Vind legat på Kr. 12.500,-

Dit skoleophold kan blive MEGET billigt! Du skal bare deltage i vores legatprogram...

Legat til guideuddannelsen!

På Utopia Guideschool uddeler vi 4 gange om året legater til nogle af branchens kommende og allerbedste guider - og det kan blive dig! 

Du har altså 4 gange årligt mulighed for at blive udvalgt som vinder af et vores legater til betaling af din guideuddannelse hos Utopia Guideschool. Vi uddeler et stort legat på 12.500,- til 1 heldig vinder. Samtidig udvælger vi 5 vindere af vores mellem legat på 5.000,- og 10 vindere af vores lille legat på 2.000,-. Det eneste du skal gøre for at deltage er, at tilmelde dig vores legatprogram. 

Legatprogammet består af nogle få relevante spørgsmål som henvender sig til dig og dine personlige mål og ambitioner. Du vil kort tid efter tilmelding modtage en uddybende mail med mere information om forløbet. Vi ønsker dig held og lykke!

Udfyld og deltag her

 

*Alle kan deltage i Utopia legatskoleprogram (man skal være 18 år for at indløse det). Legatet kan ikke udbetales i kontanter, men udelukkende bruges til slutbetaling af din guideuddannelse hos Utopia Guidescjool. Legatet skal benyttes til booking seneste 4 måneder efter udstedelsesdato hvis andet ikke fremgår. Har du bestilt og betalt din guideuddannelse, og hvis du er den heldige, så bliver beløbet refunderet din bestilling. Alle legat er personlige og kan ikke videregives til anden person. Du kan bruge maks. et legat per booking. Du godkender samtidig at Utopia / ML Travel Group må sende dig nyhedsbrev og SMS. Du kan til enhver tid afmelde dig.