NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

Om Mallorca

Fakta og "nice to know" viden om Mallorca

Guideuddannelsen på Mallorca

Mallorca er en af tidernes mest populære feriedestinationer i middelhavet. Øen er et ferieparadis, med en meget høj servicestandard sammenlignet med de fleste andre rejsemål i Sydeuropa, og har været blandt nogle af de første feriemål, da charterrejsen blev opfundet.

Vi kunne have placeret skolen mange steder, men Mallorca var for os et oplagt valg. Her har vi nemlig de helt perfekte rammer for at kunne benytte os af nogle 100% autentiske omgivelser, som vi ofte indrager i selve undervisningen. Vi bestræber os på, så vidt muligt, at flytte undervisningen ud af konferencelokalerne og ud i de lækre omgivelser vi har på Mallorca. Hvis undervisningen rent praktisk kan foretages på stranden, så er det da væsentligt mere tiltalende at sidde i sandet, nyde solen og vandet, fremfor at sidde indenfor. At være på Mallorca giver os også mulighed for, at eleverne kan opleve hvordan det f.eks. er at køre en "ægte" transfer eller udflugt, da vi kan hoppe i en rigtig transferbus og køre rundt på øen til rigtige turistattraktioner.

  

 

Om Mallorca 

Mallorca er en begivenhedsrig perle der ligger i Middelhavet. Øen er lidt større end Fyn og har omkring 875.000 indbyggere. Øen har et behageligt middelhavsklima med temperaturer mellem 25 og 30 grader om sommeren, og milde vintre. Foråret i marts, april og maj har et behageligt lunt forårsvejr.

Frem til slutningen af oktober/starten af november nyder alle de besøgende godt af sommervejret samt den stort set altid skyfrie himmel. I løbet af foråret samt sommeren er det meget begrænset med regn.   

Mallorca ligger i middelhavet og er spansk ejet. Øen er et af de mest populære feriemål blandt skandinaverne. Dette er naturligvis ikke uden grund. Øen har utroligt meget at byde på, hvorfor vi bl.a. har valgt at ligge Utopia guideskole her.

Øen lokker et hav af rejsende til år efter år. Øen byder på masser af oplevelser, spændende kultur samt utrolig lækre badestrande med det fineste sand.
Flere rejsende besøger Mallorca for at holde en aktiv ferie. Af øens muligheder kan nævnes cykelture, dykning, golf, vandreture i Mallorcas bjergområder og meget mere.

 

 

 

Mallorca er den største ø i øgruppen Balearerne der ligger i det vestlige middelhav. Naturen byder på utrolig mange oplevelser af forskellige slags på et forholdsvist mindre geografisk område. Her findes utroligt lækre sandstrande, store som små. Flotte drypstenshuler, bjergområder og meget mere. Her findes et rigt fugleliv på øen. Det resterende dyreliv bærer præg at det er en ø. 

På Mallorca bruges valutaen, Euro. 1 Euro svarer til ca.7,5 DKKR.

Tidszonen er den samme som i Danmark (+1), så du skal ikke stille uret når du tager afsted på guideskole.