Tryghedsgaranti på alle bestillinger!  Læs mere her

Rejsebranchens bedste instruktører

 - Vi henter altid de bedste instruktører fra rejsebranchen til undervisningen

INSTRUKTØRER & UNDERVISERE PÅ UTOPIA GUIDESCHOOL

Utopias instruktørteam består altid af branchens allerbedste rejseledere, som er håndplukket hver og en.
Alle instruktører har hver deres baggrund og kommer med vidt forskellige kompetencer fra branchen, så de har mulighed for at levere et altid højt fagligt niveau.

De er alle specialiseret indenfor hver deres område, men hvad de alle har tilfælles er: En kæmpe passion for at lære fra sig og at være den allerbedste mentor for vores elever. De brænder for livet som guide og lægger hele sit hjerte i Utopia for at se alle elever udvikle sig under alle 5 uger på guideskolen. 

Herunder præsenterer vi instruktørerne for Utopia Guideskole, som du også vil stifte bekendtskab med på Utopia Guideschool i 2023. 

Mathias Reinhold (DK)

MATHIAS REINHOLD

Ciao! Mit navn er Mathias og er så heldig at kunne arbejde i verdens fedeste branche, rejsebranchen!
Det skete da jeg igennem længere tid har haft en lille guidedrøm i maven, men ikke har kunne finde mig modet til at springe ud i det i mange år! -men en dag fik jeg nok! Jeg ville have mere i livet, og der tog jeg det der har vist sig at være den bedste beslutning i mit liv, nemlig at tage på Utopia Guideskole! Jeg sprang fuldstædig ud af min komfortzone, uden andre planer end at se hvor guidelivet vil bringe mig hen, uden at kigge tilbage!

Fra den bedste tid på skolen med personlig udviking og de mest fantastiske mennesker, til livet som guide under de varme solstråler, til de imponerede alper og til at kunne give alt det videre til dig som instruktør her på skolen, er mere end jeg nogensinde kunne drømme om - det har gjort jeg i dag står som gladere og bedre version af mig selv!

Jeg brænder for min egen og ikke mindst andres udvikling og så findes der ikke noget bedre end at se ens kollega team(ens lille nye familie) vinde sammen og dermed se sine gæster have de største smil over en vellykket ferie, fyldt med nye minder og historier at fortælle derhjemme! Om du tager afsted for at udfordre dig selv, opleve verdenen, flygte fra noget derhjemme eller noget helt andet, så glæder jeg mig utroligt til at guide dig igennem det og være med til at dig en tid og oplevelse du aldrig glemmer!
“If it scares you, it might be a good thing”
 

Rejsebranchen - CV 
2021 Guideskole - Elev 
2021 - Calabrien - Guide
2021/2022 - Sauze d'Oulx - Skiguide 
2022 - Guideskole - Instruktør
2022 - Zakynthos - Guide
2022 - Golden Sands - Destinationschef
2022 - Guideskole - Supervisor

Irina Vang Andersson (SE)

IRINA VANG ANDERSSON

Hej!
Mitt namn är Irina och jag har arbetat 7 säsonger som reseledare. Att vara reseledare har varit min dröm sedan jag var liten. Mina föräldrar träffades som guider och arbetade utomlands flera säsonger och berättade såklart allt om arbetet för mig. Direkt efter studenten sökte jag då ut som guide och ett år senare fick jag äntligen sätta på mig uniformen och flytta till Kreta.

Jobbet har gett mig så otroligt mycket, både erfarenhet, fantastiska upplevelser och vänner för livet. Jag har sett och lärt mig så mycket mer än jag någonsin kunnat drömma om och fått minnen för livet.

Jag hoppas på lärorika, spännande och framför allt roliga veckor tillsammans med er. Jag ser verkligen fram emot att träffa er alla!

Rejsebranchen - CV 
2018 - Guideskole - Elev
2018 - Kreta - Guide
2018/2019 - Egypten - Guide
2018/2019 - Gran Canaria/Kap Verde - Guide
2019 - Kreta - Contact Center Guide
2019/2020 - Thailand - Guide
2021 - Parga - Concept Supervisor 
2021- Guideskole - Instruktør 
2021/2022 - Gran Canaria - Guide
2022 - Guideskole - Instruktør
2022 - Rhodos - Service Manager 
2022 - Guideskole - Instruktør

Josefine Stig Nielsen (DK/SE)

JOSEFINE STIG NIELSEN

Hej! Mit navn er Josefine og jeg skal være instruktør samt skolechef på guideskolen i Palmanova!
Jeg har altid vidst, at når jeg engang var færdig med gymnasiet ville jeg ud og have en sæson i alperne på ski. Hvordan vidste jeg ikke, men det viste sig hurtigt, da jeg tog på skiferie med familien og mødte nogle guider, som virkelig gjorde en forskel på min ferie, og derfrastod det klart, at jeg skulle have en skisæson som guide.

Jeg blev anbefalet at tage en guideskole. Målet var blot en enkel sæson, men det viste sig hurtigt, at eventyret langt fra skulle slutte der. Jeg blev grebet af arbejdet, menneskerne og livet i udlandet og ikke mindst det, at jeg nu var med til at gøre en forskel for mine gæster. Jeg fandt ud af, at det simpelthen var det bedste job i verden, og et kunne jeg ikke slippe med det samme!

Jeg vil beskrive mig selv som en energisk, smilende og eventyrlysten, og jeg glæder mig til at være med til at skabe den bedste oplevelse for jer, og se den vilde udvikling i kommer til at gennemgå på skolen.

Rejsebranchen - CV 
2017 - Guideskole - Elev
2017/2018 - Østrig - Guide
2018 - Cypern - Guide & Destinationschef
2018 - Rhodos - Guide
2018/2019 - Østrig - Destinationschef
2019 - Cypern - Destinationschef
2019 - Guideskole - Instruktør 
2019/2020 - Østrig - Supervisor 
2020 - Østrig - Hotelpersonale
2021 - Guideskole instruktør 
2021 - Sivota - Guide
2021 - Halkidiki - Destinationschef 
2021/2022 - Saalbach - Reception manager
2022 - Guideskole - Instruktør
2022 - Ayia Napa - Destinationschef 
2022 - Guideskole - Skolechef

Heidi Madsen (DK)

HEIDI MADSEN

Hej!
Mit navn er Heidi og jeg skal være både instruktør og skolechef på Santa Ponsa guideskolen. Jeg har altid elsket at rejse og opleve nye og spændende ting. I gymnasiet vidste jeg, at jeg i mine sabbatår ville rejse en masse. Men da jeg ikke kunne beslutte mig om hvortil, valgte jeg at tage på guideskole da jeg tænkte, at det gav uendelige muligheder. Dette blev den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Opholdet på guideskolen samt den efterfølgende tid som guide har givet mig de bedste oplevelser, relationer og minder. Herunder også en kæmpe personlig udvikling og mulighed for at lære sig selv at kende på en helt anden måde.

I min tid i rejsebranchen har jeg været så heldig at arbejde i Frankrig, Spanien og Tyrkiet. Herefter valgte jeg at læse til sygeplejerske. I den forbindelse flyttede jeg et par måneder til Norge for at arbejde, hvor det gik op for mig, hvor meget jeg savner at rejse og opleve verden. Så nu tager jeg orlov fra studiet, hvor jeg glæder mig til, at være med til at uddanne branchens bedste guider, samt endnu flere sæsoner som guide i sydens sol.

Rejsebranchen - CV
2018 - Guideskole - Elev 
2019 - Frankring - Skiguide
2019 - Spanien - Guide
2019 - Tyrkiet - Guide
2020/2021 - Norge - Studerende/Respirator vikar
2021 - Guideskole - Instruktør 
2021/2022 - Kap Verde - Guide
2022 - Guideskole - Instruktør 
2022 - Korfu & Albanien - Destination manager 
2022 - Guideskole - Skolechef

Viktor Tyhme-Duvald (DK/SE)

VIKTOR TYHME-DUVALD

Hey alle!
Jeg hedder Viktor og har fået den kæmpe ære at være en af jeres instruktører på guideskolen her i Palmanova.

Som person er jeg udadvendt og social, og i vil som oftest se mig med et smil på læben. Det jeg elsker mest ved det at være guide, er det at give gæsterne en oplevelse, som de husker. Hvad enten det er på en udflugt, et event, en transferbus eller noget helt fjerde. Mit mål er altid at give gæsterne et smil på læben, og det fedeste for mig er, når det så lykkes.

Jeg gik selv på Utopia Guideschool tilbage i 2021 og det var blandt de bedste 5 uger i mit liv. På daværende tidspunkt havde corona sat en stopper for mange ting, heriblandt meget af det sociale og det at tage ud at rejse. Da jeg derfor fandt frem til Utopia Guideschool, valgte jeg med det samme at træffe en beslutning.
Dette skulle blive en af de bedste beslutninger jeg nogensinde havde truffet. Efter indledende ikke at have haft nogen planer om at være guide, så færdiggjorde jeg guideskolen med et brændende ønske om at komme afsted som guide.
De 5 intensive uger med læring, sociale aktiviteter og udfordringer af alle slags havde klædt mig på og gjort mig klar til guidelivet.
Siden da har det været som at udleve en drøm og jeg havde ikke set mig tilbage, før jeg en dag blev kontaktet om at være instruktør her på Utopia. Derfor er jeg nu spændt på at kunne videregive nogle af mine erfaringer og oplevelser, samt medvirke til at dygtiggøre jer til branchens bedste guider.
Jeg glæder mig til at se og møde jer snart - Vi ses på Mallorca!

Rejsebranchen - CV 
2021 - Guideskole - Elev
2021/22 - Gran Canaria - Guide
2022 - Kreta - Guide
2022 - Guideskole - Instruktør

Jonathan Stjernberg (DK)

JONATHAN STJERNBERG

Hejsa! Mit navn er Jonathan, og jeg er så heldig at skulle være en af jeres instruktører her på Utopia Guideskole.
Jeg er en glad og positiv person med en livsglæde der siger spar to, og elsker at give den glæde videre til andre. Jeg elsker at rejse og opleve nye dele af verden, samt nye kulturer og sprog, og det har altid været en stor del af mit liv.

Lige siden jeg var lille har min familie rejst meget. Det har blandt andet været en tur til Indien, hvor jeg boede og gik i skole i Goa. Derfor har drømmen om, at leve af at rejse også altid stået klart for mig. Og hvilken bedre måde at gøre det på end at blive guide?

Jeg tog på Utopia Guideskole i starten af 2021, og gennemgik en stor personlig udvikling. En udvikling jeg også håber på, at kunne skabe for jer! Siden da har rejsebranchen givet mig det ene gode minde efter det andet, scenarier man aldrig skulle tro ville ske og venner for livet. Jeg elsker fysisk aktivitet i alle former, og der findes intet bedre end at skabe den bedste dag for ens gæster igennem ens egen passion. Om det er at spille bold på stranden under en udflugt, at stå på ski eller vandaerobic i poolen, så er det bevægelse der giver mig motivationen. Og så findes der ingen bedre følelse end når ens hårde arbejde bærer frugt, og man kan se at sine gæster er glade og griner sammen.

Den følelse af stolthed glæder jeg mig rigtig meget til at give videre til jer, så i er motiverede til at gribe de chancer der kommer jeres vej.

Rejsebranchen - CV 
2021 - Guideskole - Elev
2021 - Kreta - Guide
2021/2022 - Canazei - Skiguide
2022 - Guideskole - Instruktør
2022 - Kreta - Guide
2022 - Guideskole - Instruktør

Gitta Nielsen (DK/SE)

GITTA NIELSEN

Hej! Mit navn er Gitta og har været så heldig at blive instruktør her på Utopia Guideskole.
Jeg er en smilende og udadvendt person, som elsker at møde nye mennesker. Jeg elsker at rejse ud i verdenen og se nye kulturer. Siden jeg var helt lille har jeg rejst på ferier med min familie, både på charter og de mere eksotiske destinationer. Jeg tog på Utopia Guideskole i 2019 for at udvikle mig og lave noget mere utraditionelt. Det var dengang og er stadig en af de bedste beslutninger, som jeg har taget for mig selv.

Min personlige udvikling har været enorm. Jeg er gået fra at være meget genert og indadvendt til at springe ud i alt og eje verden. Mine sæsoner har budt på en masse. Alt fra børneguide, skiguide, Lufthavnsansvarlig også til en helt anden ende af rejsebranchen, som hotelpersonale og restaurantchef. Alle de erfaringer gør at jeg har en bred viden indenfor rejsebranchen, som jeg glæder mig til at lære fra mig.

Hvis jeg skulle vælge er min all-time favorit sportsguide. At give gæsterne et godt grin, når de laver en vandarobic og se deres smil, når de er færdige, efter de har trænet, er det bedste!

Jeg ser frem til at komme ned, lære jer alle at kende og have de bedste og lærerige dage sammen med jer!

Rejsebranchen - CV 
2019 - Guideskole - Elev 
2019/2020 - Frankring - Hotelpersonale & restaurantchef 
2021 - Kreta - Børneguide/Sportsguide/Guide
2021/2022 - Østrig - Lufthavnsansvarlig & Skiguide
2022 - Guideskole - Instruktør
2022 - Alpe d'Huez - Hotelmanager
2022 - Guideskole - Instruktør

Nikita Rietz (SE)

NIKITA RIETZ

Hej!
Mitt namn är Nikita och jag kommer vara en av era svenska instruktörer. Jag är en energirik och positiv person som aldrig sitta still och hitta alltid hitta på nya saker. Jag har alltid älskat att resa och har rest mycket med min familj. När jag fick veta om Utopia Guideschool så var det en självklarhet att boka och åka med. Gick inte Utopia endast för att bli guide utan också för den personliga utvecklingen. Att stå framför människor och prata var inte en självklarhet för mig, men nu så älskar jag att prata och underhålla människor.

Hela skolan är ett minne och en upplevelse jag har för livet och som jag hoppas jag kan ge vidare.

Älskar när en dag inte är den andra lik, och därför passar guide-yrket mig som handen i handsken. Få träffa nya människor, gamla som unga är så underbart, möter minst en ny person varje dag vilket är så häftigt. Och det som är bland det bästa är att man får arbeta utomlands och ha världen som sin spelplan, det är som en dröm. Så mig ute i världen slipper ni inte. Ser framemot att se er på Mallorca!

Rejsebranchen - CV 
2020 - Guideskole - Elev
2021 - Kreta - Guide
2021 - Kreta - Contact Center Guide
2021- Guideskole - Instruktør 
2021/2022 - Gran Canaria - Guide
2022 - Guideskole - Instruktør
2022 - Rhodos - Destination manager 
2022 - Guideskole - Supervisor

Heidi Søe Aaen (DK)

HEIDI SØE AAEN

Hej, mit navn er Heidi og jeg vil beskrive mig selv som en smilende, energisk og livsglad pige, som elsker at rejse og skabe en masse fantastiske og unikke oplevelser for livet.

Jeg er charterguide med stort c, hvor jeg både har arbejdet under sydens sol og i de mest fantastiske naturomgivelser.
Det som driver mig i mit job som rejseleder er det at kunne være med til at gøre og være en forskel for andre og derved være med til at skabe uforglemmelige minder - følelsen man står tilbage med bagefter, er fantastisk og derfor jeg elsker jobbet så ubeskriveligt meget.
Gæsternes taknemmelighed og glæde er den største motivationsfaktor for mig og noget som altid vil drive mig.

Gennem min tid på Utopia Guideskole gennemgik jeg en stor personlig udvikling som jeg aldrig vil have været foruden. J
eg fik skubbet til min komfort zone, grænser og derved udviklet mig til den jeg er i dag.
Gennem jobbet har jeg fået utrolig mange værktøjer og oplevelser, som jeg for altid vil være taknemlig for og kunne bruge resten af mit liv.
Alt jeg har taget med mig fra guideskolen og i jobbet som rejseleder glæder jeg mig til at kunne give videre til jer. Det bliver en oplevelse for livet som I aldrig vil fortryde.

Jeg glæder mig helt vildt til dette eventyr med jer og se jeres udvikling gennem skolen.
Det bliver fantastisk – I kan godt glæde jer, det gør jeg.

Rejsebranchen - CV 
2020 – Guideskole – Elev
2021 – Rhodos – Guide
2021/2022 – Madeira – Guide
2022 – Kreta – Guide
2022 – Guideskole – Instruktør

Emma Søndergaard Nielsen (DK)

EMMA SØNDERGAARD NIELSEN

Hej! Mit navn er Emma og jeg vil beskrive min personlighed som smilende, nysgerrig og eventyrlysten. Det er nogle elementer i min personlighed, som for alvor blev dyrket, da jegfor første gang trådte ind i Utopias univers.
Jeg søgte nye bekendtskaber, fart og en masse sol, hvilket gjorde rejsebranchen til det perfekte sted for mig.

Jeg har i særlig grad beskæftiget mig med charterbranchen, da jeg brænder for at skabe minder og oplevelser sammen med gæsterne under palmerne i sydens sol. Gnisten som driver mit job som rejseleder findes i alle de mindeværdige oplevelser og alle de fantastiske bekendtskaber jeg har krydset på min vej.

Min tid i rejsebranchen har haft en stor indflydelse på mig og mit syn på verden. Jeg sætter pris på de værktøjer jeg har fået med mig, som blandt andet har styrket min personlige udvikling og faglige kompetencer. Udover værktøjer er min bagage fyldt med livslange venskaber, unikke oplevelser og en masse viden om den fantastiske verden, som vi kalder for rejsebranchen.

Jeg glæder mig til at være med til at sparke jeres eventyr igang. Jeg håber i er klar, for det er jeg!

Rejsebranchen - CV 
2021 - Guideskole - Elev
2021 - Bulgarien - Rejseleder
2021/2022 - Gran Canaria - Rejseleder
2022 - Guideskole - Instruktør
2022 - Guideskole - Instruktør

Malene Taastrup (DK)


MALENE TAASTRUP

Hej, Mit navn er Malene og jeg har fået æren af at være en af jeres instruktører på guideskolen.
Jeg er en energisk, glad og positiv pige som elsker at møde nye mennesker, og har en forkærlighed for at komme ud og rejse, så jeg kan få stillet min nysgerrighed omkring andre kulturer.

Jeg tog derfor i sommeren 2019 en spontan beslutning om at der skulle ske noget nyt. Jeg hørte om Utopia på en af mine rejser, og tænkte at det var den helt perfekte løsning for mig, for her kunne jeg både få stillet min rejselyst, mens jeg samtidig kunne få lov at gøre en forskel for andre mennesker. Og det skulle vise sig at være den bedste beslutning!

Jeg gennemgik en enorm personlig udvikling på skolen, som jeg slet ikke ville have været foruden i dag, og de mange redskaber jeg fik med derfra, har jeg både kunne benytte mig af som rejseleder, men kan også gøre brug af senere hen i livet. Min passion for jobbet som rejseleder er en kombination af flere ting, men den største drivkraft for mig, er når jeg får respons tilbage fra mine gæster, og ved at jeg har gjort en forskel. Der er intet bedre end når man virkelig kan mærke at ens indsats er værdsat, og gæsterne kan gå derfra med et smil på læben - for så har alt det hårde arbejde været det hele værd!

Og derfor glæder jeg mig også vanvittig meget til forhåbentlig at kunne give jer denne her følelse - så i får alt det bedste med fra jeres guideskole!

Rejsebranchen - CV 
2019 - Guideskole - Elev 
2020 - Kreta - Guide
2021 - Sivota - Guide 
2022 - Guideskole - Instruktør
2022 - Side - Supervisor 
2022 - Guideskole - Instruktør

Emma Vacker (DK)

EMMA VACKER

Dav! Mit navn er Emma og jeg har fået æren af at være med jer på Mallorca, til de bedste 5 uger. Her er jeg en del af det instruktørteam i kan møde i Santa Ponsa.
Derudover sidder jeg med på kontoret i København, hvor vi forbereder og planlægger til den kommende guideskole. Det betyder også, at det kan være mig i får fat i, hvis I kontakter os inden skolens start.

Jeg er en person med et kæmpe servicehjerte og jeg er slet ikke et sekund i tvivl om, at rejsebranchen er det helt rigtige sted for mig.
Derfor tog jeg i 2017 afsted på Utopia Guideskole, hvilket var en af de bedste oplevelser. Alle de forventninger og bekymringer man havde til livet i branchen, blev man trænet i at kunne navigere rundt i, så man var helt klar
til livet som rejseleder.
Jeg er charterguide med stort C og elsker at tage imod glade feriegæster på solrige destinationer. Derfor har mit rejselederliv også været præget af dette.
Jeg elsker at køre udflugter, transfer og at holde velkomstmøder, for alle de skønne gæster. 
Jeg valgte dog også at arbejde på et hotel på Guadeloupe i Caribien, for at prøve forskellige muligheder i varmen. 
Livet i poloen, er noget af det fedeste og man kan umuligt forstå følelsen, før man selv står midt i det.

Da jeg smed poloen, kunne jeg ikke helt sige farvel til rejsebranchen. Derfor har jeg valgt stadig at beskæftige mig med turister, dog ved at uddanne mig inden for servicebranchen i Danmark.
 

Rejsebranchen - CV 
2017 – Guideskole – Elev
2017 – Guadeloupe – Receptionist
2018 – Madeira – Guide
2018 – Rhodos – Guide
2019 – Madeira – Guide
2021 – Serviceøkonom m. turisme speciale
2021/NU - Odense - Hotel og reception 
2022/NU – PBA. International Hospitality Management
2022 – Guideskole – Instruktør

Emilie Salling (DK)

EMILIE SALLING

Hej med jer! Mit navn er Emilie, og jeg glæder mig i dén grad til at undervise og smitte jer med min passion for rejsebranchen, som selv startede på Utopia Guideskole tilbage i 2017. 

Siden en fantastisk tid på guideskolen blev jeg helt opslugt af charterbranchen, hvor flere somre er blevet tilbragt i Grækenland, og flere vintre på Madeira.
Mine år som rejseleder og destinationschef har givet mig enormt mange gode oplevelser i store og små teams og tonsvis af erfaring med i bagagen. 

Jeg har altid elsket at rejse, og med dette job fik jeg ikke bare rejst – jeg fik lært lokal kultur at kende, udenlandske venskaber for livet og kompetencer, der kan bruges i mange sammenhænge fremover.
Disse kompetencer har jeg stor gavn af nu, som uni-studerende hjemme i Danmark.
Nu glæder jeg mig til at slippe bøgerne i fem uger, og have en fantastisk guideskole med jer.
Vi ses i Palmanova!

Rejsebranchen - CV 
2017 – Guideskole – Elev
2018 – Ithaca – Guide & Destinationschef
2018/2019 – Madeira – Guide & Destinationschef
2019 – Ithaca – Destinationschef
2020 – Madeira – Guide
2020 – Zakynthos – Destinationschef
2022 – Guideskole – Instruktør

Daniella Viborg (DK)

DANIELLA VIBORG

Halløj! Mit navn er Daniella og jeg skal være en af jeres instruktører i Palmanova!
Jeg griber hver eneste chance der er, for at rejse og så finder I mig altid med et smil på læben. Jeg elsker at gøre andre glade, sørge for de har det godt og sætter servicen i første række.

Jeg har altid været meget nysgerrig på verden, dens forskellige kulturer, mennesker og ikke mindst fantastiske natur, hvilket er grunden til at rejsebranchen er lige mig! 

Corona blev dæmpet lidt af, og jeg manglede at der skete noget i hverdagen, og derfor valgte jeg at tage på Utopia Guideskole i sommeren 2021, for at møde nye mennesker under sydens sol. Der var dog også en lille guidedrøm i maven.
Det viste sig, at være én af de bedste beslutninger jeg nogensinde har taget. Venner for livet, en udvikling der sagde spar to og starten på et eventyr jeg slet ikke kan få nok af, hvor mulighederne er uendelig.
Og det bedste jeg ved, er de fællesskaber og oplevelser du får som guide, dem vil jeg aldrig være foruden. Jeg glæder mig til at introducere jer for den utrolige verden, der venter jer forude og til at se jer gennemgå en kæmpe udvikling.

Rejsebranchen - CV 
2019 - Athen - Call center
2021 - Guideskole - Elev
2021 - Rhodos - Guide
2022 - Belle Plagne - Guide
2022 - Val Thorens - Guide
2022 - Kreta - Guide
2022 - Guideskole - Instruktør

Søren Freund (DK)

SØREN FREUND

Hejsa! Mit navn er Søren, og som person er jeg lidt af en humør bombe, fuld af energi og så bestræber jeg mig altid på at have hjertet på det rette sted - uanset hvor jeg er i verden.
Dette gør sig særdeles også gældende, når jeg med den største passion, og energi, trækker i instruktør poloen.

Igennem mange år, har jeg drømt om at rejse, og derigennem lære mig selv bedre at kende. Dette blev til virkelighed, igennem Utopia guideskole, hvor jeg lærte nogle helt nye sider af mig selv, og ikke mindst stiftede bekendtskab med nye kulturer, samt oplevelser via rejsebranchen.

Min tid som rejseleder, indtil videre, har budt på mange uforglemmelige oplevelser og minder for livet.
Derudover lærer jeg noget nydt hver dag, både om mig selv, og ikke mindst andre mennesker.
Det er i mødet med de nye kulturer, menneskerne og oplevelserne, at jeg bliver mindet om, hvorfor jeg drog på Utopia guideskole, og hvorfor jeg hver dag nyder, at tage på arbejde.
Jeg ser frem til nogle helt uforglemmelige uger på Utopia guideskole med jer alle, og jeg kan slet ikke vente til at skulle være med på starten af jeres kommende eventyr!

Rejsebranchen - CV 
2021 - Guideskole - Elev
2021/2022 - Lanzarote - Rejseleder
2022 - Kreta - Rejseleder
2022 - Guideskole - Instruktør

Sofie Schønnemann (DK)

SOFIE SCHØNNEMANN

Hej alle kommende elever!
Mit navn er Sofie og jeg har fået æren af at være en af jeres instruktører i Palmanova.
Jeg vil beskrive mig selv som en omsorgsfuld, oprigtig og nysgerrig person. Jeg er imødekommende og så elsker jeg ligesom alle guider, at møde nye mennesker!

Under gymnasiet var jeg på forskellige ferier heraf både charter, sports og ungdomsrejser. Jeg blev introduceret til Utopia Guideschool, hvilket jeg er dybt taknemmelig for.
Det gav mening for mig at opleve verden kombineret med arbejde. Utopia var de 5 mest lærerige uger – både undervisningsmæssig og den personlige udvikling. Jeg ville aldrig selv have været Utopia foruden, og det er dét jeg ønsker at kunne videregive til alle jer.

Mit primære fokus har været på charterbranchen, for hvem elsker ikke at være i sydens sol året rundt?
At tage imod ferieglade gæster og kunne gøre en forskel, er noget jeg sætter stor pris på. Jobbet som guide har budt på tusindvis af gode oplevelser, samt en masse situationer som har udviklet mig positivt som person - både personligt og arbejdsmæssigt. Man får en masse værktøjer med sig til resten af livet, og udover det; ubeskrivelige venskaber og bliver en del af af denne fantastiske branche samt det unikke univers.
Jeg glæder mig til at klæde jer alle sammen godt på til jeres (forhåbenligt) livs oplevelse og give et skub ud i den lille store verden!

Rejsebranchen - CV 
2020 - Guideskole - Elev
2021 - Kreta - Guide
2021/2022 - Gran Canaria - Guide
2022 - Cypern - Guide
2022 - Guideskole - Instruktør

Kirstine Smith (DK)

KIRSTINE SMITH

Hej! Mit navn er Kirstine. Jeg elsker solrige destinationer med mulighed for en dejlig tur på stranden på mine fridage.
Så selvom jeg har svært ved at opnå den solbrune glød, så har livet som charterguide været helt perfekt for mig.

Jeg startede som guide i 2018 med intentionen om bare at skulle være afsted én enkelt sæson.
Nu står jeg flere sæsoner senere og har siden fået en masse uforglemmelige oplevelser og venner for livet.
Hvis mine venner skulle beskrive mig med ét ord, ville det nok være ”glad”.
Jeg er en meget glad og smilende person, og selvom jeg ikke just er et morgenmenneske, behøver jeg ikke en kop kaffe for at smile og interagere med folk fra morgenstunden.

Livet som guide kan virkelig ikke erstattes af noget andet.
For mig har det været en helt anden oplevelse at rejse som guide end at rejse som gæst. Man får et helt utroligt bånd til dem som bor og arbejder på destinationerne.
Det er mere end bare et job, det er en livsstil – så når man snakker med gæsterne, er det med passion.
Det er en oplevelse man husker for livet, om så det bare er én sæson – selvom det sjældent er tilfældet i min erfaring. Det er noget jeg altid anbefaler alle at blive, så jeg glæder mig helt utrolig meget til at møde jer alle med samme interesse og give jer et indblik i hvilket fantastisk arbejde I går i møde.

Rejsebranchen - CV 
2018 - Guideskole - Elev
2018 - Almería/Rhodos - Guide
2018/2019 - Gran Canaria - Guide
2019 - Kroatien/Rhodos - Guide/børneguide
2019/2020 - Gran Canaria - Guide
2021 - Rhodos - Højsæsonsguide
2022 - Guideskole - Instruktør

Lasse Skjollander (DK)

LASSE SKJOLLANDER

Heeej Allesammen!
Mit navn er Lasse og jeg kommer til at være en af jeres danske instruktører på guideskolen i Palmanova.
Jeg har igennem hele mit liv rejst til europas største destinationer med min familie, og det er her interresen for guidebranchen er opstået.
Følelsen af at træde udad et fly i overdrevne plusgrader, såvel som overdrevne minusgrader er stadig den bedste, og mest eventyrlige følelse jeg kan tænke på.

Selvom jeg altid har haft en guidedrøm i mig, så var min beslutning om at tage på Utopia guideskole alligevel en smule spontan, tilbage i 2021.
Jeg meldte mig på Utopia med bare 4 uger til skolestart, og siden da er eventyret blevet vildere og vildere. Mit ophold på skolen har givet mig så meget mere en jeg havde turde drømme om, og jeg er nu den guide, som jeg selv så op til dengang jeg var lille.

Jeg sætter stor ære i at være ansigtet udad til for rejseselskaberne, og jeg brænder virkelig for at se glæden i gæsternes øjne efter en god og vellykket ferie.
For mig er livet som guide udfordrende, sjovt, livsbekræftende, men også en kæmpe fest, hvor jeg virkelig har lært mange nye sider af mig selv.
At gå på guideskole/at være guide sætter virkelig mange ting i perspektiv, og man møder alle slags mennesker, alle slags udfordinger og glæder.
Det har gjort at jeg i dag tør at være mig selv, og jeg glæder mig til at være med til at være en del af jeres udvikling, og gøre jeres oplevelse på guideskolen uforglemmelig.

“Live all you can - it's a mistake not to… Lev alt hvad du kan - det er en fejl ikk’ at gøre det”
 

Rejsebranchen - CV 
2021 - Guideskole - Elev
2022 - Frankrig - Guide
2022 - Cypern - Guide
2022 - Guideskole - Instruktør

Sarah Langhoff (DK)

SARAH LANGHOFF

Jeg arbejder som Produktchef & Rekrutteringskonsulent for Utopia Guideschool. Det betyder også, at jeg er en integreret del af intruktørteamet på Mallorca og Cypern, hvor jeg leder instruktørteamet som skolechef. 

Jeg er ansvarlig for at sikre guideskolens høje faglige niveau, driften af guideskolen samt at alle vores nye elever på Utopia Guideschool altid tager hjem med fantastiske oplevelser i bagagen og alle kompetencer de skal bruge for at få deres drømmejob. 

Ud over ansvaret for at sikre, at indholdet på skolen lever op til kravene fra rejsebureauerne og de arbejdsopgaver, som branchen byder på,  har jeg også hovedansvaret for at hjælpe rejseselskaberne med at finde, tiltrække, rekruttere og interviewe medarbejdere til deres organisation. Jeg sætter stor ære i dette arbejde, så elevernes ønsker og færdigheder stemmer overens ned rejseselskabernes krav og behov, så det "perfekte match" opstår hver gang.

Jeg er en service- og løsningsorienteret person med en udpræget positiv attitude. Det som driver mig allermest i mit arbejde er at se udvikling i mennesker samt med et kreativt mindset udfordre rammerne og udvikle Utopia Guideschool. I forlængelse heraf er jeg også som person fuld af livsglæde, nysgerrighed og har en kæmpe passion for livet som rejseleder. Hverdagen farver jeg helst med brug af hele farvepaletten, og hvis jeg kan smitter jeg meget gerne af med positivitet, farver og stor glæde for rejsebranchen på alle omkring mig. 

Rent karrieremæssigt har jeg siden 2015 arbejdet i forskellige funktioner på tværs af rejsebranchen, og på CV’et har der både været sol, charter, ungdomsrejser og ski. Jeg har siddet i stillinger som destinationschef, supervisor, areamanager, skolechef samt mere administrative stillinger, som nu hos Utopia Guideschool som produktchef. 

Denne erfaring i rejsebranchen giver mig en bred forståelse for de ønsker, behov og udfordringer rejsebureauerne står overfor, når det kommer til at ansætte de helt rigtige guider, som kan levere et fantastisk stykke arbejde på destinationen. 

Rejsebranchen - CV
2015  - Italien - Skiguide
2016 - Tenerife - Guide
2016 - Rhodos - Supervisor
2016/2017 - Gran Canaria - Destinationschef
2017 - Malta - Destinationschef
2017 - Utopia Guideskole - Instruktør
2017 - Gran Canaria - Destinationschef 
2018 - Madeira - Admin
2018 - Utopia Guideskole - Skolechef
2018 - Bulgarien - Areamanager
2018 - Utopia Guideskole - Skolechef
2018/2019 - Israel/Palæstina - Underviser 
2019 - Utopia Guideskole - Skolechef
2019 - Korfu - Destinationschef
2019 - Utopia Guideskole - Skolechef
2019/2020 - Rundrejse Sydøstasien
2020 - Utopia Guideskole - Skolechef 
2020/Nu - Produktchef for Utopia Guideschool