Om Mallorca

Fakta og "nice to know" viden om Mallorca

Middelhavets Perle

Mallorca er en begivenhedsrig perle der ligger i Middelhavet. Øen er lidt større end Fyn og har omkring 875.000 indbyggere. Øen har et behageligt middelhavsklima med temperaturer mellem 25 og 30 grader om sommeren, og milde vintre. Foråret i marts, april og maj har et behageligt lunt forårsvejr.

Frem til slutningen af oktober/starten af november nyder alle de besøgende godt af sommervejret samt den stort set altid skyfrie himmel. I løbet af foråret samt sommeren er det meget begrænset med regn.   

Mallorca ligger i middelhavet og er spansk ejet. Øen er et af de mest populære feriemål blandt skandinaverne. Dette er naturligvis ikke uden grund. Øen har utroligt meget at byde på, hvorfor vi bl.a. har valgt at ligge Utopia guideskole her.

Øen lokker et hav af rejsende til år efter år. Øen byder på masser af oplevelser, spændende kultur samt utrolig lækre badestrande med det fineste sand.
Flere rejsende besøger Mallorca for at holde en aktiv ferie. Af øens muligheder kan nævnes cykelture, dykning, golf, vandreture i Mallorcas bjergområder og meget mere.

 

Mallorca

 

Mallorca er den største ø i øgruppen Balearerne der ligger i det vestlige middelhav. Naturen byder på utrolig mange oplevelser af forskellige slags på et forholdsvist mindre geografisk område. Her findes utroligt lækre sandstrande, store som små. Flotte drypstenshuler, bjergområder og meget mere. Her findes et rigt fugleliv på øen. Det resterende dyreliv bærer præg at det er en ø. 

På Mallorca bruges valutaen, Euro. 1 Euro svarer til ca.7,5 DKKR.

Tidszonen er den samme som i Danmark (+1), så du skal ikke stille uret når du tager afsted på guideskole.