Tryghedsgaranti på alle bestillinger!  Læs mere her

Rejsebranchens bedste instruktører

 - Vi henter altid de bedste instruktører fra rejsebranchen til undervisningen

INSTRUKTØRER & UNDERVISERE PÅ UTOPIA GUIDESCHOOL

Utopias instruktørteam består altid af branchens allerbedste rejseledere, som er håndplukket hver og en.
Alle instruktører har hver deres baggrund og kommer med vidt forskellige kompetencer fra branchen, så de har mulighed for at levere et altid højt fagligt niveau.

De er alle specialiseret indenfor hver deres område, men hvad de alle har tilfælles er: En kæmpe passion for at lære fra sig og at være den allerbedste mentor for vores elever. De brænder for livet som guide og lægger hele sit hjerte i Utopia for at se alle elever udvikle sig under alle 5 uger på guideskolen. 

Herunder præsenterer vi instruktørerne for Utopia Guideskole, som du også vil stifte bekendtskab med på Utopia Guideschool i 2021. 

Steffen Friis (DK)

STEFFEN FRIIS

Hej!
Mit navn er Steffen og den absolut højeste af jeres instruktører på denne skole og mindst lige så høj på livet - man bliver ikke andet med den livsstil det er at være guide! For nogle år tilbage tog jeg en beslutning om at der skulle ske noget helt nyt. Jeg valgte at tage på Utopia Guideskole, ikke noget jeg decideret havde planlagt, selvom jeg altid har elsket at rejse, men siden jeg var på ski første gang og overværede guiderne der, har jeg altid drømt om at blive guide. Beslutningen har sidenhen vist sig at være den helt rigtige. En beslutning hvor personlig udviking var og stadig er i højsædet. Det dannede rammerne for en ny og spændende tid med fantastiske venner, minder og oplevelser jeg aldrig vil bytte væk for noget andet.

Jeg har fået utrolig meget med mig fra min tid på Utopia og gennem mine sæsoner. Jeg er blevet en ny og meget bedre version af mig selv. På min tid i rejsebranchen og med Corona har jeg prøvet lidt af hvert. Men det vigtigste for mig er, at jeg har været med til at gøre en forskel og skabe de bedste ferier for andre mennekser. Det at give en god service udover forventningerne (det lille ekstra) og give gæsterne et smil. Det er det jeg brænder for.

Jeg glæder mig helt vildt og det lige så meget på jeres vegne, fordi jeg ved hvilken kæmpe oplevelse og tid der venter jer! Så jeg ser frem til at møde hver og en af jer og sørge for, at I bliver de bedste udgaver af jer selv og verdensklasse guider!

Rejsebranchen - CV
2019 - Guideskole - Elev 
2019/2020 - Bad Bastein - Skiguide
2020 - Kreta - Guide
2020/2021 - Fuerteventura - Guide
2021 - Guideskole - Instruktør
2021 - Kreta - Guide
2021 - Guideskole - Instruktør 

Irina Vang Andersson (SE)

IRINA VANG ANDERSSON

Hej!
Mitt namn är Irina och jag har arbetat 5 säsonger som reseledare, att vara reseledare har varit min dröm sedan jag var liten. Mina föräldrar träffades som guider och arbetade utomlands flera säsonger och berättade såklart allt om arbetet för mig. Direkt efter studenten sökte jag då ut som guide och ett år senare fick jag äntligen sätta på mig uniformen och flytta till Kreta.

Jobbet har gett mig så otroligt mycket, både erfarenhet, fantastiska upplevelser och vänner för livet. Jag har sett och lärt mig så mycket mer än jag någonsin kunnat drömma om och fått minnen för livet.

Jag hoppas på lärorika, spännande och framför allt roliga veckor tillsammans med er. Jag ser verkligen fram emot att träffa er alla!

Rejsebrancen - CV 
2018 - Guideskole - Elev
2018 - Kreta - Guide
2018/2019 - Egypten - Guide
2018/2019 - Gran Canaria/Kap Verde - Guide
2019 - Kreta - Contact Center Guide
2019/2020 - Thailand - Guide
2021 - Parga - Concept Supervisor 
2021- Guideskole - Instruktør 

Isabella Christensen (DK)

ISABELLA CHRISTENSEN

Hej!
Mit navn er Isabella og jeg er som person meget nysgerrig på livet, udadvendt og har altid et smil på læben.

Siden jeg var helt lille, har jeg altid haft en stor lyst til at komme ud og opleve verden. Jeg fik rigtig blod på tanden, da jeg efter gymnasiet, opdagede muligheden for at tage på guideskole.

Mit eventyr startede på Utopia guideskole tilbage i 2018. Her blev min rygsæk fyldt op med fabelagtige minder, en stor personlig udvikling og en enorm læring om rejsebranchen, og alt hvad den indebærer. Ej at glemme fik jeg venskaber for livet. I har virkelig noget at glæde jer til! I gennem mine sæsoner har jeg fået lov til at gøre en forskel for andre mennesker ved at give gæsterne fantastiske oplevelser på deres ferie, som de har taget med hjem i bagagen. Det er virkelig det, som driver mig! At gæsterne tager hjem med et stort smil. Jeg har både været så heldig at bo i Alperne og på Kreta, hvor jeg har lært nye kulturer at kende og samtidig været en del af teams, som bliver ligesom ens familie, hvor man skaber en masse minder sammen og oveni det lærer sig selv rigtig godt at kende. At være guide er ikke et job, men en livstil - og det blev for mig, det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.

Jeg ser så meget frem til at møde alle jer fremtidige guider, samt være med til at skabe uforglemmelige oplevelser for jer, og ruste jer til at komme ud i den store verden med det fedeste job.
Vi ses snart, når jeres eventyr starter!

Rejsebrancen - CV 
2018 - Guideskole - Elev
2018/2019 - Saalbach - Guide & Supervisor
2019 - Kreta - Guide
2019/2020 - Wagrain - Destinationschef 
2021 - Guideskole - Instruktør 
2021 - Guideskole - Instruktør

Rasmus Pedersen (DK)

RASMUS PEDERSEN

Hej!
Mit navn er Rasmus, og jeg er blandt jeres instruktører!  
Som en af mange vidste jeg ikke hvad jeg skulle efter gymnasiet.Det kapitel var færdigskrevet og hvad så nu? I 2018 tog jeg den impulsive beslutning om at tage på Utopia Guideskole, en beslutning der satte rammerne for en ny hverdag, og ikke mindst fandt jeg ud af hvem og hvad jeg gerne ville være. Efter skolen var der ingen grænser for hvad jeg kunne lave.

Det har sidenhen skabt oplevelser for mig i Tyrkiet, Frankrig, Østrig og fantastiske Grækenland. Jeg har fået rigtig meget i baggagen fra mine sæsoner. Alle minder jeg aldrig vil bytte væk for noget. Alt fra mødet med en fremmed kultur, sprog og ikke mindst de oplevelser man giver andre som guide. Jeg har været en del af fantastiske teams, eller familier som det blev.

I har noget at se frem til, og i kan tro at jeg glæder mig utrolig meget til at møde jer og være med til at kickstarte jeres livs eventyr!
 

Rejsebranchen - CV
2018 - Guideskole - Elev
2018/2019 - Val Thorens - Guide
2019 - Kusadasi - Guide 
2019/2020 - Mayrhofen - Guide
2020 - Kreta - Guide
2021 - Guideskole - Instruktør 
2021 - Guideskole - Instruktør 

Nikita Rietz (SE)

NIKITA RIETZ

Hej!
Mitt namn är Nikita och jag kommer vara en av era svenska instruktörer. Jag är en energirik och positiv person som aldrig sitta still och hitta alltid hitta på nya saker. Jag har alltid älskat att resa och har rest mycket med min familj. När jag fick veta om Utopia Guideschool så var det en självklarhet att boka och åka med. Gick inte Utopia endast för att bli guide utan också för den personliga utvecklingen. Att stå framför människor och prata var inte en självklarhet för mig, men nu så älskar jag att prata och underhålla människor.

Hela skolan är ett minne och en upplevelse jag har för livet och som jag hoppas jag kan ge vidare.

Älskar när en dag inte är den andra lik, och därför passar guide-yrket mig som handen i handsken. Få träffa nya människor, gamla som unga är så underbart, möter minst en ny person varje dag vilket är så häftigt. Och det som är bland det bästa är att man får arbeta utomlands och ha världen som sin spelplan, det är som en dröm. Så mig ute i världen slipper ni inte. Ser framemot att se er på Mallorca!

Rejsebrancen - CV 
2020 - Guideskole - Elev
2021 - Kreta - Guide
2021 - Kreta - Contact Center Guide
2021- Guideskole - Instruktør 

Camilla Visbye (DK/SE)

CAMILLA VISBYE

Hej,
Jeg hedder Camilla og jeg betegner mig selv som en rejseglad optimist. Som person ser jeg altid positivt på livet, jeg elsker at grine (på trods af at folk siger, mit grin lyder som en blanding af en gris og en sæl) og få andre til det.
Jeg tog på guideskole for 6 år siden, fordi jeg var ivrig efter at komme ud og opleve andre kulture, se verdenen og udfordre mig selv. Efterhånden har jeg prøvet næsten alle grene af guidejobbet, og det er det største rus i verden, at kunne arbejde under palmerne - de mest velsignede steder og være med til at skabe store smil og uforglemmelige øjeblikke - det er det, som driver mig!
Jeg tror på personlig udvikling og at man kan, hvad man vil, hvis man er villig til at kæmpe for det og derfor er jeg del af Utopia Guideschool.

Nu står jeg her 6 år senere og kan ikke give slip på rejse-/guidebranchen, fordi intet andet kan måle sig med det for mig, og fordi jeg ikke kan forstille mig at lave andet. Så nu læser jeg til serviceøkonom, arbejder på Utopia Guideschool’s kontor og bliver helt høj af at lære fra mig og dele ud af mine erfaringer.
Jeg glæder mig SÅ MEGET til at tage imod alle nye elever, hvor jeg lover at gøre mit bedste for, at du kommer hjem som et forandret og stærkere menneske.
Lets go, dine største oplevelser & øjeblikke venter foruden, det kan jeg godt garantere!

Rejsebranchen CV
2014 – Guideskole - Elev
2014 – Fuerteventura - Aktivitet-, service- og børneguide
2014/2015 – Vallorie – Ass. hotel chef
2015 – Mallorca – Guide
2015 – Kreta – Guide
2016 – Bulgarien – Administrativ manager
2016 – Guideskole – Censor & ekstern instruktør
2017 – Bulgarien – Manager
2018 – Cypern – Destinationschef
2019 – Guideskole - instruktør
2019 – Guideskole - instruktør og admin
2019 – Guideskole - instruktør og admin
2018/2020 – Serviceøkonom med speciale i turisme
2018/2020 – Rejsekonsulent
2020 – Guideskole - Instruktør og admin
2021 - Guideskole - Supervisor
2021 - Guideskole - Supervisor 

Christoffer Lyder (DK)

CHRISTOFFER LYDER

Hej!
Mit navn er Christoffer, men går gerne under navnet Chris! Da jeg blev færdig på gymnasiet, var jeg som så mange andre meget i tvivl om hvad jeg ville.Dog vidste jeg én ting, og det var at jeg hungrede efter at komme ud og se alle kroge af verden. Dette medførte at jeg drog afsted med rygsæk til Asien med 2 venner, og et år efter drog jeg alene afsted til Sydamerika i 6 måneder. Mine ture med rygsæk, og mødet med forskellige kulturer, klimaer og landskaber samt en passion for at lære nye mennesker at kende, gav mig endnu mere blod på tanden i forhold til rejser og personlig udvikling.

Her var jeg så heldig at høre om Utopia Guideskole, og valgte at kaste mig ud i det. Det er den bedste beslutning jeg har taget i mit liv, da jeg lærte mig selv endnu bedre at kende, og kan nu kalde verden og rejser for min arbejdsplads, og det er for vildt! I har virkelig noget at se frem til, det bliver den vildeste oplevelse.

Jeg glæder mig personligt til at møde jer alle, og være med til at hjælpe jer på vej mod et helt fantastisk eventyr!

Rejsebranchen - CV
2019- Rundrejse
2021 - Guideskole - Elev 
2021 - Mallorca - Guide
2021 - Guideskole - Instruktør 

Cecilie Pedersen (DK/SE)

CECILIE PEDERSEN

Hej, mit navn er Cecilie!
Jeg er en meget positiv, udadvendt, livsglad og eventyrlysten person. Jeg har siden jeg var lille altid rejst rigtig meget både med min familie hvor vi rejste Australien og New Zealand rundt med rygsæk og senere selv backpacket asien rundt. Jeg elsker at opleve nye ting og at møde nye mennesker, og det at kunne kombinere de ting jeg elsker med at arbejde fik mig til at tage på Utopia Guideskole, hvilket jeg ikke et sekund fortryder. Det har givet mig helt uforglemmelige oplevelser, personlig og faglig udvikling og venskaber for livet.

Min karriere i rejsebranchen startede som charterguide, men derudover har jeg også været skiguide, børneguide, aktivitetsguide og ungdomsguide.  Jeg elsker livet som guide, at ingen dage er ens, det unikke fælleskab med teamet, det at kunne være med til at gøre en forskel for gæsten og skabe gode oplevelser. Lige nu læser jeg til serviceøkonom, så jeg kan videreudvikle mig og blive i branchen.

Jeg glæder mig utroligt meget til at møde jer på guideskolen og dele ud af mine erfaringer og sende jer afsted mod verdens aller fedeste job.

Rejsebranchen - CV 
2017 - Guideskole – Elev
2017 - Bulgarien - Guide
2017 - Kroatien - Aktivitet, service og børneguide
2017/2018 - Italien – Skiguide
2018 - Bulgarien – Guide
2018 - Fuerteventura – Aktivitet, service- og børneguide
2018 - Thailand – Backpackers staff
2018 - Rundrejse Asien og Indonesien
2019 - Bulgarien – Destinationschef
2020 - Frankrig – Skiguide
2020 - Bulgarien – Destinationschef
2020 – Guideskole - Instruktør
2021 - Uddannet serviceøkonom
2021 - Bulgarien - Destinationschef 
2021 - Guideskole - Instruktør 

Tea Westergaard (DK)

TEA WESTERGAARD

Hej! Mit navn er Tea.
Siden jeg var helt lille, har jeg altid rejst hver sommerferie med mine forældre. Da jeg blev en smule ældre og begyndte at tale med guiderne, fik jeg for alvor blod på tanden for at få et job som dem. Tanken om, at kunne kombinere arbejde med at lave det jeg elsker mest; at rejse - ville ikke forlade mit hoved igen. Det var bare en drøm jeg skulle forfølge. Dette gjorde jeg og tog på guideskole i 2016.

Kort efter guideskolen blev jeg sendt til Gran Canaria på min første sæson og så mig ikke tilbage. Ikke nok med at have verdens fedeste job, så fik jeg også personlig udvikling med oveni pakken. Som person er jeg meget udadvendt, altid smilende og elsker at være i selskab med folk. Jeg nyder sjældent et øjeblik for mig selv, da jeg elsker at omringe mig selv med mennesker.

Jeg glæder mig vildt meget til at kunne dele en masse sjove historier med jer og følge jeres personlige udvikling i løbet af skolen og til sidst sende jer godt afsted imod jeres nye eventyr.

Rejsebrancen - CV 
2016 - Guideskole – elev
2016/2017 - Gran Canaria – Guide
2017 - Bulgarien – guide
2017/2018 - Østrig – hotelpersonale
2018 - Rhodos – Guide
2018/2019 - Lanzarote – Guide
2019 - Rejsekonsulent
2020 - Guideskole - Instruktør
2021 - Uddannet serviceøkonom 
2021 - Guideskole - Instruktør

Heidi Madsen (DK)

HEIDI MADSEN

Hej!
Mit navn er Heidi og jeg har altid elsket at rejse og opleve nye og spændende ting. I gymnasiet vidste jeg, at jeg i mine sabbatår ville rejse en masse. Men da jeg ikke kunne beslutte mig om hvortil, valgte jeg at tage på guideskole da jeg tænkte, at det gav uendelige muligheder. Dette blev den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Opholdet på guideskolen samt den efterfølgende tid som guide har givet mig de bedste oplevelser, relationer og minder. Herunder også en kæmpe personlig udvikling og mulighed for at lære sig selv at kende på en helt anden måde.

I min tid i rejsebranchen har jeg været så heldig at arbejde i Frankrig, Spanien og Tyrkiet. Herefter valgte jeg at læse til sygeplejerske. I den forbindelse flyttede jeg et par måneder til Norge for at arbejde, hvor det gik op for mig, hvor meget jeg savner at rejse og opleve verden. Så nu tager jeg orlov fra studiet, hvor jeg glæder mig til, at være med til at uddanne branchens bedste guider, samt endnu flere sæsoner som guide i sydens sol.

Rejsebranchen - CV
2016 - Mexico - Udveklsingsstudent
2018 - Guideskole - Elev 
2019 - Frankring - Skiguide
2019 - Spanien - Guide
2019 - Tyrkiet - Guide
2020 - Studerende
2021 - Norge - Respirator Vikar
2021 - Guideskole - Instruktør 

Rohini Baunegaard (SE/DK)

ROHINI BAUNEGAARD

Jeg var 12 år da jeg første gang sagde jeg ville være guide. Jeg har selv været elev på Utopia guideschool, som var mit springbræt til rejsebranchen. Følelsen af at tage guideuniformen på, og være med til at skabe ferieminder for livet, er helt ubeskrivelig.

Jeg trives bedst under varme himmelstrøg med palmer og turkisblåt hav omkring mig, så det er ikke langtid af gangen, at jeg opholder mig i Danmark. Som mange andre elsker jeg at rejse! Som guide får du en helt anden mulighed for at komme tæt på kulturen og udforske destinationerne som er noget af det jeg elsker ved guidelivet. Derudover bliver dine kollegaer til din nye familie, og du får venner spredt udover hele verdenen.

Jeg glæder mig til at være med til at uddanne branchens bedste guider, og give jer oplevelser og minder på jeres guideskole, som I vil mindes i mange år.

Rejsebranchen - CV
2014 - Guideskole - Elev 
2015 - Kreta - Guide 
2015/2016 - Egypten - Guide
2016 - Kreta - Office administrative 
2016/2017 - Egypten - Cashier/reservations/traffic manager
2019 - Rejsekonsulent 
2021 - Guideskole - Instruktør 

Sofie Morsbøl (DK)

SOFIE MORSBØL

Mit navn er Sofie og “jeg skal aldrig være guide”, var næsten mit motto for 4 år siden. Min gamle far havde nemlig fortalt, om hans fede år som guide i 80’erne - med grisefester og speedos… Men alligevel havnede jeg, meget spontant, på guideskole i 2017. Egentligt bare med en tanke om, at guideskole kunne være sjovt, og at jeg jo ikke behøvede at være guide, når jeg var færdig på skolen. Sådan blev det dog ikke. Guidelivet og livstilen med ekstremt mange muligheder, var jo lige mig! Og sidenhen har jeg haft flere sæsoner både under varmere himmelstrøg samt i de snedækkede alper.

Guidelivet giver erfaringer, som vi nok ikke får, ret mange andre steder. Det giver venner for livet og en masse oplevelser, som kun vi (der er guider) forstår - og det er fantastisk. At være en del af en gruppe mennesker, ligegyldigt hvilken destination vi er på, eller hvilket firma vi arbejder for, så deler vi noget helt specielt. Et sammenhold man ikke finder mange andre steder.

Nogle gange skal vi bare træde ud af vores vante rammer, og så finder vi pludselig ud af, hvor mange muligheder vi har lige foran os.

Rejsebranchen - CV
2017 - Guideskole - Elev 
2018 - Val Thorens - Skiguide
2018 - Kreta - Guide
2018/2019 - Ischgl - Skiguide
2019 - Kreta - Guide
2019/2020 - Saalbach - Barmanager
2021 - Guideskole - Instruktør 

Kajsa Nilestoff (SE)

KAJSA NILESTOFF

Mitt namn är Kajsa

Jag har så länge jag kan minnas alltid velat vara guide och resa jorden runt, uppleva en massa fantastiska platser och skapa oförglömliga minnen. För mig var det en självklarhet att gå på guideskola, inte bara för att lära min om allt det har att innebära med att vara guide, utan också om hur man ska ta sig an olika typer av människor.
Jag startade som guide direkt efter skolan 2017, och har nästan inte varit hemma efter det. För jag älskar att vara på resande fot.

Jag längtar efter att spendera tiden på Mallorca med er, och jag ska lära er allt jag kan!

Rejsebrancen - CV 
2017- Guideskola - Elev
2017/2018 - Italien - Guide
2018 - Grekland - Guide
2018/2019 - Österrike - Guide
2019 - Spanien - Guide
2019 - Guideskola - Instruktör
2019/2020 - Italien - Guide
2020 - Guideskola - Instruktör

Josefine Stig Nielsen (DK/SE)

JOSEFINE STIG NIELSEN

Hej, Mit navn er Josefine.
Jeg har altid vidst, at når jeg engang var færdig med gymnasiet ville jeg ud og have en sæson i alperne på ski.
Hvordan vidste jeg ikke, men det viste sig hurtigt, da jeg tog på skiferie med familien og mødte nogle
guider, som virkelig gjorde en forskel på min ferie, og derfrastod det klart, at jeg skulle have en skisæson som guide.

Jeg blev anbefalet at tage en guideskole. Målet var blot en enkel sæson, men det viste sig hurtigt, at eventyret langt fra skulle slutte der. Jeg blev grebet af arbejdet, menneskerne og livet i udlandet og og ikke mindst det, at jeg nu var med til at gøre en forskel for mine gæster. Jeg fandt ud af, at det simpelthen var det bedste job i verden, og et kunne jeg ikke slippe med det samme!

Jeg vil beskrive mig selv som en energisk, smilende og eventyrlysten, og jeg glæder mig til at være med til at skabe den bedste oplevelse for jer, og se den vilde udvikling i kommer til at gennemgå på skolen.

Rejsebrancen - CV 
2017 - Guideskole - Elev
2017/2018 - Østrig - Guide
2018 - Cypern - Guide & Destinationschef
2018 - Rhodos - Guide
2018/2019 - Østrig - Destinationschef
2019 - Cypern - Destinationschef
2019 - Guideskole - Instruktør 
2019/2020 - Østrig - Supervisor 
2020 - Østrig - Hotelpersonale
2021 - Guideskole instruktør 
2021 - Sivota - Guide
2021 - Halkidiki - Destinationschef 

Sarah Langhoff (DK)

SARAH LANGHOFF

Jeg arbejder som Produktchef & Rekrutteringskonsulent for Utopia Guideschool. Det betyder også, at jeg er en integreret del af intruktørteamet på Mallorca og Cypern, hvor jeg leder instruktørteamet som skolechef. 

Jeg er ansvarlig for at sikre guideskolens høje faglige niveau, driften af guideskolen samt at alle vores nye elever på Utopia Guideschool altid tager hjem med fantastiske oplevelser i bagagen og alle kompetencer de skal bruge for at få deres drømmejob. 

Ud over ansvaret for at sikre, at indholdet på skolen lever op til kravene fra rejsebureauerne og de arbejdsopgaver, som branchen byder på,  har jeg også hovedansvaret for at hjælpe rejseselskaberne med at finde, tiltrække, rekruttere og interviewe medarbejdere til deres organisation. Jeg sætter stor ære i dette arbejde, så elevernes ønsker og færdigheder stemmer overens ned rejseselskabernes krav og behov, så det "perfekte match" opstår hver gang.

Jeg er en service- og løsningsorienteret person med en udpræget positiv attitude. Det som driver mig allermest i mit arbejde er at se udvikling i mennesker samt med et kreativt mindset udfordre rammerne og udvikle Utopia Guideschool. I forlængelse heraf er jeg også som person fuld af livsglæde, nysgerrighed og har en kæmpe passion for livet som rejseleder. Hverdagen farver jeg helst med brug af hele farvepaletten, og hvis jeg kan smitter jeg meget gerne af med positivitet, farver og stor glæde for rejsebranchen på alle omkring mig. 

Rent karrieremæssigt har jeg siden 2015 arbejdet i forskellige funktioner på tværs af rejsebranchen, og på CV’et har der både været sol, charter, ungdomsrejser og ski. Jeg har siddet i stillinger som destinationschef, supervisor, areamanager, skolechef samt mere administrative stillinger, som nu hos Utopia Guideschool som produktchef. 

Denne erfaring i rejsebranchen giver mig en bred forståelse for de ønsker, behov og udfordringer rejsebureauerne står overfor, når det kommer til at ansætte de helt rigtige guider, som kan levere et fantastisk stykke arbejde på destinationen. 

Rejsebranchen - CV
2015  - Italien - Skiguide
2016 - Tenerife - Guide
2016 - Rhodos - Supervisor
2016/2017 - Gran Canaria - Destinationschef
2017 - Malta - Destinationschef
2017 - Utopia Guideskole - Instruktør
2017 - Gran Canaria - Destinationschef 
2018 - Madeira - Admin
2018 - Utopia Guideskole - Skolechef
2018 - Bulgarien - Areamanager
2018 - Utopia Guideskole - Skolechef
2018/2019 - Israel/Palæstina - Underviser 
2019 - Utopia Guideskole - Skolechef
2019 - Korfu - Destinationschef
2019 - Utopia Guideskole - Skolechef
2019/2020 - Rundrejse Sydøstasien
2020 - Utopia Guideskole - Skolechef 
2020/Nu - Produktchef for Utopia Guideschool