COVID-19 INFO

Ofte stillede spørgsmål ifm Corona

Covid-19 info

Relevant info til dig, som ved at du skal på guideskole eller gerne vil på Utopia Guideskole i 2021

Utopia Guideskoles absolut vigtigste prioritet er vores elever. 
Det har det altid været, og i særdeleshed nu under Corona-pandamien. Fokus er, at alle elever skal føle sig 100% trygge og sikre - både inden, under og efter opholdet på guideskolen. 

Vi ved, at der er mange spørgsmål og overvejelser lige nu i forbindelse med at booke sin guideskole og tage skridtet ud i verdenen. Vi håber derfor på at kunne hjælpe dig med at få ro i maven og give svar svar på nogle af dine spørgsmål nedenfor. 

Du er som altid velkommen til at skrive til os med spørgsmål, også angående covid-19.
Kontakt os på mail: info@guideschool.dk eller ring til os på +45 48410181.

 

 Mest stillede spørgsmål om Covid-19 og Utopia Guideskole

Afholder I jeres guideskoler? 
Ja! Vi kommer til at gennemføre alle vores guideuddannelser i 2021.
Utopia uddanner rejseledere til erhverslivet, og et ophold på Utopia en erhvervsrejse. Derfor kan vi afholde vores guideskole i udlandet uden at være omfattet af udenrigsministeriets farvekoder for ferierejser. MEN din sikkerhed er altid topprioritet, og vi rejser ikke til en destination, hvor det ikke er forsvarligt. Hvis smittetrykket er for højt på destinationen, så rykker vi til en af vores andre destinationer. Er det ikke muligt vil skolen rykkes.

 Er der chance for, at I afholder guideskolen i Danmark?
 Nej. Guideskolen afholdes altid i syden under solen i smukke omgivelser, og det vil vi fortsat gøre. Utopia Guideskole skal fortsat være den mest brancherelevante og realistiske guideskole, og det kræver, at vi lever i fantastiske omgivelser, fuldstændig som når man er ude i verdenen og arbejder som guide.

Kan jeg stadig få job som rejseleder efter guideskolen? 
Ja, der er meget stor efterspørgsel på nye jer. Når sommersæsonen samt vintersæsonen 2021 skydes i gang står rejsebureauerne i kø efter at ansætte nye rejseledere, og der er er vi klar med branchens bedste. Du har fortsat jobgaranti, når du booker en guideskole hos Utopia. 

Hvordan er jeg sikret rent økonomisk? 
Du har Tryghedsgaranti, når du booker dit ophold hos Utopia. Det betyder i bund og grund at enten afholder vi guideskolen - eller også får du alle dine penge retur. Så simpelt er det! Vi er en del af den Statslige Rejsegarantifond, der også sørger for at dine penge altid er sikret. Vi er registreret med registreringsnummeret 3248. Det betyder, at du som elev hos Utopia Guideskole er sikret hele dit indbetalte beløb ved en (utænkelig) eventuel konkurs. 

Hvordan forholder I jer nede på guideskolen?
Vi følger og overholder alle sundhedsministeriets anbefalinger på skolen og følger de lokale myndigheders restriktioner i landet. En udførlig driftplan samt actionplan er udarbejdet og vil blive gennemgået på et udvidet velkomstmøde på guideskolen med gennemgang af disse. På den måde kan vi overholde alle retningslinjer uden samtidig at gå på kompromis med guideskolens indhold. 

Får jeg stadig det samme ud af guideskolen nu på trods af covid-19?
Ja! Vi kommer ikke til at afvikle en guideskole, hvis vi skal gå på kompromis med indholdet - om det er undervisning, det sociale eller oplevelserne. Det bliver en oplevelse for livet uanset. I september/oktober 2020 havde vi 95 skønne elever af sted på deres livs oplevelse - samtidig med at deres sikkerhed var i top.