NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

 TRYGHEDSGARANTI

Tryghed i forbindelse med skolen har altid højeste prioritet hos os

TRYGHEDSGARANTI

100% tryghed når du bestiller hos Utopia Guideschool

Det har ubetinget og altid, og i særdeleshed nu under Corona-Pandemien, været vores største prioritet, at alle elever skal kunne føle sig 100% trygge og sikre - både inden, under og efter opholdet på Utopia Guideskole. Vi introducerer derfor Utopias unikke Tryghedsgaranti, som vi inkluderer GRATIS på alle bookinger.

Det betyder i bund og grund at enten afholder vi Guideskolen - eller også får du alle dine penge retur. Så simpelt er det!

OBS. Vi har samlet de mest stillede spørgsmål og svar vedrørende Coronavirus på denne side: Covid19 - Spørgsmål & Svar
 

 

1. PANDEMISIKRING

I Utopias tryghedsgaranti får du inkluderet en bredspektret Pandemisikring. Det betyder i al sin enkelthed at du har fuld dækning for alle dine indbetalte penge ved udbrud af en pandemi(som f.eks. COVID19).
I tilfælde af at Udenrigsministeriet fraråder ikke-nødvendige rejser til rejsemålet, og vi i det tilfælde ikke kan præsentere et alternativ, så vil der ske fuld tilbagebetaling.

I Pandemisikringen er også inkluderet en tilbagebetalingsklausul, som sikrer dig 100% tilbagebetaling skulle du teste positivt for COVID19 eller andre sygdomme, som falder ind under kategorien en pandemi. Den gælder hvis du testes positivt fra 7 dage før planlagt afrejse og frem til dagen før afrejse.

 

2. STATSLIG REJSEGARANTI & KONKURSDÆKNING

Vi er hos Utopia Guideskole medlem af den Statslige Rejsegarantiordning ved Rejsegarantifonden i Danmark, hvor vi er registreret med registreringsnummeret 3248. Det betyder at du som kunde/elev hos Utopia Guideskole er sikret på hele dit indbetalte beløb ved en eventuel konkurs. 

Tilbagebetaling er garanteret, og du er med andre fuldt dækket ind uden risiko for at dine penge kan gå tabt når du bestiller din guideskole hos Utopia Guideskole.

 

3. UNDERVISNINGSGARANTI

Med Utopia Guideskoles Undervisningsgaranti er du sikret et højt specialiseret undervisningsforløb med fuldt fagligt indhold i den periode/eller umiddelbar nærhed heraf på et eksotisk rejsemål ude i Europa. Skulle Udenrigsministeriet fraråde ikke-nødvendige rejser til det rejsemål, som der i første omgang er lagt op til at guideskolen afvikles på, ja så vil vi straks herefter finde et rigtig godt alternativ. Frarådes ikke-nødvendige rejser f.eks til Spanien på det tidspunkt hvor skolen skal afvikles - men til Cypern frarådes rejser ikke - ja så vil vi flytte skolen til Cypern (eller omvendt). Det kan også være til et helt tredje rejsemål, som lever op til de høje krav vi som helhed stiller til rammerne på guideskolen.

Det er din garanti for at vi hos Utopia Guideskole altid er fleksible og omstillingsparate når situationer kræver det - præcis som du skal være det når du kommer ud på den anden side og skal have et job i rejsebranchen. Vi har altid en plan B i skuffen, så du kan komme ud og få dit livs oplevelse med os på Utopia Guideskole. 

 

Corona

Det er en helt unik situation, uden fortilfælde, som vi og andre aktører i rejsebranchen befinder os i i disse dage, og som vi navigerer rundt i efter bedste evne, og i tråd med myndighedernes anbefalinger.

Vi er i konstant dialog med vores lokale samarbejdspartners på Mallorca, Cypern og i Alperne og bliver herigennem også opdateret fra de lokale myndigheder.

Er du tvivl om noget, eller føler dig det mindste usikker, er du altid mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.