Vind legat på Kr. 12.500,-

Dit skoleophold kan blive MEGET billigt! Du skal bare deltage i vores legatprogram...

Legat til guideuddannelsen!

Du har 4 gange om året muligheden for at blive udvalgt som vinder af vores store legat på 12.500,- til betaling af din guideuddannelse hos Utopia Guideskole. Vi udvælger samtidig 5 vindere af vors mellem legat på 5.000,- og 10 vindere af vores lille legat på 2.000,-. Det eneste du skal gøre for at deltage er, at tilmelde dig vores legatprogram.

Legatprogammet består af nogle få relevante spørgsmål som henvender sig til dig og dine personlige mål og ambitioner. Du vil kort tid efter tilmelding modtage en uddybende mail med mere information om forløbet. Vi ønsker dig held og lykke!

Udfyld og deltag her

 

*Alle kan deltage i Utopia legatskoleprogram (man skal være 18 år for at indløse det). Legatet kan ikke udbetales i kontanter, men udelukkende bruges til slutbetaling af din guideuddannelse hos Utopia Guidescjool. Legatet skal benyttes til booking seneste 4 måneder efter udstedelsesdato hvis andet ikke fremgår. Har du bestilt og betalt din guideuddannelse, og hvis du er den heldige, så bliver beløbet refunderet din bestilling. Alle legat er personlige og kan ikke videregives til anden person. Du kan bruge maks. et legat per booking. Du godkender samtidig at Utopia / ML Travel Group må sende dig nyhedsbrev og SMS. Du kan til enhver tid afmelde dig.