Tryghedsgaranti på alle bestillinger!  Læs mere her

Rejsebranchens bedste instruktører

 - Vi henter altid de bedste instruktører fra rejsebranchen til undervisningen

INSTRUKTØRER & UNDERVISERE PÅ UTOPIA GUIDESCHOOL

Utopias instruktørteam består altid af branchens allerbedste rejseledere, som er håndplukket hver og en.
Alle instruktører har hver deres baggrund og kommer med vidt forskellige kompetencer fra branchen, så de har mulighed for at levere et altid højt fagligt niveau.

De er alle specialiseret indenfor hver deres område, men hvad de alle har tilfælles er: En kæmpe passion for at lære fra sig og at være den allerbedste mentor for vores elever. De brænder for livet som guide og lægger hele sit hjerte i Utopia for at se alle elever udvikle sig under alle 5 uger på guideskolen. 

Herunder præsenterer vi instruktørerne for Utopia Guideskole, som du også vil stifte bekendtskab med på Utopia Guideschool i 2022. 

Isabella Christensen (DK)

ISABELLA CHRISTENSEN

Hej!
Mit navn er Isabella og er både instruktør og skolechef på guideskolen. Som person er jeg meget nysgerrig på livet, udadvendt og har altid et smil på læben.

Siden jeg var helt lille, har jeg altid haft en stor lyst til at komme ud og opleve verden. Jeg fik rigtig blod på tanden, da jeg efter gymnasiet, opdagede muligheden for at tage på guideskole.

Mit eventyr startede på Utopia guideskole tilbage i 2018. Her blev min rygsæk fyldt op med fabelagtige minder, en stor personlig udvikling og en enorm læring om rejsebranchen, og alt hvad den indebærer. Ej at glemme fik jeg venskaber for livet. I har virkelig noget at glæde jer til! I gennem mine sæsoner har jeg fået lov til at gøre en forskel for andre mennesker ved at give gæsterne fantastiske oplevelser på deres ferie, som de har taget med hjem i bagagen. Det er virkelig det, som driver mig! At gæsterne tager hjem med et stort smil. Jeg har både været så heldig at bo i Alperne og på Kreta, hvor jeg har lært nye kulturer at kende og samtidig været en del af teams, som bliver ligesom ens familie, hvor man skaber en masse minder sammen og oveni det lærer sig selv rigtig godt at kende. At være guide er ikke et job, men en livstil - og det blev for mig, det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.

Jeg ser så meget frem til at møde alle jer fremtidige guider, samt være med til at skabe uforglemmelige oplevelser for jer, og ruste jer til at komme ud i den store verden med det fedeste job.
Vi ses snart, når jeres eventyr starter!

Rejsebrancen - CV 
2018 - Guideskole - Elev
2018/2019 - Saalbach - Guide & Supervisor
2019 - Kreta - Guide
2019/2020 - Wagrain - Destinationschef 
2021 - Guideskole - Instruktør 
2021 - Guideskole - Instruktør
2021/2022 - Canazei - Destinationschef 
2022 - Guideskole - Skoleleder

Rasmus Pedersen (DK)

RASMUS PEDERSEN

Hej!
Mit navn er Rasmus, og jeg er blandt jeres instruktører samt skolechef på guideskolen. 
Som en af mange vidste jeg ikke hvad jeg skulle efter gymnasiet. Det kapitel var færdigskrevet og hvad så nu? I 2018 tog jeg den impulsive beslutning om at tage på Utopia Guideskole, en beslutning der satte rammerne for en ny hverdag, og ikke mindst fandt jeg ud af hvem og hvad jeg gerne ville være. Efter skolen var der ingen grænser for hvad jeg kunne lave.

Det har sidenhen skabt oplevelser for mig i Tyrkiet, Frankrig, Østrig og fantastiske Grækenland. Jeg har fået rigtig meget i baggagen fra mine sæsoner. Alle minder jeg aldrig vil bytte væk for noget. Alt fra mødet med en fremmed kultur, sprog og ikke mindst de oplevelser man giver andre som guide. Jeg har været en del af fantastiske teams, eller familier som det blev.

I har noget at se frem til, og i kan tro at jeg glæder mig utrolig meget til at møde jer og være med til at kickstarte jeres livs eventyr!
 

Rejsebranchen - CV
2018 - Guideskole - Elev
2018/2019 - Val Thorens - Guide
2019 - Kusadasi - Guide 
2019/2020 - Mayrhofen - Guide
2020 - Kreta - Guide
2021 - Guideskole - Instruktør 
2021 - Rejsekonsulent 
2021 - Guideskole - Instruktør 
2022 - Guideskole - Skoleleder

Rikke Fisker (DK)

RIKKE FISKER

Hejsa! Mit navn er Rikke og jeg er en udadvendt og smilende pige, der altid har ja-hatten på!
Da jeg først tog på guideskole, vidste jeg endnu ikke hvilken fantastisk branche, jeg var på vej ud i. Jeg ville oprindeligt gerne have blot en enkelt sæson, men her står jeg flere år senere, og har fundet ud af, at rejsebranchen; det er lige mig!

Jeg har rejst, siden jeg var helt lille, med min familie på charterferier og har altid været draget af livet i udlandet. Rejsebranchen gav mig muligheden for at skabe et liv under varmere himmelstrøg med fantastiske kollegaer, oplevelser og minder. De ting, man oplever både på guideskole og sæsoner, kan ifølge mig ikke sammenlignes med noget, da det er en helt speciel livsstil, som er meget nem at blive bidt af.

Det bedste ved at være guide er, at du kan give dine gæster en masse fantastiske oplevelser og samtidig selv få en masse ind på kontoen. Du får set verden på en hel anden måde ved at være rejseleder.

Jeg glæder mig vildt til at give jer indblik i, hvilken fantastisk branche, der ligger for jeres fødder, og hjælpe jer med at skabe jeres helt eget rejseeventyr!

Rejsebrancen - CV 
2018 - Guideskole - Elev
2019 - Sivota - Rejseleder
2019/2020 - Malta - Supervisor
2020 - Sivota - Destinationschef
2021 - Meganisi - Destinationschef
2022 - Porto Santo - Destinationschef 
2022 - Guideskole - Instruktør

Irina Vang Andersson (SE)

IRINA VANG ANDERSSON

Hej!
Mitt namn är Irina och jag har arbetat 5 säsonger som reseledare, att vara reseledare har varit min dröm sedan jag var liten. Mina föräldrar träffades som guider och arbetade utomlands flera säsonger och berättade såklart allt om arbetet för mig. Direkt efter studenten sökte jag då ut som guide och ett år senare fick jag äntligen sätta på mig uniformen och flytta till Kreta.

Jobbet har gett mig så otroligt mycket, både erfarenhet, fantastiska upplevelser och vänner för livet. Jag har sett och lärt mig så mycket mer än jag någonsin kunnat drömma om och fått minnen för livet.

Jag hoppas på lärorika, spännande och framför allt roliga veckor tillsammans med er. Jag ser verkligen fram emot att träffa er alla!

Rejsebrancen - CV 
2018 - Guideskole - Elev
2018 - Kreta - Guide
2018/2019 - Egypten - Guide
2018/2019 - Gran Canaria/Kap Verde - Guide
2019 - Kreta - Contact Center Guide
2019/2020 - Thailand - Guide
2021 - Parga - Concept Supervisor 
2021- Guideskole - Instruktør 
2021/2022 - Gran Canaria - Guide
2022 - Guideskole - Instruktør

Jonathan Stjernberg (DK)

JONATHAN STJERNBERG

Hejsa! Mit navn er Jonathan, og jeg er så heldig at skulle være en af jeres instruktører her på Utopia Guideskole.
Jeg er en glad og positiv person med en livsglæde der siger spar to, og elsker at give den glæde videre til andre. Jeg elsker at rejse og opleve nye dele af verden, samt nye kulturer og sprog, og det har altid været en stor del af mit liv.

Lige siden jeg var lille har min familie rejst meget. Det har blandt andet været en tur til Indien, hvor jeg boede og gik i skole i Goa. Derfor har drømmen om, at leve af at rejse også altid stået klart for mig. Og hvilken bedre måde at gøre det på end at blive guide?

Jeg tog på Utopia Guideskole i starten af 2021, og gennemgik en stor personlig udvikling. En udvikling jeg også håber på, at kunne skabe for jer! Siden da har rejsebranchen givet mig det ene gode minde efter det andet, scenarier man aldrig skulle tro ville ske og venner for livet. Jeg elsker fysisk aktivitet i alle former, og der findes intet bedre end at skabe den bedste dag for ens gæster igennem ens egen passion. Om det er at spille bold på stranden under en udflugt, at stå på ski eller vandaerobic i poolen, så er det bevægelse der giver mig motivationen. Og så findes der ingen bedre følelse end når ens hårde arbejde bærer frugt, og man kan se at sine gæster er glade og griner sammen.

Den følelse af stolthed glæder jeg mig rigtig meget til at give videre til jer, så i er motiverede til at gribe de chancer der kommer jeres vej.

Rejsebrancen - CV 
2021 - Guideskole - Elev
2021 - Kreta - Guide
2021/2022 - Canazei - Skiguide
2022 - Guideskole - Instruktør

Gitta Nielsen (DK/SE)

GITTA NIELSEN

Hej! Mit navn er Gitta og har været så heldig at blive instruktør her på Utopia Guideskole.
Jeg er en smilende og udadvendt person, som elsker at møde nye mennesker. Jeg elsker at rejse ud i verdenen og se nye kulturer. Siden jeg var helt lille har jeg rejst på ferier med min familie, både på charter og de mere eksotiske destinationer. Jeg tog på Utopia Guideskole i 2019 for at udvikle mig og lave noget mere utraditionelt. Det var dengang og er stadig en af de bedste beslutninger, som jeg har taget for mig selv.

Min personlige udvikling har været enorm. Jeg er gået fra at være meget genert og indadvendt til at springe ud i alt og eje verden. Mine sæsoner har budt på en masse. Alt fra børneguide, skiguide, Lufthavnsansvarlig også til en helt anden ende af rejsebranchen, som hotelpersonale og restaurantchef. Alle de erfaringer gør at jeg har en bred viden indenfor rejsebranchen, som jeg glæder mig til at lære fra mig.

Hvis jeg skulle vælge er min all-time favorit sportsguide. At give gæsterne et godt grin, når de laver en vandarobic og se deres smil, når de er færdige, efter de har trænet, er det bedste!

Jeg ser frem til at komme ned, lære jer alle at kende og have de bedste og lærerige dage sammen med jer!

Rejsebrancen - CV 
2019 - Guideskole - Elev 
2019/2020 - Frankring - Hotelpersonale & restaurantchef 
2021 - Kreta - Børneguide/Sportsguide/Guide
2021/2022 - Østrig - Lufthavnsansvarlig & Skiguide
2022 - Guideskole - Instruktør

Heidi Madsen (DK)

HEIDI MADSEN

Hej!
Mit navn er Heidi og jeg har altid elsket at rejse og opleve nye og spændende ting. I gymnasiet vidste jeg, at jeg i mine sabbatår ville rejse en masse. Men da jeg ikke kunne beslutte mig om hvortil, valgte jeg at tage på guideskole da jeg tænkte, at det gav uendelige muligheder. Dette blev den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Opholdet på guideskolen samt den efterfølgende tid som guide har givet mig de bedste oplevelser, relationer og minder. Herunder også en kæmpe personlig udvikling og mulighed for at lære sig selv at kende på en helt anden måde.

I min tid i rejsebranchen har jeg været så heldig at arbejde i Frankrig, Spanien og Tyrkiet. Herefter valgte jeg at læse til sygeplejerske. I den forbindelse flyttede jeg et par måneder til Norge for at arbejde, hvor det gik op for mig, hvor meget jeg savner at rejse og opleve verden. Så nu tager jeg orlov fra studiet, hvor jeg glæder mig til, at være med til at uddanne branchens bedste guider, samt endnu flere sæsoner som guide i sydens sol.

Rejsebranchen - CV
2016 - Mexico - Udveklsingsstudent
2018 - Guideskole - Elev 
2019 - Frankring - Skiguide
2019 - Spanien - Guide
2019 - Tyrkiet - Guide
2020 - Studerende
2021 - Norge - Respirator Vikar
2021 - Guideskole - Instruktør 
2021/2022 - Kap Verde - Guide
2022 - Guideskole - Instruktør 

Mathias Reinhold (DK)

MATHIAS REINHOLD

Ciao! Mit navn er Mathias og er så heldig at kunne arbejde i verdens fedeste branche, rejsebranchen!
Det skete da jeg igennem længere tid har haft en lille guidedrøm i maven, men ikke har kunne finde mig modet til at springe ud i det i mange år! -men en dag fik jeg nok! Jeg ville have mere i livet, og der tog jeg det der har vist sig at være den bedste beslutning i mit liv, nemlig at tage på Utopia Guideskole! Jeg sprang fuldstædig ud af min komfortzone, uden andre planer end at se hvor guidelivet vil bringe mig hen, uden at kigge tilbage!

Fra den bedste tid på skolen med personlig udviking og de mest fantastiske mennesker, til livet som guide under de varme solstråler, til de imponerede alper og til at kunne give alt det videre til dig som instruktør her på skolen, er mere end jeg nogensinde kunne drømme om - det har gjort jeg i dag står som gladere og bedre version af mig selv!

Jeg brænder for min egen og ikke mindst andres udvikling og så findes der ikke noget bedre end at se ens kollega team(ens lille nye familie) vinde sammen og dermed se sine gæster have de største smil over en vellykket ferie, fyldt med nye minder og historier at fortælle derhjemme! Om du tager afsted for at udfordre dig selv, opleve verdenen, flygte fra noget derhjemme eller noget helt andet, så glæder jeg mig utroligt til at guide dig igennem det og være med til at dig en tid og oplevelse du aldrig glemmer!
“If it scares you, it might be a good thing”
 

Rejsebrancen - CV 
2021 Guideskole - Elev 
2021 - Calabrien - Guide
2021/2022 - Sauze d'Oulx - Skiguide 
2022. Guideskole - Instruktør

Josephine Østerheden (DK/SE)

JOSEPHINE ØSTERHEDEN

Hej!
Mit navn er Josephine og jeg er som person meget energisk, eventyrlysten og har altid et smil på læben.
At træde ind i Utopias univers er noget helt specielt, og absolut den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Her blev min rygsæk fyldt med stor personlig udvikling, ny viden som jeg senere har kunnet bruge rigtig meget ude i ”den virkelig verden” og sidste men ikke mindst en masse nye venskaber, uforglemmelige oplevelser og minder for livet.

Efter endt ophold på Utopia følte jeg mig virkelig godt klædt på til at drage ud i verden og varetage de opgaver som følger med jobbet som rejseleder. Jeg har både været så heldig at bo under palmerne i sydens sol på Rhodos og i Alperne, hvor jeg har lært nye kulturer at kende og fået en masse nye bekendtskaber og relationer til kollegaer såvel som gæster.

Personligt brænder jeg for at gøre en forskel for andre mennesker, ved at give gæsterne fantastiske oplevelser udover det forventede, som de kan tage med hjem i bagagen. Det bedste ved at arbejde i rejsebranchen er uden tvivl at der skabes en masse minder og samtidig lærer man sig selv rigtig godt at kende.

Jeg glæder mig rigtig meget til at være med til at kickstarte jeres eventyr i rejsebranchen, og jeg garanterer jer for, at opholdet bliver de 5 bedste uger i jeres liv!

Rejsebrancen - CV 
2021 - Guideskole - Elev
2021 - Rhodos - Rejseleder
2021/2022 - Wagrain - Destinationschef
2022 - Guideskole - Instruktør

Marlene Sørensen (DK)

MARLENE SØRENSEN

Mit navn er Marlene og jeg er en af jeres instruktører her på Utopia guideskole.
Jeg har altid haft  en drøm om at komme ud i og rejse og se verden - og hvorfor så ikke tjene penge samtidig? At blive guide var den bedste beslutning for mig, og jeg fortryder den ikke et sekund!
Som guide har jeg ikke bare fået en fantastisk arbejdsplads, men jeg har fået minder og venner for livet. Jeg har altid selv rejst med charter og derfor vidste jeg med det samme, at jeg selv skulle være charterguide. Jeg brænder for at være med til at give ferieminder, som gæsterne aldrig vil glemme. Det er hårdt arbejde, men det kan kun betale sig i sidste ende! 

Jeg er en meget åben person og så elsker jeg udfordringer! Du udfordrer dig selv hver dag både som guide og på guideskolen, og en dag ligner ikke den anden - intet er kedeligt her. Jeg har oplevet, lært og set utrolig meget lige siden jeg startede på guideskole, og nu glæder jeg mig til at lære det hele videre til jer.

Jeg er spændt på at møde jer følge med på jeres rejse både på guideskolen og efter. Er i klar til den fedeste oplevelse i jeres liv?
 

Rejsebrancen - CV 
2019 - Guideskole - Elev
2020 - Cypern - Guide
2021 - Kreta - Guide
2021 - Cypern - Destinationschef
2022 - Guideskole - Instruktør

Nikita Rietz (SE)

NIKITA RIETZ

Hej!
Mitt namn är Nikita och jag kommer vara en av era svenska instruktörer. Jag är en energirik och positiv person som aldrig sitta still och hitta alltid hitta på nya saker. Jag har alltid älskat att resa och har rest mycket med min familj. När jag fick veta om Utopia Guideschool så var det en självklarhet att boka och åka med. Gick inte Utopia endast för att bli guide utan också för den personliga utvecklingen. Att stå framför människor och prata var inte en självklarhet för mig, men nu så älskar jag att prata och underhålla människor.

Hela skolan är ett minne och en upplevelse jag har för livet och som jag hoppas jag kan ge vidare.

Älskar när en dag inte är den andra lik, och därför passar guide-yrket mig som handen i handsken. Få träffa nya människor, gamla som unga är så underbart, möter minst en ny person varje dag vilket är så häftigt. Och det som är bland det bästa är att man får arbeta utomlands och ha världen som sin spelplan, det är som en dröm. Så mig ute i världen slipper ni inte. Ser framemot att se er på Mallorca!

Rejsebrancen - CV 
2020 - Guideskole - Elev
2021 - Kreta - Guide
2021 - Kreta - Contact Center Guide
2021- Guideskole - Instruktør 
2021/2022 - Gran Canaria - Guide
2022 - Guideskole - Instruktør

Josefine Stig Nielsen (DK/SE)

JOSEFINE STIG NIELSEN

Hej, Mit navn er Josefine.
Jeg har altid vidst, at når jeg engang var færdig med gymnasiet ville jeg ud og have en sæson i alperne på ski.
Hvordan vidste jeg ikke, men det viste sig hurtigt, da jeg tog på skiferie med familien og mødte nogle
guider, som virkelig gjorde en forskel på min ferie, og derfrastod det klart, at jeg skulle have en skisæson som guide.

Jeg blev anbefalet at tage en guideskole. Målet var blot en enkel sæson, men det viste sig hurtigt, at eventyret langt fra skulle slutte der. Jeg blev grebet af arbejdet, menneskerne og livet i udlandet og og ikke mindst det, at jeg nu var med til at gøre en forskel for mine gæster. Jeg fandt ud af, at det simpelthen var det bedste job i verden, og et kunne jeg ikke slippe med det samme!

Jeg vil beskrive mig selv som en energisk, smilende og eventyrlysten, og jeg glæder mig til at være med til at skabe den bedste oplevelse for jer, og se den vilde udvikling i kommer til at gennemgå på skolen.

Rejsebrancen - CV 
2017 - Guideskole - Elev
2017/2018 - Østrig - Guide
2018 - Cypern - Guide & Destinationschef
2018 - Rhodos - Guide
2018/2019 - Østrig - Destinationschef
2019 - Cypern - Destinationschef
2019 - Guideskole - Instruktør 
2019/2020 - Østrig - Supervisor 
2020 - Østrig - Hotelpersonale
2021 - Guideskole instruktør 
2021 - Sivota - Guide
2021 - Halkidiki - Destinationschef 
2021/2022 - Saalbach - Reception manager
2022 - Guideskole - Instruktør

Malene Taastrup (DK)


MALENE TAASTRUP

Hej, Mit navn er Malene og jeg har fået æren af at være en af jeres instruktører på guideskolen.
Jeg er en energisk, glad og positiv pige som elsker at møde nye mennesker, og har en forkærlighed for at komme ud og rejse, så jeg kan få stillet min nysgerrighed omkring andre kulturer.

Jeg tog derfor i sommeren 2019 en spontan beslutning om at der skulle ske noget nyt. Jeg hørte om Utopia på en af mine rejser, og tænkte at det var den helt perfekte løsning for mig, for her kunne jeg både få stillet min rejselyst, mens jeg samtidig kunne få lov at gøre en forskel for andre mennesker. Og det skulle vise sig at være den bedste beslutning!

Jeg gennemgik en enorm personlig udvikling på skolen, som jeg slet ikke ville have været foruden i dag, og de mange redskaber jeg fik med derfra, har jeg både kunne benytte mig af som rejseleder, men kan også gøre brug af senere hen i livet. Min passion for jobbet som rejseleder er en kombination af flere ting, men den største drivkraft for mig, er når jeg får respons tilbage fra mine gæster, og ved at jeg har gjort en forskel. Der er intet bedre end når man virkelig kan mærke at ens indsats er værdsat, og gæsterne kan gå derfra med et smil på læben - for så har alt det hårde arbejde været det hele værd!

Og derfor glæder jeg mig også vanvittig meget til forhåbentlig at kunne give jer denne her følelse - så i får alt det bedste med fra jeres guideskole!

Rejsebrancen - CV 
2019 - Guideskole - Elev 
2020 - Kreta - Guide
2021 - Sivota - Guide 
2022 - Guideskole - Instruktør

Gustav Grybe (SE)

GUSTAV GRYBE

Hej! Mitt namn är Gustav och jag är svensk instruktör!
Jag är en optimistisk person som älskar att utmana mig själv i alla möjliga sammanhang. När corona kom hittade jag gitarren som blev ett nytt intresse, då jag tycker att musik gör livet bättre. Efter gymnasiet var jag en vilsen själ, det enda jag visste säkert var att jag ville resa. Idag är jag evigt tacksam för att jag hittade Utopia Guideschool, som har gett mig så mycket möjligheter inom guidebranchen.

Jag visste i princip ingenting om guidelivet tills jag kom ner till skolan, och insåg att det här vill jag hålla på med i många år framåt. Det jag gillar mest med guidejobbet är att jag hittat ett sammanhang med likasinnade människor, som jag får skapa upplevelser med.

Jag ser fram emot att dela min energi med er så ni själva får uppleva vad jag pratar om!

Rejsebrancen - CV 
2019 - Guideskole - Elev
2019/2020 - Canazei - Skiguide
2022 - Lec Arcs - Skiguide
2022 - Canazei - Skisafari ugeguide 
2022 - Guideskole - Instruktør

Emma Søndergaard Nielsen (DK)

EMMA SØNDERGAARD NIELSEN

Hej! Mit navn er Emma og jeg vil beskrive min personlighed som smilende, nysgerrig og eventyrlysten. Det er nogle elementer i min personlighed, som for alvor blev dyrket, da jegfor første gang trådte ind i Utopias univers.
Jeg søgte nye bekendtskaber, fart og en masse sol, hvilket gjorde rejsebranchen til det perfekte sted for mig.

Jeg har i særlig grad beskæftiget mig med charterbranchen, da jeg brænder for at skabe minder og oplevelser sammen med gæsterne under palmerne i sydens sol. Gnisten som driver mit job som rejseleder findes i alle de mindeværdige oplevelser og alle de fantastiske bekendtskaber jeg har krydset på min vej.

Min tid i rejsebranchen har haft en stor indflydelse på mig og mit syn på verden. Jeg sætter pris på de værktøjer jeg har fået med mig, som blandt andet har styrket min personlige udvikling og faglige kompetencer. Udover værktøjer er min bagage fyldt med livslange venskaber, unikke oplevelser og en masse viden om den fantastiske verden, som vi kalder for rejsebranchen.

Jeg glæder mig til at være med til at sparke jeres eventyr igang. Jeg håber i er klar, for det er jeg!

Rejsebrancen - CV 
2021 - Guideskole - Elev
2021 - Bulgarien - Rejseleder
2021/2022 - Gran Canaria - Rejseleder
2022 - Guideskole - Instruktør

Alexander Montaser (DK)

ALEXANDER MONTASER

Hej!
Mit navn er Alexander og jeg har været så heldig at opleve verden som guide. Guidelivet har givet mig masser af oplevelser og faciliteret et miljø for personlig udvikling, som har gavnet mig på ufattelig mange måder. Nu er jeg så priviligeret at have fået mulighed for at dele ud af mine erfaringer som instruktør på Utopia Guideschool - skolen hvorpå mit eget guideeventyr startede! 

At tage på Utopia Guideschool var et af de bedste valg jeg har taget, da det klædte mig på til at trække i guideuniformen og komme ud og lære verden og mig selv bedre at kende. Jeg har sjældent været på charterferie med familien, men en spontan beslutning om at tage på guideskole, har gjort at rejsebranchen har givet mig relationer, lærdom og oplevelser, som jeg altid vil have med mig. 

Jeg elsker at opleve både andre kulturer og nye mennesker. Jeg er openminded, oftest en af de mest positive i lokalet, og så holder jeg af at investere min tid i det som udvikler mig og det som gør mig gladere.

Guidelivet er fantastisk og I har virkelig noget at se frem til. Jeg glæder mig til at møde jer allesammen og følge med i jeres udvikling. Ses snart!

Rejsebrancen - CV 
2019 - Guideskole - Elev
2019 - Grækenland - Guide
2019/2020 - Egypten - Guide
2021 - Certified personal trainer
2021/nu - Uddannelse i Ernæring og Sundhed
2022 - Guideskole - Instruktør

Camilla Visbye (DK/SE)

CAMILLA VISBYE

Hej,
Jeg hedder Camilla og jeg betegner mig selv som en rejseglad optimist. Som person ser jeg altid positivt på livet, jeg elsker at grine (på trods af at folk siger, mit grin lyder som en blanding af en gris og en sæl) og få andre til det.
Jeg tog på guideskole for 6 år siden, fordi jeg var ivrig efter at komme ud og opleve andre kulture, se verdenen og udfordre mig selv. Efterhånden har jeg prøvet næsten alle grene af guidejobbet, og det er det største rus i verden, at kunne arbejde under palmerne - de mest velsignede steder og være med til at skabe store smil og uforglemmelige øjeblikke - det er det, som driver mig!
Jeg tror på personlig udvikling og at man kan, hvad man vil, hvis man er villig til at kæmpe for det og derfor er jeg del af Utopia Guideschool.

Nu står jeg her 6 år senere og kan ikke give slip på rejse-/guidebranchen, fordi intet andet kan måle sig med det for mig, og fordi jeg ikke kan forstille mig at lave andet. Så nu læser jeg til serviceøkonom, arbejder på Utopia Guideschool’s kontor og bliver helt høj af at lære fra mig og dele ud af mine erfaringer.
Jeg glæder mig SÅ MEGET til at tage imod alle nye elever, hvor jeg lover at gøre mit bedste for, at du kommer hjem som et forandret og stærkere menneske.
Lets go, dine største oplevelser & øjeblikke venter foruden, det kan jeg godt garantere!

Rejsebranchen CV
2014 – Guideskole - Elev
2014 – Fuerteventura - Aktivitet-, service- og børneguide
2014/2015 – Vallorie – Ass. hotel chef
2015 – Mallorca – Guide
2015 – Kreta – Guide
2016 – Bulgarien – Administrativ manager
2016 – Guideskole – Censor & ekstern instruktør
2017 – Bulgarien – Manager
2018 – Cypern – Destinationschef
2019 – Guideskole - instruktør
2019 – Guideskole - instruktør og admin
2019 – Guideskole - instruktør og admin
2018/2020 – Serviceøkonom med speciale i turisme
2018/2020 – Rejsekonsulent
2020 – Guideskole - Instruktør og admin
2021 - Guideskole - Supervisor
2021 - Guideskole - Supervisor 

Sofie Morsbøl (DK)

SOFIE MORSBØL

Mit navn er Sofie og “jeg skal aldrig være guide”, var næsten mit motto for 4 år siden. Min gamle far havde nemlig fortalt, om hans fede år som guide i 80’erne - med grisefester og speedos… Men alligevel havnede jeg, meget spontant, på guideskole i 2017. Egentligt bare med en tanke om, at guideskole kunne være sjovt, og at jeg jo ikke behøvede at være guide, når jeg var færdig på skolen. Sådan blev det dog ikke. Guidelivet og livstilen med ekstremt mange muligheder, var jo lige mig! Og sidenhen har jeg haft flere sæsoner både under varmere himmelstrøg samt i de snedækkede alper.

Guidelivet giver erfaringer, som vi nok ikke får, ret mange andre steder. Det giver venner for livet og en masse oplevelser, som kun vi (der er guider) forstår - og det er fantastisk. At være en del af en gruppe mennesker, ligegyldigt hvilken destination vi er på, eller hvilket firma vi arbejder for, så deler vi noget helt specielt. Et sammenhold man ikke finder mange andre steder.

Nogle gange skal vi bare træde ud af vores vante rammer, og så finder vi pludselig ud af, hvor mange muligheder vi har lige foran os.

Rejsebranchen - CV
2017 - Guideskole - Elev 
2018 - Val Thorens - Skiguide
2018 - Kreta - Guide
2018/2019 - Ischgl - Skiguide
2019 - Kreta - Guide
2019/2020 - Saalbach - Barmanager
2021 - Guideskole - Instruktør 

Sarah Langhoff (DK)

SARAH LANGHOFF

Jeg arbejder som Produktchef & Rekrutteringskonsulent for Utopia Guideschool. Det betyder også, at jeg er en integreret del af intruktørteamet på Mallorca og Cypern, hvor jeg leder instruktørteamet som skolechef. 

Jeg er ansvarlig for at sikre guideskolens høje faglige niveau, driften af guideskolen samt at alle vores nye elever på Utopia Guideschool altid tager hjem med fantastiske oplevelser i bagagen og alle kompetencer de skal bruge for at få deres drømmejob. 

Ud over ansvaret for at sikre, at indholdet på skolen lever op til kravene fra rejsebureauerne og de arbejdsopgaver, som branchen byder på,  har jeg også hovedansvaret for at hjælpe rejseselskaberne med at finde, tiltrække, rekruttere og interviewe medarbejdere til deres organisation. Jeg sætter stor ære i dette arbejde, så elevernes ønsker og færdigheder stemmer overens ned rejseselskabernes krav og behov, så det "perfekte match" opstår hver gang.

Jeg er en service- og løsningsorienteret person med en udpræget positiv attitude. Det som driver mig allermest i mit arbejde er at se udvikling i mennesker samt med et kreativt mindset udfordre rammerne og udvikle Utopia Guideschool. I forlængelse heraf er jeg også som person fuld af livsglæde, nysgerrighed og har en kæmpe passion for livet som rejseleder. Hverdagen farver jeg helst med brug af hele farvepaletten, og hvis jeg kan smitter jeg meget gerne af med positivitet, farver og stor glæde for rejsebranchen på alle omkring mig. 

Rent karrieremæssigt har jeg siden 2015 arbejdet i forskellige funktioner på tværs af rejsebranchen, og på CV’et har der både været sol, charter, ungdomsrejser og ski. Jeg har siddet i stillinger som destinationschef, supervisor, areamanager, skolechef samt mere administrative stillinger, som nu hos Utopia Guideschool som produktchef. 

Denne erfaring i rejsebranchen giver mig en bred forståelse for de ønsker, behov og udfordringer rejsebureauerne står overfor, når det kommer til at ansætte de helt rigtige guider, som kan levere et fantastisk stykke arbejde på destinationen. 

Rejsebranchen - CV
2015  - Italien - Skiguide
2016 - Tenerife - Guide
2016 - Rhodos - Supervisor
2016/2017 - Gran Canaria - Destinationschef
2017 - Malta - Destinationschef
2017 - Utopia Guideskole - Instruktør
2017 - Gran Canaria - Destinationschef 
2018 - Madeira - Admin
2018 - Utopia Guideskole - Skolechef
2018 - Bulgarien - Areamanager
2018 - Utopia Guideskole - Skolechef
2018/2019 - Israel/Palæstina - Underviser 
2019 - Utopia Guideskole - Skolechef
2019 - Korfu - Destinationschef
2019 - Utopia Guideskole - Skolechef
2019/2020 - Rundrejse Sydøstasien
2020 - Utopia Guideskole - Skolechef 
2020/Nu - Produktchef for Utopia Guideschool