NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

Rejsebranchens bedste instruktører

 - Vi henter altid de bedste instruktører fra rejsebranchen til undervisningen

INSTRUKTØRER & UNDERVISERE PÅ UTOPIA GUIDESCHOOL

Utopias instruktørteam består altid af branchens allerbedste rejseledere, som er håndplukket hver og en.
Alle instruktører har hver deres baggrund og kommer med vidt forskellige kompetencer fra branchen, så de har mulighed for at levere et altid højt fagligt niveau.

De er alle specialiseret indenfor hver deres område, men hvad de alle har tilfælles er: En kæmpe passion for at lære fra sig og at være den allerbedste mentor for vores elever. De brænder for livet som guide og lægger hele sit hjerte i Utopia for at se alle elever udvikle sig under alle 5 uger på guideskolen. 

Herunder præsenterer vi instruktørerne for Utopia Guideskole, som du også vil stifte bekendtskab med på Utopia Guideschool i 2023. 

Mathias Reinhold (DK)

MATHIAS REINHOLD

Ciao! Mit navn er Mathias og er så heldig at kunne arbejde i verdens fedeste branche, rejsebranchen!
Det skete da jeg igennem længere tid har haft en lille guidedrøm i maven, men ikke har kunne finde mig modet til at springe ud i det i mange år! -men en dag fik jeg nok! Jeg ville have mere i livet, og der tog jeg det der har vist sig at være den bedste beslutning i mit liv, nemlig at tage på Utopia Guideskole! Jeg sprang fuldstædig ud af min komfortzone, uden andre planer end at se hvor guidelivet vil bringe mig hen, uden at kigge tilbage!

Fra den bedste tid på skolen med personlig udviking og de mest fantastiske mennesker, til livet som guide under de varme solstråler, til de imponerede alper og til at kunne give alt det videre til dig som instruktør her på skolen, er mere end jeg nogensinde kunne drømme om - det har gjort jeg i dag står som gladere og bedre version af mig selv!

Jeg brænder for min egen og ikke mindst andres udvikling og så findes der ikke noget bedre end at se ens kollega team(ens lille nye familie) vinde sammen og dermed se sine gæster have de største smil over en vellykket ferie, fyldt med nye minder og historier at fortælle derhjemme! Om du tager afsted for at udfordre dig selv, opleve verdenen, flygte fra noget derhjemme eller noget helt andet, så glæder jeg mig utroligt til at guide dig igennem det og være med til at dig en tid og oplevelse du aldrig glemmer!
“If it scares you, it might be a good thing”
 

Rejsebranchen - CV 
2021 Guideskole - Elev 
2021 - Calabrien - Guide
2021/2022 - Sauze d'Oulx - Skiguide 
2022 - Guideskole - Instruktør
2022 - Zakynthos - Guide
2022 - Golden Sands - Destinationschef
2022 - Guideskole - Supervisor
2022/2023 - Canazei - Destinationschef ski
2023 - Guideskole - Skoleleder

Irina Vang Andersson (SE)

IRINA VANG ANDERSSON

Hej!
Mitt namn är Irina och jag har arbetat 7 säsonger som reseledare. Att vara reseledare har varit min dröm sedan jag var liten. Mina föräldrar träffades som guider och arbetade utomlands flera säsonger och berättade såklart allt om arbetet för mig. Direkt efter studenten sökte jag då ut som guide och ett år senare fick jag äntligen sätta på mig uniformen och flytta till Kreta.

Jobbet har gett mig så otroligt mycket, både erfarenhet, fantastiska upplevelser och vänner för livet. Jag har sett och lärt mig så mycket mer än jag någonsin kunnat drömma om och fått minnen för livet.

Jag hoppas på lärorika, spännande och framför allt roliga veckor tillsammans med er. Jag ser verkligen fram emot att träffa er alla!

Rejsebranchen - CV 
2018 - Guideskole - Elev
2018 - Kreta - Guide
2018/2019 - Egypten - Guide
2018/2019 - Gran Canaria/Kap Verde - Guide
2019 - Kreta - Contact Center Guide
2019/2020 - Thailand - Guide
2021 - Parga - Concept Supervisor 
2021- Guideskole - Instruktør 
2021/2022 - Gran Canaria - Guide
2022 - Guideskole - Instruktør
2022 - Rhodos - Service Manager 
2022 - Guideskole - Instruktør
2022/2023 - Zell am See - Skiguide
2023 - Guideskole - Instruktør

Jonathan Stjernberg (DK)

JONATHAN STJERNBERG

Hejsa! Mit navn er Jonathan, og jeg er så heldig at skulle være en af jeres instruktører her på Utopia Guideskole.
Jeg er en glad og positiv person med en livsglæde der siger spar to, og elsker at give den glæde videre til andre. Jeg elsker at rejse og opleve nye dele af verden, samt nye kulturer og sprog, og det har altid været en stor del af mit liv.

Lige siden jeg var lille har min familie rejst meget. Det har blandt andet været en tur til Indien, hvor jeg boede og gik i skole i Goa. Derfor har drømmen om, at leve af at rejse også altid stået klart for mig. Og hvilken bedre måde at gøre det på end at blive guide?

Jeg tog på Utopia Guideskole i starten af 2021, og gennemgik en stor personlig udvikling. En udvikling jeg også håber på, at kunne skabe for jer! Siden da har rejsebranchen givet mig det ene gode minde efter det andet, scenarier man aldrig skulle tro ville ske og venner for livet. Jeg elsker fysisk aktivitet i alle former, og der findes intet bedre end at skabe den bedste dag for ens gæster igennem ens egen passion. Om det er at spille bold på stranden under en udflugt, at stå på ski eller vandaerobic i poolen, så er det bevægelse der giver mig motivationen. Og så findes der ingen bedre følelse end når ens hårde arbejde bærer frugt, og man kan se at sine gæster er glade og griner sammen.

Den følelse af stolthed glæder jeg mig rigtig meget til at give videre til jer, så i er motiverede til at gribe de chancer der kommer jeres vej.

Rejsebranchen - CV 
2021 - Guideskole - Elev
2021 - Kreta - Guide
2021/2022 - Canazei - Skiguide
2022 - Guideskole - Instruktør
2022 - Kreta - Guide
2022 - Guideskole - Instruktør
2022/2023 - Zell Am See/Schladming - Destinationschef ski
2023 - Guideskole - Instruktør

Gitta Nielsen (DK/SE)

GITTA NIELSEN

Hej! Mit navn er Gitta og har været så heldig at blive instruktør her på Utopia Guideskole.
Jeg er en smilende og udadvendt person, som elsker at møde nye mennesker. Jeg elsker at rejse ud i verdenen og se nye kulturer. Siden jeg var helt lille har jeg rejst på ferier med min familie, både på charter og de mere eksotiske destinationer. Jeg tog på Utopia Guideskole i 2019 for at udvikle mig og lave noget mere utraditionelt. Det var dengang og er stadig en af de bedste beslutninger, som jeg har taget for mig selv.

Min personlige udvikling har været enorm. Jeg er gået fra at være meget genert og indadvendt til at springe ud i alt og eje verden. Mine sæsoner har budt på en masse. Alt fra børneguide, skiguide, Lufthavnsansvarlig også til en helt anden ende af rejsebranchen, som hotelpersonale og restaurantchef. Alle de erfaringer gør at jeg har en bred viden indenfor rejsebranchen, som jeg glæder mig til at lære fra mig.

Hvis jeg skulle vælge er min all-time favorit sportsguide. At give gæsterne et godt grin, når de laver en vandarobic og se deres smil, når de er færdige, efter de har trænet, er det bedste!

Jeg ser frem til at komme ned, lære jer alle at kende og have de bedste og lærerige dage sammen med jer!

Rejsebranchen - CV 
2019 - Guideskole - Elev 
2019/2020 - Frankring - Hotelpersonale & restaurantchef 
2021 - Kreta - Børneguide/Sportsguide/Guide
2021/2022 - Østrig - Lufthavnsansvarlig & Skiguide
2022 - Guideskole - Instruktør
2022 - Alpe d'Huez - Hotelmanager
2022 - Guideskole - Instruktør
2023 - Uddannelse fysioterapeut & personlig træner
2023 - Guideskole - Ekstern instruktør

Nikita Rietz (SE)

NIKITA RIETZ

Hej!
Mitt namn är Nikita och jag kommer vara en av era svenska instruktörer. Jag är en energirik och positiv person som aldrig sitta still och hitta alltid hitta på nya saker. Jag har alltid älskat att resa och har rest mycket med min familj. När jag fick veta om Utopia Guideschool så var det en självklarhet att boka och åka med. Gick inte Utopia endast för att bli guide utan också för den personliga utvecklingen. Att stå framför människor och prata var inte en självklarhet för mig, men nu så älskar jag att prata och underhålla människor.

Hela skolan är ett minne och en upplevelse jag har för livet och som jag hoppas jag kan ge vidare.

Älskar när en dag inte är den andra lik, och därför passar guide-yrket mig som handen i handsken. Få träffa nya människor, gamla som unga är så underbart, möter minst en ny person varje dag vilket är så häftigt. Och det som är bland det bästa är att man får arbeta utomlands och ha världen som sin spelplan, det är som en dröm. Så mig ute i världen slipper ni inte. Ser framemot att se er på Mallorca!

Rejsebranchen - CV 
2020 - Guideskole - Elev
2021 - Kreta - Guide
2021 - Kreta - Contact Center Guide
2021- Guideskole - Instruktør 
2021/2022 - Gran Canaria - Guide
2022 - Guideskole - Instruktør
2022 - Rhodos - Destination manager 
2022 - Guideskole - Supervisor
2022/2023 - Cervinia - Destinationschef ski
2023 - Guideskole - Skoleleder

Heidi Søe Aaen (DK)

HEIDI SØE AAEN

Hej, mit navn er Heidi og jeg vil beskrive mig selv som en smilende, energisk og livsglad pige, som elsker at rejse og skabe en masse fantastiske og unikke oplevelser for livet.

Jeg er charterguide med stort c, hvor jeg både har arbejdet under sydens sol og i de mest fantastiske naturomgivelser.
Det som driver mig i mit job som rejseleder er det at kunne være med til at gøre og være en forskel for andre og derved være med til at skabe uforglemmelige minder - følelsen man står tilbage med bagefter, er fantastisk og derfor jeg elsker jobbet så ubeskriveligt meget.
Gæsternes taknemmelighed og glæde er den største motivationsfaktor for mig og noget som altid vil drive mig.

Gennem min tid på Utopia Guideskole gennemgik jeg en stor personlig udvikling som jeg aldrig vil have været foruden. J
eg fik skubbet til min komfort zone, grænser og derved udviklet mig til den jeg er i dag.
Gennem jobbet har jeg fået utrolig mange værktøjer og oplevelser, som jeg for altid vil være taknemlig for og kunne bruge resten af mit liv.
Alt jeg har taget med mig fra guideskolen og i jobbet som rejseleder glæder jeg mig til at kunne give videre til jer. Det bliver en oplevelse for livet som I aldrig vil fortryde.

Jeg glæder mig helt vildt til dette eventyr med jer og se jeres udvikling gennem skolen.
Det bliver fantastisk – I kan godt glæde jer, det gør jeg.

Rejsebranchen - CV 
2020 – Guideskole – Elev
2021 – Rhodos – Guide
2021/2022 – Madeira – Guide
2022 – Kreta – Guide
2022 – Guideskole – Instruktør
2023 - Guideskole - Instruktør 

Daniella Viborg (DK)

DANIELLA VIBORG

Halløj! Mit navn er Daniella og jeg skal være en af jeres instruktører i Palmanova!
Jeg griber hver eneste chance der er, for at rejse og så finder I mig altid med et smil på læben. Jeg elsker at gøre andre glade, sørge for de har det godt og sætter servicen i første række.

Jeg har altid været meget nysgerrig på verden, dens forskellige kulturer, mennesker og ikke mindst fantastiske natur, hvilket er grunden til at rejsebranchen er lige mig! 

Corona blev dæmpet lidt af, og jeg manglede at der skete noget i hverdagen, og derfor valgte jeg at tage på Utopia Guideskole i sommeren 2021, for at møde nye mennesker under sydens sol. Der var dog også en lille guidedrøm i maven.
Det viste sig, at være én af de bedste beslutninger jeg nogensinde har taget. Venner for livet, en udvikling der sagde spar to og starten på et eventyr jeg slet ikke kan få nok af, hvor mulighederne er uendelig.
Og det bedste jeg ved, er de fællesskaber og oplevelser du får som guide, dem vil jeg aldrig være foruden. Jeg glæder mig til at introducere jer for den utrolige verden, der venter jer forude og til at se jer gennemgå en kæmpe udvikling.

Rejsebranchen - CV 
2019 - Athen - Call center
2021 - Guideskole - Elev
2021 - Rhodos - Guide
2022 - Belle Plagne - Skiguide
2022 - Val Thorens - Skiguide
2022 - Kreta - Guide
2022 - Guideskole - Instruktør
2022/2023 - Avoriaz - Skiguide
2023 - Guideskole - Instruktør

Søren Freund (DK)

SØREN FREUND

Hejsa! Mit navn er Søren, og som person er jeg lidt af en humør bombe, fuld af energi og så bestræber jeg mig altid på at have hjertet på det rette sted - uanset hvor jeg er i verden.
Dette gør sig særdeles også gældende, når jeg med den største passion, og energi, trækker i instruktør poloen.

Igennem mange år, har jeg drømt om at rejse, og derigennem lære mig selv bedre at kende. Dette blev til virkelighed, igennem Utopia guideskole, hvor jeg lærte nogle helt nye sider af mig selv, og ikke mindst stiftede bekendtskab med nye kulturer, samt oplevelser via rejsebranchen.

Min tid som rejseleder, indtil videre, har budt på mange uforglemmelige oplevelser og minder for livet.
Derudover lærer jeg noget nydt hver dag, både om mig selv, og ikke mindst andre mennesker.
Det er i mødet med de nye kulturer, menneskerne og oplevelserne, at jeg bliver mindet om, hvorfor jeg drog på Utopia guideskole, og hvorfor jeg hver dag nyder, at tage på arbejde.
Jeg ser frem til nogle helt uforglemmelige uger på Utopia guideskole med jer alle, og jeg kan slet ikke vente til at skulle være med på starten af jeres kommende eventyr!

Rejsebranchen - CV 
2021 - Guideskole - Elev
2021/2022 - Lanzarote - Rejseleder
2022 - Kreta - Rejseleder
2022 - Guideskole - Instruktør
2023 - Guideskole - Instruktør

Kirstine Smith (DK)

KIRSTINE SMITH

Hej! Mit navn er Kirstine. Jeg elsker solrige destinationer med mulighed for en dejlig tur på stranden på mine fridage.
Så selvom jeg har svært ved at opnå den solbrune glød, så har livet som charterguide været helt perfekt for mig.

Jeg startede som guide i 2018 med intentionen om bare at skulle være afsted én enkelt sæson.
Nu står jeg flere sæsoner senere og har siden fået en masse uforglemmelige oplevelser og venner for livet.
Hvis mine venner skulle beskrive mig med ét ord, ville det nok være ”glad”.
Jeg er en meget glad og smilende person, og selvom jeg ikke just er et morgenmenneske, behøver jeg ikke en kop kaffe for at smile og interagere med folk fra morgenstunden.

Livet som guide kan virkelig ikke erstattes af noget andet.
For mig har det været en helt anden oplevelse at rejse som guide end at rejse som gæst. Man får et helt utroligt bånd til dem som bor og arbejder på destinationerne.
Det er mere end bare et job, det er en livsstil – så når man snakker med gæsterne, er det med passion.
Det er en oplevelse man husker for livet, om så det bare er én sæson – selvom det sjældent er tilfældet i min erfaring. Det er noget jeg altid anbefaler alle at blive, så jeg glæder mig helt utrolig meget til at møde jer alle med samme interesse og give jer et indblik i hvilket fantastisk arbejde I går i møde.

Rejsebranchen - CV 
2018 - Guideskole - Elev
2018 - Almería/Rhodos - Guide
2018/2019 - Gran Canaria - Guide
2019 - Kroatien/Rhodos - Guide/børneguide
2019/2020 - Gran Canaria - Guide
2021 - Rhodos - Højsæsonsguide
2022 - Guideskole - Instruktør
2023 - Guideskole - Instruktør

Lasse Skjollander (DK)

LASSE SKJOLLANDER

Heeej Allesammen!
Mit navn er Lasse og jeg kommer til at være en af jeres danske instruktører på guideskolen i Palmanova.
Jeg har igennem hele mit liv rejst til europas største destinationer med min familie, og det er her interresen for guidebranchen er opstået.
Følelsen af at træde udad et fly i overdrevne plusgrader, såvel som overdrevne minusgrader er stadig den bedste, og mest eventyrlige følelse jeg kan tænke på.

Selvom jeg altid har haft en guidedrøm i mig, så var min beslutning om at tage på Utopia guideskole alligevel en smule spontan, tilbage i 2021.
Jeg meldte mig på Utopia med bare 4 uger til skolestart, og siden da er eventyret blevet vildere og vildere. Mit ophold på skolen har givet mig så meget mere en jeg havde turde drømme om, og jeg er nu den guide, som jeg selv så op til dengang jeg var lille.

Jeg sætter stor ære i at være ansigtet udad til for rejseselskaberne, og jeg brænder virkelig for at se glæden i gæsternes øjne efter en god og vellykket ferie.
For mig er livet som guide udfordrende, sjovt, livsbekræftende, men også en kæmpe fest, hvor jeg virkelig har lært mange nye sider af mig selv.
At gå på guideskole/at være guide sætter virkelig mange ting i perspektiv, og man møder alle slags mennesker, alle slags udfordinger og glæder.
Det har gjort at jeg i dag tør at være mig selv, og jeg glæder mig til at være med til at være en del af jeres udvikling, og gøre jeres oplevelse på guideskolen uforglemmelig.

“Live all you can - it's a mistake not to… Lev alt hvad du kan - det er en fejl ikk’ at gøre det”
 

Rejsebranchen - CV 
2021 - Guideskole - Elev
2022 - Frankrig - Skiguide
2022 - Cypern - Guide
2022 - Guideskole - Instruktør
2023 - Obertaurn - Skiguide
2023 - Guideskole - Instruktør

Jonas Vittenbach (DK)

Jonas Vittenbach

Dav!
Mit navn er Jonas, jeg er endte meget spontant i rejsebranchen da jeg bestilte guideskole 2 uger før afrejse. På anbefaling fra en ven der mente at det ville være lige mig, og har ikke kigget mig tilbage siden!

Jeg kan godt lide når der er fart på og har ofte mange bolde i luften, og sørger altid de unikke oplevelser.
Jeg elsker at udfordre mig selv, komme ud af min komfortzone, og lige præcis det kan jeg få lov til i rejsebranchen.
Derudover har jeg været meget interesseret i historie, myter og forskellige kulturer, og hvilken bedre måde at udforske dette end besøg i en masse lande!

Min passion i branchen ligger specielt i at skabe oplevelser og minder for mig selv og for gæsterne.
Samtid med at være i de skønneste omgivelser, med det næste eventyr lige om hjørnet. Jeg har en masse erfaring og fantastiske oplevelser i rygsækken, og glæder mig til at dele og skabe minder for jer! Så i bliver bedst muligt klædt på til at komme ud i den fantastiske rejsebranche, og opleve det for jeg selv.
                     

Rejsebranche – CV  
2017 - Guideskole – Elev
2018 – Kreta – Guide
2019 – Val Thorens – Barpersonale
2019 – Kreta – Supervisor
2020 – Bulgarien – Destinationschef
2020 – Online guide
2021 – Kreta – Supervisor
2022 – Lanzarote – Destinationschef
2022 – Zakynthos – Supervisor
2022 – Kreta – Supervisor
2023 – Guideskole – Instruktør

Mathias Ploug (DK/SE)

MATHIAS PLOUG

Hejsa!
Mit navn er Mathias og jeg er så heldig at være en af instruktørerne i Palmanova. Jeg er en energifyldt og meget positiv person som altid har det bedst når mine venner og kollegaer er på toppen. Derfor har jeg altid set rejsebranchen som en perfekt branche for mig, da jeg her kan bruge alt min energi på at være på toppen og kombinere personlig udvikling med at give gæsterne den bedst mulige ferie.

Jeg har altid i min opvækst set frem til at komme på de gode gamle charter ferier på alle danskernes favorit charter øer.
Når jeg så kom hjem, så var det stort set altid guiderne jeg bedst huskede. Derfor valgte jeg at tage chancen og tage på Utopia Guideskole i 2018. Her lærte jeg virkelig mig selv at kende og hvor fantastisk rejsebranchen er, så lige siden da har jeg fuldt H.C Andersens gode gamle citat “At rejse er at leve”. 

Guidebranchen tilbyder også andet end bare pæne udsigter og vilde oplevelser, det gør nemlig at man lærer sig selv og andre personer at kende, på en hel anden måde end det almindelige 8-16 job derhjemme.
Derfor får du både oplevelser for livet men helt bestemt også venskaber for livet og som alle ved, så er lige præcis den kombination noget af det bedste der findes. Nu har jeg så fået besøgt en masse forskellige og imponerende steder rundt om i verden, så derfor glæder jeg mig rigtigt meget til at jeg kan hjælpe jer med at at udvikle jer personligt og forhåbentligt tage det første skridt ud i guideuniformen. 

Rejsebranchen - CV
2018 - Guideskole - Elev
2018/2019 - Wagrain - Hotelpersonale
2019 - Kreta - Guide
2019/2020 - Egypten - Guide
2021 - Kroatien - Supervisor
2021/2022 - Lanzarote - Destinationschef
2022 - Kreta - Supervisor
2022 - Albanien - Destinationschef
2022 - Cypern - Destinationschef
2022/2023 - De Forenede Arabiske Emirater - Supervisor
2023 - Guideskole - Instruktør 

Marcus Lund Finnerup (DK)

MARCUS LUND FINNERUP

Hej!
Mit navn er Marcus og jeg er en af de heldige som skal være jeres instruktør her på Utopia Guideskole. Hvis mine venner skulle beskrive mig, vil de sige jeg smiler for meget, meget energisk, meget krudt i røven og omsorgsfuld. Derudover en som er god til at få andre med og sprede god stemning. 

Jeg har rejst hele mit liv og det er en af grundene til at rejsebranchen er lige mig! Elsker at rejse nye steder hen, for at opleve en anderledes kultur. Jeg har bl.a. været i Kina, USA, Bali osv. hvilket er meget anderledes end Danmark. Jeg har selv boet i Manchester, England og Düsseldorf, Tyskland sammen med min skønne familie. Det har gjort at jeg har skiftet skole mange gange og det har tvunget mig ud i mange nye og korte venskaber, men det har jeg lært ekstremt meget af. 
Da jeg selv gik på guideskole for 1 år siden udviklede jeg mig på mange måder. Jeg er blevet mere ekstrovert og generelt en mere åben person overfor fremmede mennesker. 

Jeg brænder personligt meget for det lille ekstra, at skabe minder for livet for ens gæster og generelt bare gøre en forskel der hvor man kan. Det bedste jeg ved er at efterlade gæsten med et smil på læben og bagagen fyldt med minder. Jeg kan personligt ikke sidde stille i en længere periode, det har gjort at jeg hele mit liv har gået til ⅔ forskellige sportsgrene på samme tid. Jeg har spillet fodbold og håndbold hele mit liv, og lige nu er Padel Tennis det jeg brænder mest for! 
Jeg ser frem til nogle helt uforglemmelige uger sammen med jer alle og glæder mig til at hjælpe jer igang med jeres karriere som guide! 

“Die with memories, not dreams”

Rejsebranchen - CV 
2022 - Guideskole - Elev
2022 - Grækenland - Rhodos - Rejseleder
2022/2023 - Østrig - Zell am See/Saalbach-Hinterglemm/Lofer/Wagrain - Skiguide
2023 - Guideskole - Instruktør

Emma Marie Corlin (DK)

EMMA MARIE CORLIN

Hej med Jer!
Jeg hedder Emma, og  jeg har fået fornøjelsen af at skulle være én af jeres instruktører i Palmanova.
I min familie har vi altid rejst meget, specielt i Asien. Det er her, at min interesse for forskellige kulturer har blomstret, og det stadig noget, som fylder utrolig meget for mig den dag i dag. Derfor havde jeg også svært ved at se meningen i at tage på den famøse Asien-tur, da jeg færdiggjorde gymnasiet - jeg ville nemlig gerne opleve verden på en anden måde.

Jeg søgte derfor mod andre eventyrer, og det var her, at jeg fik øjnene op for guideskole. Så en dag da muligheden bød sig, tog jeg afsted, og det er nok én af de bedste beslutninger i mit liv. Guideskole handlede for mig om SÅ meget mere end blot selve rejsebranchen, for man lærte sig selv bedre at kende, kom ud af sin komfortzone samt overskred en masse grænser - på den gode måde! Jeg glæder mig helt vildt til at kunne se jer udvikle jer selv, og når I har overkommet en udfordring, vil I forhåbentlig kunne sige: “Det var jo ikke så slemt”, og klappe jer selv, og ikke mindst hinanden, på skulderen

Rejsebranchen er et sted fyldt med sjove oplevelser, unikke minder og venskaber for livet. Den bedste følelse er, at sende gæster hjem, hvor man ved, at man har gjort ALT hvad man kunne, for at de har fået den bedste ferie. Man ved, at man har gjort en forskel. Jeg håber, at I bliver ligeså forelsket i branchen, som jeg er.
Vi ses om lidt!

Rejsebranchen - CV 
2022 - Guideskole - Elev
2022 - Grækenland - Sivota - Rejseleder
2022/2023 - Østrig - Schladming - Skiguide
2023 - Guideskole - Instruktør

Karoline Lunddal Dam (DK)

KAROLINE LUNDDAL DAM

Hej alle søde elever!
Endnu en præsentation fra instruktørteamet her! Jeg hedder Karoline, og jeg glæder mig til at se jer under varme himmelstrøg og hjælpe med at gøre jer til branchens bedste guider, som ifølge mig er dem med en høj arbejdsmoral og en evig lyst til at lære nye ting!

Mit eget guideeventyr begyndte i foråret 2021, hvor jeg selv var elev på Utopia. Jeg ville være guide for at få en unik udlandsoplevelse på den ene sæson, jeg troede, jeg skulle nøjes med. Men jeg forelskede mig i faget - som I forhåbentlig også kommer til - og har fortsat i jobbet som charterguide. Jeg elsker, at man som guide kommer helt tæt på et andet lands kultur og får nye bekendtskaber, der udvider ens horisont. 

Jeg er også uddannet journalist og har arbejdet som blandt andet TV-reporter, inden jeg fandt min vej til guidebranchen.
Jeg er nysgerrig og stiller altid spørgsmålstegn ved ting, der undrer mig.
I samtlige vennegrupper gennem mit liv, har jeg altid været gruppens mama. Jeg er planlæggeren - hende man altid kan regne med får tingene gjort med en snert af perfektionisme, og så bekymrer jeg mig meget om andre mennesker, og jeg vil altid gerne lytte og give råd.

Jeg kan næsten ikke vente med at give jer en oplevelse for livet - vi ses på Mallorca!

Rejsebranchen - CV 
2021 - Guideskole - elev
2021 - Grækenland - Østkreta - guide
2022 - Grækenland - Østkreta - medior guide 
2022/2023 - Spanien - Tenerife - senior guide
2023 - Guideskole - instruktør
2023 - Tyrkiet - Bordrum - senior guide

Sarah Langhoff (DK)

SARAH LANGHOFF

Jeg arbejder som Produktchef & Rekrutteringskonsulent for Utopia Guideschool. Det betyder også, at jeg er en integreret del af intruktørteamet på Mallorca og Cypern, hvor jeg leder instruktørteamet som skolechef. 

Jeg er ansvarlig for at sikre guideskolens høje faglige niveau, driften af guideskolen samt at alle vores nye elever på Utopia Guideschool altid tager hjem med fantastiske oplevelser i bagagen og alle kompetencer de skal bruge for at få deres drømmejob. 

Ud over ansvaret for at sikre, at indholdet på skolen lever op til kravene fra rejsebureauerne og de arbejdsopgaver, som branchen byder på,  har jeg også hovedansvaret for at hjælpe rejseselskaberne med at finde, tiltrække, rekruttere og interviewe medarbejdere til deres organisation. Jeg sætter stor ære i dette arbejde, så elevernes ønsker og færdigheder stemmer overens ned rejseselskabernes krav og behov, så det "perfekte match" opstår hver gang.

Jeg er en service- og løsningsorienteret person med en udpræget positiv attitude. Det som driver mig allermest i mit arbejde er at se udvikling i mennesker samt med et kreativt mindset udfordre rammerne og udvikle Utopia Guideschool. I forlængelse heraf er jeg også som person fuld af livsglæde, nysgerrighed og har en kæmpe passion for livet som rejseleder. Hverdagen farver jeg helst med brug af hele farvepaletten, og hvis jeg kan smitter jeg meget gerne af med positivitet, farver og stor glæde for rejsebranchen på alle omkring mig. 

Rent karrieremæssigt har jeg siden 2015 arbejdet i forskellige funktioner på tværs af rejsebranchen, og på CV’et har der både været sol, charter, ungdomsrejser og ski. Jeg har siddet i stillinger som destinationschef, supervisor, areamanager, skolechef samt mere administrative stillinger, som nu hos Utopia Guideschool som produktchef. 

Denne erfaring i rejsebranchen giver mig en bred forståelse for de ønsker, behov og udfordringer rejsebureauerne står overfor, når det kommer til at ansætte de helt rigtige guider, som kan levere et fantastisk stykke arbejde på destinationen. 

Rejsebranchen - CV
2015  - Italien - Skiguide
2016 - Tenerife - Guide
2016 - Rhodos - Supervisor
2016/2017 - Gran Canaria - Destinationschef
2017 - Malta - Destinationschef
2017 - Utopia Guideskole - Instruktør
2017 - Gran Canaria - Destinationschef 
2018 - Madeira - Admin
2018 - Utopia Guideskole - Skolechef
2018 - Bulgarien - Areamanager
2018 - Utopia Guideskole - Skolechef
2018/2019 - Israel/Palæstina - Underviser 
2019 - Utopia Guideskole - Skolechef
2019 - Korfu - Destinationschef
2019 - Utopia Guideskole - Skolechef
2019/2020 - Rundrejse Sydøstasien
2020 - Utopia Guideskole - Skolechef 
2020/Nu - Produktchef for Utopia Guideschool