Mallorca - De perfekte rammer

Mallorca er en af historiens mest populære charterdestinationer!

Opholdet på Mallorca

 

hotelfront_pool

 

 UTOPIA HOTELLET

Under dit skoleophold indlogeres du i eksotiske omgivelser på det 3+ stjernede hotelkompleks Portofino/Sorrento Apartments i Santa Ponsa. Santa Ponsa er et populært turistresort som ligger blot ca. 25 km fra Palma(hovedstaden på Mallorca red.) og kun ca. 2 km fra Palma Nova/Magaluf, som mest er kendt for sit pulserende natteliv.

Hotellet har alle de nødvendige faciliteter og redskaber som behøves, når vi hos Utopia Guideskole sætter rammerne for branchens mest realistiske og brancherelevante guideskole. Den teoretiske del af undervisningen på guideskolen finder sted i et konferencemiljø, som ligger i direkte forbindelse med hotellet.

 

 OMGIVELSERNE

Portofino/Sorrento Apartments er det oplagte valg for vores guideskoler på Mallorca, og det er ingen tilfældighed at vi har udvalgt netop dette hotel som Utopia Skolehotellet. Hotellet og destinationen har utrolig meget at tilbyde, og i nærområdet kan du som elev på Utopia Guideskole se, føle og opleve meget af det, du senere som uddannet guide vil blive en del af i rejsebranchen. Det er med andre ord de perfekte omgivelser, til at forberede dig på karrieren som guide.

Under skoleopholdet kan du forvente temperaturer på omkring 23-30 grader i dagstimerne. Du har som elev på Utopia Guideskole mellem/efter undervisningen mulighed for at ligge ved hotellets pool og slappe af og sole, gå ture langs den lækre sandstrand og for at socialisere og løse gruppeopgaver med dine medstuderende. 

 

SÅDAN BOR DU

På Utopia Skolehotellet, Portofino/Sorrento Apartments, bor du centralt i Santa Ponsa blot 1 minut fra stranden, de mange butikker, hyggelige barer og gode restauranter. Inden for kort rækkevide kan du også opleve den lidt mere festlige del af Mallorca, i resortet Magaluf, som er kendt i hele Europa for sit legendariske natteliv.

Som elev på Utopia Guideskole bor du i en fin og rummelig lejlighed, som du deler sammen med 2 medstuderende af samme køn. I bor 3 sammen i lejlighederne (som har plads til 4), fordelt ud på et separat soveværelse med 2 senge og 1 opredning i stuen. Vi har af hensyn til elevernes komfort valgt ikke at indlogere mere end 3 per værelse.

 

Room

  

 HOTELFACILITETER

På hotellet finder du hele 2 swimmingpools i et atmosfærefyldt poolområde, som er omkranset af et lækkert palmelandskab. Der findes på hotellet også et aktivitetsområde, hvor du sammen med dine medstuderende har mulighed for at spille billard, kort, brætspil og spille på spilmaskiner.

Der findes på hotellet et mindre fitnesscenter, som du frit kan benytte under hele skoleopholdet – enten om morgenen før morgenmaden, i dine pauser mellem undervisningen eller når dagens undervisning er slut.

 

 LEJLIGHEDERNE

Lejlighederne på Portofino/Sorrento Apartments er alle renoveret for få år siden, og fremstår derfor som moderne og nydelige.
Alle lejligheder er udrustet eget bad, balkon og et mindre køkken med service og mikroovn. Fra de fleste lejligheder på Portofino/Sorrento Apartments har I en bedårende udsigt over Santa Ponsa bugten.

Som elev på Utopia Guideskole bor du i en fin og rummelig lejlighed, som du deler sammen med 2 medstuderende af samme køn. I bor 3 sammen i lejlighederne (som har plads til 4), fordelt ud på et separat soveværelse med 2 senge og 1 opredning i stuen. Vi har af hensyn til elevernes komfort valgt ikke at indlogere mere end 3 per værelse.

 

pool

 

HALVPENSION

Du har mulighed for under dit hele dit skoleophold at tilvælge halvpension, det vil sige morgenmad og aftensmad. Måltiderne serveres som en lækker buffetanretning i restaurant Portobello, som ligger i tilknytning til hotellet. Vi anbefaler alle vores elever at tilkøbe halvpension, da dette er både den bedste og billigste måde at klare sig gennem guiedeskolen.

Tilkøb af halvpension på skoleopholdet koster kun 3.999 kr for hele opholdet og vælges til ved bestilling af guideskolen.