse og Erhvervsøkonomi - Copenhagen Business School
2014 – 2017 - Teamleder ved eventbureau
2016 - Guide Bulgarien
2017 - Guide Tyrkiet
2017 - Udvekslingsophold på San Diego State University
2017 – 2018 - Eventmedarbejder
2018 - Guideskole - Instruktør

 

Camilla (SE/DK):

Hej, Jeg hedder Camilla og jeg betegner mig selv som en rejseglad optimist. Som person ser jeg altid positivt på livet, jeg elsker at grine (på trods af at folk siger, mit grin lyder som en blanding af en gris og en sæl) og få andre til det.
Jeg tog på guideskole for 5 år siden, fordi jeg var ivrig efter at komme ud og opleve andre kulture, se verdenen og udfordre mig selv. Efterhånden har jeg prøvet næsten alle grene af guidejobbet, og det er det største rus i verden, at kunne arbejde under palmerne - de mest velsignede steder og være med til at skabe store smil og uforglemmelige øjeblikke - det er det, som driver mig!
Jeg tror på personlig udvikling og at man kan, hvad man vil, hvis man er villig til at kæmpe for det og derfor er jeg del af Utopia Guideschool.
Nu står jeg her 5 år senere og kan ikke give slip på rejse-/guidebranchen, fordi intet andet kan måle sig med det for mig, og fordi jeg ikke kan forstille mig at lave andet. Så nu læser jeg til serviceøkonom, arbejder på Utopia Guideschool’s kontor og bliver helt høj af at lære fra mig og dele ud af mine erfaringer.
Jeg glæder mig SÅ MEGET til at tage imod alle nye elever, hvor jeg lover at gøre mit bedste for, at du kommer hjem som et forandret og stærkere menneske.
Lets go, dine største oplevelser & øjeblikke venter foruden, det kan jeg godt garantere!

Reisebransjen CV:
2014 – Guideskole - Elev
2014 – Fuerteventura - Aktivitet-, service- og børneguide
2014/2015 – Vallorie – Ass. hotel chef
2015 – Mallorca – Guide
2015 – Kreta – Guide
2016 – Bulgarien – Administrativ manager
2016 – Guideskole – Censor & ekstern instruktør
2017 – Bulgarien – Manager
2018 – Cypern – Destinationschef
2019 – instruktør og admin
Nu – Guideskole – Instruktør

 

 

Christian (DK):

Mit navn er Christian, og jeg sidder til dagligt med størstedelen af al markedsføring for bl.a. Utopia til både offline og online medier. Jeg bor i Ringkøbing (helt helt ude ved den jyske vestkyst, hvor man kan høre vandet) sammen med min hustru Dorthe og vores 2 børn. Jeg har arbejdet med rejsebranchen de sidste ca. 10 år, både som ansat ved reklamebureau med mange kunder i rejsebranchen, og som fastansat grafiker/fotograf hos et par rejsebureauer. Når jeg kan finde tid, så hiver jeg min guitar frem og prøver at holde den del ved lige, men ellers går min fritid selvfølgelig med familien. Jeg har i en periode arbejdet som bl.a. rejsefotograf, hvor jeg ofte var i udlandet for at fotografere og filme hoteller og lign. Og selvom jeg ikke selv har arbejdet som guide, så har jeg nok oplevet flere bustransfers og velkomstmøder end de fleste :-) Rent uddannelsesmæssigt startede jeg med at blive uddannet sælger i 2002. Nogle år senere følte jeg for, at prøve noget andet og tog en uddannelse som Multimediedesigner, hvor jeg efterfølgende læste videre og og tog en Bachelor i webudvikling. Rejsebranchen er for mig, den uden sammenligning, mest interessante branche jeg nogensinde har stiftet bekendskab med - og jeg håber at så mange af jer som muligt, vil tage springet og blive én af vores kommende kollegaer! 

Rejsebrancen - CV 
2008 -2014 Digital designer / Motion Grafiker ved reklamebureau
2015- 2017 Grafiker / Fotograf / Motion Grafiker hos Rejsebureau
2017 - (nu) Grafiker / fotograf  & marketingansvarlig hos Rejsekoncern
2018 - (nu) Instruktør Utopia Guideschool

 

Josefine (DK):

Hej, Mit navn er Josefine.
Mit rejsebrancheeventyr startede med at jeg ønskede mig inderligt at komme til alperne at arbjde, når jeg var færdig med gymnasiet. Jeg vidste ikke hvordan eller hvad jeg skulle lave, indtil jeg selv mødte en guide i Østrig, som virkelig gjorde min ferie til noget helt særligt. Der vidste jeg, at det helt sikker var det jeg skulle også. Jeg tog derfor på guideskole for at følge drømmen om at have en vinter i alperne på ski, men det viste sig, at rejsebranchen var rigitg svær for mig at slippe og derfor har jeg ikke forladt den endnu.
Noget af det jeg aller bedst kan lide ved rejsebranchen, er det sammenhold, fællesskab og venskaber man får med fra hver destination. Specielt det sammenhold men får med sine kollegaer i løbet af en sæson er noget helt særligt, man har en helt speciel forståelse for hinanden, som er svær at finde andre steder.
Jeg elsker at opleve nye ting og møde nye mennesker, og er meget spontan, Rejsebranchen er derfor perfekt for mig, fordi ikke en dag er ens, man rejser rundt i vernden og får nye bekendskaber og får en masse uforglemmelige minder og oplevelser med hjem.

Rejsebrancen - CV 
2017 - Guideskole elev
2017/2018 - Guide - Østrig
2018 - Guide - Cypern
2018 - Guide - Rhodos
2018/2019 - Destinationschef - Østrig
2019 - Destinationschef - Cypern

 

Sofie (DK):

Hej, mit navn er Sofie.
Jeg er som person livsglad og ivrig efter at få nye oplevelser og lærer nye ting.
Jeg er interesseret i andre mennesker og deres livshistorier. Derfor har rejse verden været helt perfekt for mig, hvor man kan kombinere det at møde andre kulturer med et job.
H.C. Andersens citat "At rejse er at leve" forstod jeg først rigtig efter jeg havde været på min første sæson. Da jeg tog på Guide skole var det med en intension om en enkelt sæson og så hjem igen. Men jeg blev simpelthen så forelsket i guidelivet, at jeg nu næsten 5 år senere stadig ikke har fået pakket kuffertten væk.
Jeg glæder mig utrolig meget til at møde jer og hjælpe jer til at få lige så fantastiske oplevelser som jeg har fået ved guide jobbet.

Rejsebrancen - CV 

2014 - Guide skole - elev
2015 - Lesbos - Guide
2015 - Wagarin - pensionsbestyrer
2016 - Zakynthos - Guide
2016 - Bulgarien - Guide
2016 - Mayrhofen - skiguide
2017 - Kreta - supervisor og administrativ ansvarlig
2017 - Mayrhofen - skiguide
2018 - Bulgarien - Destinations manager
2019 - Rhodos - ekstern supervisor
2019 - Instruktør Utopia Guideschool

 

Lasse (DK):

Det er et modigt valg at melde sig på guideskole, men det er ude af vores comfort zone, at vi udvikler os mest. På den måde blev årene som rejseleder ikke blot en fantastisk tid fyldt med eksotiske oplevelser i verdens bedste arbejdsklima - det blev også en dannelsesrejse, hvor jeg lærte mig selv at kende i dybden og gennem kombinationen af kulturmøder og ansvar gennemgik en selvudvikling, som ville have taget mange flere år at opnå. Derudover mødte jeg de dejligste mennesker fra hele verden, hvor mange af dem stadig er nogle af mine bedste venner den dag i dag. Man bliver bare glad af sol og sommer (eller udsigten til hvide pister og blå himmel), og at bruge det overskud til at give gæsterne deres drømmeferie er mere end motiverende.

Efter min tid som rejseleder studerede jeg på Roskilde Universitet og fik min kandidatgrad i Virksomhedsledelse. Ved siden af studiet har jeg arbejdet som bartender i mange år på forskellige klubber i København, hvor jeg også bor. Jeg går meget op i teambuilding samt gruppedynamikker og derudover elsker jeg sport og adventure. Jeg glæder mig enormt meget til at dele min passion for rejsebranchen med jer og gøre jer klar til at komme ud og erobre verden. At være rejseleder er det mest fantastiske I kan forestille jer! Vi ses på Mallorca.

Rejsebrancen - CV 

2009 – Guideskole - Elev
2010 – Italien – Skiguide
2010/2011 – Gran Canaria – Guide
2011 – Rhodos – Guide
2011/2012 – Thailand – Guide
2012 – Alanya – Guide
2012/2013 – Gran Canaria – Guide/Traffic Guide
2013-2016 – Bachelor i Internationale Studier og Virksomhedsstudier
2016-2019 – Kandidat i Virksomhedsledelse
2017/2018 – Udvekslingsophold på San Diego State University
2019 – Guideskole – Instruktør

 

Simon (DK):

Hej! Mit navn er Simon og jeg elsker at medvirke til gode oplevelser for andre mennesker. Jeg var på guideskole for 3 år siden, fordi jeg ville ud og opleve verden. Samtidigt ville jeg ude og give andre mennesker gode oplevelser på deres ferie. Jeg søgte efter personlig udvikling og udfordringer - det har jeg virkelig fået i denne branche!

Noget der giver mig en god følelse i maven, er når gæsterne siger tak for en uforglemmelig ferie i lufthavnen, lige inden man siger på gensyn.
Servicefaget har altid haft min interesse, og derved har jeg erfaring fra hotelbranchen også. Det at kunne kombinere arbejde med oplevelser, er noget af det bedste jeg ved.

Jeg glæder mig helt vildt til at møde jer allesammen på guideskolen!

Rejsebrancen - CV 

2017 - Guideskole - Elev
2017 - Bulgarien - Guide
2018 - Guadeloupe - Hotelpersonale
2018 - Bulgarien - Guide
2019 - Bulgarien - Destination Manager
2019 - Guideskole - Instruktør

 

Kajsa (SE):

Mitt namn är Kajsa och jag har så länge jag kan minnas alltid velat vara guide och resa jorden runt, uppleva en massa fantastiska platser och skapa oförglömliga minnen. För mig var det en självklarhet att gå på guideskola, inte bara för att lära min om allt det har att innebära med att vara guide, utan också om hur man ska ta sig an olika typer av människor.
Jag startade som guide direkt efter skolan 2017, och har nästan inte varit hemma efter det. För jag älskar att vara på resande fot.

Jag längtar efter att spendera tiden på Mallorca med er, och jag ska lära er allt jag kan!

Rejsebrancen - CV 

2017/2018- Skidguide i Italien
2018- Grekland
2018/2018- Skidguide i Österrike
2019- Spanien