TRYGHEDSGARANTI

Tryghed i forbindelse med skolen har altid højeste prioritet hos os

TRYGHEDSGARANTI

Tryghedsgaranti og #UtopiaFamily

Det er, og har siden vi startede guideskolen op, altid været vores største prioritet at alle elever skal kunne føle sig 100% trygge og sikre - både inden, under og efter guideskolen. Derfor bliver alle vores elever en del af det vi kalder #UtopiaFamily. Du kan læse mere om #UtopiaFamily her.

Udover #UtopiaFamily får alle vores kommende elever Utopia´s tryghedsgaranti. Det betyder, at såfremt dit skoleophold aflyses inden afrejse, uanset årsag, så kan du omkostningsfrit vælge at blive flyttet til en kommende guideskole eller få fuld refundering for skoleopholdet.

 Det gælder f.eks. også hvis vi måtte aflyse pga. Coronavirus.

 

Corona

Det er en helt unik situation, uden fortilfælde, som vi og andre aktører i rejsebranchen befinder os i i disse dage, og som vi navigerer rundt i efter bedste evne, og i tråd med myndighedernes anbefalinger.

Vi er i konstant dialog med vores lokale samarbejdspartners på Mallorca, Cypern og i Alperne og bliver herigennem også opdateret fra de lokale myndigheder.

Er du tvivl om noget, eller føler dig det mindste usikker, er du altid mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.