NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

Ski og snowboard i juli måned

Alperne er et perfekt sted for alle dine adventure "lyster"!

Opholdet i Østrig

 

UTOPIA HOTELLET

Under dit skoleophold indlogeres du i en charmerende ”lodge” lige i udkanten af det kendte skisportssted Mayrhofen i hjertet af Zillertal. Det er smukt beliggende mod bjerget med en fantastisk udsigt over Ziller og dalen. Byens centrum ligger i gåafstand. Transport til skiliften stopper lige foran vores bygning. Hotellet har alle de nødvendige faciliteter og redskaber som behøves, når vi hos Utopia Guideskole sætter rammerne for branchens mest realistiske og brancherelevante guideskole. 

HOTELLET

Hotellet byder på en afslappende og "laid back" atmosfære og appellerer især til det yngre publikum. Værelserne og lejlighederne er enkle men funktionelle. Der er 15 minutters gang til centrum af Mayrhofen. Orker man ikke at gå, benytter man bussen som holder blot få skridt fra hoveddøren. Hotellet byder desuden på en hyggelig lounge og bar med tv, restaurant og gratis wifi. 

Her får du mulighed for at dele det med ligesindede, som ligesom dig er virkelig passioneret og udleve det til fulde! Det sociale og fælleskabet er en vigtig del under et adenture ophold som dette og derfor kan du vælge mellem at bo i følgende typer af værelser og lejligheder. Du vælger når du booker din plads, men husk det er først til mølle. 

 

Del i 6 personers lejlighed 

Eksempel på lejlighed for 6 personer består af to soveværelser, køkken og eget badeværelse. Denne lejlighed er enkel men tilbyder et meget behageligt ophold. Denne lejlighed har 2 soveværelser, hvor der er plads til højst 6 personer. Dette alternativ er et tilvalg som koster 500 kr. 

Soveværelse 1: 3-personersværelse

Dette soveværelse har direkte adgang til køkkenet og andet soveværelse, det har også en sofa og et lille bord. Det har 3 enkeltsenge. 

Soveværelse 2: 3-personersværelse

Dette soveværelse har adgang til badeværelset. Det har 3 enkeltsenge.  

 

Del i 4 personers lejlighed 

Eksempel på lejlighed for 4 personer består af et soveværelse, en seng / stue med et lille køkken og et eget badeværelse. Denne lejlighed tilbyder et meget behageligt ophold. Dette alternativ er et tilvalg som koster 500 kr.

Soveværelse 1: dobbeltværelse

Dette soveværelse har 2 enkeltsenge. 

Soveværelse 2: stue / dobbeltværelse

Dette er stuen i lejligheden, den har også et bord med plads til 4 personer og adgang til eget badeværelse. Det har 2 enkeltsenge. 

 

Dormitory

Sovesalen er vores enkleste, men også mest hyggelige og sociale indkvartering. Du bor ganske enkelt, men værelserne er lækre og ny renoverede. Inde i sovesalene er der køjesenge, mange elektriske punkter, frakke stativer og skabe for at beskytte dine personlige ejendele.

I sovesalen har du din egen seng med sengelys. Sengene er køjesenge, som er adskilt af en træbarriere fra de andre køjesenge.

De delte badeværelser har håndvask og brusere og kan findes tværs af gangen. De er friske og genopbygget i 2015. Der er en separat toiletblok, som også kan nås gennem gangen.

 

TURISTSKAT

I Østrig er der indført en obligatorisk turistskat.
Turistskatten er baseret efter hotellets standard, og skal betales direkte af gæsten ved check-in på hotellet. Priserne fastsættes i henhold til den officielle hotelkategori og længden af opholdet. Som elev på Utopia Guideschool i 4 uger skal du regne med at det for hele perioden bliver ca. 56 €.

 

Room

  

BELIGGENHED & OMGIVELSER

Zillertal byder på mange muligheder for entusiaster til udendørs aktiviteter. Højder op til 3.476 m, og varierede bjerge, Hintertux-gletscheren og den hurtigt strømende Ziller-flod er nogle af de naturlige ingredienser i Zillertal, som gør det til ”den mest aktive dal i verden”. Mayrhofen byen emmer af liv og byder på den mest charmerende gågade med gode butikker, caféer, restauranter, og barer.

Hintertux gletcheren ligger blot ca. 20 min buskørsel fra hotellet, og her kan der stås på ski hele året. Udover alle action aktiviteter kan man gå i biografen, svømme, nyde ren wellness, bowle, kælke, shoppe, spille tennis, dyrke fitness, og spille squash. 

 

Room