NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

COVID-19 INFO

Ofte stillede spørgsmål

Covid-19 info

Relevant info til dig som brænder for at tage på guideskole i år 2021

Hos os på Utopia Guideskoles er du som elev vores absolut vigtigste prioritet. Sådan har det  naturligvis altid været, men i særdeleshed nu under Corona-pandamien er det vigtigt at understrege.

Vi går helhjertet ind på at alle elever skal føle sig 100% trygge og sikre - både inden, under og efter opholdet på Utopia Guideskole. 

I den forbindelse ved vi, at der er mange spørgsmål og overvejelser, som lige nu trænger sig på i forhold til at tage beslutningen om at booke sin guideskole.

Vi har derfor lavet en 'spørgsmål og svar' sektion her nedenfor, som vi håber vil kunne give dig de svar du søger, og hjælpe dig med at få ro i maven.

Skulle du brænde inde med et spørgsmål, som du ikke finder svar på i sektionen nedenfor, så er du som altid velkommen til at skrive eller ringe til os med alt hvad du måtte have på hjertet.

Du kontakter os nemmest på mail: info@guideschool.dk, på telefon +45 48410181 under åbningstiderne, eller på vores Online-Chat. Du kan se om vi er online nede i højre hjørne.

 

Mest stillede spørgsmål om Covid-19 og Utopia Guideskole

Afholder i Guideskoler i 2021?

Ja, det gør vi!

Vi gennemfører alle vores guideuddannelser i 2021.

Hos Utopia Guideskole uddanner vi branchens dygtigste rejseledere til erhverslivet, og dit ophold kategoriseres derfor som en erhvervsrejse. Derfor kan vi ansvarsfuldt afholde vores guideskole i udlandet, uden at være omfattet af udenrigsministeriets farvekoder for ferie-/turistrejser. 

MEN din sikkerhed er altid vores absolutte topprioritet, og vi rejser ikke til en destination, hvor det ikke er forsvarligt. Hvis smittetrykket er for højt på destinationen eller der er andre forhold som påvirker afviklingen, så rykker vi Guideskolen til en af vores andre destinationer. Er det ikke muligt, vil vi fremrykke skolen til først mulige lejlighed eller alternativt tilbyde en refundering af dit indbetalte beløb. 

Husk på, at du altid er 100% økonomisk sikret når du bestiller din guideskole gos Utopia Guideskole. Vi er medlem af den danske Rejsegarantifond med registreringsnummer 3248.

Er der en chance for at i afholder guideskolen i Danmark?

Nej, det kan ikke komme på tale. Guideskolen gennemføres altid i syden under solen i smukke eksotiske omgivelser - og det kunne vi ikke drømme om at lave om på.

Det er en utrolig vigtig del af uddannelsen og forberedelsen til livet som guide, at man kan mærke de fantastiske omgivelser, som afspejler den virkelighed man efterfølgende skal ud og leve og arbejde i.

Utopia Guideskole skal fortsat være den mest brancherelevante og realistiske guideskole i rejsebranchen, og det er vores vurdering at vi ikke kan opretholde den status, skulle vi afvikle vores guideskoler i Danmark i stedet for i udlandet. 

Kan jeg stadig få job som rejseleder efter guideskolen?

Ja, der er meget stor efterspørgsel på nye guider til den kommende sommer- og vintersæson!

Når sommersæsonen samt vintersæsonen 2021 skydes i gang skal rejsebureauerne bruge et helt nyt hold guider, og der er er vi klar med branchens bedste!

Samtlige af vores mange samarbejdspartnere har allerede meldt deres ankomst til rekrutteringsdagene på guideskolen.

Du har derfor også fortsat din jobgaranti intakt, når du booker din guideskole hos os på Utopia. 

Hvordan er jeg sikret rent økonomisk?

Du er 100% sikret økonomisk når du bestiller din guideskole hos Utopia Guideskole. Det kan siges meget enkelt:

Enten kommer du på guideskole, ellers får du fuld refundering af alle indbetalte beløb.

Vi giver dig vores Utopia Tryghedsgaranti med, når du booker dit ophold hos Utopia Guideskole. Det betyder i bund og grund at enten afholder vi guideskolen - eller også får du alle dine penge retur. Så simpelt er det!

Vi er en del af den Statslige Danske Rejsegarantifond, hvor vi er registreret med registreringsnummer 3248. Det er din sikkerhed for, at du altid er 100% økonomisk sikret på dine indbetalte penge. 

Hvordan forholder I jer nede på guideskolen?

Vi følger altid de lokale myndigheders anvisninger og restriktioner i landet, hvor vi afvikler guideskolen.

Vi har udarbejdet en udførlig driftplan for skolen i tilfælde af de forskellige scenarier. Vi har forberedt os på en lang række forskellige udfald, og er klar til at handle og iværksætte vores driftsplan med kort varsel. 

Vi vil gennemgå driftsplanen detaljeret for alle elever som deltager på guideskolen under et udvidet velkomstmøde ved ankomst.

Dette gør vi med henblik på, at vi alle i fællesskab således kan hjælpes ad med at følge og overholde samtlige retningslinjer og anvisninger - uden at vi samtidig skal gå på kompromis med guideskolens indhold.

Får jeg stadig det samme ud af guideskolen nu på trods af covid-19?

Ja, det gør du helt sikkert!

Vi kommer ikke til at afvikle en guideskole, hvor vi er nødt til at gå på kompromis med det indholdet - om det er undervisning, det sociale samvær eller oplevelserne.

Vi vil altid stå på mål for, at det bliver en oplevelse for livet uanset hvad.

I september/oktober 2020, under Corona, havde vi hele 95 skønne elever af sted på deres livs oplevelse på Cypern - under trygge og sikre rammer. I Maj/Juni 2021 havde vi 70 elever af sted til smukke Mallorca, hvor smittetrykket på det tidspunkt var lavest.