NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

En ekstern HR-partner for rejsebranchen

UTOPIA hjælper med ansættelse og uddannelse af branchens bedste guider.

Utopia Guideschool for rejsebureauerne

Utopia Guideschool er ekstern HR-partner for hele rejsebranchen

Med afsæt i en bred og dyb forståelse for de ønsker, behov og udfordringer som rejsebureauerne står overfor i arbejdet med gæsterne på destinationerne, uddanner vi på Utopia Guideskole branchens bedste og dygtigste guider. 

Hos Utopia Guideskole lever og ånder vi for at være den mest tidssvarende og brancherelevante Guideskole i markedet, og derfor forbedrer og udvikler vi kontinuerligt og i tæt samarbejde med nogle af Skandinaviens største rejsebureauer på det undervisningsforløb, som vores elever gennemgår. Vi er med andre ord altid up-to-date med de nyeste trends og strømninger i branchen, hvorfor det er sjældent der er to skoler som er helt ens.

Vi forstår hos Utopia Guideskole at "People" & "Business" går hånd i hånd, og at denne symbiose er selve forudsætningen for at kunne opretholde en bæredygtig forretning i rejse- og servicebranchen. Derfor uddanner vi vores elever efter branchens behov og udvikler eleverne både fagligt og på det personlige plan, så de kan stå imod det pres som vil møde dem når de kommer ud og skal i uniformen. Vi hjælper rejseselskaberne systematisk og professionelt i processen med at finde, tiltrække, rekruttere, interviewe og on-boarde medarbejdere til deres organisation (Talent Acquisition).

Vi forstår at den rigtige guideprofil er vigtig for at matche det rigtige guidejob
Vi er certificerede i at uddanne og give tilbagemeldinger i DISC-profilen. 
- Vi bruger profilen til at identificere fokusområder og skabe positiv udvikling i hver enkel elev. Profilen giver os et grundlag for en konstruktiv dialog med eleven om motivation, ansvar, udfordringer og udviklingspotentiale.
- Vi bruger det som et værktøj til at hjælpe rejseselskaberne med at finde den helt rigtige kandidat til de rigtige arbejdsopgaver. Vi kan hjælpe med at matche elevens kompetenceprofil op imod de krav/ønsker rejseselskaberne har. 

Dialogen med samarbejdspartnere
UTOPIA Guideskole har endnu ting at lære for at blive den mest brancherelevante guideskolen. Derfor har vi stor fokus på en tæt dialog med alle vores samarbejdspartnere. Vi vil løbende udvikle vores guideskole, så det matcher de krav og behov I som rejseselskab har.  

En feedback-kultur der skaber udvikling og en åben dialog
For vores elever fra første dag på skolen
Mellem al UTOPIA-Guideskoles personale
Hotel og andre destinationspartnere
Mellem Utopia Guideskole og alle partnere i rejsebranchen

Har i en stjerne blandt Jeres guider/destinationschefer, som I tror vil være en god del af instruktørholdet på UTOPIA og give sin erfaring videre for at skabe branches bedste guider?  Vi er altid åbne for at modtage forslag på gode kandidater, derfor er I selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os eller bede kandidaten kontakte mig. 

100 % uafhængig guideskole
UTOPIA Guideskole er en 100% uafhængig guideskole, og vi ønsker at levere guider til mange nicher og forskellige rejsebureauer..
Alle vores partnere skal have samme muligheder for at tilgå branchens dygtigste guider. Alle vores partnere er velkommen på vores guideskole, hvis en firmapræsentation og jobsamtaler med eleverne ønskes.

 

Vil I være med på Mallorca for at holde jobsamtaler og en firmapræsentation?

Vi har i 2023 følgende skoler:
Marts/April - 5 uger 
September/Oktober - 5 uger

Skriv til mig eller kontakt os i formularen nederst på denne side.

 

Om Sarah (Product Manager)

Jeg arbejder som Produktchef & Rekrutteringskonsulent for Utopia Guideschool og har været en del af Utopia siden 2017. 

Jeg er ansvarlig for at sikre guideskolens høje faglige niveau, driften af guideskolen samt at alle vores nye elever på Utopia Guideschool altid tager hjem med fantastiske oplevelser i bagagen og alle kompetencer de skal bruge for at få deres drømmejob. 

Ud over ansvaret for at sikre, at indholdet på skolen lever op til kravene fra rejsebureauerne og de arbejdsopgaver, som branchen byder på,  har jeg også hovedansvaret for at hjælpe rejseselskaberne med at finde, tiltrække, rekruttere og interviewe medarbejdere til deres organisation. Jeg sætter stor ære i dette arbejde, så elevernes ønsker og færdigheder stemmer overens ned rejseselskabernes krav og behov, så det "perfekte match" opstår hver gang.

Det betyder også, at jeg fremover vil være en integreret del af intruktørteamet på Mallorca og Cypern.

Jeg er en service- og løsningsorienteret person med en udpræget positiv attitude. Det som driver mig allermest i mit arbejde er at se udvikling i mennesker samt med et kreativt mindset udfordre rammerne og udvikle Utopia Guideschool. I forlængelse heraf er jeg også som person fuld af livsglæde, nysgerrighed og har en kæmpe passion for livet som rejseleder. Hverdagen farver jeg helst med brug af hele farvepaletten, og hvis jeg kan smitter jeg meget gerne af med positivitet, farver og store glæde for rejsebranchen på alle omkring mig. 

Rent karrieremæssigt har jeg siden 2015 arbejdet i forskellige funktioner på tværs af rejsebranchen, og på CV’et har der både været sol, charter, ungdomsrejser og ski. Jeg har siddet i stillinger som destinationschef, supervisor, areamanager, skolechef samt mere administrative stillinger, som nu hos Utopia Guideschool som produktchef. 

Denne erfaring i rejsebranchen giver mig en bred forståelse for de ønsker, behov og udfordringer rejsebureauerne står overfor, når det kommer til at ansætte de helt rigtige guider, som kan levere et godt og stolt produkt på destinationen. Derfor sætter jeg også en stor ære i personligt at være ekstern HR-partner for alle rejseselskaber, der kommer ned og ansætter fra guideskolen. 

Nøgleord jeg lever efter for at skabe den bedst mulige uddannelse på Utopia Guideschool er:
Personlig, ærlighed, passion, enkelthed og feedback.

Med venlig hilsen,
Sarah Langhoff
Product Manager
sl@guideschool.dk / +45 48 41 01 81