NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

Hvorfor vælge Utopia?

 - vi uddanner de bedste!

Hvorfor vælge Utopia?

Står du og overvejer om en guideuddannelse er noget for dig? Overvejer du en karriere i rejsebranchen eller drømmer du om at rejse til udlandet med løn og opleve andre kulturer? Så er Utopia Guideschool noget for dig!

Det er en investering i dig selv at tage en guideuddannelse - en investering i din fremtid! Det er ikke billigt at tage 5 uger til syden eller til Alperne, men vi lover at det er det hele værd. Én ting er selve guideskolen, som i sig selv er en oplevelse for livet med livslange venskaber, personlig udvikling og læring. Samtidig får du efterfølgende lov til at komme ud i rejsebranchen i et guidejob, hvor du får løn for at opleve verden! 
Du "skraber ikke bare overfladen", som hvis du tager på almindelig rejse, men får lov at bo i landet, arbejde med de lokale og blive en del af den lokale kultur, alt sammen imens du får løn for at opleve verden. Det er det, der gør guidejobbet så unikt! 

Med en guideuddannelse har du åbnet alle døre til guidebranchen, hvor du kan komme i dit drømmejob efter bare 5 uger! 

Læs mere om, hvorfor du skal tage din guideuddannelse ved Utopia nedenfor. 

Hvordan skiller Utopia Guideschool sig ud?

HVORDAN SKILLER UTOPIA SIG UD?

Det vigtigste er, at du tager det rigtige valg for dig! Vi kan kun hjælpe med at give vores input på, hvorfor Utopia måske er det helt rigtige valg af guideuddannelse for dig. 

Den personlige guideskole i rejsebranchen. På Utopia har vi fokus på det personlige touch, hvor instruktørerne og kontoret er så gennemsigtige som muligt og har hjertet på det rette sted. Missionen er kun at give jer den allerbedste oplevelse. 

Guideskole i Alperne - den eneste i branchen. Vi har som de første åbnet en uafhængig guideskole i Alperne, mere præcist i Val Thorens i Frankring! Her bliver du uddannet både ski- og charterguide. 

Mentorordning - den eneste i branchen. Som den eneste guideskole har vi en mentorordning, som er noget af det allervigtigste for os. Hver elev har en mentor på guideskolen, som tager ansvar for din personlige udvikling og har øje på dig hele guideskolen igennem. 

Guideuddannelsen med flest samarbejdspartnereMed et diplom fra Utopia Guideschool er du allerbedst stillet for at få dit drømmejob efterfølgende. 

Højeste kvalitet til den bedste pris. Vi tilbyder den absolut skarpeste pris på din guideuddannelse, samtidig med at kvaliteten er i top. Med gode samarbejdspartnere på Mallorca og Cypern lykkedes det at tilbyde branchens bedste pris.

GRATIS Guideforening - som de eneste i branchen. Vi tager selvfølgelig intet gebyr for at blive medlem af Utopias guideforening "Utopia Family" efter endt guideskole. Det skal være gratis, at vi er der for dig før, under og efter guideskolen. Vi hjælper dig, hvis der opstår arbejdsmæssige udfordringer eller har brug for jobmæssigt og personlig vejledning.

Eneste guideskole med mulighed for at blive ungdomsguide. Vi tilbyder specialmodulet "ungdomsguiden", hvor eksterne instruktører fra rejsebranchens eneste udbyder af ungdomsferier DUF & Uptours kommer ned og underviser samt rekrutterer guider. De rekrutterer udelukkende guider fra Utopia Guideschool. 
Vi har også samarbejdspartnere der efterfølgende ansætter fitnessguider, børneguider og selvfølgelig charter- og skiguider. 

Guideuddannelse med refunderingsordning. Mange rejseselskaber tilbyder en refunderingsordning, der betyder at efter et bestemt antal sæsoner i arbejde hos dem, refunderer din hele eller dele af din guideskole. 

Tryghed er altid i højsædet. Altid! Både inden guideskolen hvor alle elever får en direkte linje til os, så de kan få svar på spørgsmål hurtigt samt inviteres til infomøde. Men især også på guideskolen med 24-timers servicetelefon til instruktørerne, der altid er på pletten. 

Bliv en del af UTOPIA FAMILY. Én gang Utopia, altid Utopia. Det skal prøves før man helt forstår følelsen. 

Vi har jobgaranti til alle beståede elever. I alle år har vi fuldført vores jobgaranti og fået vores elever i deres drømmejob efter endt uddannelse. Det betyder, at du på guideskolen bare kan koncentrere dig om din læring - jobbet venter på dig efter guideskolen. 

Vi uddeler legater for 240.000 kr. om året. Du har mulighed for at vinde et legat, som kan betale en del af din guideskole! Vi udvælger vindere 4 gange om året. Søg her.

Tryghedsgaranti på alle vores guideskoler. Enten kommer du på guideskole eller får alle dine penge tilbage! Du er altid økonomisk sikret, og vi er selvfølgelig også medlem af rejsegarantifonden, der sikrer dig dine penge. Læs mere om tryghedsgaranti her.

Gratis specialmodul. Som en del af grundforløbet gennemgår du nogle obligatoriske specialmoduler, og så har du mulighed for at vælge ét valgfrit, som kan specialisere dig yderligere i rejsebranchen. Læs mere om specialmodulerne her

Plads til ALLE. På Utopia Guideschool er der plads til alle, uanset hvem du er og hvad du har med i bagagen. Der står altid nogen bag dig til at hjælpe, og fællesskabet på Utopia er så unikt, at alle er en del af familien. 

En indsats for det sociale. En stor del af guidejobbet er den familie, man får på sin destination, hvor man arbejder. Det samme gælder på guideskolen, hvor man blandt de studerende får en helt ny familie! Det gør vi en kæmpe stor indsats for med arrangementer, teamhygge mm. 

4.9 på trustpilot. Vil du høre om Utopia Guideschool fra eleverne selv? Besøg trustpilot og læs om deres oplevelser!

Højeste ansættelsesprocent i branchen. Vi har fortsat 100% ansættelsesprocent, da alle vores elever efter endt uddannelse, der har ønsket et guidejob, er kommet i job uanset om de har haft jobgaranti eller ej. Vi hjælper ALLE, og har du vist engagement og vilje på uddannelsen er der et job til dig i rejsebranchen. 

Undervisning der er brugbart hele livet. Utopia Guideschool er først og fremmest en guideuddannelse, men du får læring og undervisning som kan bruges hele livet! F.eks. undervisning i præsentationsteknik, CV og jobansøgning, personlig branding, salg og meget mere. 

Branchens BEDSTE instruktørerAlle instruktører på guideskolen er håndplukket hver og en. De kommer fra forskellige sider af rejsebranchen og lærer fra sig til de nyeste deres elskede branche, som vores elever skal være en del af.  

Skandinaviens største guideskole. Siden 2020 har vi været Skandinaviens største guideskole, og det er vi utrolig stolte af! Det er især vores tidligere elever, som vi kan takke for dette. Som spreder vores navn og vil give oplevelsen videre til venner og familie. Det er vi evigt taknemlige for. 

Innovation og nytænkning. Vi sidder aldrig på vores flade hos Utopia! Vi tager en ære i at gå forrest og være pionere. Alt materiale er opdateret til rejsebranchen, og vi ligesom vores elever udvikler sig, så udvikler vi os med. Det er også det, der har gjort, at vi er der, hvor vi er i dag. 

Utopia APP'en med alt information. Op til guideskolen får du adgang til Utopias APP med ALT information inden afrejse. Undervejs på guideskolen er det en "digital infotavle", så du nemt og smart har alt uddannelsesrelevant info på dig. 

Max antal elever på hver skole. Når vi siger, at vi går op i hver eneste elev, så mener vi det! Det betyder også, at vi har et max antal elever på hver guideskole, som sikrer at vi kan tage ansvar for alles personlige udvikling og læring. 

Den realistiske guideskole. Vi gør alt for at din hverdag på guideskolen ligner hverdagen i guidejobbet, så du er 100% klar til dit kommende job. Uddannelsesforløbet er intensivt og udarbejdet i samarbejde med alle rejsebureauerne. 

Særlig udvalgte uddannelsessteder. Vi afholder vores guideskoler på nogle af Europas smukkeste feriedestinationer! Mallorca og Cypern. Utopia-hotellerne, områderne og destinationen er nøje udvalgt til at give de allerbedste faciliteter for vores guideskole. 

Vi står for hele din rejse. Inkluderet i dit guideskoleophold er selvfølgelig alle undervisningsmaterialer, fly tur-retur, 4-stjernet hotel og transport! Du skal bare møde op i lufthavnen, og så står vi klar til at tage dig i hånden resten af vejen.

Mere end bare en guideuddannelse. Du får både en ny uddannelse på CV'et men samtidig en oplevelse for livet!

Din guideuddannelse afsluttes med et brag! Efter vi har haft 3 dages rekruttering med rejseselskaberne, så afsluttes guideskolen med stor afslutningsevent. Det inkluderer bl.a. awardshow, diplomoverrækkelse og meget mere, som vi ikke vil løfte sløret for endnu. 

Jobgaranti

JOBGARANTI MED UTOPIA GUIDESKOLE

Vi er hos Utopia Guideskole stolte af gennem vores store netværk i rejsebranchen at kunne tilbyde dig jobgaranti efter du har afsluttet og bestået guideskolen. Vi sørger for at matche dine ønsker og ambitioner med de enkelte rejseselskabers behov, så det perfekte match opstår. Det er blandt andet vores seriøse og målrettede arbejde med at opnå det perfekte match mellem elev og rejsebureau, som gør os til rejsebureauernes foretrukne HR partner.

Vi gør det ligetil og hjælper så ansættelsesprocessen og din vej til et job i udlandet bliver så nem og ukompliceret som muligt, så du ikke skal igennem en masse bureaukrati. Det kan simpelthen ikke blive nemmere.

Samtidig har vi den højeste ansættelsesprocent i branchen blandt beståede elever, og det i sig selv, siger jo en del om kvaliteten og niveauet af de rejseledere vi uddanner.

TALRIGE SAMARBEJDSPARTNERE

Hos Utopia Guideskole har vi ikke bare utroligt mange samarbejdspartnere, som gør at vi kan sikre dig et job efter opholdet, vi har også de bedste.
Vi får på skolen, bare for at nævne nogle få, blandt andet besøg af Apollo, Sunweb, Primo Tours, Detur, Århus Charter, Uptours, Højmark ski, Vinterly, Lion Alpin, Slopetrotter, Danski, Northlander DUF-Rejser, Suncharter og MANGE flere...

Disse mange rejselskaber har vi et tæt samarbejde med, og de kommer ned på Utopia Guideskole og holder en virksomhedspræsentation, hvor der fortælles om virksomhedens mission, vision og ansættelsesvilkår. Herefter afholdes der individuelle jobsamtaler med eventuelt interesserede elever. Se vores mange samarbejdspartnere her:

Samarbejdspartnere  ›

 

Branchens bedste undervisere

PROFESSIONELLE INTERNE- OG EKSTERNE INSTRUKTØRER

Alle instruktører på Utopia Guideskole har selv arbejdet som guide i rejsebranchen i flere år, og har alle udmærket sig ved f.eks. den dag i dag at sidde i lederstillinger hos nogle af de største rejsearrangører i Skandinavien.

Hos Utopia Guideskole har vi et gennemarbejdet og intensivt internt uddannelsesforløb, som alle vores instruktører skal gennemgå og bestå før de får lov til at undervise dig som elev på guidekurset. Det er din garanti for et højt fagligt og brancherelevant niveau på indholdet i den undervisning du modtager. Derudover er det selvfølgelig også din garanti for at du hos rejsebureauerne bliver taget i betragtning til dit drømmejob i udlandet, da dit eksamensbevis fra Utopia Guideskole er et kvalitetsstempel i sig selv.

Udover vores faste instruktørteam inviterer vi løbende eksterne specialister ned på skolen, som byder ind med deres unikke kundskaber (som f.eks i førstehjælp, rejsebranche IT, sociale medier, personlighedsprofiler, personlig branding, CV-skrivning og jobsøgning, indslag i vores specialmoduler m.m.)